Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääni Katri Kulmunin korvaukset1.7.2020 11:53
Valtio on maksanut Tekir Oy:lle 50000 euroa Katrin koulutuksesta. Tekir on maksanut veroina 25000 euroa. Katri puolestaan on maksanut 25000 euroa veroa palkastaan, jolla hän maksaa valtiolle takaisin tuon 50000.
Mielestäni riittää, että Katri maksaa valtiolle vain 25000 euroa ja vähentää verotuksessa tulonhankkimiskustannuksia 25000 euroa.
Katri tulee aikanaan saamaan veronpalautusta 25000 euroa. Akm varmaankin on tästä asiasta samaa mieltä.

alan kolmas miesRe: Katri Kulmunin korvaukset1.7.2020 15:23
Vaikka Primary Energy Finland Oy peruutti Juankosken kaupungin 8.8.2011 suorittaman laittoman Juankosken Biolämpö Oy:n osakkeiden (11%:n omistusosuus) kaupan, niin KHO totesi lopullisesti 2018, että laiton kauppa mikä laiton kauppa.

Oikeusvaltiossa laittomista toimista joutuu yleensä tilille.

Kepuloisten jäsenkirjan omaavat ovat kuitenkin yleensä selvinneet laittomista toimistaan viimeistään sillä, että heidät on jostain syystä todettu syyntakeettomiksi tai harhaanjohdetuiksi.

KVÄ näköjään esittää nyt, että Katri laatisi veroilmoituksen, johon merkitsisi laittomista TEKIR-apurahoista vielä täysin perusteettoman tulonhankkimiskustannuksenkin.

Täytyy toivoa, ettei juridiikasta ja talousasioista täysin tietämätön Katri nyt ryhdy verottajan kanssa leikkimään.

KVÄ:n ehdottama menettely näyttää täyttävän hyvin suunnitellun toiminnan tunnusmerkit ja tavoiteltu taloudellinen hyöty on korkea.

Kehotan KVÄ:tä tutustumaan huolellisesti rikoslakiin, ettei hänkin joutuisi vielä käräjille haastetuksi yllytyksestä rikolliseen toimintaan.

Veropetosyritystä koskeva lakipykälä (Törkeä veropetos) alla:

" Rikoslain 29 luvun 2 pykälässä säädetään veropetoksen törkeästä tekomuodosta.

Lainkohdan mukaan rikoksen tekijä on tuomittava törkeästä veropetoksesta, jos veropetoksessa tavoitellaan huomattavaa taloudellista hyötyä, tai rikos tehdään erityisen suunnitelmallisesti, ja veropetos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä.

Mitään tarkkaa euromäärää ei ole säädetty.

Kuitenkin oikeuskäytännöstä on pääteltävissä, että noin 15 000-20 000 euroa tavoiteltuna hyötynä alkaa olla lainsäätäjän tarkoittama huomattava taloudellinen hyöty."

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Katri Kulmunin korvaukset1.7.2020 16:36
Olipa hyvä, kun ryhdyin selvittämään asiaa etukäteen. Minulla kuten keskustan nykyisellä johdolla, kun on aivan puhdas tili näissä talousasioissa.
Me olemme näissä asioissa nykyään hyvin tarkkoja.
Jos en tietäisi akm:n olevan lähellä keskustaa, pyytäisin lähettämään keskustalle konsulttilaskun esim. ylläpidon kautta.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Katri Kulmunin korvaukset2.7.2020 13:17
Katri Kulmunin avustaja Kari Jääskeläinen, joka järjesteli Katrin esiintymiskoulutuksen, on saanut valtiolta karenssikorvauksen 30000 euroa. Kari ryhtyi yrittäjäksi Katrin jätettyä ministerin tehtävät. Toivottavasti tämä karenssikorvaus on verotonta. Se riittäisi Jääskeläisen osuudeksi keskustalle aiheutetusta vahingosta.
Ei kai akm nyt sano, että tuo raha kuuluu Jääskeläiselle itselleen.

alan kolmas miesRe: Katri Kulmunin korvaukset2.7.2020 20:31
Ministerivastuulain johdosta Katri on valitettavasti osavastuussa siitä kansantaloudellisesta vahingosta, joka Suomen kansalle on aiheutunut koronakriisin taitamattomasta hoidosta.

Suomen kansalla on annettu koronakriisissä tähän mennessä jo lähes 30 miljardin EURO:n edestä ns. valohoitoa.

Tehtyjen testien ja muiden tieteellisten selvitysten perusteella on kiistatonta, että korona ei tartu suomalaisiin edullisen geeniperimän ja ihmisten korkean D-vitamiinisaannon vuoksi käytännössä kuin vain muutamaan prosenttiin suomalaisista.

Kuolleitakin tulee vain 0.1% testatuista, eli käytännössä ei siis yhtään.

Autokorjaamoissa tällaista korjaustoimintaa kutsutaan valohoidoksi, josta kukaan meistä ei ole valmis maksamaan killinkiäkään.

Katrin onni tässä asiassa on se, että PUNATULKKU PORUKASSA on onneksi muitakin päättäjiä, jotka Katrin rinnalla kantavat vastuun koronakriisin valohoitolaskusta.

Maksettavaa on tullut Suomen veronmaksajille kymmeniksi vuosiksi eteenpäin.

On vain kohtuullista, että katastrofaalisia päätöksiä tehneet pannaan maksamaan kunkin kantokykyä vastaava osuus aiheutetusta kansantaloudellisesta vahingosta.

Koronatotuus alkaa kaikessa karmeudessaan paljastua syksyllä, kun VVM:n virkamiehet laittaa exceleihinsä kaikki koronan varjolla otetut laskut ja kiikuttaa laskelmat Harmaan Matin pöydälle kansalle kerrottavaksi.

Terra Sipilän Ylileveässä Perustuslain Vastaisessa Maakunta Sotessa Hannakaisa selvisi kuin koira veräjästi, kun itkeä tirautti eduskunnan käytävällä lähdettyään herrojen kanssa marjaan.

Minä uskon, että Katria varmasti auttasi myös se, että Katrikin ainakin aluksi itkeä tirauttaisi eduskunnan käytävällä keälomien jälkeen, kun oli hairahtunut ottamaan vastaan jonkun tunari Jääskeläisen suosittelemaa täysin hyödytöntä TEKIR-koulutusta.

TEKIR-koulutus oli kaiken lisäksi aivan väärää kolutusta, koska Katrille opetettiin esiintymistä ja puheiden pitämistä.

Tätä koulutusta saa parhaiten Teatterikorkeakoulussa.

On iso vahinko, ettei TEKIR pystynyt järjestämään Katrille matemaattista koulutusta, jota Katri olisi nimenomaan tarvinnut, kun jo Katrin yo-todistuksestakin oli nähtävissä, että Katri on kielissä ihan kelpo esiintyjä, mutta matikassa ei ollut mitään arvosanaa.

Katrin tulisi myös koulutuksen ja valmennuksen osalta käyttää ns. alan parhaita asiantuntijoita ja omia verkostojaankin.

Yleisestihän on tiedossa, että Katrin mieshän työskentelee Metsäteollisuus ry:ssä asiantuntijana.

Sekin on yleisesti tiedossa, että AKM:llä on aina ollut erinomaisen hyvät suhteet Metsäteollisuus ry:n kanssa, koska AKM on vuosikymmeniä ollut aktiivisesti mukana metsäteollisuuden kehityshankkeissa.

Näiden luontaisten verkostojen kautta Katri varmaan saadaan vielä ohjattua oikeille poluille.

Oikeille poluille pääsee parhaiten, kun heti tunnustaa tehneensä väärin ja korjaa virheensä.

Katrilla on ollut hyvä alku, mutta Katri kuunteli vääriä profeettoja.

Katri käänsi hätiköidysti takkinsa eduskuntavaalien rökäletappion jälkeen ja luuli, että kepu voitti vaalit.

Kun nyt Katri saisi itselleen tunnustettua, että hyppäsi väärään junaan, niin kepua ei tarvitse vielä poistaa puoluerekisteritä olemattoman kannatuksen vuoksi.

Väärään junaan hyppääminen on vähän kuin moottoritiellä ajo. Kääntöpaikkoja ei ihan hevillä löydy. Voi helposti tulla kymmenien kilometrien keikka.

A KuppiRe: Katri Kulmunin korvaukset3.7.2020 1:19
Tissin mitalla ,tissin mitalla pojat. Eipä tarvii älyä kun on isot tissit. Missäpä kunnasssa ei voi kusettaa iso tissistä virkaMIESTÄ,ei missää.

alan kolmas miesRe: Katri Kulmunin korvaukset3.7.2020 3:21
Harmaata Mattia en ole saunassa nähnyt, mutta muistaakseni Susanna Ruususen aikaan EU komisiossa tiedettiin, että Harmaa Matti on EU:n seksikkäin pääministeri.

Pituuttahan Harmaalla Matilla on 198 cm ja sen takia Harmaata Mattia ei mielellään kuvata PUNATULKKU PORUKAN panoraamapotretissa.

Harmaa Matti on muutenkin vähintään päätään pitempi kuin muut PUNATULKKU PORUKAN kesäteatterin "tähtöset".

Mieltä on alkanut lämmitttää, että kyky puolue kokoomuksen suorapuheinen Seida Sohrabi iski jo naulan Punaviherpipertäjä Maria Ohisalon intersektioaalisen feminismin arkkuun.

Seidan mielestä Ohisalon vierasperäinen feminismitermi ei aja naisten tai tasa-arvon asiaa millään tavoin.

Kyseinen viisastelu vain osoittaa sen, miten tekopyhyillä sloganeilla nykyinen PUNATULKKU PORUKKA yrittää epätoivoisesti ratsastaa, kun hallitusohjelma ja myös koronakriisin hoito ovat objektiivisessa tarkastelussa osoittautuneet katastrofaalisiksi.

Uutistoimittajat, YLE, some ja IP-lehdet ovat vieneet Suomen kansaa mainosmarkkojen avulla kuin litran mittaa.

Korona-ja ilmastomediassa tyylissä on ollut samoja piirteitä kuin aikoinaan Teknos maalin Panu-tytöllä, jolla rintavarustus oli myös huomiota herättävä kesäisessä keltaisessa topissa.

Seida on kurdistanistanilainen helsinkiläinen peruskoulunopettaja, jolla on maisterin paperit Suomesta.

Hän jos kuka tietää, mitä punaviherpipertäjä Ohisalon ja inter-reilaaja Haaviston Suomeen kuskaamat ISIS taisteluissa voimaantuneet Suomen "suurlähettiläät" edustavat.

Seida on sitä mieltä, että nainen on nainen ja mies on mies.

Luonto ei tunnista intersektionaalista naishahmoa.

Naisilla raskaustesteissäkin tiedetään, että raskaana joko ollaan tai ei olla.

Sellaista välimuotoa ei tunneta, että nainen on melkein raskaana.

alan kolmas miesRe: Katri Kulmunin korvaukset3.7.2020 18:42
Katri on alkanut tekemään parannusta ja irtiottoa intersektionaalisesta feminismistä.

PUNATULKKU PORUKASTAhan Katri otti jo irtioton, kun jäi suoraan rysän päältä kiinni pahimpaan koronakriisin aikaan, kun Business Finland jakoi rahaa kaikille niille, joilla on kepun tai demujen jäsenkirja.

Katri on siis ihan oikea Nainen.

Tunnetustihan Naisen mieli ailahtelee, eikä Naisen logiikasta kukaan saa selvää.

Kiittäkäämme kuitenkin luojaamme, että Katrin luottotiedot ovat olleet kunnossa, kun Katri näyttää saaneen jo 50 000 EUR:n kulutusluoton, jolla Katri maksoi valtiolle TEKIR-koulutuslaskun.

Siellä on PUNATULKKU PORUKASSA vielä pitkä rivi demuja, vassareita ja punaviherpipertäjiä, joilta vielä puuttuu valtion kassasta virheelllisesti huijattujen varojen palautus.

Ketkäs siellä onkaan olleet vastuussa, kun hätäpäissään on valtion piikkiin tilattu miljoonilla euroilla kasvomaskeja Onni Sarmasten ja Tiina Jylhän firmoilta.

Laittoman maskioperaation tekee entistä kyseenalaisemmaksi vielä se, että Kirsi Varhilan toimesta selvitettiin, ettei maskeista juurikaan ole hyötyä koronapandemian torjunnassa.

Minun käsittääkseni päävastuulliset näissä maskisotkuissa ovat olleet: Sanna Marin, Krista Kiuru, Tuula Haatainen ja Anna-Kaisa Pekonen tietysti vastuullisina ministereinä.

Maria Ohisalon olisi myös pitänyt sisäministerinä valvoa, ettei valtion rahoja ohjata sellaisille firmoille, joiden luottotiedot ovat epäselvät ja joilta puuttuu asianmukaiset rekisteröintitiedot tai ovat mahdollisesti tutkinnassa epäillyn rahanpesunkin vuoksi.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: