Keskustelu

alan kolmas miesKATRILTA HIENO SUORITUS27.11.2020 4:16
Täytyypä antaa sirkeäsilmäiselle POHJOLAN KATRILLE 10 pistettä hienosta esiintymisestä Susanna Päivärinnan haastattelussa.

Päivärinta oli kaivanut jostain itsenäisyyspäivän kuvankin ja näköjään yritti ottaa selvää, miten KATRIN parisuhdeasiat sujuu hänen erottuaan ensin ministerintehtävistä ja sitten vielä hävittyä kepuloisten puheenjohtajavaalit.

KATRI ei kuitenkaan lähtenyt mukaan tähän Päivärinnan selvään provokaatioon.

Median lahtaaman KATRIN kohdalla on paljon samoja elementtejä, joita nyt todistetaan huomattavasti isommassa mittakaavassa törkeästi väärennetyissä USA:n presidentin vaaleissa.

USA:ssa maan ehkä kaikkien aikojen parasta presidentti Donald J. Trumpia valtamedia yhdessä demokraattien ja jopa katkeroituneiden republikaanien toimesta on lyönyt ilman mitään juridisia perusteita kuin vierasta sikaa yhtäjaksoisesti jo yli 4 vuotta putkeen, koska politiikan ulkopuolinen Trump oli luvannut kuivattaa Washingtonin virkamiesten ja poliitikkojen läpeensä korruptoituneen suon eli ns. DEEP STATEn.

Suomessa taas valtamedia ja etenkin kepuloiset ovat omasta puolestaan tehneet kaikkensa, jotta raikas ja suoraselkäinen POHJOLAN KATRI saataisiin nonsaleerattua ja heitettyä bussin alle, jotta RUUNEPERI ANNIKALLE saataisiin gallup - noste.

Hesari julkaisi 25.11.2020 Kantarin tuoreimman puolueiden kannatusta kuvaavan gallupin tulokset.

Viiden johtavan puolueen kannatus oli seuraava:

 Demut 20.8%
 Persut 19.8%
 Kokoomus 16.5%
 Kepu 11.7%
 Vihreät 11.1%

Vuoden 2018 alussa kyseisten puolueiden kannatukset olivat seuraavat:

 Kokoomus 22.0%
 Demut 18.5%
 Kepu 15.5%
 Vihreät 15.0%
 Persut 7.8%

Kyyti on ollut kylmintä kokoomuksessa. Täytyy ihmetellä, miten Petteri Orpopoika on vielä ruorissa. Toisaalta harvalla on kokoomuksessakaan nyt halua lähteä lahdattavaksi, koska koronalasku lankeaa maksuun tulevissa kuntavaaleissa.

Petterillekin on käynyt ohraisesti, kun Petteri puukotti valovoimaista Aleksi Stupukkaa mm. NATO mielipiteiden vuoksi suoraan selkään nähtävästi Unilukkarin tiukassa ohjauksessa.

Ei ole mitään epäilystä, että suuri osa perinteisistä kokoomuksen kannattajista siirtyi juuri tämän puukotuksen vuoksi ennen kaikkea persujen leiriin ja myös Harkimon Liike Nytin kannattajiksi.

Persujen suosio on taas suorastaan räjähtänyt pilviin vain parin viimeisen vuoden aikana. Vaikuttaa siltä, että persut tulevat olemaan maan suurin puolue kevään kuntavaalien jälkeen.

Persujen kannatuksen kasvulle ei rajoja näy. Syykin on selvä. Persuilla on harvinaisen teräväpäinen johto, joka ei ole lähtenyt mukaan valtamedian pakkosyöttämän globalisaation haavekuviin, vaan on keskittynyt reaalimaailman kotimaisiin asioihin.

Hämmästyttävää kyllä, persujen ajama Suomi takaisin politiikka on lähes yksi-yhteen Donald J. Trumpin ajamasta America First-politiikasta, joka on myrkkyä globaalisteille, jotka ovat mahdollistaneet jopa COVID19 hyökkäyksen ympäri maailmaa.

Kepuloisten törkeä KATRIN kohtelu ja valtamedia hännystely tulee kevään kuntavaaleissa kepuloisille vielä kuitenkin kalliiksi, kun koronan "toisen aallonkin" sato vielä joudutaan korjaamaan.

Mitä enemmän kunnon kansalaisia epäinhimillisillä ja tieteeseen perustumattomilla koronarajoituksilla ja muilla määräyksillä potkitaan päähän, sitä varmemmin tulevissa kuntavaaleissakin metsä vastaa kuin sinne on jo vuoden päivät koronasta huudettu.

Alkaa olla jo korkea aika PUNAMULTA hallituksenkin paljastaa totuus.

Koronakuolleita on Suomessa toistaiseksi ollut yhteensä vain 384 kpl.

Tuntuu omituiselta, miksi YLE:n uutislähetyksissäkin lähes parin tunnin välein Suomen kansalle toitotetaan näitä koronaan kuolleiden tai tartunnan saaneiden määriä, kun Suomessa kuolee vuosittain lähes 55 000 ihmistä.

Suurin osa näistä ihmisistä kuolee kuitenkin luonnollisesti vanhuuteen.

AKM selvitti alustavasti THL:n oikeuslääketieteen asiantuntijoilta ruumiinavausten perusteella todettujen kuolinsyiden tilastointia.

Näiden selvitysten mukaan Suomessa Tilastokeskus suorittaa kuolinsyiden seurantaa, joka tapahtuu kansainvälisten ohjeiden mukaisesti.

Tilastokeskuksen seuranta on kuitenkin tyypillisesti noin kaksi vuotta reaaliajasta jäljessä, koska edellisen vuoden kuolinsyyt on perinteisesti Suomessa julkaistu aina meneillään olevan vuoden joulukuussa.

Niinpä Suomessa nyt tältä osin on käytettävissä vain vuoden 2018 viralliset kuolleisuustilastot.

Vuotta 2018 koskevassa Tilastokeskuksen tilastossa Suomessa kuoli normaaliin influenssaan kaikkiaan 700 henkilöä seuraavasti:

 Influenssaan kuoli 436 henkilöä
Näistä yli 65-vuotiaita oli 415 henkilöä
 Influenssa oli myötävaikuttava tekijä lisäksi 264 henkilöllä
 Influenssa mainittiin siis syyksi 700 henkilön
kuolintodistuksessa
 Kaikkiaan suomalaisia kuoli 54 524 henkilöä
 Influenssaan kuolleiden osuus kaikista kuolleista oli siis vain
0.80%
 Influenssan ja myötävaikutusten osuus kaikista kuolleista oli
siis 1.28%

Koronakuolleiden määrä näyttää siis jäävän selvästi pienemmäksi kuin tavallisen influenssan aiheuttamat kuolemat.

Tätä taustaa vasten tuntuu täysin käsittämättömältä, miksi koko Suomi täytyy nykyisen punamultahallituksen ja myös Unilukkarin myötävaikutuksella ajaa täydelliseen kansantaloudelliseen kaaokseen, jonka seurauksena nähtävästi lähes 500 000 suomalaista ajautuu taloudelliseen umpikujaan (luottohäiriöisiä jo yli 390 000 henkilöä) ja akuutin psykiatrisen erikoissairaanhoidon tarpeessa on jo vähintään 250 000 suomalaista, joista suuri osa on alle 30-vuotiaita.

Vuoden 2018 mielenterveystilastojen mukaan psykiatrista erikoissairaanhoitoa saavia potilaita oli Suomessa jo yhteensä 217 438 henkilöä seuraavasti:

 Vuodeosastot 24 881 henkilöä
 Avohoito 192 557 henkilöä
 Yhteensä erikoissairaalat 217 438

Ym. luvut koskevat siis vain erikoissairaaloita, mutta niiden lisäksi psykiatrista hoitoa annetaan tyypillisesti myös lähes kaikissa perusterveydenhuoltopisteissä.

Näin ollen voidaan suurella varmuudella todeta, että Suomessa lähes 500 000 ihmistä on jo selvästi psykiatrisen hoidon tarpeessa.

Näissä luvuissa ei ole vielä mukana jämeräksi valtamedian mainitseman Sanna Marin hallituksen ja vihervassarien aiheuttama korona- ja ilmastohysterialasku.

AKM on hämmästynyt, että tällaiset "terveysalan asiantuntijat" ovat vielä toistuvasti huudelleet eduskunnan hallitusaitiostakin, että kokoomuksen ja persujen tulisi hävetä kriittisiä puheitaan ja pääkaupunkiseudun kaupunkien johtajien sekä johtavien yritysten toimitusjohtajienkin kuten esim. UPM:n Jussi Pesosenkin tulisi kantaa nykyistä suurempaa yhteiskuntavastuuta.

Mitä syvemmälle Suomen talous syöksyy ja YLE:n parin tunnin välein lähetettävät koronauutiset jatkuvat, sitä tiukemmin RUUNEPERI ANNIKA kietoutuu demujen Sanna Marinin ja "MASKI" Krista Kiurun kylkeen.

Uskoisin, että jo ennen tulevia kuntavaaleja RUUNEPERI ANNIKA ilmoittaa, että kepuloiset ovatkin päättäneet sulautua Sanna Marinin johtamaan demuleiriin.

RUUNEPERI ANNIKAN tavoitteena ei näytä olevankaan kepuloisten etu, vaan henkilökohtainen vallanhimo.

RUUNEPERI ANNIKA on nähtävästi syntymästään saakka kuvitellut, että hän on kaikkein kaunein ja suorastaan herran valitsema johtamaan ainakin kepuloisten maallista vaellusta.

On mahdollista, että RUUNEPERI ANNIKA on unissaan nähnyt itsensä jopa pääministerin pallilla tai jopa UNILUKKARIN jälkeisenä presidenttinä.

Työnnettyään valovoimaisen POHJOLAN KATRIN bussin alle RUUNEPERI ANNIKA on joka tapauksessa jo ehtinyt näyttää todellisen luonteensa.

Suomessa ei ole asiaa, johon RUUNEPERI ANNIKALLA ei vuolaita neuvoja annettavaksi.

Enää ei RUUNEPERI ANNIKALLE näy riittävän tiede- ja kulttuuriministerin postikaan. Nyt RUUNEPERI ANNIKA on jo todennut, että ainakin HARMAAN MATIN päivätkin näyttää jo olevan luetut ja sama koskee myös maatalousministeri JARI LEPPÄÄ.

Tässä RUUNEPERI ANNIKAN ministeripyörityksessä ainoa motiivi näyttää olevan kateus ja ehtymätön vallanhimo, jonka ANNIKA on jo itsekin tunnustanut Oulun puoluekokouksen aikaisessa haastattelussa.

RUUNEPERI ANNIKA todennäköisesti tunteekin suurta pettymystä, koska BBC:n lähetyksissä Suomen VIIDEN PUNATULKKU MINISTERIN ryhmäkuvassa ei näy RUUNEPERI ANNIKAA vaan Pohjolan sirkeäsilmäinen KATRI.

Voimmekin nähtävästi kohta odottaa uutta viiden PUNATULKUN yhteiskuvaa, jossa sirkeäsilmäinen POHJOLAN KATRI on vaihdettu RUUNEPERI ANNIKAAN.

RUUNEPERI ANNIKAN valinta ei näytä kuitenkaan nostavan kepuloisten kannatusta, joka oli nyt Kantarin gallupissa vain 11.7%. Edelliseen kannatusmittaukseen verrattuna nousua oli 0.5%, mutta vuoden 2018 kannatustasoon eroa tuli -3.8% -yksikköä.

Huomioiden mittauksen virhemarginaali 2.1%-yksikköä, voimme hyvin mielin todeta, että RUUNEPERI ANNIKAN johtaman KEPUN kannatus on jo hyvinkin alle kusirajan 10%:a.

TERRA SIPILÄN laittaessa pystyyn SOS-hallituksensa puukkojen yössä kepuloisten kannatus oli vielä sentään 23.5%.

Kepuloisten kannatus on siis karkeasti puoliintunut viiden viimeisen vuoden aikana.

Voimme siis turvallisin mielin ennustaa, että RUUNEPERI ANNIKASTA on tullut se kepuloisten puheenjohtaja, joka vihreää KEPUN APILAA kantaen vie tulevissa kuntavaaleissa kepuloisten kannatuksen ensimmäisen kerran virallisesti alle 10%:n kusirajan.

Mahtaisiko RUUNEPERI ANNIKA saada edes 8%:n kannatusta kasaan?

On aivan selvää, että kepuloisten riveissä sirkeäsilmäiselle ja selvästi rehelliselle POHJOLAN KATRILLE ei ole kysyntää.

KATRI on kuitenkin edustava nainen, joten uskoisin, että POHJOLAN KATRI otetaan mielellään vastaan sekä kokoomuksessa että persuissa.

Tiettävästi KATRI on jo syntyjään yrittäjäperheen lapsi, joten KATRI on jo äidinmaidosta perinyt yrittäjähenkisyyden.

Ei ole siis ihme, että POHJOLAN KATRI ei oikein sopinut Sanna Marinin hallitukseen, koska jokainen yrittäjä tietää sen, ettei minkään yrityksen tai valtion taloutta voida pelkän lainarahan varaan laskea. Tästähän KATRI aivan oikein huomautti myös Susanna Päivärinnalle.

KATRIN perässä näyttää siis menevän sitten petollisilta kepuloisilta koko LAPPI. Mikä onkaan sen ihanampaa, kun taas kerran oikeus voittaa.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: KATRILTA HIENO SUORITUS27.11.2020 10:32
Tämä oli siis meidän Tekir-koulutettu Katri. Akm: lle hyvä keskustalainen on tappion kärsinyt keskustalainen kuten Paavo, Katri Juha ja minä.
Meistä kukaan ei kuitenkaan ole katkeroitunut tai kyynistynyt. Puolue ja aate on yksilöä suurempi. Samaa suuruutta on vaikea löytää Stupukassa, tai tässä kohta entisessä pormestarissa joka loukkaantuu herkästi, mikä se nyt olikaan, niin Vapaavuori tai persujen Soinissa.
Ihmisen suuruus näyttäytyy vasta sitten, kun hän on entinen suuruus.

alan kolmas miesRe: KATRILTA HIENO SUORITUS27.11.2020 16:58
Stupukalla on omat vikansa. Pahimpana virheenä pidän sitä, ettei Stupukka ottanut selkeätä kantaa siihen, että EU sopimuksen yhteyteen kyseenalaisin toimin liitetty EURO-kytkentä on ollut se juurisyy, joka on vienyt Suomen kansantalouden täydelliseen katastrofiin.

Suomi on nyt ollut jo parikymmentä vuotta sillä kuuluisalla ns. Kreikan tiellä!!!

Kenelläkään ei Suomessa ole enää yksityisiä töitä.

On vain valtion ja kunnan virkamiehiä ja eläkeläisiä. Kyllähän tällaisen maan luottoluokitus on aina AAA luokassa. Valtio antaa niukan eväsrahan, kansa syö ja valtio sekä kunnat verottaa ihmisten ansiot sellaiselle tasolle, ettei mitään jää säästöön.

Sama raha pyörii taskusta toiseen, jolloin mitään arvonlisää ei voi kertyä (= BKT kasvu on 0.0% p.a. tai mieluummin -2.0% p.a.).

Puuttuvan arvonlisän voi AAA valtio aina vipata kansainvälisiltä institutionaalisilta sijoittajilta tai EKP:ltä, jolla on pääkonttorissaan oma rahanpainokone.

Saattaa muuten olla niinkin, että EKP:n rahanpainokoneen toimittaja on samaisen Dominion Softwaren-nimisen yhtiön toimittama skanneri, jolla Amerikan presidentinvaaleissa ääniä laskeneet demokraatit yön pimeydessä skannasivat vaaliyönä ainakin 30 osavaltiossa 10 milj. laitonta ääntä "Peking Joe" Bidenille.

"Peking Joehan" on jo isoilla uutiskanavillakin todennut suoraan kameralle, että demokraatit kehittivät vaaleihin USA:n historian laajimman vaalipetos organisaation.

Ainakin 2 milj. kuolluttakin nousi äänestämään.

Michiganissakin eräillä isoilla äänestysalueilla äänestysprosentti ylsi jopa 300%:iin, jollaiseen ei ole päästy vielä edes Venäjällä tai Valko-Venäjällä, mutta Amerikka onkin ihmeiden maa.

Osmo Soinivaarakin on Twitteriin mennyt jo kirjoittamaan, että hän ihmettelee, miksi Amerikassa republikaanit ei hyväksy vaalin tulosta.

Soinivaaran linjoillahan tuntuu meillä olevan jo lähes koko Suomen kansa, kun salapoliisikirjailija Matti Rönkä on YLE:N uutisissa moneen kertaan todennut, että "Peking Joe" voitti vaalit ja Unilukkarikin onnitteli Bidenia: "Vihdoin päästiin eroon miehestä, jolla ei ollut pöytätapoja", mutta nyt päästään taas istumaan sivistyneesti perinteiseen tyyliin erilaisiin neuvottelupöytiin.

Stupukka innostui ehkä liikaa, kun Isänmaan etu vaati toimen miehiä kehiin.

Konservatiiviset ompeluseuralaiset eivät pidä siitä, että pääministeri ajaa kesähelteellä shortseissa, harrastaa triathlonia tai lähtee Duudson Parkiin.

Näillä asioilla ei ole kuitenkaan mitään tekemistä pääministerin virkatehtävien kanssa. Niissä ei merkittäviä mokia Stupukalle tullut.

Jos vertaa Stupukan meriittejä esim. Sanna Mariniin, niin voidaan sanoa, että näiden henkilöiden kaikinpuolisessa kokemuksessa on yhtä paljon eroa kuin yössä ja päivässä. Onneksi vielä kuitenkin Stupukan eduksi.

Siinäkin on vielä eroa, että Stupukkaa pyydettiin vastuullisiin tehtäviin, mutta Sanna Marin ja RUUNEPERI ANNIKA eivät ole tehneet mitään muuta kuin koko ikänsä politikoineet ja jatkuvasti pyrkineet kukkulan kuninkaiksi. ERO ON ISO ja RATKAISEVA.

Vapaavuorihan tunnetaan reipasotteisena miehenä, joka haluaa saada asioita aikaiseksi.

Pääkaupunkiseudulla on kuitenkin Suomessa asukkaita enemmän kuin miljoona ja pääkaupunkiseutu vastaa kokoansa enemmän myös koko Suomen BKT:stä.

Tässä tilanteessa on varsin hyvin perusteltua, että Vapaavuori ja muutkin pääkaupunkiseudun kaupunkien johtajat ovat olleet turhautuneita, kun Kainuun korpien hengessä kepuloiset ja demut ovat käynnistäneet reaalielämälle vieraan Maakunta Sote projektinsa.

Kyseisen pilvilinnan avulla pääkaupunkiseudun vuosikymmenien aikana rakennetut verrattain hyvin toimivat SOTE-järjestelmät aiotaan panna palasiksi vain siksi, että kepuloiset istuu demujen kanssa samassa sosialistissa hallituksessa kuin tatti kuusen juurella, vaikka kepuloisten ohjelmille äänestäjät ovat jo moneen kertaan sanoneet: "Njet, njet".

Virallinen ääni on siinä oikeassa, että ihmisen suuruus näyttäytyy vasta sitten, kun hän on entinen suuruus.

Minun tietojeni mukaan lähes kaikki aikoinaan suuriksi todetut tyrannit tai jämerät johtajat ovat kuitenkin olleet harvinaisen pientä porukkaa, kuten alta selviää.

Poikkeuksen tässäkin vertailussa tekee Amerikan ehkä kaikkien aikojen parhain Presidentti Donald J. Trump, joka on tässäkin vertailussa päätään pitempi kuin kaikki muut huijarit.

Oma pituuteni ei ihan yllä Donaldin luokkaan, mutta intissä minulle mitattiin Reaganin tasoinen luku, eikä minulla ollut edes saappaat jalassa.

Meillä on suvussa muuten ollut sellainen huvittava tapa, että kesämökillä on aina koko porukka mitattu oven pieleen kesälomien alettua.

Lasten kohdalla se vastaa lähes Arvo Ylpön kehittämää neuvolatoimintaa, jossa pään koon seuraaminen on erittäin tärkeätä.

Tiettävästi pään koolla ei kuitenkaan ole paljon tekemistä älykkyyden kanssa, koska Albert Einsteinikin aivot painoivat vain kilon sokeripaketin verran eli 1023 g, kun keskimäärin miesten aivot painavat 1036 g.

Einsteinin aivojen rakenne oli kuitenkin hyvin kehittynyt ja moniulotteinen hahmotuskykynsä oli poikkeuksellisen korkea.

 Deng Xiaoping 157 cm
 Stalin 164 cm
 Lenin 165 cm
 Angela Merkel 165 cm
 Napoleon 168 cm
 Mussolini 169 cm
 Hitler 175 cm
 Sauli Niinistö 177 cm
 Mao 180 cm
 Timo Soini 181 cm
 Joe Biden 183 cm
 Obama 185 cm
 Ronald Reagan 185 cm
 Donald J. Trump 190 cm

Donaldin nuorin poika Barron (14 v), jota paikalliset demokraattien professorit jo morkkasivat kongressin järjestämässä käsittämättömässä impeachment-oikeudenkäynnissä, on tiettävästi vielä isäänsäkin pitempi nuorimies, joten taitaa pojasta tulla vielä isäänsäkin suurempi mies, jos pojasta polvi ei pahene.

Vuoden 2016 vaaleissa jopa "Crooked" Hillary Clinton tunnusti TV-väittelyssä, että Donaldin hyvä puoli on se, että hänellä on ainakin hyvin kasvatetut lapset. Se on paljon sanottu.

"Crooked" Hillaryhan eikä myöskään ainutkaan paikallinen demokaatti ole vieläkään tunnustanut, että "Crooked" Hillary hävisi rehelliset vaalit 2016, vaikka teki kaikkensa mustamaalatakseen Donald J. Trumpin, joka vaalien jälkeen aloitti Washingtonin korruptoituneen "Deep Staten" raskaan siivousurakan.

AKM:llä on vielä hyvässä muistissa, kuinka Juankoskella kepuloiset ja silloinnen kaupunginjohto tekivät kaikkensa, jotta AKM ja NS:n johto saatiin mustamaalattua, jotta RÖMSSY voitiin myydä laittomin keinoin kansanvälisille rahanpesijöille.

Toistaiseksi minulla ei ole vielä tarkempaa tietoa siitä, oliko virallinen ääni mukana myös näissä maalaustalkoissa ja jos oli, niin oliko virallisella äänellä isokin pensseli tai suti?

Minulla paljon kokemusta maalaustalkoiden järjestämisestä ja olen aina tykännyt punamultamaalauksesta.

Kun punamulta maalia keittää oikeaoppisesti isossa saunan padassa rantakivikolla nuotion päällä, niin maalia kyllä riittää ja sitähän menee vanhaa hirteen uskomattomat määrät metrille.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: KATRILTA HIENO SUORITUS27.11.2020 21:34
En ollut pudottamassa New Stromsia. Keskustan näpit olivat kuitenkin vahvasti edustettuna pelissä. Jostakin syystä Finnvera oli halukas rahoittamaan Samoritsia. Ely-keskuksen johtajana ja Finnveran tahoituksen järjestäjänä toimi entinen Juankosken elinkeinoasiamies ja Juankosken keskustan valtuutettu Kari Virranta.
Virranta toimi myös Hiihtoliiton johtokunnassa maastohiihdon edustajana ja maastohiihtovaliokunnan puheenjohtajana.
Jos akm olisi tuolloin ollut Pyhäjärven Pohdin hallinnossa tai näkyvänä sponsorina, olisi Virrannan ollut vaikea ohjata valtion tukea entiselle ukrainalaiselle Vallu Samoritsille. Juuri tästä syystä akm:n rakkaus tai sen puute ratkaisi lopulta Stromsdalin kohtalon.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: KATRILTA HIENO SUORITUS27.11.2020 21:36
Siis rakkaus hiihtoon tai sen puute ratkaisi.

alan kolmas miesRe: KATRILTA HIENO SUORITUS28.11.2020 0:28
Kyllä Karin toimistossa tuli käytyä ja panin merkille, että neuvottelupöydän ääressä istunut virkamies oli puoliunessa. Puoliunessa ollut virkamies ei ollut Kari.

Pöydän toisessa päässä ollut Finnveran naispuolinen edustaja, joka myöhemmin on allekirjoittanut myös laittomaksi todetun takaukseen liittyvät paperit, oli terhakoin porukasta.

Kuitenkin Karikin totesi, että kyllähän entistä kotikuntaa täytyy auttaa.

Karin kanssa keskustellessamme Kari ei millään tavoin ottanut kuitenkaan esille mahdollista hiihtoharrastustani.

Myöhemminhän Kari kirjoitti KHO:lle ELY-keskuksen puolesta lausunnonkin, jossa ELY-keskus vakuuttaa, että Samorizin rahanlähteet on tarkistettu.

Minun mieltäni kuitenkin rahoittaa nyt se, ettei virallinen ääni ollut mukana minun mustamaalauskampanjassa.

Ihmettelen kuitenkin virallisen äänen viimeistä kommenttia:

"Siis rakkaus hiihtoon tai sen puute ratkaisi."

Minusta virallinen ääni toteaa tässä koko lailla selvästi sen, että AKM ja NS tuli Römssyn lunastuksessa hylätyksi, olipa AKM rakastunut hiihtoon tai ei.

Tämä paljastaa samalla myös Juankosken syvän korruption.

Laittoman takauksen myöntäminen ja Biovoimalan lahjoitus Samorizin rahanpesuporukalle oli päätetty Juankosken kaupungin hallinnossa ja rahoittajien kanssa jo tammi-helmikuussa 2011, mutta käytännön toteutus oli vielä vaiheessa, kun NS yllättäen tekikin Römssyn konkurssipesän lunastuksesta oman tarjouksensa 25.2.2011.

NS:n odottamaton tarjous sotki täydellisesti Juankosken päättäjien ja heidän avustajanaan toimineen Vision Hunterin suunnitelmat ja sen seurauksena Juankoskella ajauduttiin sitten EU:n komissiossa ja KHO:ssakin jo useampaan kertaan laittomiksi todetuille poluille.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: KATRILTA HIENO SUORITUS28.11.2020 8:01
No, eihän suoraselkäinen keskustalainen virkamies voi kysyä tulevalta tehtaanjohtajalta rakastaako tämä maastohiihtoa. Mutta kukaan ei voi kieltää tulevaa tehtaanjohtajaa kertomasta, että hänen vilpitön pyrkimys on nostaa hiihto Pohjois-Savossa uudelle tasolle ja kannattava kartongin teko antaa tähän mahdollisuuden.
Tämän kertominen ei olisi ollut mikään rikos.

alan kolmas miesRe: KATRILTA HIENO SUORITUS28.11.2020 15:10
Karin agendassa oli perinteinen kepuloisten perässä hiihto.

Siksi Karille ei sopinut AKM:n ja NS sitkeästi ajama edellä hiihto.

Virkamieslaissa todetaan, että virkamiehen tulee toimia puolueettomasti ja tarkasti lakia noudattaen eikä harkintavaltaakaan saa käyttää väärin.

Mikäli Kari yritti nostaa Pohjois-Savon surkeaksi mennyttä hiihtokulttuuria valtiorahoitteisen ja rahanpesuun keskittyneen kartonkihankkeen avulla, niin on selvää, että ollaan kyllä oltu vaarallisilla poluilla.

Sitä paitsi Pohjois-Savossa ei minun tietääkseni ole pitkiin aikoihin ollut ainuttakaan kunnollista edellä hiihtäjää.

Puijon Hiihtoseuraakin edustava Iivo Niskanenkin on syntynyt Oulussa, mutta muuttanut rahan perässä edustamaan Puijon Hiihtoseuraa.

Riistaveden Perttu Hyväristä ei kuitenkaa tietenkään sovi unohtaa tässä yhteydessä, eikä Maaningan Mahdin Räsäsiä.

Lähimmät syntyperäiset savolaiset edellä hiihtäjät löytyvät kuitenkin minun tietääkseni Etelä-Savon Mikkelistä.

Lähinnä tulee mieleen tietysti mikkeliläinen poliisi Tiaisen Arto, joka oli lähes lyömätön etenkin kotimaisilla laduilla. Ja tietenkin sitten pää kenossa lipsutellut Harri.

Kun sitten mennään vielä lähemmäksi itärajaa, niin sieltä alkaa sitten löytyä enemmänkin syntyperäisiä edellä hiihtäjiä, kuten koko Hämäläisten suku ja Tohmajärven Äitee Rantanen.

Kun tarkastelee Arto Tiaisenkin käsittämättömiä saavutuksia, niin kyllä siinä AKM:kin joutuu nostamaan hattua korkealle.

Pieni katkelma Wikipediasta alla:

"Tämän jälkeen Suomen valttikortiksi nousi Arto Tiainen. Hän johti kisaa aivan loppukilometreille asti. Maaliin saapuessaan Tiainen iski pöytään sellaisen kärkiajan, ettei siihen ollut mahdollisuuksia kuin jo kaksi maailmanmestaruutta Oslossa voittaneella Gjermund Eggenillä.
Ja niin vain kävi, että viimeisillä kilometreillä takaa-ajoasemaansa hyväksi käyttäen Eggen onnistui puristaa Tiaiseen 10,4 sekunnin ero.

(Tämäkin viesti olisi voitettu, mutta Vetelin Hannu Taipale sippasi kolmannella osuudella).

Tiaisen hopean lisäksi Suomen erinomaista panosta täydensivät Eero Mäntyrannan pronssi ja Hannu Taipaleen viides sija.

Neljänsiin olympiakisoihinsa Arto Tiainen osallistui 1968 Grenoblessa sijoittuen 30 kilometrillä 16:nneksi. Arto Tiaisen 50 kilometrin menestystä kansainvälisissä kisoissa kuvaavat hänen todella monet voittonsa.

Tiainen oli kestävin Ounasvaaralla viidesti (1957-58 ja 1962-64), viidesti Puijolla ( 1957 ja 1959-62), kahdesti Salpausselällä (1959-60) ja Holmenkollenilla (1964-65).
Lisäksi Tiainen voitti SM-kultaa neljä kertaa 1960, 1962-63 ja 1968. 15 kilometriä Tiainen voitti Puijolla neljästi: 1958, 1960 ja 1963-63. Falunista tuli 30 kilometrin voitto 1959.

SM-hiihdoissa Arto Tiainen saavutti kaikkiaan 24 mitalia:14 henkilökohtaista ja 10 viestimitalia, SM-kultaan hän ylti henkilökohtaisilla matkoilla kahdeksan kertaa ja viestissä kolmesti."

Iivo Niskasen saavutukset ovat Arto Tiaiseen verrattuna vielä jääneet vaatimattomiksi, vaikka on voittanut pari kultamitaliakin. Iivokaan ei valitettavasti ole syntyperältään pohjois-savolainen.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: