Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääniKittilässä uhkaava tilanne20.5.2019 19.55
Kittilässä sanottiin kunnanjohtaja irti laittomasti ja nyt laittoman päätöksen tekijät saattavat joutua maksamaan irtisanomiskorvauksista kunnalle aiheutuneet kustannukset. Tämä oikeudenkäynti voi olla ennakkotapaus, jos Juankosken takauspäätös viedään joskus loppuun. Unottomat yöt eivät loppuneet vieläkään.

juristin alkuRe: Kittilässä uhkaava tilanne21.5.2019 1.06
Kittilässä laiton päätöksenteko oli pientä verrattuna Juankosken laittomiin päätöksiin aikavälillä 2011-2018.

Juankosken/Kuopion kaupunkien tappiot ovat Juankosken laittoman päätöksenteon seurauksena olleet yhteensä lähes 30 milj. EUR ja myös New Stroms Oy:lle on aiheutettu kymmenien miljoonien eurojen vahinko.

Ei tämä Juankosken laiton päätöksenteko ole mitenkään loppuun käsitelty.

Unilukkarikin on mainostanut jopa Kiinan presidentti Xi:lle, että Suomi voi tulla jopa Kiinaan avustamaan siinä, että Kiinasta tehdään Suomen kaltainen esimerkilinen oikeusvaltio.

Parhaillaan näistä asioista johtaa puhetta kepuloisten Markus Lohi Säätytalon Ilmiöpöydässä nro 3: Turvallinen oikeusvaltio Suomi.

New Stroms odottaa mielenkinnolla Markus Lohen lausuntoa Säätytalon ilmiöpöydästä Juankosken laittoman päätöksenteon osalta: Lakaistaanko laittomat päätökset maton alle, vai joutuvatko laittomia päätöksiä tehneet vastuuseen tekosistaan.

eskimoRe: Kittilässä uhkaava tilanne21.5.2019 15.37
koko juttu vanhentuu ja unohtuu ajan saatossa, niin kuin juankoskikin sulautui kuopioon

eskimoRe: Kittilässä uhkaava tilanne21.5.2019 15.43
ja petellä ei ole mitään hätää, siellä se sotkee kuopion asioita tällä kertaa ja hymyilee viatonta hymyään ajatellen pölvästejä joilta se kuppas hillot



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: