Keskustelu

RahastusTaas maksetaan16.9.2020 17:36
Jos sinulla on tontti Kuopion kaava-alueella, saat pian laskun jalkakäytävien kunnossapidosta ? vaikka kadullasi ei olisi jalkakäytävää.
Artikkeli Savon Sanomista.
Taas lisämaksu olemattomasta niin kuin hulevesimaksu.

alan kolmas miesRe: Taas maksetaan17.9.2020 0:05
Mitä ihmettä nim. merkki Rahastus valittaa???

Täytyyhän ne harmaat vedet käsitellä asianmukaisesti ja isossa Kuopion kaupungissa täytyy luonnollisesti myös olla paljon harmaita vesiä, jotka ovat levinneet ympäri maakuntaa ja todennäköisesti myös Kallaveteen.

Minä vaan odotan sitä päivää, kun Kuopiosta löytyy ensimmäinen koronavirus Kuopion hulevesistä.

Käsittääkseni Suomessakin on jo jossain päin tehty koronahavaintoja likaviemäreiden vesistä.

Ulkomaillahan tämäkin virusten jahtaaminen on jo yleistä kansanhuvia.

Kuopiossa on aikojen saatossa erityisen suurella huolella keskitytty näihin fyysisiin terveysasiohin mm. Fimean vuosikausia kestäneen lääkeviraston epäonnistuneen siirron kautta, mutta mentaalinen puoli on jäänyt Niuvanniemen sairaalaa lukuunottamatta vähemmälle.

Parhaillaankin Kuopiossa taidetaan käydä surullista oikeudenkäyntiä, kun joku ahdistunut nuori intoutui miekkailemaan järkyttävin seurauksin paikallisessa Ammattikorkeakoulussa.

Puna-viherpipertäjillä on keskeinen vastuu näissä kansankiihotus operaatioissa.

Ensin oli ilmastokauhu. Sitten tuli korona.

Kun korona alkaa jo olla voitettu kanta, niin nyt YK:ssa on havaittu elämän monimuotoisuuden tuho ja aavikoituminen sekä merenpinnan nousu.

Saa nähdä missä vaiheessa Suomenkin hallitus ja mahdollisest myös EU:n parlamentti käynnistää Turussa puisten modernien Nooan Arkkien valmistusohjelman.

Nyt olisi kiireimmän kaupalla käytävä kysymässä Suomen ilmastopanelin johtaja emeritusprofessori Markku Ollikaiselta, kuinka monta tonnia hiiltä sitoutuu suomalalaisesta männnystä rakennettuun tervattuun 500 m pitkään Nooan Ristelyarkkiin.

Tietysti tuollainen risteilyalus kulkisi tuulivoimasta saadun sähkön avulla.

Kysymyksessä olisi siis täysin saasteeton Nooan Ristelyarkki, johon olisi äärimmäisen helppo lastata kyytiin kaikki kotimaiset eläimetkin, jolloin vieraseläinlajit ja kasvitkin saataisiin kätevästi uutettua suolaisen meriveden vietäväksi sinne, mistä ovat tulleetkin.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: