Keskustelu

eeroEpäilys5.10.2019 4:37
Pohojanmaalaisittain sanottuna...
voi ristus,.... että ottaa päähän....
poliisin lanseeraama ja median suureen ääneen toitottama sana epäilty, epäillään.

Männäyönä Alavuudella olleesta ampumavälikohtauksestakin polliisi tiedottaa...... Saimme tiedon epäillystä ampumavälikohtauksesta ahk oosta kello silloin. Yksi kuollut ja kaksi loukkaantunutta ja edelleen polliisi eppäilee onko tapahtunna ampumista.

Samallatavon kun männäviikolla Kuopiossa sattunnu välikohtaus Hermannissa polliisi eppäilee ja media toitottaa, et tekoon syyllistynyttä sukunimeltään marin nimistä henkilöä eppäillään teosta, vaikka kymmenet siliminnäkijät ovat nähneet hänen heiluvan sapelinsa kanssa ja tehneen tämän surmatyön, niin polliisi ja meedia edelleen puhhuuvat eppäilystä.

Se on vähä niiku polliisi puhalluttaa autoilijan tienpäällä ja mittar näyttää kolomee romillee, nii huomenna polliisii twiittaa, et eppäillään, eihänsenyt ou ihan satavarmaa, autoilijan syyllistynneen rattijuopumukseen !!

eskimoRe: Epäilys6.10.2019 21:03
syyllistää ei voi ennen kuin on tuomittu tappaja on syytön niin kauan kunnes tuomari tuomitsee voi joutua korvauksiin jos murhaajaa sanoo murhaajaksi ennen tuomiotaVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: