Keskustelu

poliittinen tarkkailijaKOTIÄITI SANNA MARIN23.8.2020 22.03
Sanna Marinin tärkeä linjapuhe pohjusti Sokoksen entisen kassaneidin valintaa tulipunaisen sos. dem puolueen puheenjohtajaksi.

Sanna korosti ennen kaikkea sitä, että hän hoitaa nyt kolmea työtä samanaikaisesti. Ilmeisesti Sannan työaika onkin 24h/7.

Nyt keskeinen ongelma on kasvomaskien tilaukset ja pienten lasten testauspakko vankilatuomion uhalla.

Veikkaan, että Sanna tulee uupumaan sairaalakuntoon jo ennen kunnallisvaaleja.

Minä ihmettelen sitä, miten Sanna meinaa maksaa kansainvälisiltä rahoittajilta vuoden loppuun mennessä vipattavat noin 130-140 000 milj. euroa, kun Suomen kumulatiivinen vaihtotase EU:n kanssa on vuosina 2006-2019 ollut negatiivinen - 91 041 milj. euroa.

Kaikki tämä EU-maille ja pääasiassa Saksalle Suomesta siirretystä rahavirrasta on nyljetty suomalaisten veronmaksajien selkänahoista ja siis pois meidän hyvinvoinnista.

Tästä yksinkertaisesta syystä meillä terveydenhuollossa, opetustoiminnassa ja läpi koko yhteiskunnan ihmiset uupuu töissään ja palkkanauhoistaan toteavat kuun lopussa, että verojen jälkeen käteen ei jäänyt kuin nirkosesti ruokarahat.

Asuntomenossakin on turvauduttava asumistukeen ja bensapumpulla noin 70% bensan hinnasta menee suoraan veroina saksalaisten kroisosten elättämiseen ja rahanpesupankkien tukemiseen.

Kaiken tämän keskellä Sanna kiitti ("Kiitos, Tack") puheenjohtajaksi valintaansa ja totesi, että hän on hyvä kotiäiti, joka Tampereellekin tultuaan ensimmäiseksi siivosi myös toisen kotinsa.

Keittiöhommissa Sanna näyttää kuitenkin selvästi jäävän hopeasijalle, kun Sannan kotitöitä verrataan kepuloisten KORVABUUSTI ANNIKAN jauhopekaloihin.

Sanna pyrkii kuitenkin toimimaan demujen tulipunaisten tavoitteiden mukaisesti!!!!

Ilta-Sanomien mukaan Sannaa harmitti, että "Emma tytär ja Markus rakas" eivät koronan vuoksi päässeet todistamaan tehokkaan kotiäidin valintaa demujen johtajaksi.

Alla IS:n raportti Sannan juhlapäivästä.

Poliittinen tarkkailija onnittelee Sannaa lämpimästi valinnasta!

"Pääministeri Sanna Marin (sd) tasapainoilee ajankäytössään tästä viikonlopusta lähtien kolmen roolin välillä. Hän painottaa olevansa paitsi Sdp:n puheenjohtaja ja pääministeri myös perheenäiti.

□ Pääministerinä ensisijainen tehtäväni on tietenkin johtaa Suomea ja sitä työtä, mitä yhdessä muiden puolueiden kanssa tehdään. Se on erittäin vastuullinen ja tärkeä tehtävä.

Puolueen puheenjohtajana Marinilla on edessään ensimmäiset vaalit keväällä, kun Suomi äänestää kuntavaaleissa. Niissä tavoitteena on tietenkin voitto.

□ Näiden roolien lisäksi olen myös pienen lapsen äiti. Perhe on minulle tärkeä asia elämässä ja kyllä minun on tarkoitus olla myös ihan täysimääräisesti perheenäiti ja oman tyttäreni elämässä läsnä, Marin listaa roolejaan.

Pääministeri ja puheenjohtajan töiden yhdistäminen on ollut monille Marinin edeltäjille haasteellista yhä nopeammin liikkuvassa maailmassa.

Marinin mukaan hän ei pääministerinä ja äitinä pysty kiertämään Sdp:n kenttää joka viikonloppuna.

□ Ei ole niin, että tulen vain kiertämään eri puolilla Suomea, enkä näe omaa perhettäni.

Ajattelin tasapainoista elämää viettää näistä tehtävistä huolimatta. Marin katsoo, että aikaa perheelle on vain yksinkertaisesti järjestettävä.

Sen vuoksi hän ei eilen osallistunut illalla pidettyyn Tampereen kaupungin vastaanottoon vaan meni kotiin tapaamaan Emma-tytärtään.

□ Että hänkin näkee äitiä. Ehdin viettämään tytön kanssa muutaman tunnin aikaa ja leikkimään hänen kanssaan. Nämä on ovat niitä valinnanpaikkoja, joita arjessa kohtaamme."

Näyttää siltä, että Sanna on kuitenkin asettanut demujen edut oman lapsensa edun edellä.

Tästä ei hyvä seuraa.

STM:n Kirsi Varhilan ja Krista Kiurun sekä peruspalveluministeri KORVABUUSTI ANNIKAN olisi hyvä opastaa Sannaa perheen ja työelämän välisessä tasapainotaistelussa.

"Rakkaan Markuksen" työurakin voi olla kohta vaarassa, vaikka hän on Sannan ilmoituksen mukaan hyvä keskustelemaan poltiikasta syvällisesti.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: