Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääniLaumasuoja17.3.2020 7:54
Koronavirukseen sairastuneet ovat pääasiassa kehäkolmosen sisäpuolelle. Sinne synnin ja kulkutautien saastuttaman alueen rajalle olisi rakennettava pato.
Alueen asukkaita ei pitäisi päästää tänne saastumattomaan Suomeen.
Pato saa olla hieman vuotava. Nuoret ja terveet saavat sairastua tälläkin puolella, mutta meidän ikääntyneiden on pysyttävä eristyksissä.
Aivan kohta olemme siinä vaiheessa, että oireettomat nuoret sairastuvat ja tartuttavat tietämättään vanhat ja heikot.
Vasta sitten, kun nämä nuoret ja vahvat ovat parantuneet, muodostuu laumasuoja, josta me iäkkäämmät hyödymme.
Virus on siitä paha, ettei edes keskustalaisuus anna täydellistä suojaa. Hallituksen toimet ovat kuitenkin pääosin oikeita. Tauti on nyt vain padottava ulommaisimman kehätien sisäpuolelle. Elialueelle, jossa keskustan kannatus on alle 5 prosenttia.

poliittinen tarkkailijaRe: Laumasuoja17.3.2020 16:50
Sanna Marin näyttää hyökkäävän koronan kimppuun pykäläviidakon avulla.

Lakipykälien luettelu ei pelasta Suomea.

Tarvittaisiin yksinkertainen ylipäällikön päiväkäsky.

Ensinnä olisi hyvä kuulla, kuinka monta sairastunutta meilla on. Olisi hyvä näyttää myös kartta, missä meillä on tartunnan saaneita ja kuinka paljon.

Erityisen tarkasti olisi hyvä kertoa, onko turvallista enää mennä arvauskeskuksiin ja
Kelan luukuillle. Tunnetustihan näissä on ennatyspitkät jonot ja ihmisiä pomputetaan ees taas, kun papereista hädän hetkelläkin tietysti puuttuu joku tieto viiden euron pankkitilille kirjautuneesta tulomerkinnästä.

TE-toimistoissa tilanne on sama. Joukoittain niissäkin jonottaa ihmisiä, joilla voi
olettaa olevan korona tartunta.

Maataloustukea kyllä annetaan vuosittain maatalousyritäjille keskimäärin noin 50 000 euro per yrittäjä. Maataloustuen kokonaismäärä on noin 3.5 miljardia.

Nyt olisi Sanna Marinin ja Katri Kulmunin hyvä kertoa, että muillekin pk-yrittäjille annetaan vastaava tuki. Tällä tuella estetään Suomen talouselämän totaaliromahdus.

Näitä pk-yrittäjiä on kuitenkin moninkertainen määrä maatalousyrittäjiin verrattuna, joten tähän tarvitaan rahaa ainakin15 miljardia euroa.

Kaikki tietää, että ravintelit ja huoltoasemat ovat nykyään tyhjiä.

Vaihtoehtona nyt on: joko välitön tuki tai 10 vuoden työttömyyskorvaukset n. 250 000 ihmiselle.

Eläkkeet alkaa jo kohta olla vaarassa.

Onko hallitus tietoinen tästä tilanteesta???

On selvästi välikysymyksen paikka.

Hyödyn ajattelijaRe: Laumasuoja17.3.2020 20:55
Juan tehtaan suojissa lienee aika hyvin turvassa koronalta. Siellä taitaa nykyisellään melko harvoin olla kymmentä enempää paikanpäällä ja jos määrä ylittyy voidaan niitä sijoittaa eri kerroksiin pitkin rapistuvaa tehdasrakennelmaa hiomoa unohtamatta. Jos sijoituskapasiteetti käy pieneksi hätävarana on biolämpö. Pysyy paikat lämpimänä ihan ihmisen tuottaman lämmön johdosta.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Laumasuoja18.3.2020 8:19
HS:n kannatusmittauksen mukaan hallituspuolueiden kannatus on kasvussa. Tämä kertoo, että politiikka on ollut oikeaa. Kovina aikoina luotetaan turvalliseen ja koeteltuun.
Sanna Marin esiintyminen lehdistötilaisuudessa on ollut Anttiiin verrattuna selkeää ja luottamusta herättävää.

Rahaahan tässä palaa, mutta vastineeksi kannatus kasvaa. Kaikissa asioissa on kaksi puolta aivan niinkuin korpussa.

poliittinen tarkkailijaRe: Laumasuoja18.3.2020 15:44
Hesarin tuore gallup osoitti, että kuolleen sydänkäyrässä tapahtui kuoleman jälkeinen pieni refleksinomainen värähdys.

Siemenkullalla Römssyä henkiin herätellyt ja Alkio-opistossa ahkerasti alkemiaa ja filosofiaa opiskellut Juankosken keskustan virallinen ääni teki jo hätäisen analyysin, että Suomi Neidolle tuli ns. Lasarus-ilmiö.

Kuollut heräsi yllättäen eloon, kun demujen Sanna Marin kävi pitämässä YK:ssa puheen, jossa entinen S-kaupan myyjä puhui topakasti naisten tasa-arvosta ja mainosti itseänsä maailman nuorinpana pääministrinä.

Fake News -media noteerasi heti tuoreeltaan nuoren ja kokemattoman Sannan puheet Greta Thunbergin käynnistämän maailmanlopun profetian veroiseksi maailmaa mullistavaksi julistukseksi.

Fake News-median toimittajat Suomessa ilmoittivatkin heti, että nyt on otettava kaikki irti, kun Suomi on taas päässyt YK:ssa maailman kartalle.

Suomi on maailman paras ja onnellisin maa. Ja meitä johtaa Ilmiöhallitus, jonka punahuulisista naisministreistä julkaistaan lähes päivittäin kuvaa, jossa hallituksen nuoret hymyilevät naisministerit on ikuistettu vasemmalta oikelle seuraavassa järjestyksessä:

□ Li Andersson (vassarit), opetusministeri
□ Katri Kulmuni (kepuloiset), valtiovarainministeri
□ Sanna Marin (sossut), pääministeri
□ Anna-Maja Henriksson (rkp), oikeusministeri
□ Maria Ohisalo (vihervassarit), sisäministeri

Ei ole ihme, että tällaisen missikisan johdosta kyseiset henkilöt tunnetaan.

Fake News-media tekee kaikkensa, että esim. kokoomuksen ja persujen merkkihenkilöt eivät pääse frameille tai kuultaviksi.

Hallituksen esittelypotretti muistuttaa epäilyttävästi Heikki Saukkosen keväällä Premium Board Finland Oy:n kriisikoukousessa ottamaa erinomaista valokuvaa, jossa PBFOY:n puuhamiehet olivat kuvattu vasemmalta oikealle seuraavassa järjestyksessä:

□ Ristoferi Kultasormi, PBFOY:n varatoimitusjohtaja
□ Valeriy Samoriz, kansainvälinen liikemies
□ Petri Kangasveijari, kaupungin johtaja

PBFOY puuhamiehet vakuuttivat, että PBFOY:n rahoitus on betoniin valettu, vaikka Hesarin kokenut toimittaja Jyrki Iivonen totesi, että rahoitus on huteralla pohjalla.

Tutkimattakin nyt jo tiedetään, että Ilmiöhallituksen ilmapallo on poksahtanut ja Suomi Neitoa uhkaa nyt ennätyksellinen taloudellinen ja sosiaalinen katastrofi.

Kysymys ei ole "kouluruokailun" järjestämisestä vaan siitä, että maasta on jo pitempään puuttunut toimintakykyinen hallitus.

Tätä asiaa ilmentää mm. Hesarin tämän päiväinen tieto eri maiden hengityskoneiden määristä. Euroopassa näitä laitteita per 100 000 asukasta on eri maissa seuraavasti:

□ Saksa 29.2 kpl
□ Luxemburg 24.8 kpl
□ Itävalta 21.8 kpl
□ Britannia 6.6 kpl
□ Suomi 6.1 kpl

Sosiaali- ja terveysministeriö on myös todennut, ettei meillä ole riittävästi edes tehohoitohenkilökuntaa. Myös tartuntatestien saatavuus on täysin lasten kengissä mm. tutkimuslaitepuutteiden vuoksi.

Pari vuotta meillä on jauhettu jatkuvalla syötöllä Fake News-mediassa ilmastonmuutosta ja povattu maailman loppua.

Nyt Suomi Neito yllätettiin pikkarit kintuissa, kun maailman merillä vuorovesi laski meren pintaa 1.5 metrillä.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Laumasuoja21.3.2020 11:39
No niin, nyt sitten Sanna Marinkin tuli siihen tulokseen, että uusmaalaisia ei pidä päästää muualle Suomeen. Itse olin tätä mieltä jo 18.3. Hiihtokeskuksiin keräytyvät ammatikseen lomailijat, jotka tulevat Itävallasta ja Italiasta edelliseltä lomaltaan. Samoin lääkärit muka jatkokoulutukseen, koska siellä on yöelämää ja levittävät terveyssuomeen tautejaan.
Ei siinä auta vaikka eläkeläiset pannaan liekaan sängyn jalkaan.

alan kolmas miesRe: Laumasuoja21.3.2020 23:00
Minä olen jo vuosikymmeniä sitten tutustunut tähän lääkärien hiihtoharrastukseen, josta ei usein ole muuta kuin huonoja seurauksia.

Minäkin jouduin 1960-luvulla myrskyn silmään, kun äskettäin edesmennyt lankomieheni lähti laskettelemaan ulukomaille.

Hän jätti minulle ja vaimolleni käyttöön silloin tosi harvinaisen Alfa Romeon. Hänen työsuhdeautonsa. Siihen aikaan aika harvinainen ajopeli Suomessa.

Kävi niin onnettomasti, että lankomieheltäni meni mäessä jalka poikki ja hän jäi useammaksi kuukaudeksi vetoon sairaalaan.

Sitten eräänä perjantaina sattumalta ajoin vaimoni kanssa liikennevaloissa keltaisilla ja tietysti perässä oli poliisiauto. Pysäyttivät minut ja kysyivät mihin oli kiire. Minulla ei ollut todellakan mitään kiirettä minnekään, oli perjantai ja pakkasilta.

Sitten kysyttiin ajokortti. Sekin oli. Sitten kysyttiin kenen autolla ajan. Totesin, että lankomiehen auto. Tulivat kohta ilmoittamaan, että auto ei ole lankomiehen ja auto on katsastamaton. Ei muuta kuin kilvet pois ja kävelymiehiksi pakkaseen. Auton hinasivat poliisiasemalle.

Jouduin todellakin byrokratian hampaisiin, jotta sain lopulta parin viikon jälkeen luvan viedä auton katsastukseen. Katsastuskonttorilla sain odotella silloin aamu 9:00:sta noin klo 13:00. Sitten katsastaja totesi, että etupyörien laakerit on liian väljät. No ei auttanut muuta kuin soittaa Konelan Lauttasaaren merkkikorjaamolle ja hinta auto sinne. Siellä sanoivat, että kaikki välykset on tehtaan asetuksissa. Ei voi tehdä mitään. Ok.

Minullahan ei ollut sitten enää sitä siirtolupaakaan, joten minä sitten päätin ottaa riskin ja kuitenkin ajoin taas katsastuskonttorille. Siellä sitten tuli taas uusi katsastumies, joka alkoi syynäämään autoa ja meni taas koppiinsa miettimään.

Kun aikaa taas kului normaalia pitempään ja konttorikin oli menossa kiinni, niin menin kysymään, mistä on kysymys. Silloin minulle todettiin, että ei voi päästää läpi, kun on etulyhdyssä vähän ruostetta.

Minä sitten, totesin, että olisihan tämä voitu jo edellisellä kerralla todeta, kun jo kertaalleen auto hinattiin kalliilla rahalla aiheetta maahantuojan verstaalle.

No sitten haettiin päällikkö paikalle. Minä kerroin sitten tilanteen päällikölle, niin päällikkö totesi sitten jalomielisesti, että kyllä he voivatkin tehdä poikkeuksen tässä tapauksessa. Mutta teidän pitää nyt välittömästi vaihtaa nuo lamput tai muuten auto pannaan taas ajokieltoon.

Köyhälle opiskelijapojalle tuokin oli taas kova tikki, mutta ei auttanut. Loppu hyvin kaikki hyvin. Lankomieskin pääsi sitten vihdoin kotiin.

Tämä episodi opetti minulle ainakin seuraavat asiat:

- kun lainaat jonkun auton käyttöösi, niin tarkista paperit
- älä mene katsastuskonttoriin harvinaisella autolla, sillä se
johtaa varmasti vaikeuksiin. Huomasin, että katsastamaton Alfa Romeo
ei sopinut opiskelijan autoksi 1960-luvulla.
- kun virkamiehellä on valtaa, niin hän varmasti käyttää valtaa ja ellei
valvontaa ole, niin vallankäyttö voi saada tosi outoja piirteitä
- lääkärit menee mielellään laskettelemaan hiihtokeskuksiin

Tämänkin elämänkokemuksen perusteella pidän hyvänä sitä, että
Suomessa hiihtokeskukset on nyt pantu tarkempaan syyniin ja
kuinkas ollakaan aika monet lääkärit ovatkin taas olleet laskettelemassa
tietysti ulukomailla ja myös Ylläkselle, Levillä, Rukalla ja varmaan myös Tahkolla.

Toivottavasti Fimean Kuopion konttorin henkilökunta ei kuitenkaan työnään
pidä palavereja Tahkolla.

Onkohan asia tosiaan nyt jo niin, että lääkärien hiihtoharrastuksen vuoksi meillä senioritason ihmiset on jouduttu kytkemään lieakalla jo sänkyjen jalkoihin, kuten virallinen ääni toteaa yllä?

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Laumasuoja22.3.2020 11:31
Rekisteröityjä tartuntoja on nyt 521, joista Helsingin sairaanhoitopiirin alueella 73 prosenttia. Mitkään temput eivät tehoa, jos liikennettä pääkaupunkiseudun ja muun Suomen välillä ei rajoiteta.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Laumasuoja14.4.2020 23:19
Kolmessa viikossa tartuntojen märä 6-kertaistunut. Äitienpäivänä meillä on 30000 sairastunutta, joista pääkaupunkiseudun ulkopuolella 10000. Kuolleita on silloin noin 300, näistä 100 Uudenmaan ulkopuolella. Katsotaanpa miten ennustukseni toteutuu. Itäinen Suomi on tällä hetkellä välttynyt taudilta parhaiten.

alan kolmas miesRe: Laumasuoja15.4.2020 21:57
Maailmalla ja Suomessa koronahysteria on karannut täysin lapasesta.

Globalistit on laittaneet aurinkolasit päähänsä ja ovat syösseet koko maailman kaaostilaan.

Suomen täysin kokematon Puhahuuli Viisikko on kuunnellut tarkalla korvalla ainostaan sitä, mitä FAKE NEWS MEDIA on halunnut kansalle syöttää.

Suomessa USA:n laadukasta presidenttiä pidetään yleisesti hulluna ja oikeastaan kilpaillaan siitä, kuka eniten pystyy Donald Trumpin toimia arvostelemaan.

Alla pari keskeistä väitettä, mitä Suomen FAKE NEWS MEDIA (Lähinnä YLE ja Hesari) toistaa periaatteelle 24h/7 suunnileen 0.5-1.0 tunnin välein:

□ USA:ssa on maailmassa eniten koronakuolleita ja kuolleitten määrä nousi taas jo yli 2000:lla

□ Trump syyllistyi rikokseen ihmisyyttä vastaan, kun hän pani jäihin WHO:n rahoituksen ja aloitti tutkinnan WHO:n toimista kansainvälisen pandemian salaamisesta

□ Trump on käynnistänyt WHO:n tutkinnan vain varmistaakseen uudelleen valintansa

□ USA:n osuus WHO:n menoista on voin 15%:a,
Sitä ei YLE:n Piia Pasanen tietenkään kerro, että USA:n oikea maksuosuus on ollut noin 20%:a ja Kiinan osuus vain 2%.

Miten on mahdollista, että Kiinan osuus on vain 2%, kun menot pitäisi jakaa bruttokansantuotteen tuottaman jakoavaimen mukaan. Kiina on tässäkin asiassa selvä vapaamatkustaja, jolla on omat säännöt.

Vähemmälle huomiolle on jäänyt, että Suomessa koko yhteiskunta on pysäytetty.

Täysin pimeydessä vaeltava Punahuuli Viisikko on ottanut käyttöön järeät perustuslaissa todetut kansalaisoikeuksien rajoitukset/loukkaukset kuin totalitaarissa- tai kommunistimaissa konsanaan.

Suomessa kaoottiseen tilanteeseen jouduttiin, kun suuren globalisaation hengen innoittamana meillä ei ollut käytännössä mitään rajavalvontaa vielä helmikuussa, kun Suomeen virtasi turisteja ja liikemiehiä ympäri maailmaa ja mielellään etenkin Kiinasta, josta vuosikymmenien saatossa on lähtenyt liikkeelle ainakin kolme-neljä globaalia virusperäistä pandemiaa.

Julkisuudessa on esitetty tietoja, että noita riskiryhmässä olevia mahdollisesti koronatartunnan saaneita henkilöitä tuli Suomeen joulukuu 2019-maaliskuu 2020 välisenä aikana noin 200 000 ihmistä.

Tultuaan Suomeen nämä ihmiset ovat tietysti levittäytyneet ympäri Suomea ja etenkin ulkomaiset turistit ovat suunnanneet Suomen laskettelukeskuksiin ja muihin elämyskohteisiin.

Jos ja kun näiden ihmisten keskuudessa on ollut koronatartunnan saaneita ja jos korona on niin tarttuva tauti kuin väitetään, niin on sinisilmäistä olettaa, etteivät nämä mahdollisen taudinkantajat ole levittäneet tautia vapaasti edelleen ympäri Suomea.

Tunnetustihan tauti voi olla hyvinkin oireeton. On tutkimuksia, että tauti ei välttämättä ole fataalinen esim. tupakoivilla, mutta lihavuus näyttää olevan esim. New Yorkissa tehdyn tutkimuksen mukaan melko hyvin selittävä tekijä.

Kun THL on jo kauan sitten todennut, ettei koronan leviämistä voida Suomessa enää estää, niin herää kysymys, miksi sitten Uusimaa laitettiin vielä sen ilmoituksenkin jälkeen poliisivoimin saartoon?

Kun meillä tunnetusti testaamiskapasiteetti on ollut yhtä heikoissa kantimissa kuin Euroopan johtavan Huoltovarmuuskeskuksen suojavarusteiden suojaustilannekin (varmuusvarsto vain 1 päivän tarve), niin varmuudella voidaan sanoa, ettei Punahuuli Viisikolla ole ollut pienintäkään hajua, missä tämän korona hysterian kanssa on menty.

Kuitenkin "jämeriä päätöksiä" on tehty. Punahuuli Viisikon hätäily menee selvästi senkin piikkiin, että Unilukkari oli esittänyt huolensa tilanteesta ja esittänyt näkymättämän koronan taltuttamiseksi ns. "nyrkitysohjelmaa".

Mieleen on jäänyt myös kepuloisten Edukuntaryhmän innokkaan Antti Kurvisen taannoinen möläytys Edukunnassa, ettei Suomessa tähdätä mihinkään laumaimmuniteettiin.

Valitettavasti täytyy todeta, että Kurvisen möläytykset menee kyllä täydellisen kepuloisen ymmärtämättömyyden piikkiin.

Kun THL on moneen kertaan todennut julkisuudessa, ettei maailmassa ole vielä rokotetta koronaa vastaan, eikä Suomessa ole riittävää testauskapasiteettia, ei myöskään rittävästi testauksessa tarvittavia reagensseja, eikä edes henkilökuntaa ja samainen johtava terveysviranomainen on vielä todennut, ettei koronan leviämistä voida enää estää, niin miten sitten kepuloisten juristin koulutuksen saanut kauhavalainen kansanedustaja menee Eduskunnassa höpisemään, että Suomessa ei tavoitella laumaimmuniteettia.

Minua hirvittää, jos innokkaan Kurvisen tapainen juristi sattuu istumaan tuomioistuimessa joko tuomarina tai oikeusavustajana.

Kepuloiseksi ja kauhavalaiseksi kansanedustajaksi Kurvinen on kuitenkin tietysti mitä sopivin, koska kepu pettää aina.

Näiden päätösten seuraamuksista suomalaiet joutuvat nyt maksamaan kovan hinnan.

Tässä korona taistelussa näkymätöntä vihollista vastaan kysymyksessä saattaa olla jopa suurempi lasku, minkä suomalaiset maksoivat aikoinaan Neuvostoliitolle sotakorvauksina.

Uudenmaan laittaminen karanteeniin oli siis tosiasioiden valossa Punahuuli Viisikon taholta selvä Uudenmaan kansalaisten ja myös muiden Uudellemaalle mahdollisesti tulossa olleiden ihmisten perustuslaillisten oikeuksien vakava loukkaus.

Tänään Punahuuli Viisikko on todennut, että oikeudellisia perusteita ei enää ole.

Kun ottaa huomioon tosiasiat, niin perustuslaillisia perusteita ei ole missään vaiheessa edes ollut.

Noin 1.5-2.0 miljoonan ihmisen perustuslaillisia oikeuksia ei voi loukata sillä perusteella, että mahdollisesti joku tehohoidossa oleva 85 vuotias vanhus kuolee hoitolaitoksessa ilman tehohoitoa tai tehohoidossa oleva vakavasti sairas 70 vuotias henkilö kuolee esim. HYKS sairaalassa syystä tai toisesta.

Uudenmaan päätös on ollut poliittinen päätös, jota on perusteltu täysin totuuden vastaisilla populistisilla argumenteilla.

Alle olen kerännyt vähän koronatilastoa maailmalta per 15.4.2020.

Tilaston perusteella nähdään voidaan monella tavalla lähteä analysoimaan, missä korona hysteriassa mennään sekä sitä, mikä on totta ja mikä ns. FAKE NEWSiä.

Muutama keskeinen havainto tilastotiedoista on:

□ Korona ei ole mikäään globaali terveydellinen katastrofi. Vain 0.3% maailman väestöstä on saanut koronatartunnan, siis ei edes yksi sadasta.

□ Tartunnan saaneista globaalisti vain 6.3% näyttää kuolevan

□ Koko väestöstä koronakuolleisuus on siis pienempi kuin syntyvyys

□ Rekisteröidyt tartunnat ovat vain murto-osa todellisista tartunnoista, koska testaaminen on globaalistikin ollut lasten kengissä

□ WHO on vuosikymmeniä nukkunut näissä testausasioissa Prinsessa Ruususen unia ja viimeiset 15 vuotta WHO:n tomintaa on valitettavasti pyöritetty kiinalaisten ohjaksessa (mm. pääjohtaja)

□ FAKE NEWS MEDIA väittää, että Amerikassa on eniten korona kuolleita. Tieto on täysin väärä, koska ao. tilaston mukaan EU:ssa korona kuolleita on 70 846 kpl ja USA:ssa vain 26 064. EU:ssa siis korona kuolleita lähes kolminkertainen määrä USA:han verrattuna.

□ FAKE NEWS MEDIA väittää, että Amerikassa on eniten korona tartuntoja, vaikka EU:ssa korona tartuntoja on selvästi enemmän. Amerikassa myös testaaminen on selvästi korkeammalla tasolla kuin EU:ssa.

Amerikassa pyritään testaaman mahdollisesti kaikki 300 milj. asukasta. Modernit testausvälineet, jotka soveltuu massatestauksiin. Tulos 15 minutissa, eikä tarvita edes koulutettua sairaanhoitohenkilöstöä, josta esim. Suomen testauksissa on suuri pula.

□ Melkoisella varmuudella voidaan todeta, että koronatartuntojen määrät esim. Kiinasta, Intiasta ja Venäjältä ovat kaukana totuudesta. Sama koskee varmasti myös kyseisten maiden koronakuolleiden määriä.

□ Globaali koronahysteria on kuitenkin saanut aikaan massiiviset kansantaloudelliset vahingot ympäri maailmaa.

□ Suurella varmuudella Suomelle tulee tässä rytäkässä suheellisesti erittäin korkea lasku, koska viennin osuus on meillä suhteelisesti ottaen korkea.

□ Suomella ei siis ole varaa mihinkään Punahuuli Viisikon seikkailuun tässäkään asiassa.

□ Näyttääkin siltä, että Punahuuli Viisikko pitää Suomi Neitoa jonain sosiaalitoimistona, kun Suomen pitäisi olla progressiivien, eteenpäin katsova sekä korkeasti koulutettu kansantalous ja demokratia

Korona tilanne Asukkaita
Koko maailma 7 777 954 412
Kiina 1 439 323 776
Intia 1 380 004 385
USA 331 002 651
Englanti 67 886 011
EU 445 250 414
- Saksa 83 783 942
- Ranska 65 273 511
- Italia 60 461 826
- Espanja 46 754 778
- Puola 37 846 611
- Romania 19 237 691
- Alankomaat 17 134 872
- Belgia 11 589 523
- Tsekki 10 708 981
- Kreikka 10 423 054
- Portugali 10 196 709
-Ruotsi 10 099 265
- Unkari 9 660 351
- Itävalta 9 006 398
- Bulgaria 6 948 445
- Tanska 5 792 202
- Suomi 5 540 720
- Slovakia 5 459 642
- Irlanti 4 937 786
- Kroatia 4 105 267
- Liettua 2 722 289
- Slovenia 2 078 938
- Latvia 1 886 198
- Viro 1 326 535
- Kypros 1 207 359
- Luxemburg 625 978
- Malta 441 543
EU Yhteensä 445 250 414
Venäjä 145 934 462

Korona tilanne Tartuntoja
Koko maailma 2 016 859
Kiina 82 295
Intia 11 555
USA 614 246
Englanti 93 873
EU 780 120
- Saksa 132 210
- Ranska 143 303
- Italia 162 488
- Espanja 177 633
- Puola 7 808
- Romania 7 216
- Alankomaat 28 153
- Belgia 33 573
- Tsekki 6 151
- Kreikka 2 170
- Portugali 18 091
-Ruotsi 11 927
- Unkari 1 579
- Itävalta 14 297
- Bulgaria 735
- Tanska 6 681
- Suomi 3 237
- Slovakia 863
- Irlanti 11 479
- Kroatia 1 741
- Liettua 1 091
- Slovenia 1 248
- Latvia 666
- Viro 1 400
- Kypros 695
- Luxemburg 3 286
- Malta 399
EU Yhteensä 780 120
Venäjä 24 490

Korona tilanne Kuolleita
Koko maailma 128 008
Kiina 3 342
Intia 396
USA 26 064
Englanti 12 107
EU 70 846
- Saksa 3 495
- Ranska 15 729
- Italia 21 067
- Espanja 18 579
- Puola 268
- Romania 362
- Alankomaat 3 134
- Belgia 4 440
- Tsekki 163
- Kreikka 101
- Portugali 599
-Ruotsi 1 203
- Unkari 134
- Itävalta 393
- Bulgaria 36
- Tanska 309
- Suomi 64
- Slovakia 2
- Irlanti 406
- Kroatia 34
- Liettua 29
- Slovenia 61
- Latvia 5
- Viro 35
- Kypros 12
- Luxemburg 183
- Malta 3
EU Yhteensä 70 846
Venäjä 198

Korona tilanne Tartuntoja Kuolleita
Koko maailma 0,03 % 6,3 %
Kiina 0,01 % 4,1 %
Intia 0,00 % 3,4 %
USA 0,19 % 4,2 %
Englanti 0,14 % 12,9 %
EU 0,18 % 9,1 %
- Saksa 0,16 % 2,6 %
- Ranska 0,22 % 11,0 %
- Italia 0,27 % 13,0 %
- Espanja 0,38 % 10,5 %
- Puola 0,02 % 3,4 %
- Romania 0,04 % 5,0 %
- Alankomaat 0,16 % 11,1 %
- Belgia 0,29 % 13,2 %
- Tsekki 0,06 % 2,6 %
- Kreikka 0,02 % 4,7 %
- Portugali 0,18 % 3,3 %
-Ruotsi 0,12 % 10,1 %
- Unkari 0,02 % 8,5 %
- Itävalta 0,16 % 2,7 %
- Bulgaria 0,01 % 4,9 %
- Tanska 0,12 % 4,6 %
- Suomi 0,06 % 2,0 %
- Slovakia 0,02 % 0,2 %
- Irlanti 0,23 % 3,5 %
- Kroatia 0,04 % 2,0 %
- Liettua 0,04 % 2,7 %
- Slovenia 0,06 % 4,9 %
- Latvia 0,04 % 0,8 %
- Viro 0,11 % 2,5 %
- Kypros 0,06 % 1,7 %
- Luxemburg 0,52 % 5,6 %
- Malta 0,09 % 0,8 %
EU Yhteensä 0,18 % 9,1 %
Venäjä 0,02 % 0,8 %

eskimoRe: Laumasuoja17.4.2020 18:19
on tuo kolms mies melkonen nero oli kysymys kartongin teosta tai perseen tähystyksestä tilastot löytyy heti

rosi tunkkariRe: Laumasuoja18.4.2020 2:40
luetteko te ite näitä juttuja?humalassako te näitä kirjottelette? HANKKIKAA ELÄMÄ.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Laumasuoja9.5.2020 22:04
Kuukausi sitten ennusti taudin leviämisen äitienpäivänä. Tartuntoja on vain viidesosa siitä mitä ennusti. Hallituksemme on siis onnistunut taudin rahoittamisessa yli odotusten, tulos on suorastaan erinomainen. Otin ennustukseni pohjaksi muun Euroopan.
Kuoli luvut sensijaan toteutuivat aika tarkkaan. Ennusti, että meillä on 300 kuolintapausta ja näistä 100 Uudenmaan ulkopuolella. Kuoli luvut saavutettiin siis vain viidenneksen tartunnoilla.
Venäjällä osataan koronaan sairastuneiden hoito parhaiten maailmassa. Sairastuneista on kuollut alle prosentti, kun meillä on kuollut noin 4 prosenttia ja monissa maissa peräti 10 prosenttia sairastuneista. Venäläisten vastustuskyky on aivan omaa luokkaansa tai sitten hoito on tehokkaampaa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: