Keskustelu

poliittinen tarkkailijaHirmuinen haloo taas Suomessa26.9.2020 4:34
YLE ja muu Suomen valtamedia on taas nostanut metakan suomalaisen täysin tuntemattoman toimittaja Jessika Aron töpppäyksestä.

Jessika oli ilmeisesti kirjottanut jotain asiallista venäläisten trollien puuhastelusta Amerikan taannoisissa vaaleissa, josta hänelle oltiin antamassa jokin tunnustuspalkinto.

Amerikassahan vasta nyt on alettu paljastamaan, millaista törkeätä peliä sikäläinen valtamedia ja Obaman korruptoitunut hallinto on Trumpin vaalivoiton eliminoimiseksi harrastanut jo lähes 6 vuotta putkeen.

Nähtävästi vasta Jessikan palkintoilmoituksen jälkeen Jessikan Trumpin vastainen twiittailu oli tullut ilmi sikäläisen ulkoministeriön virkamiesten tietoon.

Amerikassa presidentti kuitenkin johtaa ulkopolitiikkaa, joten olisi aika erikoista, jos ulkoministeriö alkaisi palkitsemaan joitakin innokkaita tuntemattomia toimittajia, jotka arvostelevat ehkä kaikkien aikojen parasta USA:n presidenttiä.

Täysin arvostelukyvytön Jessika Aro mahdollisesti saatuaan palkinnon, olisi myös tehnyt melkoista vahinkoa Suomen omalle Unilukkarille, jolle vihdoin on ovet olleet auki myös Valkoisessa talossa.

Tästäkin näkee, että Trump oli kaukaa viisas, eikä halunnut saattaa meidän Unilukkariamme ikävään välikäteen.

Unilukkarillahan kyllä riittää nuoralla taiteilua muutoinkin, joten tässä taiteilussa ei tarvita Jessika Aron kaltaisia puolitotuukisia kirjoittavia besser-wisser-toimittajia, joita valitettavasti etenkin Hesarissa ja YLEssä riittää.

Entisen missimme Ninni Laaksosen metoo paljastus Donaldin "peffan" nipistelystä ei myöskään johtanut siihen, että Ninnille olisi myönnetty Nobelin rauhanpalkinto.

Muistelen, ettei Ninni ole myöskään vielä päässyt keikistelemään Hollywoodin punaiselle matollekaan, joissa kaikkien kynnelle kykenevien Trumpia arvostelevien naisnäyttelijöiden täytyy käydä vuosittain vilauttamssa sekä ylä- että alapäätään ja lausua: I hate Donald Trump, because he´s racist and mass murderer!!!

Sen sijaan näyttää siltä, että nykyään Donaldille ollaan jo myöntämässä kaksikin rauhanpalkintoa.

Serbia ja Kosovo ovat tiettävästi sopineet jo siitäkin, että siellä jo jokin järvikin nimitetään Donald J. Trumpin mukaan.

Minä olisin sitä mieltä, että meilläkin voitaisiin harkita sitä, että Saimaasta voitaisiin hyvin tehdä rauhan järvi ja laittaa nimeksi Saimaa, the Peace Lake of Donald J.Trump.

Samalla voitaisiin myös neuvotella Suomelle takaisin Neuvostoliiton meiltä ryöstämä Karjala ja tietysti samalla myös Petsamo.

Rahallahan tämäkin asia on ratkaistavissa ja kyllähän raha Putinille kelpaa, kun kansa alkaa sielläkin kohta vaatia eläkkeitään.

Kanki Kaikkonen voisi olla mukana tässäkin rahan hankkeessa ja kytkeä se sopivalla tavalla kehitteillä oleviin hävittäjäkauppoihin.

Tiettävästi Kanki Kaikkosellakin on karjalaiset sukujuuret.

Uskoisin, että Ahtisaaren Marttikin voisi hyvin olla mukana tässä rauhan projektissa, kun Martinkin juuret ovat siellä kauniissa Karjalassa.

Sitä paitsi Marttihan tuntee myös hyvin nuo Kosovonkin asiat.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: