Keskustelu

alan kolmas miesKORVABUUSTI KAULITSI KEPULLE LÄPILEIVÄT!!!!16.9.2020 23:09
Harvoin on Suomessakaan nähty sellaista poliittista itsemurhaa, jonka KORVABUUSTI ANNIKA järjesti kepuloisille taannoisessa Oulun virtuaalikokouksessa.

Innokas KORVABUUSTI ANNIKA kaulitsi kepuloisille turvetuottajille ja muillekin budjettiriihessa läpileivät ja härkäviikot.

Useat entiset kepuloiset vaikutusvaltaiset henkilöt kuten esim. Jarmo Korhonen ja Hannu Hoskonen ovatkin jo esittäneet kovaa kritiikkiä KORVABUUSTI ANNIKAN läpileivän kaulintaharjoituksista

Alkiolainen juristi Mikko Alkiokin on myös ehtinyt jo eroamaankin KEPUsta.

Mikko Alkiohan on todennut, että KORVABUUSTI ANNIKAn ja sosialisti Krista Kiurun kehittelemä Maakunta Sotekin on näköjään romuttamassa jo koko Etelä-Suomen terveydenhuollonkin.

Tarjolla on SOTE-palveluissa veronmaksajille satojen miljoonien eurojen lisälaskut ja huonommat palvelut.

Helsingissä ja Espoossa on jo todettu, että KORVABUUSTI ANNIKAN kaulitsema ja Krista Kiurun SOTE - suunnitelma ei tule menemään läpi.

Säätytalolla KORVABUUSTI ANNIKA ja Sanna Marin totesivat yhdessä, että ISOISTA ASIOISTA päästiin yhteisymmärrykseen.

Yhdessä siis todettiin, että kepuloisten kannatus on nyt saatu pysyvästi painettua jo lähelle 10%:n kusirajaa.

Se täytyy kyllä todeta, että KEPUn häviäminen KORVABUUSTI ANNIKAN toimesta Suomen poliittiselta kartalta on todella ISO ASIA.

KORVABUUSTI ANNIKAA voi verrata vaikka 1912 haaksirikkoutuneen TITANIC - laivan kapteeni Smithiin, joka ajoi ns. uppoamattoman laivan 23 solmun nopeudella jäävuoren kylkeen keskellä Atlantia.

Meni vain vähän yli 4 tuntia, niin laiva oli pohjassa. Sen ajan suurin laiva siis vajosi meren syvyyksiin.

Suomessa KORVABUUSTI ANNIKA on ryhtynyt koko kansan RUUNEPERIKSI.

Runoilemalla Suomen jäsenmäärältään suurimmalla puolueella onkin sitten seuraavissa ediskuntavaaleissa jäljellä tuskin muita kansanedustajia kuin KORVABUUSTI ANNIKA, KURVIT SUORIKSI ANTTI ja LOHENKALASTAJA MARKUS:

Ei ole mikään ihme, että Hannes Manninen ja Terra Sipilä ovat jo todenneet, että kansakunnan kusitolppana ei kukaan täysjärkinen viitsi enää olla.

Ihmetellä täytyy, miten HARMAA MATTI saatiin uhrautumaan tähän kepuloisten läpileipien kaulintaoperaatioon.

Tapansa mukaan YLE:n haastattelemat kadunmiehet ja naiset ovat olleet innoissaan, kun muutaman koronapotilaan seulontaan ja hoitoon satsataan peräti yli 4 000 milj. EUR.

TE toimistoihin on myös tarkoitus palkata työttömien haastatteluhenkilökuntaa 76 milj. EUR:lla.

Valitettava totuus vain on, että haastattelemalla ei synny yhtään uutta työpaikkaa Suomeen.

HARMAA MATTI kuitenkin totesi, että tämä haastattelumenetelmä on kaikkein edullisin työllistämistoimi, koska hallitus luo uusia työpaikkoja 10 vuoden päästä ehkä 80 000.

Samaan aikaisesti siis 10 tulevan vuoden aikana Suomen työmarkkinoilta kuitenkin poistuu työvoimaa mm. mielenterveysongelmien, luonnollisen eläköitymisen ja talouselämän rakennemuutoksen kautta varmaankin ainakin 443 350 (55-64 vuotiaiden työllisten henkilöiden nykyinen kokonaismäärä) henkilöä nykyisten noin 460 000 työttömän lisäksi.

Huh, Huh kuka auttaisi meitä oikeistolaisia suomalaisia patriootteja tässä "korona-ahdingossa"???Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: