Keskustelu

poliittinen tarkkailijaMika Lintilä ryhtyi Suomen Trumpiksi30.5.2020 3.20
Kaun se Mikalla on kestänyt, mutta myöhäisherännäisyys ei ole pahasta.

Nyt Mika on alkanut ihan oikeasti tahtomaan.
Se on hyvä merkki.

Heti kun kepuloinen on alkanut tahtomaan Punatulkkujen hallituksessa, niin hallitukseen tulee kriisi.

Mika on vastuussa kotimaisesta matkailusta ja mökkeilykin Mikaa kiinnostaa.

Kyllä Mikan tulee hoitaa tehtävänsä lakien ja säännösten mukaan tai kohta hänelläkin voi olla asiaa oikeuskansleri Tuomas Pöysti toimistoon samalla tavalla kuin Katri Kulmunilla.

Mikalla on sama tavoite kuin USA:n erinomaisella presidentillä.

Tiettävästi Twitterin punapomot, eivät ole kuitenkaan panneet Mikan viesteihin ainakaan vielä faktan tarkistusmerkkiä.

Minuastakin Mika on puhunut matkailusta ja mökkeilystä pelkkää asiaa:

"Näin matkailusta vastaavana ministerinä taidan sitten ottaa pikku irtioton ja kannustaa kotimaan matkailuun. Suomi liikkeelle matkailemalla, kirjoittaa Lintilä"

"Jämerän", mutta jo moniin töppäyksiin kompastuneen Sanna Marin luottohenkilö eli STM:n kanslipäällikkö Kirsi Varhila on taas Mikan kanssa aivan toista mieltä:

"Tällä hetkellä hallitus on vahvasti suositellut, että kotimaan matkailua ei harrastettaisi."

"Tämä on varmasti asia, jota hallitus joutuu nyt tarkastelemaan, kun kesä tulee ja kun matkailuun liittyvät kysymykset lisääntyvät."

"Toistaiseksi suositus on se, että emme myöskään kotimaassa vapaa-ajalla matkaile, Varhil sanoi"

Varhilallahan ei ole minkäänlaista terveysalan tutkintoa.

Hänellä ainoa kansliapäällikön virkaan sopiva meriitti on demujen jäsenkirja.

Kuitenkin Varhila näköjään pyrkii esiintymään Suomen suurimpana terveys- ja matkailualankin asiantuntijana ja ohjailijana.

Varhilalla ei ole mitään oikeuksia puuttua esim. siihen, että vapaa-ajan asunnon omistajat käyvät varmistamassa, ettei laittomien karanteenimääräysten aikana joku pitkäkyntinen tai muu asunnoton hiippari ole käynyt tyhjentämässä esim. koko vapaa-ajan asuntoa ja aiheuttanut muutakin tuhoa asunnon omistajalle.

Demujen Varhila on näköjään ruvennut ohjailemaan ja tuomariksii perustustuslaillisissa asioissakin, vaikka Suomessa ei ole edes perustuslaillista tuomioistuinta.

Varhilan ego näyttää siis kansliapäällikkönä kasvaneen jo niin suureksi, että hän näyttää määräävän myös kotimaan matkailuun ja vapaa-ajan asumiseenkin liittyvät asiat.

Tälläinen "jämeryys" on erittäin kyseenalaista, koska aika moni vapaa-ajan asunnon omistaja ja kotimmaan matkailija kuuluu siihen Varhilän ja Krista Kiurun määrittämään 70 vuotiaiden ikäryhmään.

Näitä syrjittyjä henkilöitähän meillä on nykyään jo noin 1 000 000 hekilöä.

Perustuuko "jämerän" Sanna Marinin "jämeryys" vielä "jämerämmän" Kirsi Varhilan äidilliseen demu-ohjaukseen.

"Jämerän" Sanna Marinin Punatulkkujen hallitus on rakennettu samanlaiselle "huteralle pohjalle", kuten Hesarin eläköitynyt ja palkittu taloustoimittaja Iivonen totesi keväällä 2011, kun Kangasveijari oli toitottanut julkisuuteen, että Farocon Oy:n vakuusarvo on vähintään 7.6 milj. EUR:a ja Samoriz lunastaa Römssyn 6 milj. EUR:n "omalla työllä hankitulla pääomalla".

Kaikki oli pelkää valetta.

NS oli kertonut Juankosken silloisille myös "jämerille päättäjille", että Farocon Oy:n vakuusarvo on korkeintaan 250 000 EUR:a ja ennen Juankosken kaupunkia Farocon Oy:ön kohdistui vielä takausta myönnettäessä 15.4.2011 ensisijainen 3 500 000 EUR:n yrityskiinnitys rahanpesupankki Amsterdam Trade Bank N.V.:n hyväksi.

Tässäkin onnettomassa takausasiassa Juankosken päättäjät toimittivat vielä tyhmyyttään ja vielä tahallaan hallinto-oikeuksiin ja jopa KHO:een siis värennettyjä asiakirjoja.

Laiton takaus oli siis täysin arvoton.

Ralliautoilija Jari Latvalakin on myös töppäillyt noissa raha-asioissa ja nyt verottaja on laittanutkin ikävästi koko Jarin omaisuuden ulosottoon.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Mika Lintilä ryhtyi Suomen Trumpiksi30.5.2020 8.01
Onneksi Juankosken kaupungin päättäjiä ei pantu päätöksestä vastuuseen. Kassassa oli sen verran rahaa, että selvisimme kunnialla. Näissä takausasioissa täytyy muistaa, että takaus voi tulla maksettavaksi.
Näin kun asioita tarkastelee jälkeenpäin, voi sanoa, että tuo takaus oli meidän onnemme. Jouduimme kriisikuntana valtion holhoukseen ja pääsimme liitokseen Kuopion kanssa. Kaikki velat pyyhkäistiin pois kerralla. Juankoski-nimisellä kunnalla ei ole yhtään velkaa. Olemme tietysti osallisia Kuopion kaupungin velkaan, mutta se ei meitä paljon rasita.
Kuopiolaisena olen maksanut veroja ja veroluonteisia maksuja vuodessa 3000 euroa vähemmän, kun mukaan lasketaan myös puolisoni osuus.
Kiittäisin Juankosken kunnan liitokseen vieneitä päättäjiä, mutta lähes kaikki ovat hävinneet katukuvasta. Toivon, että kiitokseni menee näin perille.
Porkkanarahoilla olemme panneet paikkoja kuntoon ja Kuopio on huolehtinut tyhjiksi jääneiden rakennusten purkamisesta kiitettävästi.

poliittinen tarkkailijaRe: Mika Lintilä ryhtyi Suomen Trumpiksi30.5.2020 17.07
Korjaisin virallisen äänen viestin ensimmäisen lauseen muotoon:

"Juankosken kaupungin päättäjiä ei ole toistaiseksi pantu päätöksestä vastuuseen."

Kuitenkin irakilainen "kuollut" karkoitettu maahanmuuttaja on nyttemmin herättyään eloon laitettu vastuuseen.

Oli onneton mennyt esittämään väärennetyt asiakirjat oikeuteen.

Eihän sen törkeämpää temppua voi olla edes Amerikassa.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Mika Lintilä ryhtyi Suomen Trumpiksi3.6.2020 6.34
Juankoskelaisena poliitikkona viihdyn paremmin kuin Yhdysvaltain presidenttinä, vaikka en tuota jälkimmäistä ole kokeillutkaan.
Rohkeus ja tuhmuus ei ole hyvä yhdistelmä politiikassa.
Juankosken keskustassa löytyy montakin Tutumpia pätevämpää johtajaa.
Kulmunin esiintymiskoulutuksen kustannukset oliivat pieniä, jos tavoitteena olisi Trumpin koulutus samalle tasolle kuin Katrin.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Mika Lintilä ryhtyi Suomen Trumpiksi3.6.2020 8.55
Valtio jakaa rahaa 5,5 mrd euroa. Juankosken osuus asukaslukuun suhteutettuna on tästä summasta noin 4,4 miljoonaa euroa. Tienaamme siis Kuopiolle tällä korona-avustuksella suurin piirtein sen summan, jonka maksoimme rohkeasta takauksestamme. Viimeistään nyt on Pekka Niirasenkin lopetettava puheet määristä jaloista. Valtio jakaa riihikuivaa rahaa.
Jos olisimme vielä oma kunta, voisimme avustaa tehdastamme. Kone kävisi tällä rahalla useita viikkoja, jopa kuukausia.
Kyllä me olemme Kuopiolle hyvä lisä. Savon Voiman ja Pohjois-Karjalan Sähkön osakekirjatkin olivat hyvin suojattuja sateelta.

Eihän valtion rahaa suoraan kunnille tietenkään jaeta, mutta vahva vaikutuksemme hallituksessa takaa sen, että rahaa ohjautuu Pohjois-Savoon vähintään suhteellista osuuttamme vastaava määrä.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Mika Lintilä ryhtyi Suomen Trumpiksi3.6.2020 22.28
Katri maksaa puhetaidon koulutuskulut takaisin. Kova on summa 50000 euroa. Juankosken kaupunginhallituksen 9 jäsentä saisivat saman summan maksamalla 450000 euroa kasaan. Se olisi melkein 1 /10 koko takaus summasta.
Katri on nuori tyttö ja vielä vähän herkkä kritiikille.
Itse olisin Katrina sanonut, että kuunnelkaa ja katsokaa onko koulutus mennyt hukkaan.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Mika Lintilä ryhtyi Suomen Trumpiksi4.6.2020 8.28
Meillä on vieläkin yli 10 prosentin kannatus. Olemme edelleen kokoamme suurempi puolue. Nyt ei pidä hermostua mistään. Tänä vuonna jaetaan valtion rahaa seuraavienkin vuosien edestä. On vain pysyttävä tiukkana ja otettava tulevien Kokoomuksen ja persujen kituvuosien varalle.
Hallituksemme tarvitsee maakuntien tuen. Vielä tarvitsemme toisen tukipaketin. Suomi on pidettävä asuttuna.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Mika Lintilä ryhtyi Suomen Trumpiksi4.6.2020 14.55
Rautatie Kontiomäeltä Suomussalmelle perusparannetaan ja rautatie Laurilasta Tornioon sähköistetään. Kummallakaan välillä ei ole henkilöliikennettä, mutta nyt sellainen voidaan aloittaa.
Uskon, että paluumuutto Kainuun korpiin käynnistyy tuota pikaa. Kemi-Tornio moottoritien nelikaistaisuus riittää, kun ruuhkaliikenetä siirtyy kiskoille.
Nämä hyvät hankkeet ovat pitkälti keskustan ansiota.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Mika Lintilä ryhtyi Suomen Trumpiksi5.6.2020 16.26
Katri oli raikas tuulahdus keskusta laisesta ryhdikkyydestä. Ei yksikään ministeri ole eronnut näin vähäpätöisestä syystä. No, ehkäpä Heidi Hautala, joka maksoi kotinsa ulko-oven vaihdosta pimeänä 150 euroa. Viattomat naisihmiset joutuvat julkisuuden ryvetykseen tällä tavalla. Sääliksi käy Katria.
Akm on herkkä puuttumaan väärinkäytöksiin, mutta ei hänkään ole vaivautunut huomioimaan Katrin "rötöstelyä". Keskusta voisi valita vaikkapa Juha Sipilän uudeksi valtiovarainministeriksi. Olisi parempi kuin Antti Kurvinen.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: