Keskustelu

Kouraan ajattelijaKuopio on parempi6.6.2019 6.34
Kuopio on ollut Juankoskelle parempi kuin oli oma kunta. Nut, kun ei tarvitse panna kunnan rahoja kartongin tekoon, saamme myös itse jotakin. Liitoksen jälkeen on rakennettu tie Tikanniemeen, rakennettu uusi päiväkoti ja kohta valmistuu Paasikoskentie ja uusi tori. Tyhjiä taloja on purettu ja jäljet siistitty.
Mistään näistä ei olisi muutama vuosi sitten voinut edes uneksia.
Kaikki tämä on tehty Kuopion alennetulla varoprosentilla.

Kouraan ajattelijaRe: Kuopio on parempi7.6.2019 10.54
Tuleeko Juankosken torin alle parkkipaikkoja? Kaivinkone kaivoi monttua ja kuorma-autot ajoivat maata pois. Hyvä olisi, jos saataisiin tännekin torinalusparkki.
Paha ruuhka oli kaupan edessä. Risteyksessä oli jonoa, kun tie oli muutettu kaksisuuntaiseksi. Liikennevalot saisi olla tässä risteyksessä. En yhtään ihmettele, vaikka joku kaunis päivä Juankoskella tapahtuisi kolari. Maaseudulta tulee äkkinäisiä keskustaan ja kohta turistitkin taas etsivät Juisen patsasta.

Ana- LiRe: Kuopio on parempi10.6.2019 11.36
Joo, niin se taitaa olla. Ruuhka-aikana on todella pitkät jonot ja pääkadun toriristeyksessä puuroutuu liikenne pahhasti, sillä voi joutua odottamaan. Liikennevalot pitäis saada ja tietenkin oikea pysäköintialue. Laskin, että suurimpana ruuhka-aikana, siis sunnuntaina joulukirkon aikana voi nähdä kahden auton ruuhkajonot. Muutenhan viikonpäivinä, kun työpaikkoja ei ole, niin ruuhka-aika syntyy melkein pahiten ilta kymmenen aikaan patiksen luona, jossa liikkeellä voi olla jopa kolme autoa ja yksi mopo.
Onneksi mahdollisesti saadaan toriparkki maan alle.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Kuopio on parempi12.6.2019 16.09
Kaikki nämä parannukset on tehty keskustan toiveesta. Ei mitään parannuksia olisi tehty, jos emme olisi näitä esittäneet.
Säyneisiin ja Muuruvedellekin olisi tehty, mutta niissä kummassakaan ei ollut tällä kertaa parannustarpeita.
Olemme ajatelleet, että on sma kuka päättää, kunhan päätökset vain ovat hyviä. On mukava kuulla, että täällä olaan tyytyväisiä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: