Keskustelu

alan kolmas miesPunatulkkujen ompeluseurat5.5.2020 6:02
Viikonvaihteessa kysymyksessä oli taas Punatulkkujen ompeluseurat.

Viisi punahuulista ministeriksi nimitettyä teinityttöä kokousti taas läpi koko viikonlopun ja YLE:n Unilukkarin toimistosta hatkat saanut A-studion toimittajaksi kutsuttu mutta journalistipalkinnon Kiinan raportistaan saanut Katri Makkonen taivasteli ruudussa otsa kurtussa taas viisaan näköisenä, kun Maan Äiti eli demujen Sanna Marin luki kapulakielistä "keitto- ja lakikikirjaa", mitä hallitus on tullut päättäneeksi ylipitkäksi menneissä ompeluseuroissaan.

Katrihan oli äskettäin vetänut hakupaperitkin pois, kun Ulkoministeriöön haettiin viestintäpäällikköä.

Katri oli varmaan säikähtänyt, kun viranhakuilmoituksessa oli virheellisesti todettu pätevyysvaatimuksista seuraavasti:

□ "perehtyneisyys virkaan kuuluviin tehtäviin"

Kun kelpoisuusvaatimuksien olisi pitänyt lukea seuraavasti:

□ "tehtävän edellyttämä monipuolinen kokemus"

Lisäksi tehtävässä oli myös edellytetty hyvää englannin kielen taitoa.

Nähtävästi Katri totesi, että hänellä ei olekaan tämän tehtävän edelyttämiä valmiuksia, vaikka hänelle oli vuonna 2008 annettu Bonnier palkinto Kiinan asioiden raportoinnista.

Olisikohan Katri ollut silloin Kiinassa pohjustamassa Ähtärin eläinpuistoon sittemmin tuotuja leasing-pandoja, jotka nyt ovat ajamassa koko Ähtärin kuntaa selvitystilaan.
'
Samalla tavalla Kiinan Wuhanin viruslaboratorista karanneet virukset ovat nyt ajamassa koko maailman taloutta konkurssiin.

Varmuuden vuoksi valtioneuvoston tiedottaja ja Katri mainitsivat, että nyt tulee erityisuutislähetys "valtioneuvoston linnasta".

Punatulkut (ikä haarukka suunnilleen 30 vuotta) olivat valinneet tiedotustilaisuutta varten siis peräti "linnan", jotta opeluseurassa runoillut käyttäytymisohjeet vanhemmalle väelle kuulostaisivat jotenkin uskottavilta.

Panin merkille, että vassareiden Li Anderssonilla oli jalassaan tiedotustilaisuudessa valkoiset tennarit ja Katri Kulmunilla ilmeisesti mustat matalapohjaiset läskipojat. Muilla Punatulkuilla oli jalassaan kuitenkin korkokengät. Korkeimmat korot oli viherpipertäjien Maria Ohisalolla, jonka tähti näyttää olevan jo kovassa laskussa.

Jokainen Punatulkku vuorollaan toisti, kuinka hallitus on havainnut, että korona on vakava tauti, jota ei vielä pitkään aikaan saada aisoihin, koska rokotetta ei ole, eikä lähiaikoina tule.

Hoitolaitoksissa vanhusten on kuitenkin demujen Sanna Marinin ja Katri Kulmunin mukaan päästävä halaamaan läheisiään vaikka hoitolaitosten pihaan kuskattujen konttitilojen avulla.

Joidenkin hoitolaitosten ja sairaaloiden pihoille on jo konteista tehty kätevästi myös kylmätiloja menehtyneiden vanhusten säilöämiseen, kun hautajaismenotkin joudutaan pitämään vain pienissä piireissä.

Tiedotustilaisuudessa demujen Sanna Marin totesi hymyssä suin, että Suomi on onnistunut todella hyvin rajoittamaan koronan leviämistä maahan ja Sanna Marinin sekä demujen Kirsi Varhilan johdolla kehitetty koronan hybridi-strategia puree hyvin.

Sannan "tottakai" hybridistrategia sisältää seuraavat vaiheet:

□ Testaa
□ Jäljitä
□ Eristä
□ Hoida

Tällä ohjelmalla Punatulkut aikoo pelastaa lähi vuosina etenkin Suomen iäkkäämmät ihmiset.

Minä en kyllä näe mitään ihmeellistä tässä THL:n demu Kirsi Varhilan laatimassa hybridistrategiassa.

Tämä strategiahan tarkoittaa pelkästään sitä, että koronasairaiksi todetut ihmiset täytyy hoitaa.

Punatulkku porukka tuntuu ajattelevan jotenkin niin, että on poikkeuksellista, kun sairaat hoidetaan, eikä heitä jätetä heitteille saman tyyliin kuin Intiassa kuolleita teiden varsille

Meillä on aina ollut sellainen strategia, että sairaat tulee hoitaa.

Ennen meillä oli vielä sellainen strategia, että sairaat tuli viipymättä hoitaa.

Nykyinen Punatulkkujen hybridistartegia taas nojaa siihen ajatukseen, että nyt aletaan hoitamaan ja etsimään koronapotilaita, mutta jätetään muut sairaat hoitamatta siihen asti, että koronarokote mahdollisesti Suomessa saadaan laajempaan levikkiin parin kolmen vuoden kuluttua.

Tämä hitaasti hoitamisen hybridistrategia on siinä mielessä hyvä strategia, että hoitojoinoista tulee pitkät ja jonojen päästä automaattisesti osa jonottajasti näivettyy hoidon puutteessa luonnollisesti pois.

Kun 1.2 milj. vanhempaa potilasta laitetaan kahden metrin välein jonoon, niin siitä syntyy, jos laskin oikein, noin 2 341 km mittainen jono eli Helsingistä Nuorgamiin ja sieltä suunnilleen takaisin Heinolan korkeudelle.

Aikamoinen patikkamatka on tulossa vanhemmalle väestölle tässä korona Pirun kanssa sotaa käydessä, kun sotapäällikkönä ei meillä ole ainuttakaan sotilaallisen koulutuksen saanutta johtajaa.

Puolustusministeri Kanki saattaisi tässä olla selvästi päätään pitempi Punatulkkuja joukkojen johtajana, kun hän ymmärsi taannoin lopettaa teerenpelin demupoliitikon kanssa ja nyt on jo lapsi uunissa.

Testaamisesta voidaan esittää kysymys Sanna Marinille ja Kirsi Varhilalle: kuka testaa ja missä testataan.

Eihän meillä ole riittävää testauskapasiteettiakaan missään julkisissa laitoksissa eikä myöskään yksityisissä laboratorioissa.

Meillä ei ole myöskään testausvälineitä ja reagensseja riittävästi.

Testaushenkilökunnalta puuttuu myös suojaus välineitä jne.

Testauksiahan ei tietenkään ole vielä serifioitu, joten kuka tietää, ovatko testitulokset edes luotettavia.

Sannalta olisi ollut hyvä kuulla tehtyjen testien lukumääristä jotain tietoa ja myös siitä, millaisia testejä on aikomus tehdä?

Testataanko tartuntoja vai sairaudesta toipuneita (vasta-aine eli antiboditesti)? Ja kuka testaa?

Kuka jäjittää, kun meillä ei ole jäljitykseenkään riittävästi henkilökuntaa?

Keskeinen hoitotoimenpide näyttää siis kuitenkin olevan yli 70 täyttäneiden ihmisten eristäminen karanteeniin kotioloihin määräämättömäksi ajaksi.

Meillähän on yli 65 vuotiaita henkilöitä kaikkiaan noin 22.3% väestöstä eli yhteensä 1 232 000 henkilöä.

Kysymys siis kuuluu Punatulkuille ja demuille Sanna Marin ja Kirsi Varhila, kuinka kauan demut aikoo pitää nämä 1.2 milj. suomalaista karanteenissa ja milloin alkaa näiden henkilöiden testaaminen ja missä testaus tapahtuu?

Aikoinaan kun kehkoja kuvattiin kouluissa 1950-1960 luvuilla pienoisröntgenissä, niin silloin laitettiin lapset kouluissa jonoihin ja yhden päivän aikana saatiin testattua kaikkien koulun oppilaiden keuhkot: hengittämättä, hiljaa, valmis totesi aina röntgenhoitaja.

Yhden oppilaan testaus kesti korkeintaan 30 sekuntia.

1.2 milj. ihmisen testaaminen on kuitenkin huomattavasti suurempi urakka ja testattavien jonokin muodostuu pitkäksi, kun demujen marxilaisessa yhteiskunnassa on siirrytty ns. social distancing yhteiskuntaan, jossa Suomessa pitää olla aina 2 metrin päässä toisesta ihmisestä.

Amerikassa etäisyydeksi riittää 6 jalkaa eli 1.8 metriä.

Minua ihmetyttää, miksi meillä pitää olla pitempi etäisyys kuin Ameikassa, kun Suomi on muutenkin hyvin harvaan asuttu maa.

Maaseudulla lähin naapuri saattaa olla meillä vaikka parin kilometrin päässä

Hoitohenkilökunnastahan meillä on huutava pula ja palkat on hoitajilla sillä tasolla, ettei kukaan mielellään lähde noihin vaarallisiin hommiin kohta kuin pakolla.

Krista Kiurukin on hoitolakeihin kirjoittanut, että hoitosude pitää olla 0.7.

Sehän tarkoittaa sitä, että 1.2 milj. vanhusta varten meillä täytyy olla koronahoitajiakin 862 400 koulutettua hoitajaa.

Minun saamieni tietojen mukaan Amerikassa koronahoitajille maksetaan nykyään Donaldin maassa 65 USD/tunti mutta meillä selvästi alle 20 EUR per tunti.

Jos meilläkin alettaisiin arvostamaan sairaanhoitajien tekemää vaarallista ja suureksi osaksi vielä vuorotyötä, niin silloin tässä tarvittaisiin melko reippaat palkankorotukset hoitohenkilökunnalle.

Kyllä vaarallisesta työstä täytyy 50 EUR/tunti maksaa. Tämä kuitenkin johtaa melko korkeisiin hoitohenkilökunnan palkkakustannuksiin.

862 400 x 50 EUR/h x 1400 h/a = 63.680 miljardia EUR:a

Demu Krista Kiurun käynnistämä 0.7 hoitosuhde pelkästään vanhempien ihmisten osalta johtaa suurempiin menoihin kuin koko valtion nykyinen budjetti on.

Punatulkut ajoi siis Suomi Neidon konkurssiin vajaan vuoden kuluttua siitä, kun Unilukkari nimitti Punatulkut yhteisiä asioita hoitamaan.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: