Keskustelu

poliittinen tarkkailijaPunatulkkujen kuolinkamppailu6.6.2020 0.24
Heikoin lenkki petti.

Terra Sipilä ja muut kepuloisten agitaattorit petasivat valtiovarainministeriksi entisen Hesburgerin pikakassan ja joulupukin maan postilajittelijan, vaikka Katrille ei ollut ylioppilaskirjoituksissa matikassa mitään arvosanaa.

Kyllä valtiovarainministerin täytyy hallita yhteen-, vähennys-, kerto- ja jakolasku.

Toivottavaa tietysti on, että valtiovarainministeri hallitsee myös prosentti- ja diskonttolaskun.

Viimeisten eduskuntavaalien tulosten perusteella jo tiedettiin, että Terra Sipilän edellisen hallituksen "Suomi Kuntoon" karaokemeininki tähtäsi ainoastaan härskiin kepuloisten vallan käyttöön.

Maahan on saatava hinnalla millä hyvänsä perustuslain vastainen ylileveä maakunta-sote.

Kaikilla vappupalloilla on tapana tyhjentyä jo heti vapun jälkeen.

Näin kävi myös kepuloisten "Suomi Kuntoon" vappupallolle.

"Suomi kuntoon" juhlat on nyt ohi.

Kepuloisten jäsenkirja ei ole riittävä pätevyyden osoitus vaativiin valtakunnallisiin tehtäviin kuten ministeriksi tai kansilapäällikkötason tehtäviin, jota kokematon Katri oli kaavaillut jopa eduskuntaa tietoisesti harhauttaneelle Päivi Nergille.

Minusta kepuloiset agitaattorit käyttivät törkeästi hyväksi nuorta ja kokematonta Katria, jolla oli selvästi positiivinen perunapellon sitkeän kitkijän imago.

Katrin toiminta ei kuitenkaan mitenkään poikkea epäedukseen muunkaan viiden Punatulkku-parven ministerin edesottamuksista ja haaveista.

Koskaan aikaisemmin Suomen historiassa ei ole kuitenkaan ministereiksi päästetty yhtä pätemätöntä sakkia kuin valtamedian "jämeräksi" mainitseman Sanna Marinin johtamassa Punatulkku hallituksessa on ollut asian laita.

Minun käsittääkseni tällä hetkellä lähes kaikista Punatulkkuparven ministereistä on ja kantelut erilaisista väärinkäytöksistä oikeuskansleri Tuomas Pöystin pöydällä.

On selvää, ettei tällainen meno sovi sivistysvaltioon.

Toukokuun puolessa välissä Vesa Vihriälä esitti Suomen "pelastusohjelman", jossa silmin nähden ei ollut päätä eikä häntää.

Luulisi, että Suomen "viisaimmat" kansantalouden asiantuntijat pystyisivät esittämään edes jonkinlaisen konkreettisen ohjelman, jonka avulla Suomen kansantalous pelastetaan, mutta ei.

Ainoa viesti oli: tarvitaan sekä leikkauksia että veron korotuksia.

Kokematon Katri sentään toistuvasti kuitenkin sanoi, että tarvitaan myös rakenteellisia uudistuksia kuten paikallista sopimista.

Tällaisille puheille Suomen valtamedia ei olkaa kohauttanut, koska Suomi oli siirtynyt Antti Rinteen aikana vähintään 10 piirua vasempaan.

Antti Rinne ja viherpipertäjät tekivät punaisen vallankumouksen viime vaaleissa ja sen jälkeen nyt sitten on toteutumassa ikivanha totuus, että vallankumous syö omat lapsensa.

Katri oli nyt ensimmäinen vallankumouksen syöty lapsi ja jatkoa seuraa.

Lisäbudjetissa Katri Kulmuni kertoi pari päivää sitten, että tänä vuonna valtio lainaa 18.8 miljardia euroa.

Sitä ei Katri kuitenkaan sanonut, että tuo 18.8 miljradia ei tule riittämään. Syksyllä tarvitaan lisää. Ja ensi vuonnakin tarvitaan lisää.

Punatulkkujen hallitusohjelmassa talouden piti olla tasapainossa käsittääkseni jo vuonna 2024.

Nyt Punatulkut ovat todenneet, että siirretään tasapainotilanne vuoteen 2029 ja neuvotellaan EU:n komission kanssa ainakin 20 miljardin euron lahjoituksesta köyhille Etelä-Euroopan maille ja Afrikkaan.

Punatulkkuparvi on kuitenkin todennut, että Suomi on kokoansa suurempi ja meillä vastustustetaan rasismia henkeen ja vereen, mutta romaanien ja saamelaisten asiaa meillä ei ole valitettavasti saatu 100 vuoden aikana vielä kuntoon.

Mutta me rehdit suomalaiset olemme sitä mieltä, että Amerikan presidentti Donald Trump on maailman pahin rasisti ja naisten hyväksikäyttäjä.

Terra Sipilä aloittama soten maakuntahöpinä on nyt johtanut jo siihen, että sossut on näköjään tuohoamassa jo Itä-Savonkin soteasiat.

Entinen kuntaministeri Anu Vehviläinenhän jo päätti tuhota ja laittaa Savonlinnan kaupunginkin turistimottiin, vaikka Olavinlinnakin on ollut jo vuosikymmenet Suomen johtava oppera- ja turistitikaupunki sekä koko Suomen lukko itäistä vihollista vastaan jo yli 500 vuotta.

Kyllä tässä joutuu kysymään, mitä noiden kepuloisten ja sossujen päässä oikein liikkuu?

Onneksi sentään kepuloisten Jari Leppä on ymmärtänyt, että ei ole mitään järjellistä syytä pyrkiä liittämään Savonlinnaa Kuopioon.

Minustakin Savonlinna voisi hyvin liittyä Helsinkiin ja soteasiat HUS:iin.

Silloin olisi ainakin suorat yhteydet Arkadian mäelle ja vältyttäisiin siltä, ettei koko Suomen terveydenhuoltoa keskitetä Kalakukko kaupunki Kuopioon.

Sehän on jo nähty, että Liisa Hyssälän Kuopion FIMEA projektikin johti lähes koko lääkelaitoksen hajoamaiseen ja lopulta siihen, että Terra Sipilän hallitus menetti EU:n lääkelaitos EMA:nkin Amsterdamiin.

Kepuloisethan teki hartiavoimin töitä yli 10 vuotta, että Helsingissä ikiajat hyvin toiminut Lääkevirasto piti hajasijoittaa Kuopioon ja samalla erottaa laitoksen parhaat asiantuntijat.

Kyllähän tällainen malli pistää jo EU:n virkamiehetkin miettimään, että mitä siellä Suomessa oikein tehdään.

Saa nähdä milloin kepuloiset ottaa hampaisiinsa Arkkiatri Arvo Ylpön äitiyspakauksenkin.

Varmaan kohta kepuloiset toteaa senkin, että pakkauksen pahvi täytyy ehdottomasti olla kierrätettyä kartonkia ja vauvojen vaatteet tietenkin kierrätettyjä Marimekon design-tuotteita, jotka Ristomatti Ratia ja Jukka Rintala ovat suunnitelleet ateljeissaan.

Asiaan mennäkseni totean, että Katrin ehdottama 18.8 miljradin euron lisäbujetti tälle vuodelle on vasta alkusoittoa.

Kun tuota velkaa vähitellen maksetaan arvattavasti 30 tulevan vuoden aikana, niin keskimääräinen korkotaso voi hyvinkin asettua 2.5%:n kohdalle.

Kun suomalaisia on nyt suunnilleen 5.5 milj. ihmistä ja väestön kasvu on ehkä luokkaa 0.2%:n niin 30 vuoden päästä suomalaisia on vain noin 340 000 ihmistä nykyistä enemmän.

Mainittu 18.8 miljardia euroa merkitsee sitä, että Suomi joutuu maksamaan tuosta lainasta 30 vuoden aikana yhteensä 26.9 miljardia euroa.

Jos tuo summa jaetaan tasan koko kansalle tai kyseisenä aikana syntyville uusille suomalaisille, niin maksettavaa tulee seuraavasti:

□ Kaikki asukkaat 4 600 EUR
□ Uudet asukkaat 79 000 EUR

Kun tuo lisäbudjetti ei tule alkuunkaan riittämään, niin Suomi tulee tarvitsemaan ainakin toisen vastaavan lisäbudjetin.

Maksettavaa tulee silloin kaikkiaan 53.9 miljardia euroa, eikä tähän lukuun vielä sisällyt EU:n kaavailema elvytysbudjetti.

Em. olettamusten mukaan maksettavaa tulee siis suomalaisille seuraavasti:

□ Kaikki asukkaat 9 200 EUR
□ Uudet asukkaat 158 000 EUR

Jos alustavat laskelmat on läheskään totta, niin Punatulkkujen parvi ajoi Suomen konkurssiin vajaassa vuodessa.

Tällaista lapsilisää edes varakkaampi perhe ei voi lapselleen pyytää.

Kerrassaan jämerä suoritus Sanna Marinilta, joka vain muutama kuukausi sitten kuvautti itsensä Lontoossa muotilehti Voguen kanteen ja jakeli auliisti haastatteluja, kuinka Suomessa kouluttamaton "puotipuksu" voi nousta jopa pääministeriksi.

Vanha kansan viisuus on: "viiden pennin suutari aiheuttaa 10 markan vahingon".

kantasen eskaRe: Punatulkkujen kuolinkamppailu6.6.2020 3.22
hanki elämä!

poliittinen tarkkailijaRe: Punatulkkujen kuolinkamppailu7.6.2020 1.56
Kepuloisten vasemmistolaiset änkyrät heittivät kokemattoman Katrin tylysti bussin alle.

Jo pitempään Katrin puheista on kuitenkin nähty, että Katri ei ole kaikkia lausuntojaan ihan omasta päästään keksinyt.

Katri on nähnyt, että Punatulkku Parvi hajoaa viimeistään syysmuutossa, kun ensi vuoden karmaiseva lainavetoinen budjetti isketään VVM:n virkamiesten taholta tiskiin.

Ei Suomi voi koko EU:n lainakuormaa ottaa hoitakseen, vaikka Sammakko Antti ja hänen SAK:n neuvonantajansa höpöttivat hallitusohjelmaa kirjoitettaesssa, että Suomi on jo melkein EU:takin suurempi maailman talousmahti ja hyvinvointivaltio.

Kun kepuloisten kannatus on nyt Punatulku-touhussa laskenut näköjään jo vesirajan alle, niin kepulaisilla ei ole mitään järkeä hirttäytyä tuohon Suur Suomi politiikkaan.

Nuo Suur Suomi ideat ovat aina päätyneet siihen, että Suomi on iskenyt päänsä johonkin mäntyyn.

1940-luvulla iskettiin Karjalan mäntyyn ja nyt Brysselin seetri mäntyyn.

Kokematon Katri on kaukaa viisas ja toivottavasti hajoittaa hallituksen mahdollisimman pian.

Onhan tässä vielä sekin mahdollisuus, että oikeuskansleri joutuu virkansa puolesta haastattelemaan muitakin ministereitä kuin pelkästään Katria, koska noita valtion rahoja on näköjään laitettu peliin useammankin ministeriön toimesta.

Katrinkin tapauksessa rahahanat on avattu näköjään sekä VVM:ssä että myös TEM:ssä ja Iltasanominen keräämien julkisten asiakirjojen mukaan noiden henkilökohtaisten menojen rahoituksessa näyttää tapahtuneen vilpillistä ja jopa petollisen toiminnan tunnusmerkit täyttävää toimintaa.

Demuministerit taas pääsi kauppasille maskiasioissa useampienkien hämäräfirmojen kanssa. Poliisit on noissakin asioissa jouduttu selvittämään asiaa.

Eikä sitäkään soppaa ole vielä selvitetty, vaikka Huoltovarmuuskeskukselle ollaan hakemassa ainakin hiemen aiempaa rehellisempää päällikköä.

Se on ainakin selvää, että Huoltovarmuusviraston päällikkö ei voi vähääkään haiskahtaa poliittiselta henkilöltä, koska hänen vastuullaan on koko maan turvallisuus, ei pelkästään demujen tai kepuloisten puoluepoliittiset haaveet tai mieltymykset.

Eikä UM:n Pekka Haaviston Al-hol seikkailutkaan käsittääkseni myöskään kestä päivänvaloa.

Varsin kyseenalaista on myös läpeensä korruptoituneen WHO politrukkien tukeminen Suomen veronmaksajien niukoilla rahoilla, kun meitä jonkun verran varakkaampi USA:kin on jo iskenyt koronasalailun vuoksi WHO:n avustuksetkin kokonaan lopullisesti jäihin.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: