Keskustelu

juristin alkuREISSU PEKAN LÄHTÖ?14.7.2020 19.52
Suomi on siitä hieno maa, että meillä pääsee ministeriksi vaikka Hesburgerin pikakassan tehtävistä tai ahkera Interrailaaja.

Kyllä meillä pääsee myös pois ministerin tehtävistä, jos töpeksii pahasti virkatehtävissä tai uupuu raskaiden töiden alla.

PUNATULKKU PORUKASTA on yksi toisensa jälkeen todennut, että mustan Bemarin takapenkillä istuskelu on raskasta puuhaa.

Pitkin kevättä on saatu päivittäin seurata PUNATULKKU PORUKAN saumattomia television esiintymisiä ja tiedotustilaisuuksia.

PUNATULKKU PORUKAN keskeiset päivittäiset viestit ovat olleet seuraavat:

□ koronatartuntojen määrä
□ koronakuolleiden määrä
□ kasvomaskitilanne
□ opiskeellanko lähellä vai kaukana
□ missä tahdissa maata suljetaan ja avataan

Kyllä tällainen touhu ja viestintä kenet tahansa uuvuttaa.

Meno oli toista Terra Sipilän aikaan, kun Terra Sipilä kruisaili yksityiskoneellaan toimittajien kanssa ja ilman. Kiireessä myös U-käännökset maanteillä tuli kansalle tutuiksi.

Nyt Terra Sipilä on tiettävästi muuttanut maaseudun rahaan takaisin Kempeelle ja antaa lausuntoja Suomen erinomaisesta hillavuodesta ja esittelee Harmaan Matin sankkoon keräämiään hilloja.

Terra Sipilä oli kerännyt Harmaan Matin nimikirjoituksella varustetun sankollisen hilloja 5 tunnissa.

Suomi on nyt pelastettu, jos kaikki keskustapuolueen jäsenet lähtee Harmaan Matin sankkojen kanssa metsään, niin ei meillä Suomessa mitään ulkomaalaisia marjanpoimijoita tarvita.

Kepulla lienee uskollisia jäseniä nykyään n. 100 000.

Jos kaikki kepuloiset rientäisivät marjaan Terra Sipilän tapaan Harmaan Matin sankot käsissään, niin jo yhden viikon aikana 5 tuntia päivittäin metsässä ja soilla kyykkien kepuloiset saisivat kerättyä talteen ainakin 5.6 milj. kg, kuten alta selviää.

□ Päiväsaalis (5h, 1 sankko, n. 8 kg) 8 x 100 000 = 800 000 kg
□ Viikkosaalis 7 X 800 000 kg = 5 600 000 kg

Koska marjastuskausi on meillä ainakin 4 kk pitkä, kun lasketaan mukaan mm. terveelliset pihjalajnmarjatkin, niin pelkästään kepuloiset voisivat kerätä Harmaan Matin sankkoihin mahtavan luomumarjojen kokonaissaaliin seuraavasti:

□ Kuukausisaalis 4 X 5 600 000 kg = 22 400 000 kg
□ 4 kuukautta 4 X 22 400 000 = 89 600 000 kg

LUKE:n tilastojen mukaan vuonna 2015 luonnonmarjojen sato oli 64.5 milj. kg vuonna 2015, joten tehokkaalla marjanpoiminnalla kepuloiset voisivat varmasti kohottaa rapautunutta poliittista profiiliaankin.

Kyllä täytyy sanoa, että Terra Sipilä osaa nämä mainostemput. Taannoinhan Terra Sipilä käynnisti sen bioenergia- ja Kainuun kaivosbuuminkin. Tämänkin hintalappu lienee ainakin 3 miljardia EUR:a ellei enemmän.

Mutta se on selvää, että kyllä hallituksen touhuissa täytyy myös jotain jännitystä olla. Eihän hallitus voi mitenkään olla kuin pakastimeen tungettu eloton kalapuikkopakkaus.

PUNATULKKU PORUKAN hallitus onkin voinut näyttää vain samat Power&Point kalvot joka päivä, kun vain on muistanut esim. sen, että koronatartuntojen osalta kirjataan tartuntojen kasvaneen taas yhdellä lapsiraukalla tai 85 vuotiaalla vanhuksella.

Tietysti meitä aina myös muistutetaan, että nurkan takana on toinen, sitten kolmas ja neljäskin korona-aalto, koska kysymys on 100 vuotiaan Suomi neidon vaihdevuosista.

Hoitokodeista tai sairaaloista ei ole viimeisen parin kuukauden aikana ilmoitettu kuin pari kuollutta vanhusta. Näistä ei PUNATULKKU PORUKAN päivittäiseen tiedotustilaisuuteen oikein riitä enää jutun juurta.

Juhannuksena oli hukkuneita huomattavasti enemmän. PUNATULKUT ei noteeranneet näitäkään mitenkään.

Kun koronahype nyt näköjään siis lässähti käsiin, niin PUNATULKKU PORUKAN työt on nyt sitten pulkassa.

On siis syytä aloittaa pudotuspeli.

TEKIR koulutti Katrin ylikuntoon ja Katri korvattiin Harmaalla Matilla.
Seuraavana on nyt sitten listalla Punaviherpipertäjien Reissu Pekka Haavisto.

Reissu Pekka on ollut ikuisesti lupaava ministeri samaan tapaan kuin Juankoskella Premiun Board on ollut jo keväästä 2011 lähtien erittäin lupaava kartonkitehdas, joka alkuvaiheessa lähes viikoittain löi uusia tuotantoennätyksiä pöytään, vaikka sen ei tarvinnut tonnikaupalla kartonkia tuottaakaan.

Premium Board on kuitenkin syntymästään saakka keskittynyt tuottamaan lupaavia erikoiskartonkeja.

Reissu Pekka on myös ministeritoimessaan keskittynyt erikoisten asioiden tekemiseen.

Reissu Pekan erikoisharrastus on ollut kansainvälisen ihmiskaupan tapainen toiminta humanitäärisistä syistä.

Tunnetustihan EU on tehnyt mm. Turkin kanssa ihmiskauppaa, jossa on sovittu, että EU käyttää rahaa noin 6 miljardia EUR:a ja Turkki huolehtii noin 4.1 milj. pakolaisen asioiden hoitamisesta Turkissa ja Kreikankin saaristossa.

Nopeasti laskien on siis sovittu, että tässä ihmiskaupasssa yhden ihmisen hinta on vain noin 1 463 EUR:a.

Nelihenkisen perheen kauppasumma onkin siis EU:n laskentasääntöjen mukaan vain 5 853 EUR:a.

Eikohän tässä ole kysymys pahimman laatuisesta orjakaupasta?

Näitä sopimuksia on työstetty Turkin ja EU:n kanssa aina vuodesta 2016 lähtien ja tietenkin Reissu Pekan sanaakin on myös moneen otteeseen kuultu.

Kuitenkin EU:n parlamentti hyväksyi äskettäin suurella enemmistöllä (493-103) "Black Lives Matter" eli mustien hengellä on väliä julkilausuman.
Ja samalla lähetettiin vakava varoitus myös USA erinomaiselle Presidentti Trumpille.

Julkilausumassa Euroopan parlamentti moitti kovin sanoin Donald Trumpia mielenosoittajien uhkailusta ja tulenarkaa tilannetta lietsonneista puheista.

Tuon ikuiseseti lupaavan Reissu Pekan kohdalla tilanne vaikuttaa nyt siltä, että Reissu Pekkakin humanistisessa innossaan näyttää paljastaneen todellisen luonteensä ja kyseealaiset menettelytapansakin omalla työpaikallaan eli peräti kansainvälisesti tärkeässä ulkoministeriössä.

Tavallinen suomalainen joutuu kysymään sitäkin, onko siis Reissu Pekka työpaikkakiusaaja vai ei?

Joka tapauksessa Timo Soinin ollessa ulkoministerinä meilläkin vielä arvostettiin Amerikan Presidenttiä, mutta meno on mennyt sellaiseksi, että Suomi on ensimmäisenä maana tuomitsemassa heidän Presidenttinsä ja sitten samalla koko Amerikan maan.

Timo Soinin jälkeen Reissu Pekka laittoi Ulkoministeriön toiminnat hyrskyn myrskyn ja näköjään aloitti kokeneen organisaation muuttamisen vihreääkin vihreämmäksi.

Nyt interraillaja Reissu Pekan toiminta onkin sitten joutunut loopin alle.

Keskusrikospoliisi on UM:n virkamiesten kantelujen perusteella tehnyt asiassa 1300 sivuisen esitutkinnan ja päätynyt seuraavan ratkaisuun:

"Helsingin Sanomat uutisoi lähteidensä pohjalta keskiviikkona, että keskusrikospoliisi epäilee Haavistoa virkarikoksesta ja yhteistoimintavelvoitteen rikkomisesta."

Kysymys on vakavista virkamiehen tekemistä rikkomuksista.

Yrityksissä tai kuntien hallinnossa tällainen johtaa varmuudella käräjille.
Ei voi ajatella, että Reissu Pekka ministerinä voisi välttyä näin vakavassa asiassa seuraamuksilta.

Demujen perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Johanna Ojala-Niemelä otettuaan vastaan krp:n tekemän 1300 sivuisen esiselvityksen Reissu Pekan puuhista, totesi kuitenkin heti kärkeen seuraavasti:

"Juridiselta puolelta katsottuna hän voi toimia toimessaan. Paineet, joita voi tulla, tulevat poliittiselta puolelta.

Mutta katson, että hän on ihan kykenevä suoriutumaan tehtävästään, Ojala-Niemelä sanoi tiedotusvälineille eduskunnassa valiokunnan kokouksen jälkeen."

Perustuslakivaliokunnan demujen puheenjohtaja Ojala-Niemelä ryhtyi siis jostain syystä jo tuomariksi, vaikka perustuslakivaliokunta ei ole mikään tuomioistuin.

Meillä on tapauksia, joissa esim. kouluissa opettajillekin on voitu mäiskäistä tuomiota työpaikkakiusaamisesta.

Reissu Pekan tapauksessa kysymys ei ole Ojala-Niemelän väittämästä poliittisesta paineesta vaan siitä, että Reissu Pekka näyttää krp:n perusteellisen selvityksen mukaan "työpaikkakiusanneen" kokenutta konsulipällikkö Pasi Tuomista mm. siirtämällä hänet pois tehtävistään ja ilmeisesti painostanut kokenutta konsulipäällikköä nähtävästi lainvastaisiin toimiin.

Kokeneella Pasi Tuomisella on tietysti virkatehtävänsä mukainen velvollisuus toimia tehtävässään tarkoin vallitsevan lainsäädännön mukaan.

Krp:n 1300 sivuisen selvityksen laajuus huomioiden näyttää nyt siis siltä, että pelkästään intrerailaamiseen ja vapaamielisiin arvoihin keskittynyt Reissu Pekka on kokonaan unohtanut, millaiset vaatimukset hänellekin asetetaan korkeassa virka- ja ministeriön esimiestehtävässä.

Näin ollen on hyvin mahdollista, että PUNATULKKU PORUKASTA jo kohta kaksikin ministeriä voi olla menossa valtakunnanoikeuteen. Kysymyksessä lienee kaikkien aikojen ennätys, vaikka Hesarin Kantarilla teettämän selvityksen mukaan nykyisellä hallituksella on kansalta on 80%:n kannatus.

Hesarin tilaaman selvityksen mukaan näyttää siis siltä, että suurin osa suomalaisista kannattaa nykyään hallituksen laittomia menettelytapoja.

Tunnetustihan kaikilla nykyisen hallituksen jäsenillä on ollut koko ajan korostaa sitä, että kaikki päätökset on tehty ja tehdään yhdessä.

Kun oikeuskansleri vielä putsaa pöytänsä kesälomien jälkeen sinne lähetetyistä nykyistä hallitustyöskentelyä koskevista kanteluista, niin voi hyvin olla, että valtakunnanoikeuteen on vielä muillakin ministereillä asiaa.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: REISSU PEKAN LÄHTÖ?14.7.2020 20.20
Haavisto on isäntä ja Tuominen on renki. Kyllä isännän täytyy päättää rengin töistä. Näin meillä on aina tehty.

poliittinen tarkkailijaRe: REISSU PEKAN LÄHTÖ?15.7.2020 14.55
Tulee helposti mieleen vuonna 1956 yhden äänen enemmistöllä valittu presidentti Urho Kekkonen.

Kekkonenhan oli kaikin puolin ylivertainen ajattelija, urheilu- ja naisten mies, mutta myös juristi.

Urhohan tapasi sanoa: "Talo elää tavallaan ja vieraat tulee ajallaan".

Urho korosti tällä lausunnollaan selvästikin isännän roolia.

Eilen Unilukkari antoi MTV:ssä pitkän haastattelun Kultarannasta. Haastattelijana oli viherpipertäjä Jan Andersson.

En mene lähemmin nyt haastattelun sisältöön, mutta totean sen oleellisen asian, että Niinistökin on havainnut sen tosiasian, että Suomen perustuslaissa sekä EU-sopimuksissa on molemmissa pahat valuviat.

Ns. perustuslakiasiantuntijat ja globalistinen media syöttävät kansalle sellaistakin pajunköyttä, että Suomen suosittu Presidentti olisi jotenkin ulkopolitiikassa joku perässähiihtäjä.

Presidenttihän johtaa perustuslain mukaan Suomen ulkopolitiikkaa yhdessä hallituksen kanssa.

Jos asia kirkastetaan sotilaalliselle tasolle, niin ei voida ajatella niin, että esim. tykistössä patteristoa johtaisi joku kollegio tai muistaakseni 7 hengen tulenjohtoryhmää joku laajempi neuvosto.

Tulenjohtoryhmässä johtaja on tulenjohtaja ja patteristossa yksinkertaisesti patteriston komentaja.

Kenraali Adolf Ehrnroothan myös totesi, että joukkoja johdetaan edestä, ei takaa tai sivulta.

Reissu Pekka ei ole isäntä ulkoministeriössä. Reissu Pekka on itse asiassa ainoastaan ulkopoliittinen renki.

Unilukkari Niinistö on itse asiassa perustuslain mukaan Ulkoministeriön isäntä.

Eilen Unilukkari totesi Anderssonille, että itse asiassa hän on tullut melko hyvin toimeen Reissu Pekan kanssa.

Tosin Reissu Pekan retket ovat nyt olleet krp:n syynissä, eikä Unilukkari juristina voi tietenkään Ulkoministeriönkään asiossa kovin paljon joustaa voimassa olevan lainsäädännön tulkinnassa.

Olisi aika ikävää, jos demujohtoinen perustuslakivaliokunta toteaisi, että Reissu Pekka kantaa toiminnastaan vain poliittisen vastuun, jos juristin koulutuksen omaava Unilukkari havaitsee, että Reissu Pekka on työpaikallaan esim. syyllistynyt "työpaikkakiusaamiseen" tai jopa kiristykseen.

Ja jo eilen Unilukkari ilmoitti selkosuomella, että nykyinen globalistinen media ja kaiken maailman perustuslakiasiantuntijat yrittävät tukkia hänen suunsa.

Mutta Sauli ei aio pitää suutaan kiinni, oli media mitä mieltä tahansa.

Saulilla ei ole enää Presidenttinä mitään menetettävää, joten minusta hän voisi nyt ihan vapaasti avata sanaisen arkkunsa nykyisestä vallattomasta menosta.

Saulihan kertoi myös avoimesti, että hänelle tuottaa suurta onnen tunnetta se, että hän voi kävellä Kultarannassa rauhassa joko Aaron kanssa tai ilman.

Minä arvostin sitä, ettei Sauli lähtenyt kehuskelemaan onkitaidoillaan, eikä kalan saaliillaan, kuten Urkki ja Putin.

Putinkin sai taannoin sen lähes metrin mittaisen hauen Siperiasta, joka muistaakseni oli täytetty painon vuoksi elohopealla, kun se punnittiin "tarkalla" perinteisellä kalavaakalla.

Kyllä KVÄ maalla eläneenä sen hyvin tietää, että isännätön talo on rappiotalo.

Isännättömistä taloista minulle tulee helposti mieleen myös Hella Vuolijoen Niskavuoren tarinat, kun Aarnestakaan ei ollut oikein muuhun kuin naisten perässä juoksuun ja ryyppäämiseen.

Kyllähän tällainen isännätön talo helposti hunningolle joutuu.

Kaupingistuminen on itse asiassa tässä mielessä varsin vaarallinen kehitys, koska kaupungeissa ei tarkasti ajatellen ole enää isäntiä taloissa.

Suurin osa asukkaista asuu joko omistus- tai vuokra-asunnoissa ja taloja johtaa nykyään ahneet ja usein kasvottomat isännöitsijätoimistot.

Pientalotkin ovat usein kaupunkien vuokramailla tai asunnot viimeistään pankkien lähes 90%:sti rahoittamia, siis omistamia.

Ei nykypäivänä yhdelläkkään omistus- tai vuokra-asunnossa asuvalla henkilöllä ole mitään todellista valtaa päättää, miten hän kämpässään asuu.

Tämä sama meno on meiltä ulottunut myös EU:ssa Brysseliin saakka.

Ei Brysselissäkään ole todellisuudessa ketään päättäjää.

On vain joukko korkeapalkkaisia poliittisesti valittuja virkamiehiä, jotka syytää kaikenlaisia direktiivejä milloin banaanin muodosta tai ns. vieraslajeista ja ilmastopäästöistä, jotka perustuvat lähinnä huutoäänestyksiin.

Ei ole sitten mikään ihme, että esim. Amerikassa ajatellaan, että EU:n kanssa on vaikea toimia, kun ei tiedä kenelle soittaa ja sitten kun soittaa, niin kyseinen satraappi on jossain 8-10 tunnin maratoni "huippu- tai etäkokouksessa", jolloin viesti jää sen varaan, muistaako erityisavustaja toimittaa viestin perille.

Voidaan siis todeta, että sihteerit ja keskusneidit hoitaa nykyään EU-asioita ja sama tauti on meillä levinnyt myös Suomen virkamieshallintoon.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: REISSU PEKAN LÄHTÖ?15.7.2020 15.26
Lapset ja äidit piti saada pois leiriltä. Tämä oli pääasia. Pekka hoiti homman. Kiitos ulkoministerin jämäkästä toiminnasta. Tässä maassa ei saa mitään aikaan, jos puuttuu kansalaisrohkeus.
Onneksi meikä on vielä Haavisto. Tulisiko Vanhasesta toinen mies hallitukseen.

alan kolmas miesRe: REISSU PEKAN LÄHTÖ?15.7.2020 19.00
KVÄ:n lausunto vahvistaa periaatteen, että talossa ei ole isäntää eikä maassa ole rajoja.

Kiinnittäisin KVÄ:n huomiota asiassa Unilukkarinkin MTV:ssä esittämään huoleen.

Unilukkarihan totesi, että suojelupoliisi on parhaiten tietoinen "jämäkän ulkoministerin" eli Reissu Pekan Suomeen kuskaamasta porukasta.

KVÄ ei ole varmaan katsonut kansainvälisessä mediassa esitettyja ISIS taistelijoiden kaulojen katkomisesityksiä, joissa täysin syyttömiltä ihmisiltä pantiin kylmästi päät poikki.

Nämä Reissu Pekan Suomeen kuskaamat suomalaiset ns. ISIS taistelijoiden äidit lähtivät vapaaehtoisesti ISIS taistelijoiden huoltojoukkoihin ja jalkavaimoiksi.

Sota-aikaan meillä tällaisia huoltotöihin osallistuneita naisia kutsuttiin Lotiksi. Minun edesmennyt Äitinikin oli Lotta, mutta ei ollut jalkavaimo ja oli jopa saanut pienen Lotta ristinkin toiminnastaan.

Minä vaan vaatimattomasti kysyn, onko KVÄ saanut em. vapaamielisille lausunnoilleen hyväksymisen viisaalta vaimoltaan.

Kun KVÄ tällä tavoin on alkanut esittämään hyvinkin vapaamielisiä ajatuksia, niin KVÄ on varmaan ajatellut sitäkin, että voisi vuokrata jonkin huoneen tai piharakennuksen näiden "hädänalaisten maahan paluumuuttajien" käyttöön.

Silloin KVÄ:n talossa olisi selvä ja raavas isäntä paikalla, eikä maahanmuuttajien jalkoihinkaan tarvittaisi mitään jalkapantoja tai rautoja valvontaa varten.

KVÄ voisi myös lähettää asiasta Kuopion kaupungille koronaraha-anomuksen, kun hän on uutena liikeideana nyt käynnistänyt ISIS taistelijoiden yksityisen valvontapalvelun.

Koska minä edustan myös konservatiivista ajattelua ja olen ollut syntymästäni saakka myös konsulti eli neuvojen antaja, niin minä mielelläni huomautan nyt KVÄ:lle, että maailmassa on miljoonia eri syistä pakolaisleireille lähteneitä ihmisiä.

Suomi on kyllä laaja maa, jolloin meillä on kyllä paljon tilaa, mutta meitä on aika vähän ruokkimaan kaikkia maailman hädänalaisia ihmisiä, vaikka meillä olisi kuinka hyvät sydämet tahansa.

Suositan KVÄ:lle käyntiä esim. Bangaladeshiin.

Kun minä kävin siellä panemassa pystyyn maan suurimman hienopaperitehtaan, niin Daccan lentokentältä päämiehemme autolla lähdettäessä tehtaan rakennuspaikalle hän varoitti, ettei ikkunoita pidä avata, koska katujen varressa nälissään huutavat joukot varastaa kaiken irtaimen ja välittömästi saattaa katkaista jopa kädet.

Minun ei ainakaan tehnyt mieli avata ikkunoita, koska kotona Suomessa oli huollettavia ihmisiä.

Minulla oli myös hyvässä muistissa, kun entinen ja edesmennyt hyvä työkaverini lähti Irakiin Saddamin kukistuttua liikematkalle.

Liika innokkuus palkittiin sillä, että häntä ammuttiin päähän keskellä Bagdadin kaupunkia taksin peräpenkillä.

Todella surullinen juttu!!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: REISSU PEKAN LÄHTÖ?15.7.2020 22.28
Akm sanoo edustavansa konservatiivista ajattelua. Sen sanominen oli tarpeetonta. Me olemme huomanneet tämän. Keskustan ihmiskäsitys perustuu heikompien puolustamiseen. Tässä suhteessa olemme kaukana toisistamme.
Akm:n koronapuheet ovat olleet kaukana keskustan linjasta. Tässä maailmassa on asioita, jotka ovat rahaa tärkeämpiä.

alan kolmas miesRe: REISSU PEKAN LÄHTÖ?16.7.2020 6.15
Minusta alkaa tuntua siltä, että KVÄ on Alkio-opistossa tutustunut enemmän politikointiin kuin filosofiaan.

Tätä minä en lainkaan ihmettele, koska kepuloisilla on aina tapana lukea väärät kirjat esim. kansantaloudesta, kuten on käynyt Kivihiili ja Nikkeli Ollille, kun finanssikriisin aikaan aloitti EU:ssa vapaan rahan jakamisen kansainvälisille suurliikemiehille ja epäonnistuneille pankkiireille ja poliitikoille.

Kysyn vaatimattomasti KVÄ:ltä oliko Olli noissa komissaarihommissaan köyhän asialla vai ei?

Minä vastaan, että ei ollut.

Minusta KVÄ on myös vähän oudosti kehuskellut sillä, että hän alkemistien keinoin pystyy käynnistämään Römssyn seisovan kartonkitehtaan.

Ei ole KVÄ vielä löytänyt projektiinsa riittävästi ns. "siemenkultaa", joten RIIMIUM BOOORDIN yrityssaneeraus se sen kun vain jatkuu.

Minusta tuntuu, että KVÄ:n filosofian opinnot ovat myös jääneet romaanien lukemisen tasolle.

Kuitenkaan KVÄ ei ole millään tavoin puhussaan nyt kepuloisten ihmiskäsityksestä ottanut esille esim. Ilmari Kiannon Punaista Viivaa.

Siinähän Kianto hyvinkin realistisesti kuvaa köyhän elämää Kainuussa.

Kianto oli kinnittänyt huomiota siihen, kun erilaiset "matkasaarnaajat" ja etunenässä solisaliratti-agitaattorit kävivät kiihottamassa kansaa vetämään vaaleissa punaisen viivan.

Silloinhan vaaleissa oli ehdokkaita seuraavista puolueista:

□ sosiaalidemokraatit
□ suomalainen puolue
□ nuorsuomalalaiset
□ ruotsalaiset
□ maalaisliitto
□ kristillinen työväenliitto

Silloinkin sosiaalidemokraatit kävivät köyhissä torpissa lupaamassa maat ja taivaat Topi ja Riika Romppaselle.

Topi olikin tullut vakuuttuneeksi, että köyhälistön olot paranee, jos hän ja Riika vetäisee punaisen viivan "solisalirattijärjestelmälle".

Silloin salittiin äänioikeus kaikille 24 vuotiaille miehille ja naisille tasapuolisesti.

Vaalitulos vuonna 1907 vaaleissa oli seuraava:

□ Sosiaalidemokraatit 80 paikkaa 37.0%
□ Suomalaiset 59 paikkaa 27.3%
□ Nuorsuomalaiset 26 paikkaa 13.6%
□ RKP 24 paikkaa 12.6%
□ Maalaisliitto 9 paikkaa 5.8%
□ Kristillinen työväenliitto 2 paikkaa 1.5%
□ Miehiä yhteensä 181 kpl
□ Naisia yhteensä 19 kpl

Kiannon Punaisessa viivassa ei mainita maalaisliittoa "Kainuun Ihmeen" tekijänä. "Kainuun ihmeen" löysi vasta Terra Sipilä.

Minäkin kävin "Kainuun Ihmettä" etsimässä ennen Terra Siplää jo vuonna 1952 Puolangalla, mutta en löytänyt ja oli erittäin vaikeata päästä kaveripiireihinkin, kun helsinkiläistä pientä 6 vuotista poikaparkaa katsottiin kuin lehmä uutta sankkoa.

Kuitenkin minusta Puolanka oli hieno paikka. Hyvät muistot jäi ja lopulta sain myös paljon kavereita.

Terra Sipilän Suomi kuntoon vaaleissa vuonna 2015 tulos oli seuraava:

□ Kepuloiset 49 paikkaa 21.1%
□ Pesut 38 paikkaa 17.7%
□ Kokoomus 37 paikkaa 18.2%
□ Demut 34 paikkaa 16.5%
□ Viherpipertäjät 15 paikkaa 8.5%
□ Vassarit 12 paikkaa 7.1%
□ RKP 9 paikkaa 4.9%
□ Kristilliset 5 paikka 3.5%
□ Ahvenanmaa 1 paikka 0.4%
□ Miehiä 115 kpl
□ Naisia 85 kpl

Vaikka Terra Sipilä siis löysi "Kainuun Ihmeen", niin Kainuu ei ole millään tavoin päässyt jaloilleen senkään jälkeen.

Ainoat, jotka Kainuussa ovat päässeet jaloilleen ovat entisiä TEMin virkamiehiä, jotka yhdessä kansanvälisten rahanpesufirmojen kanssa parhaillaan tuohoavat Kainuun kaunista luontoa ja Sotkamon alapuolisia kullanarvoisia ja korvaamattomia vesistöjä Saimaata myöten.

Terra Sipilän avulla kepuloiset saivat jättiläisvoton vuoden 2015 eduskuntavaaleissa, mutta ne eväät on jo moneen kertaan syöty.

Muistan hyvin myös vaalit vuonna 1968, jolloin Maaseudun Puolue saavutti ensimmäisen kerran jättimenestyksen.

Täytyy sanoa, että mikään ei ollut hauskempaa seurata kuin se, kun itsevaltiaaksi Neuvostoliiton tuella nousseelle Urkin johtamalla Maalaisliitolle alkoi löytyä vastusta (Kokoomuksen Matti Virkkunen ja MP:n Veikko Vennamo).

Poutiaisen Einon tuohinen lippalakki, kontti ja mopo.
Siinä oli jotain ainutlaatuista, jota meilläkin kotona ihailtiin ja kaikki kyllä näki, että Eino oli aidosti köyhän asialla ihan tosissaan.

KVÄ yrittää nyt esiintyä humaanina talousantropologina ja ilmeisesti vielä vakavissaan yrittää vielä olla muka köyhän asialla.

Todellisuudessa kepuloiset eivät koskaan ole olleet oikeasti köyhän asialla.

Minulla on sellainen käsitys, että kepuloisten aatemaailma lähentelee kaikkein suurinta farisealaisuutta eli tekopyhyyttä.

Tässä yhteydessä haluaisin kepuloisten osalta ottaa esille Uudesta testamentista myös Matteuksen visaan lausunnon seuraavasti:

□ "Älkää kuitenkaan ottako oppia heidän (=farisealaisten) teoistaan, sillä he puhuvat yhtä ja tekevät toista. He köyttävät kokoon raskaita ja hankalia taakkoja ja sälyttävät ne ihmisten kannettaviksi, mutta itse he eivät halua niitä sormellaankaan liikauttaa. Kaiken minkä tekevät he tekevät vain siksi, että heidät huomattaisiin.

He käyttävät leveitä raamatunlausekoteloita ja panevat viittaansa isot tupsut, he istuvat pidoissa mielellään kunniapaikalla ja synagogassa etumaisilla istuimilla ja ovat hyvillään, kun ihmiset toreilla tervehtivät heitä ja kutsuvat heitä rabbiksi."

Minä muistelen, että pari vuotta sitten KVÄ vielä kirjoitti VAPAAseen eräästä entisestä kepuloisesta kansanedustajasta, jolla oli aina tapana mennä esilaisissa kokouksissa ja juhlissa eturiviin ja mielellään vielä tervehtiä kaikkia eturivissä istuvia tärkeitä herroja ja rouvia.

Ei hänkään tainnut enemmälti köyhistä välittää.

Oikeasti köyhistä tuntuu välittävän nykyään Veikko Hurstin poika eli kaimani Hursti.

Tästäkin näkee, että köyhien auttaminen on verissä, ei puheissa.

Tästäkin syystä minulla on aina ollut tapana auttaa jopa köyhiä kerjäläisiä, vaikka sekin tuntuu olevan Suomessa kiellettyä.

Toinen kaimani J.V. Snellman harrasti filosofiaa ja opiskeli teologiaa sekä historiaa, kreikkaa, latinaa ja maailmankirjallisuutta sekä hieman myös fysiikkaa ja luonnontieteitä.

Snellman kävi myös Kuopiossa opetustehtävissä ja ymmärsi hyvin myös rahan merkityksen sekä köyhälle että vähän rikkaammallekin ihmiselle.

Snellman oli myös kova konservatiivinen isänmaan ystävä, aivan samalla tavalla kuin AKM:kin on ilman mitään tekopyhyyttä ja globalistien haavekuvia.

Minä ymmärrän hyvin, että edustamani aatemaailma poikkeaa jyrkästi kepuloisten aatemaailmasta ja siksi olenkin yrittänyt opastaa KVÄ:tä tekemään parannusen.

Suosittaisin suorastaan Terra Sipilän tapaista U-käännöstä kohti kansantaloudellista hyvinvointia.

Sanoisin KVÄ:lle niinkin vahvasti, että tutkainta vastaan on turha potkia, sillä kepuloisten kannatus näyttää hiipuvan kuin pyy maailmanlopun edellä.

Otetaan vaikka tarkasteluun esim. maataloustuki.

Kautta koko itsenäisen Suomen historian Suomen valtio on tukenut ilmeisesti sadoilla miljardeilla EUR:illa maatalousyrittäjiä ja Valion monopoli meijeriteollisuutta sekä maanviljelijöiden käsissä olevaa elintarviketeollisuutta ja sen jatkeena olevaa S-kaupparyhmää ja edellään Suomen keskeisintä finanssikonsernia eli OP-pankkia ja ryhmää.

Eivät nämä tämän kepuloisen klusterin omistajat ja työtekijät mihinkään köyhään ihmisluokkaan Suomessa kuulu.

Huomion arvoista on, että kepuloisten jäsenmäärä on Suomen puolueista suurin eli noin 100 000 jäsentä.

Herää kysymys, miksi tällainen etuoikeutettujen porukka istuu vuodesta toiseen Suomen hallituksessa muka köyhien asialla, kun Suomessa on tiettävästi EU:n pisimmät leipäjonot ja jokaisella kirkolla käy päivittäin pitkät jonot huono-osaisia ja kirkko joutuu pitämään huolta köyhimpien ruoka- ja diakoniahuollosta.

Tältä osin toivoisin, että KVÄ pystyisi esittämään minulle sivistynyttä vasta-argumentaatiota, jos sellaista on ylipäätään löydettävissä.

Moni virkamies, yksityisyrittäjä ja tavallinen ilman jäsenkirjaa taapertava suomalainen jää ansioissaan kauaksi kepuloisten todellisista ansioista.

Nykyään pelkästään maataloustuki on kokonaisuudessaan ainakin 3.5 miljardia EUR:a vuodessa ja keskimäärin noin 50 000 EUR vuodessa jokaista maatalousyrittäjää kohti.

Minun tietääkseni millekään muulle ihmis- tai ammattiryhmälle Suomessa ei vastaavaa valtion palkkaa myönnetä, eikä heru.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: REISSU PEKAN LÄHTÖ?16.7.2020 13.42
"Moni virkamies,yksityisyrittäjä ja tavallinen ilman jäsenkirjaa taapertava suomalainen jää ansioissaan kauaksi kepuloisten todellisista ansioista."

Mitä minä olen sanonunut. Kannattaa liittyä keskustaan, Pienellä panoksella voi saada ison voiton.

Konservatiivisuus voi tulla kalliiksi.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: REISSU PEKAN LÄHTÖ?18.7.2020 2.27
Hyvä ystäväni Akm varmaan viisaana miehenä ymmärsi miten järkevää olisi ollut pitää Juankosken kartonkitehdas kullan tuotannossa viimeiset kaksi vuosikymmentä.
Akm:nkin moneen kertaan laskemat miljoonat olisivat riittäneet vuosikymmeniksi eteenkin päin. Itse olisin elänyt kymmenen työntekijäni kanssa herroiksi ja olisimme mielellämme maksaneet veromme.
Kullan tuotanto olisi ollut yhteiskunnalle halpaa eikä se olisi rasittanut ympäristöä.

Akm:lle ja monelle muulle kuten eskimolle ja kouraan ajattelijalle se olisi ollut oikein sopiva arvostelun kohde. Olisimme mielellämme ottaneet vastaan kovankin kritiikin yhteiskunnan taloudellisen tuen vastikkeeksi aivan kuten on tehnyt Kristerikin.

Toimintamme olisi tässä suhteessa ollut lähellä nykyisen tehtaan roolia, mutta rasite yhteiskunnalle olisi ollut vain murto-osa siitä mitä kartonkitehdas on ollut.

Alkeminen kullan tuotanto, kun sen oikein ymmärtää, ei siis ollut lainkaan huono idea. Vai mitä?

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: REISSU PEKAN LÄHTÖ?18.7.2020 11.22
Akm on aivan oikeassa siinä, että Alkio-opiston paras anti on politiikassa. Yleissivistävien aineina olen opiskellut siellä myös klassisia kieliä, matematiikkaa, klassista kirjallisuutta, historiaa ja filosofiaa. Näissä aineissa opintoni vastaavat hyvin lukion jopa yliopiston approbaturin tasoa.
Insinööriseminaarissa yleissivistys jää vaatimattomaksi, mutta Akm on monissa harrastuksistaan korjannut tätä puutetta kiitettävästi. Olen tavannut monia insinöörejä, joiden lukeneisuus ei yllä Akm:n tasolle.

Lukeneisuus paljastuu maailman ja ihmisen elämän ymmärtämisen alueella. Kritiikitön tiedon käsittely on monille insinööreille ominaista. Sanoa suoraan, että Akm:n ymmärrys Amerikan presidentistä on lähellä presidentti Trumpin omaa ymmärrystä.

Faktojen ja tilastojen mekaanisesta etsinnässä Akm on vahvimmillaan.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: