Keskustelu

poliittinen tarkkailijaKEPU KÖYHÄN ASIALLA!!!!20.7.2020 15.23
Kepuloiset eivät koskaan ole olleet köyhiä eikä kipeitä.

Kepuloisethan joutuivat mieron tielle, kun sauvolainen rintamakarkuri Arvo Korsman eli Korsimo valittiin maalaisliiton puoluesihteeriksi vuonna 1950.

Tuossa toimessaan Korsimo yhdesssä Urho Kekkosen kanssa loivat vuosikymmeniä kestäneen kepuloisen ylivallan Suomeen.

Kaiken tietävä Wikipedia kertoo Korsimon ja Urkin retkistä seuraavaa:

"Sodan jälkeen Korsimo siirtyi Urho Kekkosen johtaman niin sanotun K-linjan kannattajaksi.

Tämä Maalaisliiton ryhmittymä korosti hyvien Neuvostoliiton-suhteiden merkitystä ja sen ydinryhmän muodostivat Kekkosen ja Korsimon rinnalla Ahti Karjalainen, Kauno Kleemola ja Eino Kivivuori.

Korsimo siirtyi Helsinkiin Maalaisliiton vaalipäälliköksi ja edesauttoi puolueen vaalivoittoa vuoden 1948 eduskuntavaaleissa.

Vuonna 1950 Korsimo organisoi Urho Kekkosen presidentinvaalikampanjan ja aloitti myös Maalaisliiton tukimiesverkoston luomisen.

Kekkosen tukema Korsimo valittiin vuonna 1952 Maalaisliiton puoluesihteeriksi.

Korsimo aloitti 1950-luvun alussa Maalaisliiton ja kommunistien välisen yhteistyön ja hankki näiltä tukea Urho Kekkosen johtamille hallituksille.

Maalaisliitto meni mukaan myös Maailman rauhanneuvostoon ja Rauhanpuolustajat-järjestöön.
Korsimo pyrki näin lisäämään puolueen luotettavuutta Neuvostoliiton silmissä.

Korsimolla oli kuitenkin vastustajia puolueen oikeistosiiven keskuudessa ja puoluesihteerivaalin hänelle hävinneestä Johannes Virolaisesta alkoi myös kehittyä vastavoima Korsimolle.

Korsimo perusti myös kaksi säätiötä huolehtimaan varainhankinnasta Maalaisliitolle.

Vuonna 1950 perustettu Maaseudun Säätiö hankki lahjoituksia elinkeinoelämältä ja sen rahoilla tuettiin puolueen tukimiesverkoston toimintaa.

Maaseudun Yhteisvaliokunta taas oli tarkoitettu nimenomaan K-linjan toiminnan tukemiseen ja Kekkosen vaalityön rahoitukseen.

Tämä rahoitus järjestyi Raisio yhtiön ja kommunistisen Neuvostoliiton kautta.

Korsimon tukimiesverkko ja organisointitaito sekä hyvä vaaliteemojen valinta tuottivat Maalaisliitolle vaalivoiton vuoden 1954 eduskuntavaaleissa.

Korsimo pyrki erityisesti saamaan Pohjois- ja Itä-Suomen syrjäseuduilla asuvat "korpikommunismia" kannattaneet äänestäjät Maalaisliiton taakse.

Välittömästi eduskuntavaalien jälkeen Korsimo aloitti vaalityön Urho Kekkosen hyväksi seuraavissa vuoden 1956 presidentinvaaleissa.

Korsimo loi Kekkoselle imagon savupirtissä syntyneenä koko kansan presidenttinä ja J. K. Paasikiven ulkopoliittisen linjan jatkajana."

Kepuhan olisi yhteiskunnallisen muutoksen johdosta tuhoutunut jo vuosikymmeniä sitten, ellei suomettumispolitiikan ja pelottelun (noottikriisit yms.) avulla olisi voitu pitää yllä punamulta-ajattelua.

Kyllähän sen voi arvata, mitä kansalle tapahtuu, kun sille vuosikymmeniä yhdestä tuutista pakkosyötetään YLE:n toimesta yhtä ja samaa punamulta virttä.

Aatteellisesti kuolleen kepun pelastajaksi löytyi vuoden 2015 "Suomi kuntoon" eduskuntavaaleihin digirahoilla rikastunut Terra Sipilä.

Lyhyeksi kuitenkin jäi kepuloisten ja Terra Sipilänkin poliittinen lento Kainuun korvesta pääkaupungin parrasvaloihin.

Muutama päivä sitten minulle kerrottiin hevosen suusta, että Terra Sipilä on aloittanut Canossan matkansa Sipoosta Kempeleelle.

Tänään Iltalehti näyttää nyt esittelevän Terra Sipilän vuonna 2014 1.3 milj. EUR:lla ostaman mutta tarpeettomana myyntiin tulleen luxus lukaalin päältä ja sisältä.

Myynnissä ilmeisesti miljoonalla eurolla olevan asunnon esittelykuvista näkee, että rahalla saa ja hevosella pääsee ja tietysti jostain syystä aina kepuloinen.

En voi mitenkään moittia Terra Sipilän makua.

Kuitenkin esim. Terra Sipilän työhuoneen kalustuksesta näkee, ettei Terra Sipilä ole käynyt IKEAssa ostoksilla samaan tapaan kuin aikoinaan Harmaa Matti, josta nyt on Terra Sipilän jälkeen tehty koko Korona Suomen pelastaja eli uusi kepuloinen ns. "köyhän asialla oleva Messias".

Eiköhän joulun jälkeen tulevissa vaaleissa noteerata Kepulle taas uusi ennätys.

Olisikohan kepulla 8%:n kannatus seuraavissa vaaleissa riittävä taso, vai meneekö vielä senkin alle?

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: KEPU KÖYHÄN ASIALLA!!!!20.7.2020 15.51
Akm on huomaamattaan ryhtynyt keskustan vaalityömieheksi. Hän on huomannut kykymme köyhyyden poistamisessa. Jos kykenee tällaisen omassa lähipiirissään, niin miksei myös laajemmaltikin.
Akm on huomannut myös kykymme verkostoitumisessa. Ainut virhearviointi on keskustan kannatuksen kehittymisen ennustuksessa. Olen vahvasti sitä mieltä, että kannatuksemme on kaksinumeroisissa luvuissa, kun prosenteista puhutaan.

alan kolmas miesRe: KEPU KÖYHÄN ASIALLA!!!!20.7.2020 18.51
AKM ei tee mitään huomaamattaan.

Kaikki on harkittuja liikkeitä.

Siinä KVÄ on oikeassa, että olen ryhtynyt neuvovaan kepuloisia vaalityössä.

Koska Suomessa nykyään oikeastaan kukaan muu ei uskalla nostaa kissaa pöydällä, vaikka kaikki näkee, mitä pelleilyä Brysselissäkin nyt harjoitetaan jo neljättä päivää putkeen öitä myöten.

Koko 750 miljardin euron Korona-pakettihan siellä on levällään kuin Jokisen eväät.

Ja keskeinen kysymys on oikeusvaltioperiaate.

Minusta rahaa jaettaessa ei koskaan ole pidetty tärkeänä oikeusvaltioperiaatetta.

Köyhälle on rahaa annettava ja sillä siisti.

Kyllä sen kuka tahansa puusepän verstaalla töitä paiskiva puuseppäkin tietää, että pyöreään reikään on aivan turha neliskulmaista tappia juntata.

Jos onnistuu sen neliskulmaisen tapin sinne vielä junttaamaan, niin sekin tiedetään, että sellainen tappiliitos ei kestä edes IKEAn huonekaluissa.

Amerikassahan kaatuneiden IKEAn kirjahyllyjen alle jäi taannoi kolme 2 vuotiasta lasta ja henki meni, jolloin IKEAlle määrättiin 50 miljoonan taalan korvaukset ja kyseiset Harmaan Matinkin suosimat mööpelit pantiin kylmästi myyntikieltoon.

Minä tiedän sen hyvin, että kepun laajoissa verkostoissa on syvää tyytymättömyyttä nykyiseen EURO PAPISTOn harjoittamaan politiikkaan.

Tästä ovat lausuneet mielipiteensä aikoinaan Paavo Suuri ja myös Kannuksen Kennedy ja monet, monet muut mukaan lukien myös professori Vesa Puttonen.

Vesahan on tietääkseni entisen Metsäliiton pääjohtaja Matti Puttosen poika ja minä olen tietysti joutunut aikoinaan antamaan arvokkaita neuvoja myös Matille.

EURO PAPISTOn ajama politiikka on keskittynyt kiihtyneeseen keskittämiskehitykseen, jonka seurauksena koulut, työpaikat ja palvelut maaseudulta ovat hävinneet, tiet ovat rappeutuneet ja kiinteistöt ovat menettäneet arvonsa.

Nyt Brysselissä on jo päädytty siihenkin, että VPK:tkin pitää lakkauttaa, koska kotona lonkkaa vetävälle palokuntalaiselle pitää maksaa 3500 euroa kuussa, kun odottelee tulipaloja syttyväksi.

Minäkin joutava mies voisin hyvin ilmoittautua eläkeläisenä noihin sivutoimisiin tulipalojen valvontatehtäviin, mutta eihän niitä kukaan alle 3 500 euron kuitenkaan tee.

On muuten tullut aika monessa tulipalossa oltua vapaaehtoisesti auttamassa, eikä koskaan ole avusta killinkiäkään maksettu.

Kokemusta löytyy metsäpaloista tavallisiin taloihin, joten ei tässäkään asiassa ihan ensikertalaisia enää olla.

Omalla autolla on joutunut palopaikallekin vielä menemään ja joitakin palomiehiäkin on tullut kuskattua.

AKM tulee syksyn mittaan vielä useasti ohjaamaan kepuloisten vaalityötä, koska iso kysymys on, painuuko kepuloisten kannatus jopa 5%:iin vai päästäänkö kaiken TEKIR koulutuksen jälkeenkin vielä rimaa hipoen 8%:iin?

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: KEPU KÖYHÄN ASIALLA!!!!21.7.2020 12.45
Elämä on monella tavalla parantunut, mutta puolueemme kannatus on laskenut. Kaiholla muistelen aikoja, jolloin ei tarvinnut kysyä muiden mielipiteitä päätöksenteossa. Päätimme yksin siitä, mikä on totta. Ainahan niitä arvostelijoita ja räksyttäjiä oli, mutta emme antaneet tämän häiritä.
Ennen tiedettiin jokaisen ihmisen puoluekanta. Nyt on toisin. Nyt kunnan rahoja jaetaan kaikille. Tämä ei ole hyvä. Juuri tämän takia verot nousee.
Ei ole puolueen paikallisosastolla enää entistä arvoa. Nuoria ei saa mukaan. Meidänkin jäsenmaksajien keski-ikä on 82 vuotta.
4H-kerhonkin nuorisojäsenet alkavat olla yli 50-vuotiaita ja osa eläkkeellä. Puolueen ote ihmisiin kirpoaa, jos yhteiskunnalle tärkeästä toiminnasta ei palkita. Tämä lisää köyhyyttä.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: KEPU KÖYHÄN ASIALLA!!!!22.7.2020 7.30
Euroopassa on paljon Suomea köyhempiä maita. Tästä näkökulmasta teimme ratkaisun EU:n elvytyspaketista. Suurin häviäjä on Suomen maatalous. Nyt ei Akm:ään voi moittia meitä itsekkyydestä.
Emme sitoneet sopuamme myöskään oikeusvaltioperiaatteeseen. Tämän pitäisi miellyttää myös persuja.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: KEPU KÖYHÄN ASIALLA!!!!22.7.2020 12.35
Joka puolella hehkutetaan maatalouden tuki potin kasvusta. Tarpeeseen nähden tuet ovat pienentyneet. Konekanta on päässyt vanhenemaan. Autokin on vaihdettava viimeistään vuoden vaihteessa.
Tukia laskettaessa on huomioitava Suomen pitkät talvet ja pitkät etäisyydet. Palvelut ovat kaukana, joten autoa on uusittava tiheämmin kuin Keski-Euroopassa ta Etelä-Euroopassa.
Hybridiauton hankintaa puoltaa jo päästöjen vähentämistavoitekin. Ei olisi huono ajatus sekään, että yli 50 kilometrin etäisyys maakuntakeskuksesta oikeuttaisi päätoimisen viljelijän auton hankintaan kerran kolmessa vuodessa verovapaasti.
Tämä auttaisi koko maan asuttuna pitämistä.
Paltamon sellutehtaalle pitäisi niinikän löytyä nyt mittava tuki. Valtion pitäisi korvata metsän kasvattajille pun hinnassa myös hitaampi kasvu Joensuu-Kuopio-Vaasa linjan pohjoispuolella.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: