Keskustelu

poliittinen tarkkailijaVoi, voi kun on KAMALAA!!!12.10.2020 22:32
Ruotsalainen 17 vuotias koulupinnari ja ADHD lapsiparka on ilmoittanut tukensa Amerikan presidentinvaaleissa 78 vuotiaalle DEMENTIA JOE BIDENILLE JA KAMALA HARRISILLE!!!

Greta Thunberg
@GretaThunberg
I never engage in party politics. But the upcoming US elections is above and beyond all that.
From a climate perspective it?s very far from enough and many of you of course supported other candidates. But, I mean?you know?damn!
Just get organized and get everyone to vote #Biden

Mitähän vihervassarit ja globalistit vielä keksii?

Eihän näitä kaikkia päästään seonneita mitenkään saada Niuvanniemellekään mahtumaan, joten ennen kuin Säyneisten kyläkoulu on purettuna, kannattaa kysyä tulisiko Greta mahdollisesti lepäämään ja miettimään seuraavaa puhettaan YK:ssa Säyneisen kyläkoululle Suomen luonnonrauhaan?

Ei ole mitään epäilystä, että nuo ilmastotalkoot käy raskaiksi ja panee pikkutyttöjenkin päät sekaisin, kun kommunistinen Kiina on hiilivapaa ehkä aikaisintaan vasta 100 vuoden päästä (erikoisasiantuntijan lausunto tänään Hesarissa).

Onneksi sentään meillä entinen SAK:n juristi ja yhteiskunta-aktivisti Tarja Halonen on jo rientänyt antamaan täyden tukensa demujen Sanna Marinille ja Krista Kiurulle ns. Maskijupakassa.

On aivan selvää, että Maskijupakka on monin verroin vakavampi rötös kuin aikoinaan oli se kuuluisa Kätilöopiston juttu.

Mistähän se johtuu, että Sanna Marinin hallituksen kaikki ministerit alkaa jo olla oikeuskanslerin ja valtakunnan syyttäjän tutkinnan kohteina?

Onkohan tässä joku systeeminen virhe päässyt tapahtumaan esim. ministereiden valatilaisuudessa?

Epäilen, että Unilukkari on saattanut nukahtaa valatilaisuuden aikana, koska noita ministerivaloja Sanna Marin hallitusta pystytettäessä niin tiuhaan tahtiin vannottiin.

Unilukkari on saattanut ehkä erehtyä siinä, että ministreriksi vannoi epähuomiossa sellaiset henkilöt, joiden piti itse asiassa erota tehtävistään epärehellisyyden ja pätemättömyytensä vuoksi.

Juankoskelta on pysäytetty jo JBOY:n biovoimalakin, kun Juankosken päättäjät ensimmäisenä Suomessa päättivät lopettaa helkkarin hyvin kannattavan turpeen poltonkin laittomasti verorahoilla rakennetussa ja ylläpidetyssä kylän moderneimmassa biovoimalassakin.

Greta Thunberg voisi vielä käydä jonain viikonloppuna Säyneisistä tarkistamassa biovoimalan kellarinkin, onko Eerika muistanut ripustaa kellarin seinälle lupaamansa valokuvan alan kolmannesta miehestä.

Vahva epäilys on, että kepuloiset ovat tässäkin asiassa pettäneet taas kuten aina.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: