Keskustelu

Kepu pettää ainaAntti eroaa3.12.2019 11:04
Pääministeri eroaa tänään klo 12.00

poliittinen tarkkailijaRe: Antti eroaa3.12.2019 11:52
Ilta-Sanomien toimittaja Seppo Varjus vertasi Alamäki Antin toimintaa poliittisen shakin peluuseen samaan tyyliin kuin itse vertasin kokemattoman Katri Kulmunin ja kepuloisten poliittista peliä kolmen siirron koulumattiin.

Nyt hätäisimmät demut ovat jo hälyyttäneet kokemattoman nuoren äidin eli demuje Sanna Marinin Brysselistä ilmeisesti pelastamaan Katrin hyvänä pitämää hallitusohjelmaa ja epäonnistuneen viiden punamultaisen vihervassari puolueen hallituspohjaa, joka ei voi onnistua, vaikka kuka nimitetään tällaisen taivaanrannan maalarisakin johtajaksi.

Kepuloisten pitäisi varmaan kaivaa haudasta Urkki ylös komentaman rivit suoriksi.

Minä sanoisin sillä tavalla, että punamulta-ajat ovat jo olleet ja menneet Urkin ja Manun kanssa taivaan porteille odottamaan päästääkö Pietari sisään.

Sielläkin kysytään: onko tullut syntiä tehtyä ja miten paljon?

Voi kun Herra antaisi meille viisautta valita rehellisiä ja taitavia ihmisiä ajamaan pienen kansan yhteisiä asioita.

Keskeinen kysymys Suomessa on nyt historian alhaisin syntyvyys ja koko kansan häviäminen, kun vihervassarit ja punamulta-agitaattorit aloitti ilmastohysterian vuonna 2018 meteorologi Petteri Taalaksen porukan julkaistua IPCC raporttinsa, jonka kirjoittajina on ollut yli 1000 kukkahattupäistä taivaanrannan maalaria ja katamamaaripurjehtijaa.

Green Peace liikkeen perustajatkin ovat jo todenneet, että IPCC raportissa suurin osa kohuväitteistä on yhtä hyviä kuin Kauko Saarentauksen 100 vuoden sääennuste YLE:n Uuutisissa. Ennustustarkkuus +-100% !!!!

Suomikin oli 10 000 vuotta sitten lumen ja jään petossa, eikä maailmassa ollut ainuttakaan Teslaa, Volkkaria tai lentokonetta, eikä yhtään hiilivoimalaa.

Taaskaan ei mene enää montaa päivää, niin kaamos hellittää ja ollaan taas menossa kesää kohti.

Griinpiiseille avainkysymys on, miten pyöreän maapallon kiertoliike auringon ympärillä saadaan poliitikkojen ja meteorologien hallintaan.

poliittinen tarkkailijaRe: Antti eroaa3.12.2019 14:38
Kolmiodraama näyttää jatkuvan.

Demujen Sanna Marin, Antti Lindtman ja kokematon kepuloisten Katri Kulmuni ovat jo ilmoittaneet, että juuri kaatuneen hallituksen ohjelma on erinomainen ja hallituskoalitio vielä parempi.

Eronnut Alamäki Antti on myös todennut, että hallituksen tekemät tulevaisuusinvestoinnit varmistaa hyvinvointivaltion tulevaisuuden.

Minustahan näyttää siltä, että esim. omistaja ohjauksessa valtio-omisteiset yhtiöt ollaan ajamassa alas.

Minusta alasajolla tarkoitetaan toiminnan lopettamista.

Mutta minähän en ymmärräkään demujen kinesiläisestä vastasyklisestä tulevaisuuspolitiikasta yhtikäs mitään.

Minusta kaikkien yhtiöiden pitää ja tehtävänä on tuottaa voittoa ja se on jopa mainittu osakeyhtiölaissakin.

Ehkä meidän pitääkin lakkauttaa jopa osakeyhtiölaki, koska se suo yritykselle mahdolliuuden maksaa osinkoja omistajille riskin otosta.

Nuo Alamäki Antin ja demujen talouspoliittiset linjaukset on kyllä niin moderneja, että tuskin kepuloisetkaan niihin ihan tosissaan uskoo, vaikka kepu pettääkin aina.

Joten vaihtamalla epäluotettava Alamäki Antti Sanna Mariniin tai Antti "Kakkoseen" hallitusasiat eivät ole mitenkään kunnossa.

Asiat eivät kuitenkaan siis voi olla kunnossa, koska Demujen kannatus on tällä hetkellä kansan silmissä luokkaa 13% korkeintaan ja kepuloisten vain 8%.

Ja vihreiden Haaviston ISIS-terroristien "salakuljetusajatus" al-Holin leiriltä ja työpaikkakiusaus ovat vielä kokonaan käsittelemättä ja itsenäisyyspäivän juhlatkin on tulossa.

Onhan se täysin selvä asia, että demujen eläkeläisporukka ei millään tavalla edusta koko Suomea, vaikka esim. Sanna Marin totesi telkkarissa, että hän kyllä on valmis kantamaan vastuun, kun kansan etu sitä vaatii.

YLE:n politiikan kokenut toimittaja Pirjo Auvinen piti Sanna Marinin Tampereen ratikkahankettakin jo lähes Amerikan presidentin Apollojen kuulentojen tapaisena historiallisena ihmetyönä.

Tulevan kevään uhkaava yleislakkosuma ja EU:n komission moitteet Suomen taloudenpidosta on myös ratkaisuja vailla.

Niitäkään ratkaisuja ei ole kirjattu Alamäki Antin Ilmiöhallituksen erinomaiseen ohjelmaan.

Kepuloisten vaatimus 18:n maakunnan sotesta on jo paisunut muutamassa kuukaudessa 22 maakunnan soteksi ja näillä maakuntahuutokauppiailla on kansan silmissä vain 8% kannatus.

YLE:n kokeneen poliitiikan toimittaja Pirjo Auvisen ajatukset siitä, että nykyisellä hallituspohjalla voidaan hyvin jatkaa ovat siis paroni Münchausenin puheita.

Valitettava totuus on, että narulla ei voi työntää.

Vähemmistöhallitus tai uudet vaalit häämöttää.

EU:n komissiosta on myös jo ilmoitettu, että Suomessa ei näköjään haluta korjata rakenteellisia ongelmia ja siinä on se nykyisen toimitusministeriön ja kaatuneen punamulta vihervassarien 5 napaisen hallituksen kaatumisen juurisyy.

Maakunta Sote on yritetty ratkaista eri muodoissaan jo ainakin 20 vuotta.

Luulisi että jo vähitellen poliitikoille alkaa selvitä, että Kajaanista ei koskaan tule Helsingin tai edes Espoon kaltaista ja kokoista kaupunkia.

Puhumattakaan siitä, että Citycon rakentaisi Ison Omenan kaltaisen kauppakeskuksen esim. Pelkosenniemelle tai vaikka Rautavaaralle.

Koko Suomesta ei koskaan tule lautapäistä tasa-arvoista kanssa, vaikka punamultaiset vihervassarit sitä joka yö Herralta iltarukouksissaan pyytää.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: