Keskustelu

poliittinen tarkkailijaKATRI VEI PISTEET HETI4.8.2020 17:47
Ei ole Katrin maksamat TEKIR koulutusrahat menneet hukkaan.

Eilinen A-studion lyhyt keskustelu jo osoitti, että KORVABUUSTI ANNIKAn eväät on syöty, vaikka vasta pari päivää on mennyt siitä, kun KORVABUUSTI ANNIKA oli leiponut toimittajille aimo kasan korvapuusteja perintötilallaan ja perintötilan tuvassa ilmoitti, että häntä on laajasti pyydetty syrjäyttämään TEKIR koulutettu Katri, joka vasta vajaa vuosi sitten selvällä äänten enemmistöllä valittiin KEPUn puheenjohtajaksi.

Eilisen A-studiossa käydyn keskustelun perusteella tilanne on nyt kuitenkin TEKIR koulutetun Katrin eduksi puheenjohtajavaalissa jo 10-0!!!

Katri lyttäsi heti maanrakoon tekopyhän kepueliitin, joka on irtautunut maata kiertävälle radalle kuin konsanaan Elon Muskin ja muiden yksityisten rahoittama SpaceX raketti.

Katri sanoi sen nyt erinomaisen selvästi, että EU:n finanssikriisin jälkeen Suomen kansantalouden kehitys pysähtyi kuin seinään.

Katri sanoi myös, että korona on aiheuttanut meille samanlaisen iskun, joka edellyttää sitä, että syksyllä katsotaan hallituksessa työllisyyden osalta ja muutoinkin ns. närhen munat.

Katri myös totesi, ettei hän ole yksiäkään vaaleja hävinnyt puheenjohtajana.

Itse asiassaTEKIR koulutettu Katri ei maininnut myöskään sanallakaan takavasemmalle poistuneen ja poistuvan Terra Sipilän kehittämää perustuslain vastaista ylileveää Maakunta Soteakaan, jota KEPU ELIITTI ja KORVABUUSTI ANNIKA ovat jo ainakin vuodesta 2015 lähtien olleet väkisin vyöryttämässä.

TEKIR koulutettu Katri näyttää nyt ymmärtävän senkin, että kaikkien asioiden keskittäminen, mikä kommunisteilla, solisalirateilla ja vihervassareilla on aina mielessään, johtaa aina lopulta katastrofiin.

Miten on käynyt Koiviston Manun ja Sundqvistin ns. punapääomallekin? Ei ole kiveä jäänyt kiven päälle.

Leppävaarassakin ennen niin hieno Maxi Market ja myös Kannelmäen ostarikin ovat jo aikaa sitten kuolleet ja kuopattu.

Katri myös totesi, ettei KEPU voi hyväksyä EU:n liittovaltiokehitystä ja yhteisvastuuta, kun EU:ssa monet maat elävät kuin pellossa.

Katrin mielestä EU:n verotusoikeus ja yhteinen EU:n valtiovarainministeri ei voi tulla kysymykseen.

Täytyypä todeta, että TEKIR koulutetulta Katrilta hyvin selkeäjärkistä ajattelua.

Katrin ulkomaan kauppapolitiikka vaatii kyllä vielä pientä ohjeistusta.

Nähtävästi HARMAA MATTI oli Katrille näyttänyt Suomen vientitilaston, josta HARMAA MATTI taannoin luennoi, kun hänet oli maaniteltu valtiovarainministeriksi Katrin erottua TEKIR kohun johdosta ministerin tehtävistä.

TEKIR kolutettu Katri voisikin nyt käydä näyttämässä HARMAALLE MATILLE tilaston Suomen vaihtotaseesta ja sen kehityksestä EU:n kanssa, niin silloin saataisiin tuo Suomen poliitikkojen levittelemä vientiharhakuvakin oikaistua.

Todellisten vaihtotasetilastojen mukaan EU ja etenkin Saksa ovat kaikkein eniten heikentäneet Suomen bruttokansantuotteen kehittymistä sen jälkeen, kun Suomi liittyi EUROon. Sitä se on ns. vienti Saksaan ja EU-maihin yleisesti ottaen.

TEKIR koulutettu Katri näkyy yrittäjäperheen lapsena ymmärtävän senkin, että ilman työntekoa ei ole hyvinvointia eikä itsemääräämisoikeutta.

Katri mainitsi kommenteissaan myös pari kertaa USA:n, jota Suomen solisaliratit ja vihervassarit vihaavat kuin ruttoa, vaikka Amerikka on Suomen ylivoimaisesti paras kauppakumppani ja liittolainen.

Minusta TEKIR koulutettu Katri esitti illalla myös erittäin raikkaan ns. Reset - ajatuksen Suomessa pitkään harjoitetun EU politiikan osalta ja samalla myös Suomen vuosikymmenten aikana täysin epäonnistuneesta kehitysaluepolitiikastakin.

Katri totesi, että USA on liittovaltio (perustettu jo vuonna 1776), jossa on 50 osavaltiota ja yksi hallinnollinen piirikunta.

USA:lla on siis vähän pitempi historia liittovaltiona kuin noin 30 vuotta vanhalla ja henkitoreisssaan jo hoippuvalla solisaliratti-vetoisella EU:lla

USA:ssa osavaltiot ovat verrattain itsenäisiä, jotka eivät voi mennä taloudenpidossaan liittovaltion kukkarolle, jos asioita ei hoideta osavaltioissa kunnolla.

USA:ssa osavaltio voi siis mennä jopa konkurssiin.

Toisin kuin Macronin ja Muti Merkelin EU:ssa, jossa yhteisestä EURO kassasta voidaan periaatteessa loputtomasti syytää yhteisvastuulla EUROja EKP:n kautta heikosti johdettuihin maihin kuten esim. Kreikka, Espanja, Italia ja Ranska....

Toimittajan kysyessä, miten Suomen koronahysterian aiheuttama taloudellinen ja sosiaalinen kriisi sadaan hoidettua, KORVABUUSTI ANNIKA höpötti kaiken maailman arvokysymyksistä.

KORVABUUSTI ANNIKA myös totesi, että HARMAAN MATIN kehittämä eläkeläisten verotuksen muutos nostaa Suomen taloudellisesta suosta samalla tavalla kuin aikoinaan paroni Münchausen nosti tukasta itsensä suosta.

Toimittajan kysyttyä, pitääkö KORVABUUSTI ANNIKA itseänsä parempana KEPUn puheenjohtajana kuin TEKIR koulutettua Katria, KORVABUUSTI ANNIKA totesi, että hän ei tiedä asiaa, mutta puoluekokous päättää.

KORVABUUSTI ANNIKA myös totesi, että hän on kahden pienen lapsen äiti, joten keskustelun katselijalle ja kuuntelijalle ei jäänyt epäselväksi, että KORVABUUSTI ANNIKA näyttää asettavan "KEPUn EDUn" lasten edun edelle.

Ei ole sitten mikään ihme, että KORVABUUSTI ANNIKAn arvomaailmassa ISIS taistelijoiden Imaami koulutuskeskus olisi hyvä perustaa Suomeen, koska Suomi on hyvinvointivaltio ja Suomen on tietysti tuettava kaikkia hädänalaisia ihmisiä

alan kolmas mies Re: KATRI VEI PISTEET HETI6.8.2020 22:19
Iltalehden Mika Koskinen päättää analyysinsä KEPUn puheenjohtajan vaalista tänään seuraavasti:

"Nykykannatuksen valossa on entistä vaikeampaa nähdä, että keskusta nousee suosta puheenjohtajaa vaihtamalla. Syyt ovat syvemmällä.

Keskusta teki kardinaalivirheen, kun se lähti historiallinen vaalitappio niskassaan mukaan Antti Rinteen (sd) vihervasemmistolaiseen hallitukseen, jonka työtä jatkaa nyt Sanna Marinin (sd) hallitus.

Hallituksessa keskusta leimautuu vihervasemmiston aisankannattajaksi, vaikka puolueen edustajat toistavat toistamistaan, että keskusta sai kaikki keskeiset tavoitteensa hallitusohjelmaan.

Se ei peitä kuitenkaan sitä tosiseikkaa, että moni keskustan kannattaja näkee puolueen olevan nyt väärässä seurassa.

Keskustan hallituskumppaneiden vihervasemmistolainen ideologinen vyörytys on saavuttanut jo sellaiset mittasuhteet, ettei se voi olla vaikuttamatta äänestäjien kuvaan keskustasta.

On muuten hyvin kuvaavaa, että tästä keskustassa ei käydä keskustelua juuri lainkaan, ei ainakaan julkisesti. Ehkä sen aika tulee vielä."

Koskinen tilannearvio on harvinaisen oikea.

KEPUn kannatus ei puheenjohtajaa vaihtamalla nouse!!!

Nykyisessä hallituksessa on paha valuvika.

Kysymys on Terra Sipilän prosessikaavion mukaan tehdystä hallitussuunnitelmasta, johon TEKIR koulutettu nuori ja kokematon KATRI pakotettiin.

Terra Sipilän prosessikaavioihin on aina liittynyt ajatus, että narulla voi työntää.

Nyt kepuloiset yrittävät näköjään VAKE Oy:n kautta ottaa eläkeyhtiötkin valtion haltuun kattamaan tappiollista EU:n byrokraattien vaatiman ILMASTORAHASTOn kasvavia tappioita.

Tämän suunnitelman päässä on eläkkeensaajien eläkkeiden leikkaus etenkin ylemmissä eläkkeensaajien tuloluokissa.

Samaa höpötystä Terra Sipilä syötti jo ns. SOS hallituksessa, jossa Terra Sipilä ns. puukkojen yössä käynnisti perustuslain vastaisen MAAKUNTA SOTEnsa.

Peruskoulun opettajan papereilla SOTE ministeriksi nostettu SOLISALIRATTI Krista Kiuru monopolisoi aikoinaan YLE:n veronmaksajien rahoittamaksi vihervassarien Black Lives Matter viestintäkanavaksi.

YLE:n asema tuli siten sementoiduksi valtion viralliseksi uutiskanavaksi samalla tavalla kuin Venäjällä Putin on sementoinut viestinnän ikuisesti vallassa istuvan presidentin käsiin.

YLE:stä tuli siis SOLISALIRATTI KIURUn toimesta Suomeen viestinnän ALKO.

Nyt SOLISALIRATTI KIURU on yhdessä KORVABUUSTI ANNIKAn kanssa sosialisoimassa koko Suomen terveydenhuoltoalankin.

Eduskunnassa lausuntokierroksella on nyt "uudistettu" ylileveä perustuslain vastainen Maakunta Sote.

Tämän härskinpää yksityisen liiketoiminnan sosialisointia ei ole Suomessa nähty sitten aikojen, kun esim. demujen ja kommunisien puolueohjelmissa oli vielä pimeällä 1960-luvulla, että pankit piti ottaa yhteiskunnan haltuun ja kommunisti Kristiina Halkola lauloi Kekkosen REPORADIOSSA muiden rienaajien kanssa pilkallisesti 20 perheestä, joiden ansiosta PUNAMULTA Suomesta oli kuitenkin tullut jollain tavoin omilla jaloillaan seisova itsenäinen valtio.

Nyt SOLISALIRATTI KIURU yhdessä KORVABUUSTI ANNIKAn kanssa aikovat näköjään käydä kiinni jopa jo aiemmin tehtyihin kuntien sotepalvelujen yksityisiä toimijoita sisältäviin järjestelyihin mm. seuraavasti:

"Pihlajalinnalle on ulkoistettu esimerkiksi Mänttä-Vilppulan, Juupajoen, Kuusiokuntien, Parkanon, Kihniön ja Jämsän sote-palveluita. Myös Mehiläisen viime vuonna tekemä Länsi-Pohjan keskussairaalan ulkoistus olisi uuden soten myötä kriittisen tarkastelun alla.

Oma lukunsa on Päijät-Hämeessä parhaillaan vireillä oleva jättimäinen terveyskeskusten siirto yhteisyritykselle, jossa Mehiläinen omistaisi yhteisyrityksestä 51 prosenttia ja alueen kunnat 49 prosenttia. Sopimuksen arvo on 700 miljoonaa euroa, mutta tämäkin sopimus voi joutua vielä mitätöinnin alle, jos se ei ole uuden sote-lain mukainen."

Sanna Marinin sosialisointihallitus on syytä lakkauttaa.

TEKIR koulutettu Katri on oikeassa, pilkkuakaan hallitusohjelmasta ei ole syytä muuttaa, koska kaikissa vallankumouksissa lopulta vallankumous on syönyt tekijänsä.

TEKIR koulutettu Katri on milloin vain tervetullut yhdessä kepuloisten kanssa oppositiopuolueiden leiriin.

KORVABUUSTI ANNIKA saa mielellään jäädäkin demumiehensä Erkin kanssa juonimaan seuraavaa sosialisoitavaa alaa Suomessa.

KORVABUUSTI ANNIKAn kohtaloksi näyttää tulevan sama kuin Persuista olos kävelleille SINISILLE. Pettureille ei suomalaiset ole koskaan armoa antaneet.

Saa nähdä ottaako KORVABUUSTI ANNIKA seuraavaksi sosialisoitvaksi alaksi maatalouden. Valiollahan onkin jo lähes monopoli maitomarkkinoilla.

Seuraavaksi voidaan sosialisoida metsät, tietenkin suot ja myös pellot.

Täydellinen kommunismi on vain parin perudstuslaissa olevan yksityisomaisuutta koskevan turvaavan lakipykälän muutoksen takana.

Nykyisen kaltaisessa eduskunnassa tällainen muutos on MONOPOLI YLE:n tilaamien kyselyiden avulla helppo toteuttaa parissa vuodessa, jos suomalaiset eivät herää siihen, mitä KORONA SUOMESSA nykyään kulissien takana tapahtuu.

Perustuslain säätämisjärjestys ei tätä muutosta estä, koska eduskuntahan voidaan aina pistää uusiksi samalla tavalla kuin Terra Sipilä teki todettuaan, ettei perustuslain vastainen mulle-mulle Maakunta Sote onnistunutkaan viime hallituskaudella.

poliittinen tarkkailijaRe: KATRI VEI PISTEET HETI9.8.2020 5:51
Onko Plakkarin Erika ottanut KORVABUUSTI ANNIKASTA kuvia naisten lehtien kansiin, kun näyttää siltä, että moottoriperällä on KORVABUUSTI ANNIKA ikuistettu jo lähes kaikkien naistenlehtien kansiin?

Jännityksellä odotan, milloin KORVABUUSTI ANNIKA antaa haastattelun Seurasaaren sillan kupeessa ja kertoo, että Erkin kanssa päätettiin lähteä katsomaan, miten se Seurasaaren tuulimylly pyörii tyynessä, kun meidän tulee kohta luopua fossiilisen energian käytöstä ja panostaa maallakin sähköautoiluun.

KORVABUUSTI ANNIKA myös varmaan toteaisi haastattelijalle, että mietittyään kotona pieten lasten äitinä hänelle on nyt kirkastunut, että "ensimmäisen kerran elämässään hän nyt haluaa valtaa".

Vaikuttaa siltä, että Erkki on jo jäänyt pahasti pienten lasten äitinä voimaantuneen KORVABUUSTI ANNIKAn tohvelin alle.

KORVABUUSTI ANNIKAlle ei enää näköjään riitä äitinä olo, vaan KORVABUUSTI ANNIKAn täytyy päästä ainakin KEPUssa kukkulan kuningattareksi.

KORVABUUSTI ANNIKAhan voisi ottaa mallia taannoisesta oppisästään Paavosta ja perustaa vaikka oman puolueen. Puoleen nimeksi voisi laittaa vaikka TAHTO tai SISU.

Tunnetustihan TAHTO vie suomalaisen vaikka läpi harmaan kiven.

Eihän meillä Suomessa ennen tarvittu mitään muuta kuin suo, kuokka ja Jussi, sellaista on suomalainen SISU.

Kyllä hieman täytyy ihmetellä KORVABUUSTI ANNIKAN logiikkaa, kun hän noin kiihkeästi valtaa tavoittelee.

Hyvä ystäväni ja inttikaverini kepuloisten Hannes Manninen ja myös Terra Sipilä ovat jättäytyneet tai jättäytymässä pois eduskunnasta ja molemmat ovat todenneet, ettei heitä erikoisemmin kiinnosta ole kansakunnan kusitolppana.

Oppositiossa tuntuu ainakin persuilla olevan selvästi paremmat mestat, kun Timo Soinikin on aina muistanut mainita niistä hillotolpista, jotka vaalien jälkeen opposition edustajia odottaa.

Minun tietojeni mukaan, nyt on tulossa ihan ennätyksellien hilla- ja marjasatokin.

Kun marjat pannaan paksteeseen, niin jopa oppositiolla on mahtavat olot tulevien kuntavalien jälkeen, kun koiratkin näyttää käyvän ruikkimassa kepuloisten tolpille.

Harmaa Mattikin on jo ilmoittanut, että hän tulee olemaan vain pätkäministeri.

Onkin täysin kohtuutonta Harmaata Mattia kiusata solisalirattien ja vihervassarien kallissa koronasodassa, kun Harmaan Matin fyysinen kuntokaan ei liene ihan parhaassa mallissa.

Kun Harmaa Matti lopettaa hommat, niin kepuloisille ei jää enää ketään jäljelle, mutta sitkeä TEKIR koulutettu Katri voi hyvinkin onnistua irtautumaan solisalirattien kahleista.

Valovoimainen TEKIR koulutettu KATRIhan kelpaa mihin tahansa toiseen puolueeseen edustajaksi tai jopa tärkeämpiin tehtäviin, koska kepuloisten kukkulan kungattareksi ei kyllä kahta naista millään mahdu.

TEKIR koulutettu KATRI on myös selkeästi sanonut, että yrittäjiä ei jätetä, eikä Suomen tule ryhtyä EU:n EURO-hujareita tukemaan ja narulla työntämään.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: