Keskustelu

mualainenJäykkää ministeriä4.6.2019 19.14
No, onhansenyt itsestäänselvää, ko umpipunainen antti nimeää ministereitään, et eipähän siinä koskaan oo muittenkaan nimityksien osalta kyselty perrään pätevyydestä.
Aina on riittäny nimitykseen sopivuus.
Nuorisososäätiön rötöstelyn yksi pääarkkitehdeistä, kankikaikkonen onkin varsin sopiva suomen seuraavaksi valtiovarainministeriksi.......

Näin se vaalien julkituoma demokratia toteutuu.....

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Jäykkää ministeriä4.6.2019 21.52
Kun on kerran joutunut julkiseen häpeään, niin sitä oppii normaali ihminen seuraavalla kerralla välttämään samaa virhettä. Luulen, että Kaikkonen yrittää parastaan. Puheenjohtajapyrkimys panee pakosta huolehtimaan tiukasta talouslinjasta. Sipiläkään ei tule hyväksymään lepsuilua.

Vihreän joen rannaltaRe: Jäykkää ministeriä5.6.2019 13.55
Todellisuudessa Sipilä joukkoineen tulee määräämään tahdin jatkossakin, sillä yksikään asia ei saa enemmistöä ellei kepuloisia asia miellytä. Sen verran kepu rökäletappiostaan huolimatta kansanedustajia sai, että pystyy horjuttelemaan hallituslaivaa mielensä mukaisesti. Eli lehmänkaupat tulee jatkumaan jatkossakin. Jännä onkin nähdä missä vaiheessa ensimmäiset konfliktit hallituksessa nähdään kuhertelukuukauden jälkeen. Veikkaus on, että siihen ei kovin kauaa mene. Aiemmalla rötöstelyllä ja pötöstelyllä ei ole merkitystä eikä mediaseksikkyyttä jos ei kysymyksessä ole Persujen edustaja. Niitä kyllä lyödään kuin vierasta sikaa mutta muiden kohdalla kuitataan tilanne olankohautuksella, että mitäs tuosta nuoruuden virheitä tai siitä on jo sen verran kauan, ettei asialla ole merkitystä.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Jäykkää ministeriä5.6.2019 16.06
Täytyy vain toivoa, että Antin ajatukset on kirjattu oikein, ettei käy kuten maidon ja lihan Alvien tai Finnpulpin puunsaannin riittävyyden kanssa. Keskustan puheita ei ole tarvinnut seuraavina päivinä korjata.
Antti Kaikkosen ministerinsalkun vaihto näyttää olevan vielä edessä. Emme halua, että hänen nuoruuden virheensä Nuorisosäätiössä pahasti haittaa valtiovarainministerin työtä. Annamme hänelle sellaisen salkun, jossa ei tarvitse olla rahan kanssa tekemisissä.
Ei tämä niin poikkeuksellinen järjestely ole.

Suomessa on sellaisia kuntiakin, joissa kunnanjohtajalle ei ole uskottu kunnan luottokorttia ja niillä menee kuitenkin hyvin.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Jäykkää ministeriä5.6.2019 19.36
Kaikkosesta teimme sitten puolustusministerin. Hannakaisa jäi lopulta ilman ministerin paikkaa, mutta tämä oli hänen toiveiden mukainen ratkaisu. Kotona on pieniä lapsia ja lehmien hoitokin vie aikansa.
Hannakaisa ehtii vielä. Edellytyksenä on tietysti keskustan menestyminen hallituksessa. Ilman menestystä ei uutta mahdollisuutta tule aivan heti

MuuruvesRe: Jäykkää ministeriä9.6.2019 20.54
Hannakaisa ei ehdi minnekään. Tyhmätyperäakka



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: