Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääniJutta ykkösaamussa9.5.2020 10:15
Antti Rinteen syrjäyttämä Jutta on nyt komissaari. Antti on kohta entinen puheenjohtaja. Entinen pääministeri hän on ollut jo pitkään. Menestyäkseen politiikassa tarvitsee mieskin kyynärpäidensä lisäksi myös taitoa ja kykyjä.
Ammattiyhdistiksestä löytyy jatkossa keppeitä hommia varmasti.

poliittinen tarkkailijaRe: Jutta ykkösaamussa9.5.2020 18:25
Jutta on entinen täysin epäonnistunut valtiovarainministeri, jolla on muistaakseni laulunopettajan paperit.

Valtiovarainministerinä Jutta kuitenkin havaitsi vasta 2013 viiden vuoden jälkeen finanssikriistä kesälomallaan, että Suomen bruttokansantuote oli laskenut 10% vuodesta 2008, mutta kustannukset olivat kasvaneet korkoa korolle 2-3 %:n vauhtia.

Kyllä jokainen laskutaitoinen tuosta yhtälöstä näkee, mitä maalle tapahtuu 5:ssä tai 10:ssä vuodessa. Konkurssi.

Tuon havainnon johdosta demut ja muut Punatulkut ovat nyt vallassa ja Hesburgerin entinen pikakassa eli kepuloisten Katri Kulmuni valtiovarainministerinä.

Tänä vuonna bruttokansantuote laskee vähintään 15% ja pysyy tällä tasolla tulevat 5-10 vuotta.

Kustannukset kuitenkin kasvaa vähintään 2-3%:n vauhtia. Suomella vaihtoehtoina on enää ero eurosta tai joutuminen IMF:n ohjaukseen.

Vesa Vihriälän ohjelma näyttää johtavan jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

Täytyy muistaa, miten kepuloisten mikkeliläinen Olli ("Austerity Olli") Rehn nöyryytti Etelä-Euroopan maita suurtyöttömyyteen ja nyttemmin valtavaan sikäläiseen koronakriisiin.

Intohimoinen jalkapallon harrastaus ja varaosien myynti eivät takaa sitä, että on välttämättä lukenut yliopistossa oikeat oppikirjat.

Austerity Ollin hakupaperit todettiin USA:ssa kuitenkin IMF:n johtoon heikoiksi, vaikka olivat karvan verran paremmat kuin Katrin Kulmunin VM:n kansliapäälliköksi ehdottamalla Päivi Nergillä.

kantasen eskaRe: Jutta ykkösaamussa11.5.2020 1:54
tuolta jutalta kun sais sen kultasen sateenVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: