Keskustelu

poliittinen tarkkailijaAmerikassa pantiin vauhtia koneeseen20.3.2020 6:19
Meillä Ilmiöhallituksen ladyt laittovat lähes koko maan karanteeniin.

Ja Sanna Marin, Katri Kulmuni, Krista Kiuru sekä Aino-Kaisa Pekonen ja lähes kaikki sosiaalimiminiteriön Maakunta Sotea valmistelevat virkamiehet ja THL:n erityisasiantuntijat simuloivat vain digimalleillaan, kuinka laajalle korona pandemia meillä leviää.

Saastuuko meillä 42% kansasta vai yli 70% kuten Muti Merkel on arvellut Saksassa käyvän? Italiassa ja Espanjassa hautaustoimisto on nykyään EU:n lupaavimpia aloja.

Siitä ei ole kuitenkaan kenelläkään mitään todellista tietoa, kuinka laajalle epidemia leviää. Krista Kiuru on kuitenkin joutunut jo paljastamaan eduskunnassa, että meillä on viisi henkilöä tehohoidossa.

Ja tehohoitokoneita ollaan lisäämässä. Jopa yksityisen sektorin apu saatetaan meillä pitkin hampain hyväksyä.

Huomiota herättää kuitenkin se, että ym. johtavilla ministereillä ei ole yhdelläkään kunnollista terveydenhuoltoalan koulutusta.

Terveysasioissa Aino-Kaisa Pekonen on korkeimmin koulutettu, koska hän on sentään koulutukseltaan lähihoitaja ja ihan mukavan tuntuinen ihminen muutenkin.

Aino-Kaisa on ollut huolissaan mm. apteekkien lääkkeiden riittävyydestä jne.

Käsi desistä on meillä tullut suuri pula.

Amerikassa, Kiinassa ja Koreassa on kuitenkin ihan oikeasti lähdetty hoitamaan asiaa tieteen avulla.

Minä olen suuri tieteen ystävä ja uskon siihen, että moderni lääketiede on karanteenia varmempi tapa päästä eroon näistä viheliäisistä viruksista.

Alla vähän tuoretta tietoa Amerikasta.

Nykyinen vakava globaali pandemia edellyttää nyt poikkeuksellisia toimia. Näköjään moderneissa tutkimuslaitoksissa on jo olemassa paljon tehtyä työtä, jonka avulla rokotteet voivat olla jo yllättävän lähellä.

Isona ongelmana näyttää kuitenkin olevan lääkkeiden hyväksyntä hoitotarkoituksiin.

Tässähän meillä Sääntö Suomessa täytyy muistaa se, että meillähän vielä jokunen aika sitten lääkärit pitivät akupunktiotakin puoskarointina, vaikka nyt sekin on jo monissa tapauksissa todettu tehokkaaksi ja hyväksytyksi hoitomenetelmäksi.
,
Nyt voisi heittää kysymyksen Aino-Kaisa Pekoselle, joko meillä on aloitettu klorokiinikokeilut, kun muissa maissa sillä on saatu positiivisia tuloksia?? (kts. alla).

"Jotkut lääkärit raportoivat erittäin rohkaisevista tuloksista nopeasti hyvin sairailla ihmisillä", tohtori Jane Orient, amerikkalaisten lääkärien ja kirurgien liiton pääjohtaja, kertoi Breitbart News -yritykselle kloorikiinitutkimuksesta COVID-19: n hoitamiseksi - tunnetaan myös nimellä SARS-CoV -2 - hengityselinsairaus.

"Riippumattomat lääkärit voivat määrätä lääkkeen ulkopuolella, mutta yrityshallinnoijat eivät ehkä salli palkattuja lääkäreitä, koska se ei ole FDA: n hyväksymä tätä tarkoitusta varten", hän lisäsi.

"Mitään ennaltaehkäiseviä tai terapeuttisia lääkkeitä ei ole erityisesti hyväksytty tätä varten."

Kloorikiini voi sekä estää että hoitaa malariaa. Kloorikiini voi sekä estää että hoitaa koronavirusta kädellisissä (kuva 1 ja kuva 2). Etelä-Korean ja Kiinan ihmisten hoitosuositusten mukaan kloorikiini on tehokas COVID-19: n hoidossa.

Kloorikiinin ihmisten turvallisuusprofiilin ja olemassaolon vuoksi se voidaan toteuttaa tänään Yhdysvalloissa, Euroopassa ja muualla maailmassa. Lääkärit saattavat olla haluttomia määräämään kloorikiinia COVID-19: n hoitoon, koska sitä ei ole FDA: n hyväksytty tähän käyttöön.

Amerikan yhdysvaltojen ja muiden maiden tulee välittömästi antaa lupa lääkärille ja korvata hänelle korvaus klorokiinin määräämisestä COVID-19: n hoitamiseksi.

Meidän on tutkittava, voidaanko klorokiini toimia turvallisesti ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä ennen COVID-19-tartuntaa tämän erittäin tarttuvan viruksen edelleen leviämisen estämiseksi.

Vakava akuutti hengitysteiden oireyhtymä (SARS) johtuu hiljattain löydetystä koronaviruksesta (SARS-CoV). Tällä hetkellä ei ole saatavana tehokasta profylaktista tai altistumisen jälkeistä hoitoa.

Raportoimme kuitenkin, että klorokiinilla on voimakkaita antivirusvaikutuksia kädellisten solujen SARS-CoV-infektiossa. Nämä estävät vaikutukset havaitaan, kun soluja hoidetaan lääkkeellä joko ennen virukselle altistumista tai sen jälkeen, mikä viittaa sekä ennaltaehkäisevään että terapeuttiseen etuun.

Kloorikiinin tunnettujen toimintojen, kuten endosomaalisen pH-arvon nousun lisäksi, lääke näyttää häiritsevän solureseptorin, angiotensiiniä konvertoivan entsyymin 2 terminaalista glykosylaatiota.

Tämä voi vaikuttaa negatiivisesti viruksen ja reseptorin sitoutumiseen ja poistaa infektion, ja siihen liittyy lisää vesikulaarisen pH: n nousun seurauksia, mikä johtaa infektion ja SARS CoV: n leviämisen estämiseen kliinisesti hyväksyttävissä pitoisuuksissa.

Tutkijat päättelivät, että "kloorikiini on tehokas estämään SARS CoV: n leviämistä soluviljelmään."

"Viruksen leviämisen suotuisaa estämistä havaittiin, kun soluja joko käsiteltiin klorokiinilla ennen SARS CoV -infektiota tai sen jälkeen", he lisäsivät.

Rahahanat avattiin myös välittömästi Amerikassa, kun korona halvaannutti työmarkkinat: ensihätään yksittäisille ihmisille 1 200 USD, pariskunnille 2 400 USD ja lapsille vielä 500 USD lasta kohden lisää.

Sammakko Antin "vappusatanen" näyttää tässä valossa aika vaatimattomalta apurahalta.

Suomen olisi parasta erota eurosta nopeimman mahdollisen kaavan kautta.

Finanssikriisi vei meiltä kaikki kolmen vuoden tulot.

Nyt näyttää siltä, että koronakriisi tulee viemään meiltä vähintään viiden vuoden tulot.

Finneveralta ei taida pennosia herua muuta kuin sossujen ja kepuloisten bioenergiahankkeisiin tai tunnin juniin Helsingin, Turun ja Tampereen välillä

Nyt oilisi korkea aika avustaa ihan tavallisia työttömiksi jääneitä pieniä yksityisyrittäjiä ja heidän perheitään. "Vappusatanen" ei nyt riitä edes vessapaperin ostoon.

alan kolmas mies Re: Amerikassa pantiin vauhtia koneeseen22.3.2020 2:59
Saamieni tietojen mukaaan Suomessa koronan testikittien varmuusvarasto on olematon ja monissa tapaukissa testauksia ei tästä syystä tehdä. Yhden testin hinta lienee noin 200 EUR:a. Se on todella vähän, kun sitä vertaa yhden ihmisen arvoon noin 2 milj. EUR:a.

Amerikassa näissä sertifiointiasioissa tiukka FDA eli Food and Drug Aministration näyttää antaneen juuri jo luvan koronan pikatestille. Tulokset saadaan 45 minutissa.

Joten nyt Krista Kiurun pitäisi ottaa puhelinsoitto Donald Trumpille, jotta meillekin sataisiin kohtuuhintaiset pikatestit käyttöön. Meillä ei ole aikaa odottaa sitä, että EU:n komissio joskus hyväksyy unionin pikatestit.

Meillähän on perinteisesti aina vastustettu mm. geenimanipuloituja tuotteita ja aina vannottu kotimaiseen luomuun. Suomessa on ennenkin isketty päät Karjalan mäntyyn.

Lääkkeissä lääkäreiden Duodecimin hyvän hoidon ohjeet eivät nyt ehdi tähän hätään ja Tukesin sekä Fimean virkamiehet saattaa näinä kriittisenä aikoina myös olla vielä hiihtolomilla.

Myös Terrafamen uraaniasiat saattaa Tukesissa olla nyt kiireellisimpiä, kun nikkelin hintakin on puolessa vuodessa romahtanut noin 50%:lla.

Ikuisesti lupaava Terrafamekin tuottaa siis nykyään varmuudella raskaita tappioita.

Lieko sitä liejuun vajonnutta kaivinkonettakaan saatu vielä nostettua Terrafamen työmaalla kuivalle maalle. Onneksi sentään työkaverit pelastivat kuljettajan hengen.

Nyt olisi vihdoin otettava järki käteen, kun tässäkin korona katastrofissakin saattaa olla kohta jo koko Suomen vaatimaton väestökin vaakalaudalla.

Google käännös alla:
"Kalifornialainen diagnostiikkatestausyritys Cepheid ilmoitti lauantaina, että FDA hyväksyi nopean molekyylidiagnostiikkatestin XpertXpress Sars-CoV-2 käytön Kiinan koronaviruksen havaitsemiseksi, joka aiheuttaa COVID-19: n. Testi on suunniteltu toimimaan missä tahansa yrityksen yli 23 000 automatisoidussa maailmanlaajuisessa testausjärjestelmässä. Kokeen tulokset ovat noin 45 minuutissa, yrityksen virkamiehet sanoivat kirjallisessa lausunnossa."

Cepheid, a California-based diagnostic testing company, announced on Saturday that the FDA approved the use of its XpertXpress Sars-CoV-2 rapid molecular diagnostic test for the detection of the Chinese coronavirus that causes COVID-19. The test is designed to work on any of the company?s more than 23,000 automated worldwide testing systems. The test provides results in about 45 minutes, company officials said in a written statement.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: