Keskustelu

poliittinen tarkkailijaVisio - Suomi 20301.2.2020 2.30
Kepuloisten puheenjohtaja, sirkeäsilmäinen ja erittäin epävarma Katri kutsui pari päivää sitten Kepun puoluetoimistoon median edustajat kuulolle, koska Katrilla oli kerrottavaan tärkeä tiedote ja uutinen.

Sirkeäsilmäiselle ja erittäin epävarmalla Katrille oli nähtävästi joku puoluetomiston virkailijoista kertonut, että huonon eduskuntavaalituloksen ja vielä huolestuttavampien gallup-tulosten johdosta nyt on korkea aika kirkastaa koko kansalle kepuloinen sanoma.

Muistelen, että Katrin esityksessä mainittiin, että Kepu on ollut kaikkien äänestäjien käytettävissä jo vuodesta 1906 lähtien.

Ei ole siis mikään ihme, että askel alkaa jo painaa 114 vuotiasta kalkkeutunutta vanhusta.

Muistelen, että Venäjälläkin kommunistinen koeponnistus pysyi hengissä vain vaivaiset 75 vuotta, mutta uskomattoman paljon ehdittiin sielläkin tekemään tuhoa.

Sirkeäsilmäiselle ja erittäin epävarmalle Katrille oli myös kerrottu, että nyt kannattaa ottaa mallia taannoisista Sinisten Power-Point esityksestä, jolla koko Suomen kansa herätettiin ja yritettiin karistaa sinisiä äänestävien niskasta Halla-ahon Jussi-niminen äänestysapina.

Halla-ahon Jussin nimistä äänestysapinaa ei saatu Sinisten kannattajien niskasta ja niinpä Siniset hävisi kokonaan maailman kartalta, kun Sampo Terho vielä esitteli uuden puolueohjelman ja logon, joka sekin oli halpis logo ja taisi muistuttaa S-kaupan logoa.

Muistelen, että Itellan logo olisi nyt vapaana, joten kepuloiset voisivat varmaan saada halvalla oikeudet sen käyttöön, kun Kepu ja Itella eivät enää ainakaan ole edes kilpailijoitakaan.

Luulisin, että nyt, kun Itella nimestä on luovuttu, niin kriisiytynyt Postikin on jo luopunut myös siitä ideasta, että hupenevaa kirjepostin kantoa korvattaisiin esim. ruohonleikkuupalveluilla.

Postille demujen Alamäki Antin ideoima vanhusten kotirauhan häirintä ikkunoista tirkistelemällä ei tunnu myöskään saaneen laajempaa kannatusta kansan keskuudessa.

Kokoomuksen Stupukka hurmasi taannoin kokokoomuspuolueen kannattajat ja muutkin, kun hän esitti Power Point esityksessään aina vain kolme kohtaa.

Stupukan kolmen kohdan ohjelma puri aina siihen asti, kun Stupukka ei vihervassarien mielestä hallinnut eduskunnassa prosenttilaskua.

Politiikassa kaikki on nykyään pienestä kiinni.

Petteri Orpopojan Kokoomuskin hävisi eduskuntavaalit, kun Orpopoika sotkeutui desimäälipilkun jälkeiseen numeroon eduskunnassa.

Ihmeissäni katsoin jostain ip-lehdestä sirkeäsilmäisen ja erittäin epävarman Karin median edustajille pitämää esitystä.

Ensiksi panin merkille, että esitystilassa oli kepuloisten logo seinällä, jolle sirkeäsilmäinen ja erittäin epävarma Katri zoomasi esityksensä.

Sanoisin, että sirkeäsilmäisen ja erittäin epävarman Katrin karisma ei oikein purrut ainakaan minuun, kun hän osoitteli epävarmasti seinälle heijastettuja Power Point slideille kirjoitettuja ranskalaisia pallukoita ilman mitään perusteita

Esityksen slidien otsikko oli kuitenkin komeasti Visio -Suomi 2030.

Panin merkille, että kysymyksessä oli kepuloisten toivelista asioista, jotka siis tulee saavuttaa tulevan 10 vuoden aikana.

Sirkeäsilmäisen ja erittäin epävarman Katrin Power Point-esitys muistutti minusta perheenäidin ostoslistaa, kun laatuaikaa arjessa viettävä äiti on lähtenyt päivittäisille ruokasostoksilleen lähimpään S-Markettiin:

Muista ostaa sitten Luomua ja ehdottomasti kotimaista lähiruokaa!!!!

En luettele kaikkia Katrin toiveita, mutta seuraavat kolme kohta hänen esityksessään pistivät ainakin minulla silmään:

□ Kepusta suurin puolue
□ Hyvän meiningin puolue
□ Maailman onnellisin maa, toivo aina pelkoa suurempi

Panin merkille, että kepuloisten puoluetoimistossa oli kahvipöydön ympärille kerääntynyt, jos oikein laskin, niin 9 katselijaa ja kuuntelijaa.

Myöhemmin yöllä katsastin vielä vertailun vuoksi, kun Amerikan virkasyytteessä oleva demujen vihaama presidentti Donald J. Trump piti vaalitilaisuuden New Jerseyn Wildwoodissa.

Täydessä hallissa oli tiettävästi 10 500 kuuntelijaa ja paikalle oli saapunut peräti 175 000 innostunutta Trumpin äänestäjää.

Minulle tuli niin paha mieli tuon sirkeäsilmäisen ja erittäin epävarman Katrin puolesta.

Miksi kukaan ei ole kertonut Katrille, että kepuloisia ei enää kukaan äänestä koskaan pääkaupunkiseudulla, eikä myöskään muualla ja syykin on selvä.

Kepu pettää aina!!!!

JussiRe: Visio - Suomi 20303.2.2020 9.57
Entäs vihreät? Ovat kuin perskärpäset lehmän takana.
Oikea pienpuolue ja päättämässä Suomen asioista, kyllä Jussi antaa vielä kyydit , mitään asiaa seur. hallitukseen.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: