Keskustelu

poliittinen tarkkailijaAlamäki Antin luurankokaappi täyttyy27.11.2019 16:33
Alamäki Antilla on ollut politiikassa kolme huippuhetkeä seuraavasti:

□ Antti syrjäytti Jutta Urpilaisen ja 9.5.2014 valittiin SAK:n tuella demujen puheenjohtajan tehtäviin. Antti pääsi mustan Audin takapenkille ja sai hoidettavakseen valtiovarainministerin salkun.
□ Alamäki Antin pyynnöstä ammattiyhdistysliike järjesti SAK:n johdolla perjantaina 2. helmikuuta työttömien aktiivimallia vastustavan mielenosoituksen Helsingin Senaatintorilla.

Ylen kannatusmittauksen kyselyt aloitettiin seuraavalla viikolla 7. helmikuuta.

2.3.2018 YLE ilmoitti, että kannatusmittauksen mukaan Alamäki Anti johtamat demut on Suomen suurin puolue 21%:n kannatuksellaan. Demut ohitti kokoomiksen, jonka kannatus oli ollut suurin puolue, mutta nyt kannatus jäi 20%:iin.

□ Alamäki Antti voitti keväällä 2019 eduskuntavaalit niukasti ja hän muodosti ns. Ilmiöhallituksen 6.6.2019.

Eduskuntavaaleissa Alamäki Antin vaalityötä rahoitti SAK:n ja sen jäsenliitot Vapauden Valtakunta-liikkeen nimissä.

Vaapauden valtakunta käyttti rahaa vaalityöhön yhteensä noin 1.4 milj. euroa. Suurimmat vaalityön rahoittajat olivat yhtä suurin osuuksin:

- Julkisten alojen JHL 400 000 EUR
- PAM 400 000 EUR
- Teolliuusliitto 400 000 EUR

YLE:n viimeisimmän 7.11.2019 julkaiseman gallupin mukaan Alamäki Antin johtamien demujen kannatus olikin enää vain 13.9% ja eduskuntavaalien jälkeen takkinsa kääntäneiden kepuloisten kannatus lähenteli jo 10% rajapyykkiä 12.9% kannatuksella. Persuja kannatti jo 23% ja kokoomustakin 17.3%

Alamäki Antin alamäki ei ole itsestään syntynyt.

Jyrkkä alamäki johtuu siitä, että Antin luurankokaapissa alkaa olla tavaraa sen verran, ettei kaapin ovikaan enää millään pysy kiinni.

Otetaan nyt joitakin alamäki asioita ranskalaisin viivoin tarkasteluun seuraavasti:

□ Tapaus uupunut Al-taee: "Irakin katuva suurlähettiläs"

□ Tapaus hyllytetty Husu: "Kaupungin valtuutettu, kahden työn tekijä ja huonomuistinen taxikuski"

□ Tapaus vangittu Balzar: "Vangittu kulttuurineuvos"

□ Tapaus Vappusatanen: "Sammakko lupasi eläkeläisille vappusatasen."

□ Tapaus EU ohjaus: "Sammakko Antti innostui neuvomaan komission puheenjohtaja Junckersia Brexit asiassa."

□ Tapaus 60 000 uutta työpaikkaa: "viimeisimpien tietojen mukaan työpaikat vähenee vuoteen 2023 mennessä."

□ Tapaus tasainen 2%:n talouskasvu: "viimeisimpien ennusteiden mukaan kasvu jää 0.5% tuntumaan tai jopa sen alle".

□ Tapaus EU:n komissio ja IMF: "EU:n komissio ja IMF ovat molemmat varottaneet Alamäki Antin Ilmiöhallitusta Suomen talouden holtittomasta taloudenpidosta."

□ Tapaus synnytystalkoot & ilmaston muutos:"viimeisimpien tietojen mukaan Suomen västö alkaa vähetä jo 10 vuoden päästä, koska Alamäki Antti on todennut, että maailman loppu tulee 12 vuoden päästä, kuten IPCC:n raportissa on kerrottu. Lihan syönti on lopetettava."

□ Tapaus hiilen vihaus: "Uusimpien tietojen mukaan jopa 50% nykyistä hiilivoimaloista pitää pysäyttää, eikä sekään enää pelasta meitä. Suomen pitää näyttää esimerkkiä mm. kiinalaisille."

□ Tapaus perustuslain ja EU oikeuden halventaminen: "Eduskunnassa ministeriöaitiosta annettu lupaus perustuslain vastaisesti kitkeä työmarkkinashoppailu ja sopimusvapaus Suomesta."

□ Tapaus muunnetun totuuden puhuminen eduskunnassa: "Täydellinen tietämättömyys Postin järjestelyistä yhdessä Sirpa Paateron kanssa. Postin järjestelyt tuli Alamäki Antille täytenä "yllätyksenä vasta marraskuun 1. päivänä 2019", kun Postista demujen ulos savustama pääjohtaja ei ollut pitänyt hyvänä Sammakko Antin ehdotusta, että postin jakelijat voisivat laajentaa toimenkuvaansa ja avustaa vanhusten kotihoidossa kurkkimalla ihmisten ikkunoista sisään ja raportoida tilanteesta paikalliselle sosiaaliviranomaiselle."

Näyttää siltä, että Alamäki Antilla ei ole vähäisintäkään tietämystä siitä, miten oikeusvaltio toimii.

Sen jokainen "tolkun suomalainen" kuitenkin tietää, että oikeusvaltio ei ole AKT:n tai PRO:n pääkonttori, joissa on omat sääntönsä.

Jos postin jakelijat ryhtyy kurkkimaan korotetuilla liksoilla ihmisten ikkunoista sisään, niin kohta Suomen käräjäoikeudet alkaa ruuhkautua, kun aletaan käsitellä muutaman miljoonan "tolkun ihmisen" tekemiä valituksia kotirauhan rikkomisesta.

Olisikohan Suomessa jo aika siirtyä ilmiöistä akuuttien yhteiskunnallisten ja kansainvälisten asioiden hoitoon.

Kansainvälisissä asioissa olisi hyvä, jos yölläkin töitä paiskivan yliaktiivisen ulkoministerin lehtien palstoilla käsittelyyn tullut "työpaikkakiusaaminen" saataisiin vähitellen myös kuriin.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: