Keskustelu

Punainen ParoniJuankosken ruukkialue14.10.2020 12:06
Kysymys: mitä Juankosken ruukkialueelle nykyisin kuuluu? Onko "suuri kiinteistökehitysyhtiö" Revestor saanut jotain aikaiseksi näinä menneinä vuosina?

juristin alkuRe: Juankosken ruukkialue15.10.2020 1:39
Onkohan Revestorille jo myönnetty suurten kiinteiden kustannusten katteeksi jo koronatukea, kun Patruunanmäen kartanollakaan ei voi nähtävästi enää järjestää isompia Revestorin rahoittajien välisiä neuvotteluja koronarajoitusten vuoksi?

Mini rahoitusneuvottelut ovat onneksi vielä kartanolla sallittuja, kunhan pidetään huoli siitä, että Ristoferilla ja kiinteistömoguli Mika Lehdolla on päällä asianmukaiset MASKIT.

Tietysti on vielä selvitettävä, onko Ristoferilla ja kiinteistömoguli Mika Lehdolla asianmukaiset valtakirjat edes anoa koronatukea Revestorille, kun tiettävästi Mika Lehdon yhdessä toisen kohupankkiiri Heikki Niemelän kanssa perustaman maltalaisen Nemea Bankin toimilupa on jo peruttu EKP:n toimesta ja Nemea Bankin toimintaa koskeva rahanpesututkinta on EU:n toimesta käynnistetty jo ajat sitten.

Koronatuen anomisen kannalta on myös hyvä, että Milini Holding Ltd myönsi Ristoferille prokuraoikeudet 28.10.2018 edustaa Premium Boardia (Premium Board Capital Oy:n tytäryritys), kun Amsterdamin ja Helsingin käräjäoikeuksien päätösten perusteella näyttää siltä, että Samoriz toimi laittomaan takauksen liittyneissä järjestelyissä omavaltaisesti aikavälillä 2011-2018.

Punainen ParoniRe: Juankosken ruukkialue15.10.2020 15:39
Taitaa Revestorin rahoittajia olla sen verran vähäisesti liikkeellä että kartanomaiset neuvottelutilat eivät enää ole tarpeen. Akuutit kassavajeet hoitunevat kätevimmin erinäisten pikavippiäppien kautta.

Minineuvottelut kaatunevat maskipakkoon, ei kai kukaan, hiukan maskien antaman suojaan paneutunut henkilö, sellaista naamaansa vetäisi.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: