Keskustelu

poliittinen tarkkailijaRUOKOLAHDEN LEIJONA LÖYTYI VIHDOIN26.9.2020 17:27
Sanna Marinin Suomen historian vasemmistolaisin hallitus on viemässä Suomea kohti lopullista sortumista.

Maata on nyt johdettu tammikuusta lähtien kuin minkä tahansa pienen kunnan terveyskeskusta.

Krista Kiuru on jo korona luennoillaan saanut tapettua koko Lapin tuottavan matkailubisneksen ja nähtävästi kohta myös pääkaupunkiseudulla ravitsemusliiketoiminta todetaan perustuslain vastaiseksi.

Koska on osoitettavissa, että ravintoloissa korona saattaa levitä yöllä, kun turvaetäisyyksistä ei välttämättä pidetä huolta, niin seuraavassa vaiheessa todennälöisesti THL tulee ehdottamaan kieltolakia, joka on tietysti selvästi halvempi ratkaisu kuin maskipakko tai peräti 1 400 milj. EUR:a maksavat koronatestaus- ja maskikustannukset.

Kautta Suomen historian demuilla on ollut tavoitteena ohjata pienintäkin piirtoa myöten, miten suomalainen saa elää.

Esim. 1970-luvulla silloisen demu ympäristöministeri Kaj Bärlund käynnisti pankkimaailman sosialisoinnin 1970-luvulla seuraavasti (Wikipedian tieto):

?SAK, sosialistiset nuorisojärjestöt ja TUL vaativat sosialisointia.

Vaatimuksen taustalla oli Kaj Bärlundin vuonna 1976 Sosialistinen politiikka -lehteen kirjoittama artikkeli, jossa Bärlund vaati liikepankkien ja vakuutuslaitosten saattamista yhteiskunnan haltuun.

Joukko vasemmistolaisia kansanedustajia teki vuonna 1979 lakialoitteen, jonka mukaan valtioneuvosto olisi nimittänyt enemmistön liikepankkien hallintoneuvoston jäsenistä.

Hallintoneuvoston tehtävä oli valvoa pankin johtokuntaa ja valita sen jäsenet sekä toimitusjohtaja. Lisäksi valtioneuvosto olisi saanut valita kolmasosan pankin tilintarkastajista. Pankin osakkeenomistajat olisivat saaneet oikeuden vaatia valtiota lunastamaan omistamansa osakkeet.

Aloitteen allekirjoittivat mm. Kaj Bärlund, Tarja Halonen, Tellervo Koivisto, Lasse Lehtinen, Liisa Jaakonsaari, Matti Ahde, Jacob Söderman, Ulf Sundqvist, Pirkko Työläjärvi, Kaarina Suonio ja Erkki Liikanen. Aloite kuitenkin hautautui hiljaisuuteen, eikä siitä koskaan keskusteltu eduskunnassa.

Vuonna 1985 joukko kansanedustajia teki uudelleen lähes samansisältöisen aloitteen. Tälläkin kertaa aloite tehtiin Kaj Bärlundin johdolla.

Allekirjoittajina olivat nyt mm. Tarja Halonen, Reino Paasilinna, Antti Kalliomäki, Arja Alho ja Paavo Lipponen. Aloite lähetettiin lausunnolle valiokuntaan, josta se ei koskaan palannut."

Nyt 2020-luvulla Sanna Marinin vasemmistolaiselle utopialle ei näytä löytyvän rajoja. Marin ei nyt puhu pankkien sosialisoinnista, mutta Marin puhuu hienommin "yritysten yhteiskuntavastuusta".

Marinin löyhäpäiset puheet ovat täysin länsimaisen demokratian vastaisia ja täyttävät Marxismi-Leninismin yhteiskunnalliset dogmit viimeistä pilkkua myöten.

Kun Suomessa perustuslain mukainen yksityinen liiketoiminta ei näytä kantavan riittävästi yhteiskuntavastuutaan, niin Marinin ajatusten looginen jatkumo on, että yritystoiminta on otettava yhteiskunnan haltuun.

Krista Kiurun lausuntokierroksella olevassa Maakunta Sote-bumagassa nämä periaatteet on jo terveydenhuollon osalta kirjattu lakipykäliksi.

A-studiossa kepuloisten ajatushautomon puhemies Markus Lohi vahvisti, että suunnitteilla on jo ulkoistettujen yksityisten terveyshuoltopalveluja koskevien sopimusten taannehtiva purkaminen.

Ainoastaan yksityiskohdista enää tullaan neuvottelemaan. Suunnitelmat täyttävät tietysti taannehtivan pakkolunastuksen tunnusmerkit.

Nyt RUUNEPERI SAARIKKO on taas avannut kotileipomonsa ovet Ilta-Sanomien toimittaja Hanna Vesalalle ja kertonut, että hän on taistellut Ruokolahden Leijonan tavoin, että Sanna Marinin hallituksen yhteiskuntavastuullinen liima varmasti pitää seuraavasti:

"KESKUSTAN puheenjohtaja, tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko ei niele kritiikkiä siitä, että puolue olisi jäänyt alakynteen budjettiriihessä.

Saarikosta puolueen kädenjälki riihen ratkaisuissa oli merkittävä. Tärkeintä keskustalle oli pystyä luomaan vakautta koronakriisin keskellä.

 Joillakin lähtökohtana oli se, että pysyykö hallitus edes pystyssä. Voin sanoa, että taistelin leijonan lailla siitä, että meillä on yhteistyö- ja päätöksentekokykyinen hallitus. Eihän sellaisella hallituksella ole virkaa, joka ei kykene päätöksiin, Saarikko paaluttaa.

Saarikko sanoi jo puheenjohtajaksi valintansa jälkeen, että Sdp:n ja keskustan punamulta-akselin vahvimman liiman pitää muodostua työn ja koko Suomen voimavarojen ympärille.

Näin Saarikosta myös kävi. Sdp:tä ja keskustaa yhdisti neuvotteluissa lopulta huoli teollisuuden säilymisestä Suomessa ? hallitusohjelman mukaisesti kestävällä tavalla.

Toimittaja Vesalan mukaan pääministeri Sanna Marin (sd) näytti tosin perjantaina sekoittavan viestiä yrityksille peräämällä Talouselämä-lehden haastattelussa jälleen kerran yrityksiltä yhteiskuntavastuuta. Saarikosta keskustelu yhteiskuntavastuusta liikkuu hivenen ylätasolla.

RUUNEPERI SAARIKKO ON kuitenkin sanonut haluavansa luoda keskustasta vahvaa akselia Sdp:lle.

Marin ja Saarikko esiintyivätkin budjettiriihen aikana huomiota herättävästi tandemina. Keskustalaiset myös mielellään twiittaavat Marinin-Saarikon hallituksesta. Saarikon mukaan tandem syntyi spontaanisti."

RUUNEPERI SAARIKON ei tarvitse ip-lehdissä mainostaa, että hänen ja Marinin välinen yhteistyö on syntynyt spontaanisti, koska RUUNEPERILLÄ on jo kotioloissa spontaani demu-suhde oman Erkkinsä kanssa.

RUUNEPERIÄ voi jo nyt onnitella siitä, että tulevissa kunnallisvaaleissa RUUNEPERIN puolueen kannatus on välillä 5-8% ja seuraavissa eduskuntavaaleissa RUUNEPERIN johtamalle KEPU:lle voi hyvin käydä "siniset".

KEPU pettää aina ja Mauri Pekkarinenkin meni tyhmyyttään liittoutumaan demujen Don Eeron ja Miapetra Kumpula-Natrin kanssa, kun EU:n piti ottaa kantaa siihen, voiko Venäjällä hermomyrkyllä hiljentää opposition äänitorvet.

Näiden korruptoituneiden suomalaisten MEPPIEn äänestyskäyttäytyminen viittaa siihen, että kohta Suomessakin saattaa joku äänekäs opposition edustaja saada äkillisen "koronatartunnan".

Meilläkin poliittinen pakkosyöttö ja otteet ovat siis kovenneet ja Jämsässä persujen edustaja Pekka Katajakin joutui jo murhayrityksen kohteeksi.

Täytyy muistaa, että historiallisesti Suomi on Espanjan jälkeen Euroopan väkivaltaisin maa.

poliittinen tarkkailijaRe: RUOKOLAHDEN LEIJONA LÖYTYI VIHDOIN27.9.2020 1:21
Kansan mitta tuli täyteen RUUNEPERIN PUNAMULTAA!!!

Eduskuntaan on kerätty 50 000 henkilön allekirjoittama kansalaisaloite EU:n "korruptio- ja rahanpesupaketista".

EUROon mentiin aikoinaan ilman kansanäänestystä ja tulokset on nyt nähty.

Nyt Sanna Marinin ja RUUNEPERIn punamultahallitus yrittää ujuttaan Suomen maksamaan Saksan, Ranskan ja Italian pankkien korruption ja rahanpesun muka koronan aiheuttaman taloudellisen katastrofin varjolla.

Sanna Marin ja RUUNEPERI näköjään pyrkivät sitomaan Suomen vuosikymmeniksi EUROn orjaksi.

No way!!!

Oppositio on jo todennut, että mitta on nyt täynnä.

Välikysymys on tulossa ja RKP:n Anna-Maija Henrikssonkin on jo todennut, että Maakunta Sotenkin rahoitus on täysin auki.

Täytyy muistaa, että Sammakko Antin eli siis Sanna Marinin muodostama hallitus nojasi siihen, että demut saivat eduskuntavaaleissa muistaakseni vain yhden kansanedustajan enemmän kuin persut ja kaksi paikkaa enemmän kuin kokoomus, jotka molemmat lisäsivät paikkoja yhdellä.

Kepuloiset taas menettivät rökäletappionsa jälkeen peräti 18 paikkaa, mutta hirttäytyivät demujen ja vihervassareiden kelkkaan ja valtapeliin.

Käytännössä taannoisessa hallitusratkaisussa tehtiin sama operaatio kuin Kekkosen valinnassa presidentiksi vuonna 1956.

Yhden äänen enemmistön turvin koko kansa laitettiin 1956 rähmälleen kymmeniksi vuosiksi Neuvostoliiton politrukkien sylkykupiksi.

Nyt on menossa sama nukketeatteri, jossa naruja vetelee EU:n byrokraatit ja Suomen Pankki. Käytännössä siis Saksa ja Ranska.

Nyt Suomen eduskunnan onkin syytä käsitellä laajasti Sanna Marinin neuvottelema EU:n rahoitussopimus, josta EU:n tuomioistuin ei ole antanut juridisestisitovaa lausuntoa tai päätöstä.

EU:n tuomioistuin ei ole myöskään antanut hyväksyntää Krista Kiurun ja Markus Lohen ideoimalle Maakunta Sotelle, joka monin osin on ristiriidassa EU:n sopimuksen lähipalveluja koskevien normienkin ja rahoitussäännösten kanssa.

Puhumattakaan siitä, että EU-oikeus voisi missään olosuhteissa hyväksyä sen, että Suomen Valtio ryhtyy taannehtivasti purkamaan esim. yksityisten terveydenhuoltoalan toimijoiden tekemiä täysin perustuslain mukaisia liikeyrityksiä tai niiden tekemiä sopimuksia.

Taannehtivaa oikeudenkäytäntöä Suomessa on tietääkseni viimeksi harrastettu 1940-luvulla, kun Kekkosen ollessa oikeusministerinä käynnistettiin silloisen Presidentti Rytin ja muutamien muiden sotasyyllisyysoikeudenkäynnit, jotka johtivat mm. Rytin kohdalla käsittämättömään ihmisoikeuksien vastaiseen tuomioon.

Tällaista vääryyttä ei ole tietääkseni tapahtunut missään muussa sivistysvaltiossa.

Tosin nyt Haagissa joitakin diktaattoreita on pistetty tiilenpäitä lukemaan, mutta Presidentti Ryti ei ollut diktaattori, vaan hän oli sankari, joka ilmeisesti ainoana suoraselkäisenä suomalaisena uhrasi itsensä, jotta Suomen itsenäisyys voitiin säilyttää.

Anna-Maija Henrikssonille on siis nyt yllättäen langennut iso vastuu.

Manun johdolla Suomen liittyminen EU:iin ja rahaliittoon toteutettiin, kun Paavo Lipponen oli pääministeri ja Unilukkari toimi valtiovarainministerinä.

Näitä ratkaisuja puolusteltiin aikoinaan turvallisuuden ja vakauden perusteella, mutta ne perusteethan on jo moneen kertaan todettu olleen perusteettomia siis epätosia.

Rahaliitto ei ole ollut missään vaiheessa Suomelle turvallisuustekijä vaan päin vastoin hanke, joka suurella varmuudella tulee tuhoamaan koko itsenäisen Suomen olemassa olon ennen pitkää.

Tällaiset koko Suomen olemassa oloa koskevat päätökset on tietysti tehtävä vahvan kansan enemmistön turvin.

Sellainen enemistö ei synny siten, että demuilla on eduskunnassa vain 1-2 edustajaa enemmän kuin suurimmilla oppositiopuolueilla ja Demujen Sanna Marin määrittelee yrityksille ja niiden johdolle, mikä on oikea yhteiskuntavastuun tapa ja taso.

Suomi ei ole lastentarha, vaan sen pitäisi jo yli 100 vuotiaana olla itsenäinen demokraattinen valtio.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: