Keskustelu

poliittinen tarkkailijaAlkiolaisten röyhkeä Sampon ryöstö14.6.2019 3.42
Demokratialle on ominaista, että kansa voi äänestämällä vaikuttaa kansalaisia koskeviin asioihin.

Demokratian vastakohtana pidetään diktatuuria, jossa valtion johtaja tai joku poliittinen puolue päättää, millä tavoin kansalaisia koskevia yhteisiä asioita hoidetaan.

Demokratioissa kanslaiset voivat siis äänestämällä vaikuttaa siihen, miten heidän asioitaan hoidetaan.

Diktatuureissa äänestykset ovat tarpeettomia tai ennalta järjestettyjä, jotta yksinvaltaan päässeiden henkilöiden tai puolueiden tavoitteisiin ei voida vaikuttaa.

Suomi julistautui itsenäiseksi demokraattiseksi kansanvallaksi 6.12.1917.

Valitettavasti Suomi ei kuitenkaan itsenäisyysjulistuksensa jälkeen ole oikeastaan koskaan ollut täysin itsenäinen valtio, kuten alta selviää:
o Suomen itsenäisyysjulistus 6.12.1917

o Kyösti Kallio presidenttinä 1.3.1937-27.11.1940

o Risto Ryti presidenttinä 19.12.1940-1.8.1944

o Talvisota 30.11.1939-3.3.1940

o Jatkosota 25.6.1941-19.9.1944

o C.G. Mannerheim presidenttinä 4.8.1944-8.3.1946

o Juho K. Paasikivi presidenttinä 11.3.1946-1.3.1956

o 6.4.1948 solmittiin YYA sopimus (Paasikivi & Kekkonen neuvottelivat)

o Risto Rytille tuomittiin 10 v. kuritushuonetta 21.12.1946 (kommunistien valvontakomission päätöksellä sotasyyllinen!!!)

o Juho K. Paasikivi armahti Risto Rytin 19.5.1949

o Urho Kekkonen predidenttinä 1.3.1956-27.1.1982 (kokoomus ei kepuloisten määrittelemien yleisten syiden mukaan voinut olla hallituksessa!!!)

o 20.4.1992 YYA sopimus lakkasi olemasta ja korvattiin uudella valtiosopimuksella

o Suomen ja Venäjän välinen uusi valtiosopimus 20.4.1992 (kepuloisten Esko Aho neuvotteli)

o Suomesta tuli EU:n jäsen 1.3.1994 (kokoomuksen Pertti Salolainen pääneuvottelija)

Suomessa oli siis ollut jonkin tyyppinen itsenäisyys aikavälillä 6.12.1917-1.3.1937, jonka jäleen Neuvostoliiton taholta alettiin kaikin keinoin painostamaan pientä Suomea.

Painostus johti talvisotaan 30.11.1939 ja sen jälkeen jatkosotaan, josta tehtiin rauhansopimus 19.9.1944.

Sotien jälkeen alkoi Suomen jatkuva painostaminen uudelleen ja Suomen rauhanneuvotteluissa mukana olleen Urho Kekkosen myötävaikutuksella Suomi ja Neuvostoliitto solmivat YYA-sopimuksen 6.4.1948.

Heti kohta YYA-sopimuksen jälkeen presidentti Risto Ryti tuomittiin 10 vuodeksi kuritushuoneeseen muka sotasyyllisenä.

Kekkonen varmisti omalla toiminnallaan ja suurelta osin maalaisliiton, sosiaalidemokraattien ja kommunistien tuen avulla, että Suomessa elettiin YYA-komennossa aina vuoteen 1992 saakka, jolloin sopimus lakkasi olemasta voimassa, koska Neuvostoliitto hajosi itse.

Kepuloisten Esko Ahon johtamien neuvottelujen tuloksena kuitenkin 20.4.1992 entinen YYA-sopimus korvattiin lievemmällä valtiosopimuksella.

Mauno Koivisto sitten puolestaan sitoi Suomen EU:n jäsenyyteen. Neuvottelut alkoivat vuonna 1992 ja Suomesta tuli EU:n jäsen 1.3.1994.

Tämän sopimuksen solmimisen johdosta Suomen nykyisestä lainsäädännöstäkin jo selvästi yli 50% on EU-alisteista. Suomi ei siis enää ole 1.3.1994 lähtien ollut täysin itsenäinen valtio.

Tosiasioiden pohjalta tarkastellen voidaankin todeta, että Suomi oli täysin itsenäinen demokratia vain aikavälillä 6.12.1917-1.3.1937.

Suomen itsenäisyys siis käytännössä päättyi, kun preidentiksi valittiin maalaisliiton Kyösti Kallio 1.3.1937.

Suomen itsenäisyyden menetys ei tietysti ollut Kyösti Kallion vika vaan se, että Suomen itsenäisyydestä päätettiin Stalinin ja Hitlerin toimesta ns. Molotov-Rippendropin 23.8.1939 laatimassa sopimuksessa, jonka salatussa liitteessä sovittiin Neuvostoliiton ja Saksan välisestä maantieteellisestä etupiirijaosta.

Tässä etupiirijaossa "itsenäisen Suomen" katsottiin siis Suomelta kysymättä maan kuuluvan Neuvostoliiton etupiiriin.

Epäitsenäisessä kansanvallassa ei tietenkään tarvitse noudattaa normaaliin demokratiaan kuuluvia periaatteista.

Epäitsenäisessä kansanvallassa kansalaiset saavat kyllä äänestää vapaasti, mutta äänestyksen tuloksilla ei valitettavasti ole mitään merkitystä, koska näennäisesti itsenäiseen Suomeen onkin syntynyt ns. valtakoneisto, joka vuosikymmenien aikana on hioutunut tekemään valtakoneiston haluamia päätöksiä, joihin kuuluu kiinteästi mm. ylimmän virkamieskunnan henkilöiden valinta ja nimittäminen.

Alkiolaisuuteen vedoten kepuloisille siis kertyi viime eduskuntavaaleissa vain 14.2% ääniosuus, mutta kuitenkin vaalien tuloksena "tuntemattomien syiden vuoksi" kepuloiset kutsuttiin hallitukseen ja vaaleissa rökäletappion kärsineille kepuloisille siunaantui peräti 5 avainministeriä.

Valittujen kepuloisten ministerien tehtäväksi Sammakko Antti ja Terra Sipilä antoivat määräyksen jakaa yhteisiä verorahoja vuonna 2019 seuraavasti (x 1000 EUR):

o Valtiovarainministeri Mika Lintilä: 17 502 549 EUR

o Opetus- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen: 6 432 146 EUR

o Puolustusministeri Kanki "Opiksi otettu" Kaikkonen: 3 139 628 EUR

o Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä: 2 622 716 EUR

o Työ- ja elinkeinoministeri Katri Kulmuni: 2 539 849 EUR

o Kepuloiset ministerit yhteensä 32 296 888 EUR

o Valtiontalousarvio yhteensä 55 578 097 EUR

o Kepuloisten ministerien osuus valtion menoista 58%

On vielä huomattava, että Sammakko Antti sekä Terra Sipilä hoitivat veronmaksajien ennätyksellisen iltalypsyn niin, että 19 ministerin hallituksen tueksi nimitetään 15 valtiosihteeriä.

Sammakko Antin valtiosihteeriksi on jo nimitetty Raimo Luoma, jonka palkka tulee olemaan 13 000 EUR/kk. Neljän vuoden ajalta Luomalle kertyy siten ansioita peräti 624 000 EUR.

Luoman lisäksi on jo ilmoitettu seuraavistakin valtiosihteereistä (keskipalkka 9 800 EUR/kk):

o Kimmo Tiilikainen (kepu, putosi eduskunnasta): 470 400 EUR

o Juha Rehula (kepu, putosi eduskunnasta): 470 400 EUR

o Tuomo Puumala (kepu, putosi eduskunnasta): 470 400 EUR

o Olli-Poika Parviainen (vihr., putosi eduskunnasta): 470 400 EUR

o Pilvi Torsti (demu, putosi eduskunnasta): 470 400 EUR

Edellisten valtiosihteereiden lisäksi Sammakko Antti ja Terra Sipilä sopivat siitäkin, että hallituksen tueksi tarvitaan vielä 60 erityisavustajaa, joiden palkka vaihtelee kokemuksesta ja taidoista riippuen välillä 4 000-7 100 EUR/kk. Keskimäärin siis 60 valitulle erityisasiantuntijalle maksetaan neljän vuoden ajalta 264 000 EUR.

Tätä Sammakko Antin ja Terra Sipilän harjoittamaa puoluetovereiden, lähisukulaisten ja ystävien nimittämistä korkeapalkkaisiin valtionvirkoihin pidetään meillä ns. maan tapana.

Muissa länsimaissa tällaisesta toiminnasta käytetään rehellisesti ilmausta korruptio, josta yleensä länsimaisissa tuomioistuimissa annetaan pitkiä vankeustuomiota.

Suomen oikeuslaitoksen mukaan Suomessa ei kuitenkaan ole havaittavissa minkäänlaista korruptiota, koska meillä samat poliitikot ovat tottuneet päättämään yhteisistä asioista ensin kunnissa ja sitten lainvalmistelijoina eduskunnassa ja ministereinä, eläkelaitosten ja valtion yhtiöiden hallituksissa sekä tietenkin työmarkkinajärjestöissä ja mm. Sitrassa jne. Tietenkään oikeuslaitoskaan ei meillä ole poliittisesta päätöksenteosta riippumaton.

Herääkin siis kuitenkin kysymys, onko Sammakko Antin ja Terra Sipilän välisisissä hallitusneuvotteluissa ja hallitussopimuksessa rikottu jopa rikoslain pykäliä seuraavasti:

"Virka-aseman väärinkäyttäminen. Jos virkamies hankkiakseen itselleen tai toiselle hyötyä taikka aiheuttaakseen toiselle haittaa tai vahinkoa".

Vuonna 2015 Terra Sipilä ilmoitti pääministeriksi tultuaan tomerasti, että hänen hallituksessaan lopetetaan poliittiset lehmänkaupat ja virkanimitykset.

Sammakko Antin ja Terra Sipilän johtamissa ilmiöneuvotteluissa kuitenkin sovittiin, että nyt ei ole mitään syytä muuttaa hyväksi havaittua "maan tapaa", koska kepuloisilla ministereilläkin näyttää olevan jaettavana jo noin 33.3 miljardia euroa.

Kyllähän siitä potista voi hyvällä omalla tunnolla puoluetovereilleen, hallituskumppaneilleen ja hyville ystävilleenkin muutamia satoja miljoonia euroja hyvin jakaa, koska eihän meillä oikeasti kukaan edes valvo sitä, millä tavoin julkisia verovaroja jaetaan Suomen kunnissa ja myöskin valtioneuvoston toimesta.

Terra Sipilänkin kaatuneen hallituksen aikana lähdettiin ns. Maakunta Soten projektiryhmän toimesta Päivi Nergin toimiessa projektipäällikkönä toteutamaan perustuslain ja EU-oikeuden vastaista Maakunta Sotea sadoilla milj. euroilla, vaikka rahankäytölle ei ollut olemassa asian edellyttämiä lakeja.

Valtiontalouden tarkastajat kiinnittivät tähänkin asiaan kyllä raporteissaan huomiota, mutta mitään sanktioita laittomasta valtion varojen jakamisesta ei tietenkään kukaan ole ehdottanut, koska Terra Sipilä piti huolen siitä, että ns. puukkojen yön aikana sovituista poliittisista lehmänkaupoista pidettiin kiinni vaikka väkisin ja jopa välttämätöntä terveydenhuoltoa koskevia ns. hätälakeja säätämällä.

Valtiosihteereille ja erityisavustajille luvattu 6.1 milj. EUR yhden vuoden töistä on vain alle prosentin valtion koko vuoden määrärahoista, joten eihän se kokonaisuuden kannalta ole titenkään mitenkään merkityksellistä.

Yksittäisten valtiosihteerien ja ministereiden eritysineuvonantajien kannalta asia kuitenkin on ongelmallinen ja haiskahtaa selvästi korruptiolta.

Koska valtiosihteereitä ja ministreiden erityisneuvonantajia ei ole vaaleissa valittu, niin voidaan kysyä sitäkin, täyttyvätkö ministeriksi valittujen henkilöiden kohdalla erittäin tärkeän hallinnollisen tehtävän edellyttämät pätevyysvaatimuksetkaan.

Terra Sipilähän joutui jo Kanki Kaikkosenkin kohdalla kysymään oikeuskanslerilta, täyttääkö Kanki Kaikkonen rikostuomion saatuaan ja kärsittyään "nuhteettoman kansalaisen" tunnusmerkit.

Oikeuskanslerin mielestä nuhteettomuus edellytys täyttyi ja asiaa perusteltiin mm. sillä, että Kanki oli tuomon jälkeen osallistunut jo muistaakseni kaksiin vaaleihin. Minusta vaaleihin osallistuminen ei kuitenkaan ole mikään oikea juridinen peruste.

Valitessan ministereitä Sammakko Antti ja Terra Sipilä olisivat voineet myös kysyä samalla valittujen ministreiden muistakin pätevyysvaatimuksista oikeuskanslerilta.

Nythän Sammakko Antti ja Terra Sipilä ovat siis valinneet jo 19 ministeriä, joita avustamaan tarvitaan peräti 15 valtiosihteeriä ja valtiosihteereiden lisäksi vielä 60 ministreiden ja valtiosihteereiden erityisavustajia.

Koska valittujen ministereiden tehtävien hoitamiseen tarvitaan ministeriöissä jo olevien viranomaisten lisäksi tällainen ylimääräinen tukijoukko "asiantuntijoita", niin herää tietysti kysymys, onko ministereiksi tullut valittua sellaisia henkilöitä, joilla ei oikeasti ole sen parempaa pätevyyttä hoitaa vaativaa tehtävää kuin jonkun puolueen jäsenkirja.

Sammakko Antin ja Terra Sipilän tekemien äänestäjien tahdosta piittaamattoman hallitussopimuksen ja sitä seurannutta ministerivalintaa voi kuka tahansa vähänkään laajemman elämän- ja ammatillisen kokemuksen sekä koulutuksen hankkinut Suomen kansalainen ihmetellä oikein kunnolla.

Näyttää siltä, että Sammakko Antti ja Terra Sipilä ovatkin ministreitä valitessaan erityisesti painottaneet sitä ammatillista osaamista, että tulevilla ministreillä on vahva kokemus nimenomaan asiakaspalvelutehtävissä.

Niinpä kepuloisten uusi elinkeinoministeri Katri Kulmuni onkin hankkinut keskeisen työkokemuksensa Torniossa MacDonald'sin ravintolatyötekijänä.

Vassarien Aino-Kaisa Pekonen on puolestaan hankkinut vahvan sosiaalialan kokemuksensa Hesburgerin pikaruokatyötekijänä.

Sinänsähän ministerien ammatillisessa osaamisessa ei ole tietenkään mitään ihmettelemistä, sillä Venezuelan diktaattirinahan jatkaa laittomiksi todettujen vaalien jälkeen nykyään edelleen kuubalaisten kommunistisotilaiden ja venäläisten erityissotajoukkojen tukemana entinen bussikuski Nicolas Maduro.

Maduron johtamassa maassa korruptio ja rikollisuus rehottaa joka nurkalla ja maassa on nälänhätä, kun inflaatio laukkaa yli 200%:n vauhtia kuukaudessa, eikä ihmisten rahat riitä ruokaan.

Meillä taas inflaatio on virallisten tietojen mukaan enintään 1.5%:n luokkaa vuodessa, mutta meillä taas sadat tuhannet ihmiset käy olemattomien nettopalkkojen vuoksi leipäjonoissa ja sossujen luukuilla, kun Sammakko Antti ja Terra Sipilä kilvan nostavat bensan, ruoan sekä asumisen verotusta ja myyvät valtion omaisuutta, jotta Suomesta voidaan lähettää mahdollisimman paljon tukea Afrikan terroristitaistelijoille ilmastonmuutokseen ja humanitaarisiin syihin vedoten.

Näyttääkin siltä, että Suomessa vaativiin virkamiestehtäviin voikin Sammakko Antin ja Terra Sipilän komennossa tulla valituksi vain henkilö, jolla sattuu olemaan demujen, kepuloisten tai viherpipertäjien ja vassarien jäsenkirja.

Valtiontalouden tarkastusviraston vuotta 2018 koskevassa raportissa todetaan, että valtion hallinnon kirjanpitoyksiköissä joka neljännessä oli puutteita, jotka johtivat huomautuksiin.

Huomautettavaa oli jopa Presidentin kanslian tilinpitoa myöten. Tarkastusvirasto huomautti siitä, kun peruskorjauksen siirtomäärärahoissa oli todettu 562 621 EUR:n ylitys.

Terra Sipilän ns. Kärkihankkeisiin liittyen Työ- ja Elinkeinoministeriön tilinpidosta vastasi Mika Lintilä, josta tuli ministeri jo vuonna 2016, kun Terra Sipilän toimesta Suomen Pankin pääjohtaksi nimitettiin Olli Rehn.

TEM:n rootelissa on isot vastuut mm. Finnveran masiivisten vientitakuiden osalta, joista voi helposti laueta useiden miljardien eurojen piikki veronmaksajien kontolle.

Alla vähän lisätietoa TEM:in tilinpidon puutteista. Kuka maksaa, jos lankeaa maksettavaksi? Mika Lintiläkö? vai Terra Sipilä? tai peräti Sammakko Antti ja Katri Kulmuni?

"Tilinpäätöslaskelmien liitteestä 12 (Valtiontakaukset ja - takuut sekä muut monivuotiset vastuut) puuttuu tiedot valtion vientitakuista annetun lain (422/2001) mukaisista vientitakuiden takausvastuista (enintään 5 miljardia euroa) ja investointitakuiden takuuvastuista (enintään 200 miljoonaa euroa).

Muilta osin tilinpäätöslaskelmien liitteenä esitettävät tiedot on esitetty valtion talousarviosta annetun asetuksen edellyttämällä tavalla.

Toiminnallista tehokkuutta koskevien tietojen sisältöä ja esittämistapaa ja niiden perustana olevaa laskentatointa on tarkastettu riittävässä laajuudessa sen selvittämiseksi, sisältääkö tuloksellisuuden ku-vaus olennaisilta osin oikeat ja riittävät tiedot.

Koska toiminnallista tehokkuutta koskevina tietoina on esitetty puutteelliset tiedot tuottavuudesta ja taloudellisuudesta eikä yhteisrahoitteisesta toiminnasta ole esitetty kustannusvastaavuuslaskelmaa, ei toiminnallisesta tehokkuudesta esitettyjä tietoja voida pitää oikeina ja riittävinä."

Terra Sipilän innokas ja ruotsalaisen rahanpesusta kiinni jääneen pankin hallitukseen valittu liikenneministeri Anne Berner (kepu) jätti jälkensä myös Liikenneministeriön tilikirjoihin seuraavasti:

"Liikennevirasto on tehnyt liikenteenohjausyhtiöön (Traffic Management Finland Oy) siirtyvään omaisuuteen 63,1 miljoonan euron suuruisen arvon-alennuksen, jolle ei ole asianmukaista perustetta. Menettely on valtion talous-arviosta annetun lain (423/1998) 14 §:n sekä valtion talousarviosta annetun asetuksen (1423/1992) 66 g §:n vastainen."

Valtiontalouden tarkastusvirasto löysi vuoden 2018 raportissaan eniten huomautettavaa seuraavien ministeriöiden kirjanpidon ja toimintojen osalta vuosina 2016-2018:

o TEM 7 todettua epäkohtaa (kepuloisten vastuuministeriö, Olli Rehn, Mika Lintilä)

o Maa- ja metsätalousministeriö 3 todettua epäkohtaa (kepuloisten vastuuministeriö, Kimmo Tiilikainen, Jari Leppä)

o Ympäristöministeriö 2 todettua epäkohtaa (kepuloisten vastuuministeriö, Kimmo Tiilikainen)

Valtiontalouden tarksstusvirasto on pitänyt näitä puutteita ja epäkohtia vakavina.

Ei sitten ole mikään ihme, että eduskunnan ensimmäisessä täysistunnossa on jo ehdotettu Sammakko Antin ja Terra Sipilän hallitukselle epäluottamuslausetta, kun kaikki talousasiantuntijat Suomessa ja myös ulkomaita myöten ovat jo todenneet, että yli 200 sivun mittainen hallitusohjelma on jopa parempaa iltalukemista kuin 1000 ja yhden yön sadut.

Sammakko Antti ja Terra Sipilä ovat yksissä tuumin Säätytalon Ilmiöneuvotteluissa vetäneet hatustaan täysin perusteettoman 2%:n BKT ennusteen ja ryhtyneet niukkojen verovarojen jakoon, kun todellinen kasvu jää hallituskaudelle keskimäärin vain korkeintaan 1%:iin.

Tiedossa on siis kasvava työttömyys, kapenevat leivät ja nousevat verot. Kiitos kuuluu "Vero" ja Sammakko Antille sekä Terra Sipilän alkiolaisille kepuloisille Sampon ryöstäjille.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Alkiolaisten röyhkeä Sampon ryöstö14.6.2019 23.53
Valta maistuu jokaiselle poliittiselle puolueelle. Meillä Suomessa kaikki puolueet ovat pieniä ja ne joutuvat sopimaan ja tekemään yhteistyötä, jos mielivät valtaan. Nyt sattui niin mukavasti, että kaksi ryhmää, joiden ei oikein uskottu kelpaavan kenellekään, löysivät toisensa.

Demareiden puheenjohtajaa pidettiin hieman toistaitoisena, mitä tulee sosiaaliseen kanssakäymiseen, mutta hän osoittautuikin taitavaksi peluriksi ja on nyt pääministeri. Poliittinen tarkkailija on aivan oikein laskenut, että tämä vallankipeys tuli kalliiksi demareille. Me olemme tästä tietoisia. Uskomme, että jatkossakin Antti antaa periksi, koska hän tietää, että periksi on annettava, jos aikoo vallassa pysyä.
Antille ja demareille tulemme antamaan, mitä he tarvitsevat ja se on aika vähän. Me saamme kerrankin sanella politiikan sisällön ja se on meille tärkeintä. Jos nyt epäonnistumme ja häviämme seuraavat vaalit, niin sitten olemme kyvyttömiä. Se on oikeasti myönnettävä.

Tiedän tarkalleen, miltä Sipilästä tuntuu. Hänet on lyöty lyttyyn ja hänen kautensa oli keskustalle paha unta. Nyt on tilaisuus näyttää, mitä oikeasti olemme. Jos onnistumme, voimme panna edellisen hallituksen aikaansaannokset kokoomuksen ja poliittisen untuvikon, Juha Sipilän, piikkiin.
Juha Sipiläkin on ihminen. Salaa hän toivoo keskustan epäonnistuvat totaalisesti tässä pelin politiikassa. Hannakaisa voi ajatella hieman samoin, mutta kädet pidetään nyrkissä vain omissa taskuissa.

poliittinen tarkkailijaRe: Alkiolaisten röyhkeä Sampon ryöstö16.6.2019 1.24
Suomen valtamedia on ylistänyt Sammakko Antin ja Terra Sipilän luomaa hallitusohjelmaa "tasa-arvon voitoksi".

Kohta hallituksen Ilmiöneuvottelujen jälkeen maassa alkoikin puhaltaa uudet tasa-arvon tuulet:

o valtion omaisuus myydään vähiten tarjoaville, jotta Afrikassa taisteleville terroristeille voidaan järjestää aseita ja leipää humanitarisena apuna.

o isis taistelijoiden kuuliaiset vaimot on palautettava Suomeen, koska he lähtivät Syyriaan synnyttämään ja hoitamaan isis-taistelijoiden lapsia.

o Iltalehti ilmoitti juuri, että Padasjoella juostiin "Nakukymppi"

o Savon Sanomat kertoi, että lauantaina järjestetään Kuopion Väinölännimessä "tissiflashmob"-sessio

o Vastaava "tissiflashmob"-sessio oli järjestetty myös jo 8.6.2019 Helsingin Hietaniemessä

Sammakko Antin ja alkiolaisen Terra Sipilän johtamassa maassa olikin jo päässyt pahasti unohtumaan vanhat tasa-arvon periaatteet.

Niitähän ilmensi myös peräkylän tahvo eli Lappeenrannan Lyde Lyytikäinen, joka pääsi jopa televisioon ja lehdistön palstoille istuttuaan alasti muurahaispesässä vuonna 2016 maailmanennätysaikaan 2 h 10 min ja parannettuaan ennätystään vuonna 2017 vielä 5 tuntiin.

Sammakko Antin ja Terra Sipilän saatua eduskunnan täysistunnossa 13.6.2019 luottamusäänestyksessä selvän luottamuksen äänin 113-75, ehdotankin saadun luottamuksen kunniaksi, että eduskunnan kesälomien alkaessa viimeisessä täysistunnossa kansanedustajat hölläisivät vähän varapuhemies Juho Eerolan korostamasta tiukkapipoisesta istuntotyylistä ja pitäisivät tasa-arvoisesti ns. nakuistunnon.

Kokoomuslaiset, persut ja kristiliset voivat tietysti ilmoittautua poissa oleviksi konservatiivisten ajatustensa ja periaatteidensa vuoksi.

Valtamedian Suomen pelastajaksi nostaman Ville Niinistön tasa-arvopuheita viherpipertäjien puoluekokouksessa voi vain ihmetellä:

o Ilta-sanomatkin hehkutti "äänivyöryllä" Brysseliin valittu vihreiden europarlamentaarikko Ville Niinistön arvioita vihreiden puoluekokouksessa pitämässään puheessa, että Pekka Haaviston (vihr) ulkoministerikausi tulee eroamaan huomattavasti hänen edeltäjänsä Timo Soinin (sin) kaudesta.

o Hän puhui siitä, miten kaikenlaiset vähemmistöihin kuuluvat tyypit yrittävät täällä kaapata valtaa, Niinistö kuvaili Soinia.

o Tämän lisäksi Haaviston ulkoministeriyden aikana ei Niinistön mukaan myöskään loukata naisten oikeuksia tai "lietsota konflikteja".

o Voimme varmaan lähettää täältä yhteisen viestin Soinille, että nämä ajatukset, joita meillä on, niillä rakennetaan parempaa maailmaa."

Minusta Timo Soini ei ole tässä kyllä mitään valtaa kaappaamassa, vaan päin vastoin luopuu vallasta, jota valtakunnan pahin vallankaappari, populistinen "moottoriturpa" ja kansankunnan moraaliseksi vartijaksi itsensä nostanut Unilukkarin veljenpoika tuntuu jokaisessa lausunnossaan hurmoshenkisesti tavoittelevan.

Sammakko Antin ja Terra Sipilän hallituksen sekä "Moottoriturvan" puheet tasa-arvosta eivät minusta kyllä edusta mitään tasa-arvoa naisten osalta.

Pikemminkin kysymyksessä esim. julkisilla paikoilla naisten "tissiflashmobeissa" ja nakujuoksuissa on kysymys naisten oikeuksien esineellistämisestä, mitä ei voi pitää minkään sivistysvaltion tasa-arvon peruspilarina.

Ilta-Sanomien toimittaja Päivi Lakkan analyysi punaviherpipertäjien puoluekokouksesta jatkui seuraavasti:

o "Niinistö iloitsi tänään lauantaina Porin puoluekokouksessa siitä, että vihreät nousi eurovaaleissa Suomen toisiksi suurimmaksi puolueeksi. Hän muistutti, että "vihreä aalto" nousi kuitenkin ympäri Eurooppaa, ja Saksan, Hollannin, Belgian, Ison-Britannian ja Ranskan vaalivoitot kasvattivat vihreää europarlamenttiryhmää suuremmaksi kuin koskaan.

o Tällä hetkellä näyttää hänen mukaansa siltä, että vihreät tulee olemaan Euroopan parlamentin neljänneksi suurin ryhmä. Vihreät on mukana neljän suurimman ryhmän neuvotteluissa komission ohjelmasta ja valinnasta. Tämä on ensi kerta, kun tällaista ohjelmaa ylipäätään parlamentissa puolueiden kesken neuvotellaan.

o Niinistö käytti puheenvuorossaan myös mahdollisuuden nälviä äärioikeistoa. Vihreiden voitto "patosi" hänen mukaansa eurovaaleissa äärioikeiston ja oikeistopopulistien nousua.

o Niinistön mukaan demokratia ja sivistynyt oikeusvaltio ovat ympäri Eurooppaa nyt haastettu sekä sisältä että ulkoa.

o Vastaus tähän haasteeseen ei ole alkaa liudentaa sitä, antaa periksi, joustaa niiden edessä, jotka eivät anna arvoa ihmisyydelle tai luonnon ja lajien itseisarvolle. Emme voi antaa periksi itsekkyydelle, lyhytnäköisyydelle.

Huvittavaa on, että punaviherpipertäjien puheenjohtjaksi juuri valittu "köyhyystutkija" Maria Ohisalokin on ja heti puheenjohtajaksi valituksi tultuaan osoittautunut ehkä jopa "Moottoriturpaakin" suuremmaksi populistiksi ja kaksinaismoralistiksi tuoreissa Ilta-Sanomissa antamissaan lausunnoissa:

o " Minä tiedän, mitä eriarvoisuus on, minä tiedän mitä köyhyys on. Olen kokenut sitä, olen nähnyt sitä, olen tutkinut sitä.

o Olemme nyt mukana hallituksessa, joka vahvistaa hyvinvointivaltiota. Perusturvaa ja pienimpiä eläkkeitä korotetaan, pienituloisten verotusta kevennetään ja lapsiperheiden asemaa parannetaan. Asunnottomuus puolitetaan yhdessä ja poistetaan kahdessa hallituskaudessa, ympärivuorokautiselle hoivalle tulee hoitajamitoitus.

o Me voimme torjua vihapuhetta. En pelkää puhua näistä teemoista vihreiden puheenjohtajana. Mä en pelkää trolleja, mä en pelkää natseja. Sillä tiedän, että en ole yksin, hän totesi.

o Lasikatot murtuvat nyt ryminällä. Ja se on oikein."

Ohisalon kaksinasmoralistiset lausunnot köyhyydestä kuulostavat myös oudoilta, kun julkisuuteen on tullut tietoon, että Ohisalon aviomieskin työskentelee North European Oil Trade Oy:ssä (NEOT Oy), jonka omistavat SOK-ryhmä 51% ja Mika Anttosen St1 ryhmä 49%.
NEOT-konsernin liikevaihto on 5.5 miljardia EUR vuodessa sen harjoittaessa fossiilisten polttoaineiden tukkukauppaa Pohjoismaissa ja laajemminkin Itämeren alueella ja muualla.

Tiettävästi Ohisalon aviomieskin tienasi kaupallisen johtajan töistään vuonna 2017 160 000 EUR eli 13 000 EUR/kk.

Näiden tietojen perusteella punaviherpipertäjien uutta sisäministeri Ohisaloa ei voida ainakaan kovin köyhänä kotirouvana pitää, koska Ohisalollekin maksetaan ministerin tehtävistä jo 13 748 EUR/kk ja hänen palkkansahan nousi 7 viikon pituisen kansanedustajan toimen muututtua ministerin tehtäviksi kohtuullisesti vain 330%:lla.

Ohisalon maininnat natseista ja lasikattojen murtamisesta, joihin Sammakko Anttikin on myös useampaan kertaan viitannut, tuovat mieleen ikävällä tavalla natsien Saksassa valtaan pyrkiessään vuoden 1938 marraskuun 9. ja 10. päivän välisenä yönä juutalaisiin kohdistuneen väkivallan aallon, jota lasi-ikkunoiden särkemisen ja lasinsirpaleiden vuoksi alettiin kutsua "Kristalliyöksi".

Punaviherpipertäjien ahneessa ja kaksinaismorlistisessa maailmassa ei tunneta käsitettä lähimmäisen rakkaus. Heille tärkeintä on valta.

Niinpä populistinen Ohisalo onkin jo ilmoittanut, että punavihreät viherpipertäjät tavoittelevat jo johtavan puolueen asemaa kaikissa Suomen kunnissakin.

Tässä Ohisalon ja "Moootoriturvan" loputtomassa vallantavoittelussa herää aiheellisesti kysymys, miksi Viherpipertäjät hylkäsivät niin nopeasti vielä pari vuotta sitten äänivyöryllä Viherpiprtäjien puheenjohtajaksi valitun Touko Aalto raukan?

Vaaleista pudottuaan Touko antoi mediaan seuraavan tiedotteen:

"Olen myös hyvin iloinen siitä, että niin moni nuori nainen oli näissä vaaleissa rikkomassa lasikattoja ja tuomassa osaamisensa eduskuntaan, Aalto kirjoittaa."

Tuntuu oudolta, että Touko pudottuaan lähes tyhjän päälle vielä myös innostaa nuoria punaviherpipertäjä naisia lasikatojen rikkomiseen.

Minusta olisi parepi, että myös punaviherpipertäjät eläisivät yhteiskunnassa rikkomatta lasikattoja.

Parempi oli keskittyä yhteiskunnan muuhun kaikinpuoliseen kehittämiseen ja valtionomaisuuden kasvattamiseen kuin menneiden polvien työn kaikinpuoliseen tuohoamiseen ja lasikattojen särkemiseen.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: