Keskustelu

poliittinen tarkkailijaAntilta pullahti taas isot Rupikonnat suusta30.9.2019 0:10
Totta se on, Sammakko Antin olisi hyvä ilmoittautua kiireimmän vilkkaa loogisen ajattelun ja puheenopettajien kursseille.

Aina kun Antti avaa suunsa, niin jopa savolaisilla on vaikeus ottaa selvää Antin suustaan päästämistä Rupikonnista.

Taitaa olla vain vajaat kaksi viikkoa siitä, kun Antin budjettiriihi pidettiin salamavauhdilla muutamassa minuutissa, että Sammakko Antti ehti lentokoneeseen ja tapaamaan Ranskan presidentti Macronia.

Macronin tavattuaan Sammakko Antti oli vielä siinä luulossa, että hänet on valittu EU komission puheenjohtajaksi Jean-Claude Junckerin tilalle.

Niinpä Sammakko Antti ilmoitti Macronin kanssa käymiensä neuvottelujen jälkeen, että Brexit sopimuksen neuvottelut päättyy 30.9.2019 eli siis jo huomenna.

Heti kohta Sammakko Antin annettua tuon Brexit lausuntonsa EU:n komissiosta kuitenkin ilmoitettiin, että Sammakko Antti on taas puhunut omiaan.

Eikä Sammakko Antilla ole ollut mitään valtuuksia moisen Sammakko-lausunnon antoonkaan.

Nyt Sammakko Antti pullautti taas pari Rupikonnaa aamun YLE:n haastattelussa.

Kuolematon näyte Sammakko Antin loogisen ajattelun taidoista käy nyt ilmi mm. alla olevasta Iltalehden sitaatista:

"Pääministeri Antti Rinne (sd) ilmaisi tänään sunnuntaina Ylen pääministerin haastattelutunnilla tukensa ruotsalaiselle ilmastoaktivisti Greta Thunbergille.

Thunberg joutui tällä viikolla Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin naljailun kohteeksi Twitterissä YK:ssa pitämänsä puheen jälkeen.

Twiitissä Trump naljaili sarkastisesti teinitytön ilmastohuolesta.

 Minusta on sääli, ikävä ja todellakin väärin häntä kohtaan, että aikuiset setämiehet arvioivat häntä siitä, että hän olisi ikään kuin häiriintynyt tai sairas, kun hän on huolestunut ilmastonmuutoksesta. Haluan antaa vahvan tukeni Greta Thunbergin toiminnalle, Rinne sanoi.

Hän kertoi pitävänsä Greta Thunbergin työtä tärkeänä ja rohkeana.

 Hän on aito huolessaan ja vaatimuksissaan poliittisille päätöksentekijöille. Olen iloinen siitä, että nuoret ihmiset ja lapset ovat heränneet tähän asiaan ja vaativat aikuisilta toimenpiteitä.

Mitä tästä voi päätellä?

Sammakko Antti eli Suomen vaikkutusvaltaisin poliitikko ilmoittautuu maailman suurimman populistin ja härskien mainostoimistojen suurella rahalla toimeen pannun ja vielä selvästi sairaan alaikäisen lapsen maailmanlaajuisen kampanjan keskeiseksi tukijaksi.

Sammakko Antti antaa julkisuuteen siis itse virallisen lausunnon ja ilmoittaa myös Suomen hallituksen kannan asperger-syndroomaa sairastavan ilmastoagitaattorin toiminnasta ja vihamielipiteistä, joille ei löydy tieteellisiä perusteita. Ainoastaan koulustaan pinnanneen nuoren tytön yhteiskuntaan ja maailman johtajiin kohdistunut viha.

Nuoreen ruotsalaiseen Gretaan 16v. verrattuna Sammakko Antti 56 v. on ainakin minusta jo selvä "setämies", joka itse on nyt antanut lausunnon Gretan omituisesta kansanvälisestä "vihamissiosta", jonka hän näyttää avoimesti kohdistaneen pääasiassa USA:n presidentti Donald Trumpiin.

Sammakko Antin on hyvä panna merkille, että jopa Ranskan kirkasotsainen presidentti Macron on huomauttanut julkisesti, etä Gretan "vihakamppanja" ei ole hyväksyttävä toimintamalli.

Sammakko Antti vuodatti tänään myös jo tiedottteen, että kaikki EU-maat ovat jo hyväksyneet oikeusvaltioperiaatteen liitettäväksi EU:n budjettirahojen jakoon.

Sammakko Antti kiitteli tässä asiassa demujen Tytti Tuppuraisen 1.5 kuukauden mittaista asian hyväksi tekemää työtä.

Minulla on tästäkin Sammakko Antin lausumasta sellainen tuntuma, että mitään virallista päätöstä tällaisesta asiasta ei ole vielä olemassa.

Minulla on siitäkin suhteellisen luotettava tieto, että Sammakko Antin lupaukset Suomen 2%:n jatkuvasta tasaisesta talouskasvusta eivät pidä läheskään paikkaansa.

Viimeisimmät EU:n ja Saksan talousindikaattorit kertovat EU:n talouden kehittyvän nykyään jo lähes saamaa tahtia kuin ennen vuosien 2007-2008 suurta finanssikriisiä.

Yhtään uutta työpaikkaa yksityiselle sektorille Sammakko Antin Ilmiöhallitus ei ole vielä saanut luotua, vaikka töitä on paiskittu hihat käärittynä jo kohta puoli vuotta täyteen.

Sammakko Antille voin sanoa, että minäkin pystyn 10 minuutissa kirjaamaan ylös kaikki hienot työllisyystavoitteet, mutta eri asia on toteuttaa epärealistiset tavoitteet.

Työehtosopimusneuvottelut on jo alkaneet erittäin heikoissa merkeissä.

Tavallisen ihmisen verot nousee ja ostovoima heikenee. Laman merkit ovat jo pitkään olleet ilmassa.

Mutta huomion arvoista on, että ministereiden ja ministerien erityisasiantuntijien sekä valtionsihteerien kohdalla on jo ehditty nostaa ennen näkemättömän roimasti palkkoja ja tietysti puoluetukiinkin on satsattu valtavat korotukset, jotta vihervassarien, demujen ja ennen kaikkea kepun aleneva kannatus saadaan jotenkin säilymään siedettävissä lukemissa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: