Keskustelu

juristin alkuPäivi Räsäsen noitavaino4.11.2019 19:56
Valtakunnan syyttäjä on ottanut tutkintaan Päivi Räsäsen jo 15 vuotta sitten Suomen Luther-säätiön julkaiseman vihkosen johdosta.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Päiviä on lähdetty maalittamaan julkisessa mediassa ja myös oikeuslaitoksen sekä ilmeisesti jopa kirkonkin toimesta.

On erinomainen asia, että valtakunnan syyttäjä on lähtenyt penkomaan salaisia asioita, joita Suomessa on vuosikymmenet on kätketty ns. luurankokaappeihin.

Kuitenkin voidaan todeta, että kristillisen kasvatuksen ja hyvät elämänarvot omaavaa Päiviä ei pidä lähteä noitavainoissa jahtaamaan, vaikka ikivanha Luther Säätiön vihkonen varmasti löytyy vielä monista kirjastoista ja museoistakin.

Kyse näyttää olevan jo vuonna 2004 Suomen Luther-säätiön julkaisemasta 29-sivuisesta vihkosesta nimeltä "Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi - Homosuhteet haastavat kristillisen ihmiskäsityksen".

Samoilla periaatteilla Suomessa voidaan lähteä kohta julistamaan Raamattukin laittomaksi teokseksi ja itse asiassa kiihotukseksi laajoja kansanryhmiä vastaan.

Meillähän oli Suomessa ennen aikaan täysin vapaat ja ihan onnelliset olot, mutta sitten Ruotsin Kuningas Erik Pyhä aloitti Piispa Henrikin kanssa ristiretken Suoneen 1150 luvulla.

Tiettävästi Köyliön järven jäällä vuonna 1156 talonpoika Lalli teki selvää kirveellä omasta mielestään väärää uskoa levitelleestä Piispa Henrikistä.

Minä hartaasti toivon, ettei Päiviä nyt vietäisi raudoissa vankilaan tai roviolle poltettavaksi, kun Päivi on ryhdikkäästi puolustanut kristillisiä arvoja, joiden varaan koko suomalainen yhteiskunta nykyään perustuu.

Minun tietääkseni Päivi on myös ollut ryhdikkäin suomalainen poliitikko, joka on myös uskaltanut ajaa oikeasti poliisin tärkeätä asiaa suomalaisen yhteiskuntajärjestyksen keskeisenä peruspilarina.

Kun valtakunnansyyttäjä on nyt ottanut jo vanhemmatkin asiat selvityksen kohteeksi, niin harras toivomukseni on, että myös Suomessa valtoimenaan rehottanut poliitikkojen "maan tapa" eli rakenteellinen korruptio, johon myös liittyy usein rahanpesu ja laittomat valtiontuet, nostetaan valtakunnan syyttäjän viraston harjoittaman tutkimuksen keskiöön ensi tilassa.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Päivi Räsäsen noitavaino4.11.2019 21:52
Kohta täytyy ruveta uudelleen pelkäämään, että joudumme vastuuseen tehtaan takausvastuista. Ennen rikokset saattoivat vanhentua, mutta onko nämä nyt sellaisia vakavia, jotka eivät vanhene koskaan.
Ihmisen sukupuoli-identiteettiin liittyvät kysymykset ovat saaneet aivan uusia vastauksia viimeisen kymmenen vuoden aikana. Tuntuu käsittämättömältä, että 15 vuotta vanhaa kirjoitusta vielä käsitellään.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Päivi Räsäsen noitavaino6.11.2019 7:38
Huonoilla vakuuksilla annettu laina ja aiheutettu vahinko kunnalle on edelleen rikos, joka vanhenee, koska kukaan ei ole moittinut asiasta. Mielipiteet ovat vakavampia rikoksia. Sitähän ei koskaan tiedä, vaikka ihminen omistaisi väärän mielipiteen vuosikymmeniä tai veisi sellaisen hautaan saakka. Valtakunnansyyttäjä pitää tällaisia väärän mielipiteen peruuttamatta jättäneitä vaarallisina.
Veijo Tirkkonen lipsautti vain pari vuotta sitten, että hän tekisi takauspäätöksen uudelleen, jos joutuisi sellaisesta päättämään. Voi olla, että Veijokin joutuu valtakunnansyyttäjän toimien kohteeksi.
En usko, että valtakunnansyyttäjä syynää näitä sivuja. Onneksi omat mielipiteeni ovat oikeita. Minulla ei ole mitään pelättävää, mutta nukkuuko Akm yönsä, koska hänkin on näitä Räsäsen puolustajia.

PVRe: Päivi Räsäsen noitavaino7.11.2019 11:28
Minä en ole sukupuoliasioissa suvaitsevainen, ellen todista sitä, että miehet homokopoluution jälkeen lisääntyvät, siis jonkinlaisella peräreikäraskaudella. Tällöin sanonta tullee toteen: ei lasta eikä paskaakaan. Sana pätee lesbosuhteessa oleviiin naisiin

eskimoRe: Päivi Räsäsen noitavaino8.11.2019 20:44
ilmankos PV ei kehu lapsillaan

juristin alkuRe: Päivi Räsäsen noitavaino9.11.2019 1:38
Minulle on kyllä vahvistettu valtakunnan syyttäjän toimistosta, että ns. jatkuvista rikoksista kiinnostuneella uudella valtakunnan syyttäjä Raija Toiviaisella on tutkittavana muitakin pitkäkestoisia juttuja kuin vain Päivi Räsäsen Raamatun tulkinta.

Toiviainenhan on myös nimityksen saatuaan todennut, että häntä suorastaan hävettää se, että Suomessa suuri osa rikosilmoituksista jää "syystä tai toisesta" tutkimatta.

Suomen oikeuslaitokseenhan onkin muodostunut sellainenkin käsitys, että ns. tolkun kansalainen ja virkamies ei voi syyllistyä rikokseen, koska virkamies voi aina käyttää harkintavaltaansa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: