Keskustelu

juankosken keskusan virallinen ääniEi yhtään yötä7.9.2019 14:23
Nyt se selevis.
Kanki Kaikkosen jäykkyys painoi hänet pohjalle.
Katri Briitta Ilona Kulmuni, Lapin tyttö Torniosta , rökitti selvästi puolukokouksen äänetyksessä nuorisosäätiön vaalirahasekoilussa mukana olleen kankikaikkosen.

poliittinen tarkkailijaRe: Ei yhtään yötä7.9.2019 15:47
Ääniä ei liene vielä laskettu.

Asetelma on kuitenkin jo pitkään ollut selvä.

Kanki ja erityisesti rautakanki on luonnostaan jäykkä ja vaikea uiteltava.

Kangen luonnollinen paikka on siis pohjalla.

Tästäkin syystä sirkeäsilmäinen Katri valitaan tänään kepuloisten puheenjohtajaksi.

Katrin tehtäväksi tulee kuunnella kentän ja myös sydämensä ääntä.

Eduskuntavaalien jälkeen Katri totesi, että kepun paikka on oppositioissa.

Katrin tehtäviin kuuluu siis viedä kepu oppositioon.

Kepu ei voi olla Suomen vasemmistolaisin puolue, joka vie leivän yrittäjien ja heidän perheidensä suusta yleiseen jakoon Brysselin byrokraateille ja nollakorko keplottelijoille.

Tavallisella ihmisellä ei nykyään rahat riitä asumiseen ja ruokaan käytännössä missään Suomen asutuskeskuksessa.

Autoilusta en viitsi mainita mainita enempää, mutta Teslasta ei voi millään tullaan harvaan asutussa Suomessa koko kansan autoa samaan tyyliin kuin aikoinaan oli volkkari ja mosse.

Polttoaineiden himoverotus on siis saatavaa kuriin!!!

Edessä on puukkojen yö!!!

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Ei yhtään yötä7.9.2019 17:18
Joku yrittää esiintyä nimelläni. Kuten huomaatte nimimerkki on keskustan virallinen ääni ja juankoskikin on pienellä.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Ei yhtään yötä7.9.2019 17:58
Puhelimeni ei edes hyväksy keskustan kirjoittamista keskusaksi.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Ei yhtään yötä7.9.2019 21:19
Olen niin paljon keskustalainen, että tahtoisin aina edistää puolueen parasta. Nyt ei näin käynyt. Naispuheenjohtajien ura on aina jäänyt lyhyeksi ja päättynyt surkeasti. Kiinnostavaa tänään oli se, että saimme paljon julkisuutta. Saman sarjan puolueet Vasemmistoliitto tai ruotsalaiset eivät kiinnosta läheskään niin paljon kuin keskusta.

poliittinen tarkkailijaRe: Ei yhtään yötä8.9.2019 1:37
Vähän arvelinkin, että Juankosken keskustan virallisen äänen nimimerkki oli kaapattu, mutta kerroin silti selvät sävelet vaalin lopputuloksesta.

Minullekin on käynyt monta kertaa niin, että nimimerkkini on joutunut vastaavan halpahintaisen kaappauksen kohteeksi.

Täytyy onnitella Katria ja toivottaa menestystä!

Katrin puhe ei jättänyt ketään kylmäksi, mutta kauniit ja ylväät juhlapuheet eivät yksinään riitä. Tarvitaan tekoja.

Kepu on nyt kuitenkin historiansa vuoksi tuhon tiellä. Syy ei ole Katrissa, mutta se voi olla Kangessa.

Kanki oli kuitenkin selvästi nykyisen Ilmiöhallituksen linjoilla ja Ilmiöhallituksen linjaukset ovat taas valitettavasti ristiriidassa Suomen taloudellisten ja sosiaalisten realiteettien kanssa.

Näin ollen Katrille annettiin Sumulaaksossa mahdoton tehtävä eli pitää pystyssä vastoin todellista tahtoaan sellaista hallitusta, johon hän ei sydämestään usko itsekään historiallisesti rökälemäisen vaalitappion jälkeen.

Kun kansa oli äänestänyt kepuloiset ulos vallan kahvasta, niin äänestäjien ääntä herkällä korvalla kuunnellut Katri totesikin heti televisiossa vaalin jälkeen, että kepuloisten paikka on nyt oppositiossa.

Terra Sipilä piti tunteikkaan kiitospuheen Sumulaaksossa ja oli taas askarrellut autotallissaan nyt alumiinin kanssa.

Minusta alumiininen puheenjohtajan nuija on oiva taidonnäyte Terra Sipilän sorvin käytöstä, mutta kyllä puheenjohtajan nuija täytyy valmistaa Suomessa visakoivusta.

Alumiininen tunkki on myös oiva taidonnäyte Terra Sipilän harrastuksista autotallissaan, mutta alumiinitunkkia ei mielestäni voi käyttää kepuloisten syvälle vajonneen kannatuksen nostoon, koska alumiini ei oikein kestä raskaiden taakkojen nostoa.

Näkee selvästi, että Terra Sipilä on viehättynyt askartelemaan autotallissaan myös metallien kanssa, mutta näillä mekaanisen teknologian taidoille ei valitettavasti löydy kovin paljon vastakaikua, kun puhutaan tänä päivänä keskivertosuomalaisen arjesta.

Sotkamossa vain vähää yli vuosi sitten eli 9.6.2018 Terra Sipilä esitteli kepuloiselle yleisölleen autotallissaan kolmena iltana askartelemansa "Luottamuksen Apilan".

"Luottamuksen Apilan" alimpaan lehteen Terra Sipilä kiinnitti puoluekokouksessa neljällä 5 mm ruuvilla "Vastuun kanto" levyn.

Terra Sipilä ja kepuloisten vastuun kannon osalta voidaan todeta, että Terra Sipilä on valitettavasti osoittautunut ainakin pariin kertaan rintamakarkuriksi monissa toimissaan.

Tällä lausunnollani viittaan tietysti esimerkiksi "puukkotaisteluun" etenkin kokoomuksen Alex Stubbin kanssa, kun perustuslain vastaisen Maakunta Sote I:n toteuttamisesta sovittiin syksyllä 2015.

Silloinhan Terra Sipilä Sauli Niinistön luokse menemisellä uhkasi Alexia taipumaan siihen, että SSS-hallitus lähtee toteuttamaan perustuslain vastaista Maakunta Sote I:stä.

Muita vastaavia Terra Sipilän tempauksia olivat tietysti mm: täysin kannattamattoman Terrafmen kaivoksen pystyttäminen ja kyseisen hankkeen ristiminen edesvastuuttomasti "Kainuun Ihmeeksi", sinisten hyväksyminen ilman vaaleja hallitukseen ja viimeisenä niittinä tietysti oman hallituksensa kaataminen ja liittoutuminen vasemmistolaisten kaaderien joukkoihin.

Lähes 4 vuotta Terra Sipilä siis ajoi kuin käärmettä pyssyyn kaikin puolin perustuslain ja EU oikeuden vastaista Maakunta Sote I:stä.

Kyseisen hankkeen piti nostaa Suomi suosta ja tuoda merkittäviä säästöjä Suomen terveydenhuoltoon.

Käytännössä Maakunta Sote I:n seurauksena koko Suomen sote-järjestelmä kuitenkin halvaantui ainakin noin 10 vuodeksi, kun jopa perustuslain vastaisella "hätälainsäädännöllä" haluttiin estää luonnollinen terveydenhuolto sadoilta tuhansilta ihmisiltä ympäri Suomen niemen.

Monet hyväkuntoistet sairaalat mm. synnyttäjiltä päätettiin lyhytnäköisesti ajaa alas ja haluttiin myös estää tarpeellisten investointien tekeminen sote-huoltoon.

Kun kyseinen Maakunta Sote I hanke osoittautui lopulta lainvastaiseksi, niin Terra Sipilä petti vahvimmat tukijansa eli lähinnä kokoomus puolueen käytännössä yli yön.

Kun Terra Sipilälle oli siis selvinnyt, että Maakunta Sote I on lopulta lainvastainen, niin hän kaatoi hallituksensa siltä istumalta ja jo lähes seuraavana päivänä aloitti vaalikamppanjansa, jossa hän oli jo kauan ennen eduskuntavaaleja sopinut demujen kanssa siitä, että punamultainen "Ilmiöhallitus" muodostetaan vaalien jälkeen maksoi mitä maksoi.

Ehdoksi kepuloisten "Ilmiöhallitukseen" menolle Terra Sipilä oli sopinut Sammakko Antin kanssa, että kyllä nyt kepuloiset ovat rökäletappion jälkeenkin innolla lähdössä hallitukseen, mikäli voidaan uudestaan käynnistää perustuslain ja EU oikeuden vastainen Maakunta Sote II ja suuri joukko eduskuntavaaleissa eduskunnasta pudonneita kepuloisia nostetaan korkeapalkkaisiin valtiosihteerin tai eritysiavustajan tehtäviin.

Terra Sipilä oli siis käytännössä itse korkeimman luokan takinkääntäjä, joka piti väkisin vallankahvasta kiinni siten, että persuista sinisiksi muuttuneet persuluopiot otettiin hallitukseen tavalla, jota jopa presidentti Sauli Niinistö piti juridisesti kyseenalaisena.

Kepuloisten rökäletappio viimeissä eduskuntavaaleissa ei siis tietenkään johtunut siitä, että kansainvälinen suhdanne pysäytti jo yli 10 vuotta kestäneen taloudellisen taatuman Suomessa ja yhdessä tehtyjen talouden tervehdyttämistoimien kautta paransi muutamalla prosenttiyksiköllä Suomen kansainvälisesti erittäin alhaista työllisyysastetta.

Kepuloisten rökäletappion todellisena syynä oli se, että suuri enemmistö Suomen kansan äänestäjistä oli havainnut, että Terra Sipilä ja valitettavasti hänen johdollaan koko puolue oli menettänyt luottamuksensa yhteisten asioiden hoitamisessa.

Kun luottamus on mennyt, niin se voidaan menettää vain kerran.

Perinteisesti Suomessa äänestäjät ovat aina tienneet sen, että "kepu pettää aina".

Sirkeäsilmäistä Katriakin tullaankin seuraamaan nyt tarkalla silmällä ja korvalla nimenomaan siitä vinkkelistä, miten luotettavaksi Katrin toiminta tullaan äänestäjien taholla kokemaan.

Toistaiseksi eduskuntavaalien jälkeen Katri on kääntänyt takkinsa jo yhden merkittävän kerran.

Katri ei olekaan menossa enää oppositioon, vaan on herätyksen omaisesti todennut, että ne puheet ja teot, joissa oli tullut oltua koko sydämellään mukana lähes neljä vuotta, olivatkin vain aprillia - siis äänestäjien pettämistä.

eeroRe: Ei yhtään yötä8.9.2019 13:00
Kyllähäse näin on, et keskusta on tosi pahassa liemessä. Ei uusi pj. Katrikaan, vaikka onkin hurmaava ihmisenä, voi pelastaa kepua. Hän voi suurella naisegollaan pysyttää puolueen täs, missäse ny on. Ylösnostamiseenn tarvitaan yläkerran apua, korkiamman kären apuva.
Ja mitä suomen sähköautoistamiseen tulee, jo ylempänä keskusteluvuorossa alan kolmas poliittinen tarkkailija totesi, ettei suomessa pärjätä ikinä sähköautoilla, eikä edes Teslalla. Alan kolmas poliittinen tarkkailija muistanee hyvinkin tarkkaan entisaikojen mossematkat pyhäsalmelta eteläsuomeen, joten hänellä on faktatietoa, ei pelkkiä olemuksia.
Minullakin on faktatietoa sähköautoista.
Kuten jo aiemmin olen julkituonut oman urani kuljetusalan toimijana, minulla on hyviä ystäviä, kolleegoita, Lapin maakunnassa, Levillä. Mennä talvena keskustelin kolleekoitteni kanssa kovana pakkasviikkona kittilän autoilusta ja lähinnä sähköautoista.
Kolleegani kertoi, et männäviikolla on ollu kymmenittäin hälytyksiä pelastamaan akkutyhjiä sähköautoja piuhan ulottuville.
Et jos juhasipilä kesähelteellä Teslallaan ajaa samalla latauksella Kempeleestä pääkallonpaikoille, ei aja talvella
Joten se siitä suomen sähköautoistamisesta.

eeroRe: Ei yhtään yötä8.9.2019 13:13
niin tohkeissani olin ed. kommentissani sähköautoista, nii jäi kirjoottamatta vielä tästä kepun ahdingosta. Sehän on päivänselvää, et kepu, puolueena kärsii edelleenki Paavo Väyrysen haamusta, vaikkakin elossa on edelleen. Paavo on aiheuttanut sekoilemisellaan, ollakko, aiko eikö olla, valtavan harmituksen kepulle. Nyt hän taas hamuaa päästä kepun jäseneksi, vaikka hänet on jo erotettu. Erotettu myös perustamastaan kansalaispuolueesta. Voi ristus, sanos pohojalaanen, Paavo on Paavo, ei paskakasa leiväksi muutu sitä penkomallaä

alan kolmas miesRe: Ei yhtään yötä8.9.2019 19:40
Ostinpa juuri uuden turbo Volvon, 850 R mallia, kaikilla herkuilla. Hintakin kohdallaan 1000 euroa, ei ruostevaurioita ja leima.

Sanonpa vuan, että siinä suap Tesla-miehet panna paremmaksi, kun meikäläinen starttaa vaikka Levillä lumihangessa.

Kesällä ilimastointi ja kaikki.

Bensan hinnan suap nostoo vaikka 10 euroon litralta, niin kyyti on halavempoo kuin 50 000 euron Teslassa.

Jos Teslalla ajat vaikka 10 000 km vuoteen, niin pelekkä pääomakulu on Telassa suunilleen 1.67 euro/km, johon täytyy vuosittain vielä lisätä muutaman kerran Sjöbergin 250 euron hinausmaksu.

Minulle kerrotiin autoliikkeessä, että nuo akkujen korjauslaskutkin nousee nykyään tuhansiin euroihin helposti, eikä ne kestä kuin pari vuotta.

Minullakin vuotuisella 10 000 km:n ajomatkalla pääomakustannus on vain 0.03 euroa kilometrille, eikä hinausmaksua tarvita kovallakaan pakkasella..

Järkevä immeinen hankkii aina bensa auton.

Kuka helkkari on äänestänyt nämä teslamiehet ja biokaasuhihhulit valtaan???

Ajavat tekopyhät minun verorahoilla. Tätä menoa ei voi kukaan sulattaa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: