Keskustelu

alan kolmas miesMinulta ja 4 363 768 muulta ei kysytty!!!6.7.2020 1:50
Helsingin Sanomat palkkasi Kantar TNS:n kysymään suomalaisten mielipidettä PUNTULKKU PORUKAN onnistumisesta.

Kantar TNS:n kyselyyn osallistui vain 1005 vastaajaa, mikä Kantarin ja HS:n mielestä antaa luotettavan kuvan PUNTULKKU PORUKAN työskentelystä, kun asiaa kysytään yli 18 vuotiailta.

Suomessa oli tuokokuussa 2020 1 963 245 kansalaista, joiden ikä oli välillä 0-19 vuotta.

Näin ollen meillä oli tutkimuksen tekemisen aikaan äänestysiässä olevia ihmisiä seuraavasti:

- naiset 2 29 557 hlöä
- miehet 2 135 206 hlöä
- yhteensä 4 364 763 hlöä

- Kantarin kyselyyn osallistui 1 005 hlöä
- Kyselyyn vastasi vain 0.02% äänestysikäisistä suomalaisista

- Kyselyyn ei osallistunut 4 363 758 hlöä
- Vastaamattomia naisia oli 2 229 044 hlöä
- Vastaamattomia miehiä oli 2 134 714 hlöä

HS/Kantar ilmoittivat varmana tietona, että 71% Suomen kansasta on poikkeuksellisen tyytyväisiä PUNATULKKU PORUKAN toimintaan seuraavasti:

- erittäin hyvää työskentelyä 17%
- melko hyvää työskentelyä 54%
- poikkeuksellisen hyvää työskentelyä 71%

Poikkeuksellisen hyvän arvion PUNATULKKU PORUKAN työskentelystä HS/Kantar antoi seuraavasti:

- Sanna Marin (demu) 80%
- Li Andersson (vassarit) 52%
- Anna- Maja Henriksson (rkp) 48%
- Maria Ohisalo (punaviherpipertäjät) 41%
- Katri Kulmuni (kepuloiset) 25%

Tukimustuloksia arvioinut Tampereen Yliopiston politiikan tutkija Johanna Vuorelma totesi, että päättäjät edustavat kansan yhtenäisyyttä ja päättäjien toimintaa on pidetty onnistuneena, kun Suomessa on vähemmän koronakuolleita kuin monissa muissa maissa.

Politiikan tutkija Vuorelma ei kuitenkaan ollut pannut merkille sitäkään, että suomalaiset ovat geeniperimän ja vanhemman väestön korkean D-vitamiini annostusten vuoksi käytännössä immuuneja koronavirukselle.

Tästä syystä PUNATULKKU PORUKAN päätöksillä on ollut käytännössä hyvin vähäinen tai ei ollenkaan vaikutusta siihen, että korona ei ole levinnyt Suomessa kunnon pandemiaksi, eikä toistakaan aaltoa nähtävästi tule.

PUNATULKKU PORUKKA on kuitenkin monelle tapaa rikkonut Suomen perustuslakia ja aiheuttanut kansalaisille välittömästi noin 30 miljardin euron vahingon.

Tehtyjen laittomienkin päätösten ja toimenpiteiden johdosta kansanterveydelliset ongelmat tulevat olemaan megaluokkaa esim. mielenterveysonglemien vuoksi jo tulevina 2-3 vuotena.

Jo ennestään tällä terveyshuollon alueella Suomessa on poikkeuksellisen suuria korjaustarpeita, jotka nyt nähtävästi voivat jopa moninkertaistua.

Useiden ministerien osalta on jo tehty kanteluita maan korkeimmalle juridiselle viranomaiselle eli Oikeuskanslerille ja useiden ministerien alaisuudessa tapahtuneet väärinkäytökset ovat parhaillaan poliisin tutkinnassa.

Koko PUNATULKKU PORUKAN onnistumista ei voida selvittää epämääräiselle arviointiasteikolla, jossa kyselijä esittää kysesten henkilöiden tai jopa koko hallituksen toiminnan osalta meteorologisen säätilaa koskevan kysymyksen seuraavasti:

- erittäin hyvä
- melko hyvä
- ei hyvä eikä huono
- ei osaa sanoa
- melko huono
- erittäin huono

Kyseinen Hesari/Kantarin kysymyksenasettelu ei ole mitenkään mitattavissa oleva suure, joten kyseinen tutkimus, jonka Hesari nyt on koko kansalle julkistanut yhden aukeaman kokoisena värikuvatotuutena täyttää kaikki valheellisen tiedon massalevityksen tunnusmerkit.

Kyllä hallituksen onnistumista pitäisi arvioida esim. sen mukaan, miten kansalaisten hyvinvointia on lisätty (BKT), miten jo ennestään erittäin korkeata työttömyyttä on vähennetty tai ihmisten ostovoima on lisääntynyt ja onko historiallisen alhainen syntyvyys saatu reippaaseen kasvuun?

Nämä Kantarin tutkimuksesta puuttuvat faktatiedot ovat joka tapauksessa mitattavia suureita, jolloin niiden perusteella olisi tietysti voitu hallituksen onnistumisesta antaa edes jonkinlainen mitattavissa oleva tulos.

Nyt Hesari/Kantar suoritti huutoäänestyksen, jossa nähtävästi vielä haastateltavatkin oli valittu siten, että valtamedian toivoma tulos saatiin aikaiseksi ja hallitukselle saatiin vielä koko kansan yhtenäisyyttä kuvaava ja puoltava arvosana.

Hesari/Kantarin suorittama PUNATULKKU PORUKAN kysely ja ylistyslaulu alkaa jo lähennellä naurettavuuden rajamaita, kun kyselyssä on selvitetty myös ulkoministeri Haaviston ja Presidentti Niinistön onnistumista tehtävissään seuraavin tuloksin:

- Pekka Haavisto (5 erittäin hyvä, melko hyvä 28%) eli yhteensä 33%

- Sauli Niinistö (45% erittäin hyvä, melko hyvä 42%) eli yhteensä 87%

Tällainen Haaviston ja Niinistön suosion mittaaminen viittaa siihen, että Hesari/Kantar on hankkinut tuoreet Venäjän perustuslakiäänestyksen tulokset, jotka lähes sellaisenaan on ilmoitettu Hesarin/Kantar toimesta suomalaisille.

Putinhan sai 78% kannatuksen perustuslakiäänestyksessä, jossa hänen entiset presidenttivuotensa nollattiin ja näin hänen ikuinen Presidentin virkansa voitiin laillistaa. Tosin asia oli jo isketty lukkoon hallintoelimissä ennen perustuslakiäänestystäkin.

Perustuslakiäänestys oli siis Venäjällä turha.

Meillähän Unilukkarin kannatus myötäilee hyvinkin tarkoin hänen kollega Putinin kannatusta, joka tyypillisesti asettuu suunnilleen 80%:n pintaan tai jopa yli.

Suhdanteet ei meilläkään millään tavoin voi hetkauttaa Unilukkarin suosioita, mikä on tietysti hyvin ymmärrettävää.

Unilukkarin perustuslaillinen valtahan on nykyään olematon ja tiettävästi vaikka yhden äänen perusteella pystyyn laitettu Nukkehallitus ja eduskunta voivat milloin tahansa jyrätä Presidentin mielipiteet, jos ristiriitoja päätöstenteossa esim. nuorten PUNATULKKU PORUKAN jäsenten kanssa jostain syystä ilmaantuu.

Eihän nykyään Presidentti pääse edes Brusseliin ilmaisille illallisille tai lounaillekaan, kun Harmaa Matti heitti roskikseen perinteisen kahden lautasen politiikankin Brysselin "päättävissä pöydissä".

Se oli muistaakseni demujen Mooses Lipponen ja Mauno Koivisto, jotka korostivat sitä, että Suomen pitää pyrkiä mukaan vaikka väkisin "kaikkiin päättäviin pöytiin".

PUNATULKKU PORUKALLA ei ole enää mitään asiaa mihinkään "päättävään pöytään", kun EU:ssa on siirrytti jo etätyöskentelyyn ja Suomessa punaviherpipertäjien Maria Ohisalokin on iskenyt rajat kiiinni lähes kaikilta tulokkailta ja on aloittanut koko kansaa koskevan intersektioaalisen feminismi-kampanjankin.

Media ei vielä ole kertonut sitä, onko Ohisalo mahdollisesti myös saanut jotain TEKIRin tapaista puhe- ja esiintymiskoulutusta, johon Katri Kulmuni innoissaan meni osallistumaan?

Joka tapauksessa Ohisalo on koulutukseltaan tohtorisihminen, joka on pitkään tutkinut köyhien asioita.

Minusta tuntuu siltä, että tuo intersektionaalinen feminismi ei ihan kaikkein köyhimpiä oikein puhuttele.

Minulla on myös sellainen tunne, että kaikkein köyhimmillä on enemmänkin puute rahasta kuin kuin mistään feminismistä.

Kun minä olen noissa puistoissa kuljeskellut, niin kyllä minun havaintojeni mukaan useimmat puistojen penkeillä nuokkuvat köyhät pultsarit ovat selvästi heteromiehiä.

Vaikuttaa siis siltä, että Ohisalokin on koulutettu ns. ylikuntoon.

Muistini makaan Ohisalokin meni vastikään naimisiinkin varakkaan liikemiehen kanssa, niin kyllä tässä on sellainenkin vaara, että intersektionaalin feministinen ylikunto voi vielä nostaa melkoisen harmaat pilvet horisonttiin.

Viherpipertäjien Touko Aallollehan kävi lyhessä ajassa juuri näin, mutta nyt olen kuullut, että Touko on siirtynyt apteekkialalle Apteekkariliiton yhteiskuntasuhdejohtajaksi.

Minusta köyhyystutkija Ohisalolle sopisi myös apteekkiala paremmin kuin sisäministerin tehtävät.

Apteekkialalla Ohisalo voisi tehdä paljon enemmän feministien ja köyhienkin hyväksi kuin sisäministeri, sillä tunnetusti lääkkeiden hintahan on Suomessa poikkeuksellisen korkea ja sitä paitsi ns. "kansanlääkkeitä" voitaisiin aivan hyvin alkaa myymään tavallisista ruokakaupoista, jolloin lääkkeiden hintakin suurella varmuudella putoaisi oleellisesti nykyisestään.

Nykyäänhän Suomessa lääkkeisiin käytetään rahaa jo lähes 3 miljardia euroa, joka on lähes yhtä paljon, mitä Suomessa kuluu rahaa koko perusterveydenhuoltoon.

Järkyttävää kerrassaan!!!!

Meillähän istuvan Presidentin suosio on yhtä kiveen hakattu kuin Sammakko Antin vastasyklinen 2% bruttokansantuotteen vakaa ja tasainen kasvu.

Hesari/Kantar meni siis aivan turhaan kyselemään, mikä on Unilukkarin nykyinen suosio.

Minusta ei ole kovin kauan siitä, kun Maaseudun Tulevaisuus jo selvitti, että Sanna Marin alkaa olla jo kohta yhtä suosittu kuin Unilukkari.

Tuossa kyselyssä todettiin Haaviston suosion laskeneen jyrkästi ja merkille pantiin Sanna Marinin rakentinomainen nousu myös presidenttikyselyssä.

Minua ihmetyttää, miksi tuossa kyselyssä Suomen Pankin pääjohtajaa Kivihiili ja Nikkeli Ollia kannatti 11% vastanneista ja Sanna Marinia 9.7%:a.

Kun Unilukkarin kannatus on samaan aikaan 76-87%:n tietämissä, niin kyllähän Olli Rehnin ja Sanna Marinin kohdalla ei käytännössä ole kannatusta Presidentiksi lainkaan.

Minusta tuntuu siltä, että Sammakko Antti voisi hyvin saada korkeammat kannatuspisteet, jos SAK:n Jarkko Eloranta käynnistäisi Antille kunnon vaalikampanjan.

Seuraavissa presidentinvaaleissahan tarvitaan joka tapauksessa taas uusi "Työväen Presidentti", kun Unilukkari ei voi ilman perustuslakia muuttamatta osallistua enää seuraavaan Presidentin vaaliin, vaikka juuri mitattua kannatusta Unilukkarilla on vaikka muille jakaa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: