Keskustelu

alan kolmas miesISO RYSÄYS TULOSSA!!!13.4.2021 17:22
Ensi viikolla on VÄLIRIIHI.

Hölmöt kokoontuu taas VÄLIRIIHEEN keskustelemaan (=riitelemään), miten ei tarvitse tehdä mitään, jotta FAKE NEWS MEDIAN ylläpitämää KORONAHYSTERIAA saadaan vielä jatkettua ainakin tämän hallituskauden loppuun.

Sehän me jo tiedetään historiasta, että taannoin HÖLMÖT joutuivat kantamaan valoa RIIHEEN ensin säkillä. Sitten tehtiin seinään isot ikkunat ja lopulta kaadettiin seinät, kun RIIHEEN ei saatu tarpeeksi VALOA.

Tänään koronatartuntoja on ollut 286, kun pari viikkoa sitten THL:n KOTONAHYSTERIA MALLI ennusti, että 14.4.2021 koronatartuntoja on 11 200 kpl.

SANNA MARININ ja kepuloisten RUUNEPERI SAARIKON määräyksestä HENRIKSSON määräsi vaalit siirrettäväksi kesäkuulla, koska meille on ennustettu peräti 11 200 tartuntaa vaalipäiväksi.

Nyt näyttää, että vaaleja joudutaan vielä siirtämään, kun ensin pitää saada KORONAPASSI, jotta voidaan kopissa laittaa turvallisesti numero paperilappuun.

Vahvasti näyttää siltä, että nyt vihdoin saadaan vanha BUDJETTIRIIHIKIN poltettua ja voidaan siirtyä uuteen aikaan, jolloin VALTION RAHOJEN JAOSTA voidaan neuvotella päivänvalossa siten, että yleisökin voi seurata neuvottelujen kulkua suorassa TV-lähetyksessä ilman poliittisten toimittajien omia tulkintoja.

ottoRe: ISO RYSÄYS TULOSSA!!!14.4.2021 10:27
Eiköhän tässäkin riihessä ole kysymys puhtaasti poliittisesta teatterista. Kepulit ja depulit ovat rakentavinaan ensin kunnon riidan ja sitten se suurielkeisesti sovitaan ja lopuksi kehutaan toisiaan. Senhän nämä ovat aina osanneet.

Saa rikkoaRe: ISO RYSÄYS TULOSSA!!!14.4.2021 10:43
Sanna Marin on valehtelija viimosen päälle. Avustajia tarvitsee kymmeniä kun on niin saatanan tyhmä kottarainen.

alan kolmas miesRe: ISO RYSÄYS TULOSSA!!!14.4.2021 16:12
Minulla on henkilökohtaisesti hyvä kokemus RIIHISTÄ.

Sen kokemuksen perusteella voin todeta, että nykyaikana pimeässä RIIHESSÄ ei pidä tehdä mitään kirjallisia töitä tai varsinkaan päättää vielä valtion raha-asioista.

Meillä oli aikoinaan Saimaan saaressa Säämingin kunnassa (nykyään osa Savonlinnaa) pienen pellon kulmassa riihi, jossa puinti lopetettiin jo 1930-luvulla.

Kun puinti lopetettiin, niin riihessä kuitenkin mankeloitiin lakanoita raskaalla kivipainoisella mankelilla.

Perimätieto kertoo, että isoisäni oli luvannut 50 markkaa kaikille niille, joka uskalsi käydä laivarannassa ja mennä samalla riihen ohi, jossa ei ollut ovea vaan pelkkä musta oviaukko mustaan aukkoon, siis riihen sisään.

Halukkaita ei koskaan löytynyt pimeinä kesäöinä.

Kun mankelointikin lopetettiin 1950-luvulla, niin riiheen rakennettua lisärakennusta alettiin käyttämään puisen soutuveneen talvivarastona. Veneen kunnostus tuli minun kontolleni jokaiseksi kesäksi.

Porukalla päätimme säilyttää hienon kivimankelin muistona menneistä ajoista.

Kun sitten puisista veneistä luovuttiin ja siirryttiin muovivenekantaan, niin minulle annettiin tehtäväksi purkaa riihi, jonka pärekatto oli romahtanut.

Parissa päivässä hiiren hirret oli pinossa, mutta hirsien omistajaksi tullut tätini tuli hirsien suhteen toisiin ajatuksiin, joten pikkuhiljaa hirsipino käytettiin polttopuiksi ja laituriin.

Tästä opetuksesta minulle on tullut vahva käsitys, että RIIHESSÄ ei nykypäivänä pidä tehdä oikeastaan enää yhtään mitään.

Kun ajattelee sitä, että Suomessa kuitenkin kaikki tärkeimmät asiat sovitaan yleensä kännissä saunassa ja pannaan toimeksi pimeässä RIIHESSÄ, niin ei ole ihme, että VVM:n Johnny Åkerholmkin on todennut, että Suomen talouskehitys on ollut OECD maista aikavälillä 2008-2019:

"Suomen talouskasvu lähes maailman heikointa. "Miksi suomalaiset eivät ole huomanneet tätä", ihmettelee kansantalouden tutkija Johnny Åkerholm Talouselämä-lehdessä.

"Olemme huolestuttavalla uralla", hän varoittaa.

"Suomalaisille on toistettu valtamediassa varsinkin kuluneen 9 kuukauden aikana hallituksen suunnalta, sen jälkeen kun pääministeri Sanna Marin sitoutti Suomen raskaalla miljardien eurojen maksutaakalla EU:n rahoituspakettiin viime kesänä, että "me olemme nettomaksajia, koska meillä on varaa ? koska Suomi on niin vauras".

"Suomi on kasvuvertailussa sijalla 134. Vuosina 2008?2019 ainoastaan seitsemän maata maailman 141 valtiosta kasvoi hitaammin kuin Suomi, Åkerholm kertoo. Kasvuero Ruotsiin on peräti 20 prosenttia."

"Vaikka propaganda onkin EU-aikana jatkuvaa, härskiä ja äänekästä, kohtaamaamme todellisuutta ei silti voida peitellä pysyvästi.

"Voit valehdella kaikille jonkun aikaa, mutta et kaikille kaiken aikaa", totesi aikanaan Itsenäisyyspuolueen (IPU) edesmennyt puheenjohtaja Antti Pesonen analysoidessaan EU-Suomessa levitettyä propagandaa."

On huomattava, että EU:ssa ollaan jo suunnittelemassa jatkotoimia nyt päätettävänä olevalle 750 miljardin EUR:n KORONAPAKETILLE!!!

Tulevissa kuntavaaleissa on syytä pistää päätepiste nykyisen hallituksen typerälle ja todella härskille pajunköyden syöttämiselle kuuliaisille tietämättömille äänestäjille.

Ruotsissa demu-vetoiselle politiikalle tulee loppu myös seuraavissa vaaleissa ja Saksassakin puhaltaa jo uudet tuulet.

Merkelin kommunismia lähellä olevan politiikan seurauksena Saksassakin kansan syvät rivit ovat jo heränneet ja rivit ovat jo alkaneet huomata senkin, että sähköautoilusta on syntynyt vain viherpipertäjien pyhä lehmä, joka lähemmässä tarkastelussa on luonnonkin kannalta selvästi vahingollisempaa perinteinen fossiiliautoilu.

Koko Saksan mieletön vihreä energiapolitiikkakin on jo otettu suurennuslasin alle, kun on alkanut käydä selväksi, että tuulivoimalla ei voida korvata alas ajettavaa ydinvoimaa ja piirustuslaudalle on jouduttu ottamaan jo useita hiilivoimaloitakin.

Tietenkin Suomessa pidetään kunnia-asiana toimia päin vastoin tässäkin asiassa.

Kysymys on samasta ilmiöstä, jossa Koljonvirran taistelussa ristiinalainen savolaismies Sven Tuuvakin menetti henkensä, kun Sven aina kääntyi vasempaan, kun häntä käskettiin kääntymään oikealle.

Jopa Elon Muskin akkutehdashankekin on jo nostettu tukun nokkaan Saksassa.

Suomalaisen perinteisen kulttuurin vihaajatkin on pikimmiten pantava vastuuseen ja äänestettävä jäähylle miettimään vuosikymmeniä syyttömille veronmaksajille aiheuttamiaan pahoja ja tyhmiä tekosiaan.

ottoRe: ISO RYSÄYS TULOSSA!!!23.4.2021 15:40
Mahtaakohan hallituksessa olla yhtään ministeriä, joka tietää mikä on riihi ja mitä siellä alkujaan on tehty?

Ehkä Lauta-Matti ikänsä puolesta voisi olla sellainen. Haatainen on lähtöisin Tuusniemeltä joten hänellä saattaisi olla jotain tietoa myös. Hän on hallituksen ministereistä siinäkin mielessä poikkeus, että hän lienee tehnyt joskus nuorempana ihan oikeaakin työtä opintojensa ohella jonkun vuoden.

Lauta-Matti ja Haatainen voisivatkin järjestää muille ministereille kotiseuturetken vaikkapa Telkkämäen perinnetilalle Kaaville.

Sieltä löytyy keskikokoinen riihi kaikkine tilpehöörineen.

Kaskiruis, tuo savolaisen asutuksen leviämisen mahdollistaja, luonnollisesti esiteltäisiin valtakunnan vallasväelle.

Hämmästeltäisiin siinä miten yksi jyvä saattoi antaa jopa parikymmentä tähkäpäätä, joissa kussakin oli viitisenkymmentä jyvää.

Siis yhdestä jyvästä 20 x 50 jyvää eli tuhatkertainen tuotto.

Työtä ja vaivaahan tuon saamiseen tosin oli tuolloin tehtävä 365/24. Mutta niinhän suuressakin kirjassa sanotaan jotta pää hiessä sinun tulee leipäsi tienata.

Tuollainen luontomatka tekisi hyvää myös hallituksen punaisille ja vihreille kommunisteille - voiko tuon paremmin enää havainnoida oikeaoppista "negaation negaatiota" noin käytännön tasolla?

Jopa itse oppi-isät Parta-Kalle ja Linkola menisivät kateudesta vihreiksi.

Miksiköhän se Linkola vain kalasteli. Olisi pistänyt pystyyn tuollaisen kaskitilan ja elänyt sillä.

Riihi on siis rakennus, neliskanttinen, jonka käyttötarkoituksena oli irrottaa tähkistä jyvät. Sitä siis sanottiin puimiseksi.

Puoliväliriihtä ei silloin tunnettu. Riihi puitiin kerran vuodessa, loppukesästä.

Eikä tuolloin tunnettu teatteriakaan. Vielä vähemmän poliittista teatteria.

Siitähän tässä median parin tunnin välein päivittämästä äänestäjien huijaamisesta on kysymys.

Ei hallitus kaadu eikä ole kaatumassa.

Sehän kaatui jo. Kaatui tavallaan.

Vai mitä tulisi ajatella siitä, että pääministeri ja valtionvarainministeri vaihdettiin lennossa noin vain?

Ei tämä ole enää sama hallitus, joka ostettiin vappusatasella.

Se iso rysäys tapahtui jo.

Kaikki eivät vaan sitä huomaa.

ottoRe: ISO RYSÄYS TULOSSA!!!24.4.2021 13:05
Draama on huipentumassa. Nyt ei tule edes kutsua keskusteluun.

Jännitys lisääntyy - kaatuuko hallitus?

Näin meitä viedään tai media meitä vie.

Kuka ja mikä onkaan tämän tarinan "Deus ex macihina"? Tuleeko itse Tarja ja pelastaa kaiken?

Näytöksen jälkeen media keuhkoaa päivästä toisen miten täpärällä se oli.

Sitten pukarit kehuvat kilvan toisiaan.

Kaikki voittivat ja säilyttivät kasvonsa.

Ja vaalikampanja voi alkaa.

alan kolmas miesRe: ISO RYSÄYS TULOSSA!!!24.4.2021 17:27
OTOLTA hieno kirjoitus.

Minä olen myös henkilökohtaisesti nähnyt miten vanhoille RIIHILLE käy ja mitä siellä tehtiin.

Ennen RIIHISSÄ tehtiin töitä jopa niin, että talkooväki tuli auttamaan, jos talon omat voimat eivät riittäneet.

NYT VALTION RIIHESSÄ pidetään A-NELOS SULKEISIA, joissa sihteerit laatii ja kopioi erihallituspuolueiden lobbareiden papereita toisilleen kolme päivää ja sen jälkeen sorvataan yhteinen paperi, miten veronmaksajien rahat jaetaan eri hallituspuolueiden ns. HYVIIN HANKKEISIIN.

Minkään ns. HYVÄN HANKKEEN kohdalle ei kukaan laadi minkäänlaista vaikutusarviota.

Yhteisessä lausumassa todetaan sitten vain, että hankkeiden toteuttamisen johdosta valtion veroja, etenkin polttoaineveroa, tuloveroja, kiinteistöveroja ja sosiaaliturvamaksuja on nostettava, koska todellinen työttömien armeija on kasvanut jo lähelle 500 000 henkilöä.

Sitä paitsi hallituksella on huolenaan Italian ja Espanjan työttömät, joten Suomi on pakotettu lähettämään noille varattomille EU-kansalaisille jo hätäapuna heti 6 600 000 000 EUR:a.

Voi että niillä italialaisilla, espanjalaisilla ja jopa ranskalaisilla on KURJOO.

PUIMAKOULUN käynyt TUUSUJÄRVEN HAATAINENKIN kävi KEMISSÄ voivottelemassa ja lupaamassa, että hänkin tekee kaikkensa, että työttömiksi jääneet paperimiehet löytää 5 vuoden päästä jonkin KOODASHOMMAN tai ryhtyy netissä levittelemään maksullisia vähäpukeisen entisen paperimiehen kuvia saunan lauteilla.

alan kolmas miesRe: ISO RYSÄYS TULOSSA!!!25.4.2021 3:37
HUOMENNA VOIDAAN sitten vihdoin laittaa varmaan päätepiste SANNA MARININ johtamalle NUKKETEATTERILLE, jossa veronmaksajien rahoilla päivittäin YLE:n kaikilla kanavilla noin tunnin välein on SÄTKYNUKKE_ESITYS AINAKIN KORONASTA JA TIETYSTI ILMASTONMUUTOKSESTA SEKÄ MAAILMAN LOPUSTA.

Kepuloisten HARMAA MATTI on jo kauan sitten todettu täysin kykenemättömäksi valtiovarainministeriksi, koska HARMAA MATTI ei osaa laskea ja puhekin on jo kankeaa ja epäselvää.

RUUNEPERI on kepuloisissa soittanut ensiviulua ja kepuloisten porukka on tehnyt työtä käskettyä.

Kun PÄIVI NERG todettiin epärehelliseksi ja kykenemättömäksi MARTTI HETEMÄEN seuraajaksi, niin ei mennyt kauaa, kun HIPPOS LINTILÄ nosti LUOMU TIILIKAISEN jopa GTK:n PÄÄJOHTAJAKSI ohi selvästi ansioituneempien hakijoiden edestä.

Tälläkin tempulla KEPULOISET antoivat selvän merkin siitä, että Suomessa geologisen alan koulutuksella on turha ainakaan valtion hommiin, koska niihin hommiin valitaan vain sopivan puolueen jäsenkirjan omaavat pyrkyrit. MAAN TAPA tässä on sama kuin taannoin NEUVOSTOLIITOSSA ja nykyään myös VENÄJÄLLÄ, jossa viulunsoittajat ovat parhaita talousasiantuntijoita.

Tiettävästi LUOMU KIMMO ei ole eläessään kiviä käynyt kopistelemassa edes Ruokolahdella, niin miten LUOMU nyt löytää niitä harvinaisia maametalleja TERRAFAMEN MATTI HIETASEN kanssa eri puolilta Suomea, kun kummallakaan ei ole minkäänlaista geologin tutkintoa takanaan.

Tuskin erottavat graniittia gneissistä tai betonista!!!!

Taannoinhan LUOMU piti SUOMI KUNTOON PUHEEN TANGOMARKKINOILLAKIN ja sen jälkeen lähes kaikkien TANGOLAULAJIEN LEIPÄKIN ON LOPPUNUT.

Täytyy sanoa, että HIPPOS LINTILÄN jälkeisiä HIPPOKSEN sotkuja selvittämään istutetulla SOTE REHULALLAKIN ja kaikilla RAVIHEVOSILLAKIN on jo naurussa pitelemistä, kun LUOMU KIMMO saattaa tehdä vielä VERMON RAVIRADALLAKIN valtauksen jonkun Sveitsiläisen ehdottoman luotettavan kaivosyhtiön piikkiin.

DEMUJEN tieteellinen taustakin on aina ollut vähintään hämärän peitossa, koska HARMAAPÄÄT ja KUKKAKEPIT tekee talousennusteitaankin THL eksponentiaalisen mallin avulla.

Viimeksi THL ennusti, että 14.4.2021 KORONA EPIDEMIA on kovassa kiihtymisvaiheessa ja päivittäin meillä on ainakin 11 200 tartuntaa.

Tosiasia kuitenkin on, että ihan tavallisella AHTI KARJALAISEN ENNUSTEMALLILLA olisi saatu tulokseksi noin 200, koska tieteellinen fakta on se, että Suomessa on jo pitkään ollut se paljon vihattu LAUMAIMMUNITEETTI ja nyt kohta kaikki riskiryhmäläisetkin on jo rokotettu.

Suomi olisi lopullisesti pelastettu, jos JÄMERÄ SANNA MARIN vielä LEKALLA löisi hengiltä sen viimeisen koronaviruksen.

Onneksi kohta alkaa Helsingissä VAPPUNA Eduskuntatalolta TURVENUIJIEN toimesta kykenemättömän hallituksen kyyditykset LINNANMÄEN VUORISTORADALLE tai muuhun sopivaan HILAVITKUTTIMEEN.

HERRA VARJELE MEITÄ SUOMALAISIA KEPULOISTEN, DEMUJEN ja VIHERPIPERTÄJIEN METKUISTA!!!

jtRe: ISO RYSÄYS TULOSSA!!!12.5.2021 3:18
Viemärihuollon puhdistus ja asiantuntijapalvelut 24/7.
https://www.prosessipuhdistus.fi/

ottoRe: ISO RYSÄYS TULOSSA!!!31.5.2021 8:22
Ei tullut sitä ISOA RYSÄYSTÄ vaikka kovasti moni sitä odotti.

Riihi tuli puiduksi vaikka aikaa siinä kyllä meni. Varattiin kaksi, tarvittiin kahdeksan.

Eikä kukaan kysy hintaa...

Parista satkusta väännettiin ja tulihan se sopu.

Hyvä niin. Sopuisaa väkeähän ovat
Keput ja deput ja muut siinä mukana.

Valtion 3.LTA ( lausutaan lisätalousarvio)
kuluvalle vuodelle meni vielä sopuisammin.

Raotettiin pikkusen kirstua lisää. Kirstua, jossa vippiä on vielä jäljellä ainakin 12 donaa (lausutaan 12.000 miljoonaa)

Nykäistiin sieltä 2.17 donaa kun on tuossa nuo vaalitkin vielä.

Nyt pitäisi tepsiä.

Ei näet oltu varmoja siitä, että tekikö kuntien 3 donaa tehtävänsä. 3000 miljoonaa, josta kunnat eivät tosin tarvinneet kuin 1300 miljoonaa jotta päästiin paukuttelmaan mukavia tilinpäätöksiä pöytään.

Mukavasti tässä vaalien alla.

Vaalien, joita ei pidetty ajallaan.

Kun oli se korona ja ne 11.000 lähes varmaa tartuntaa / päivä jos olisi pidetty silloin 18.4. kuten laki sanoo,

Mitäpä siitä jos vähän siirretään. Mukava oli etsiä muutama ehdokas lisää.

Ja löytyihän niitä. Lähes pari tuhatta enemmän kuin neljä vuotta sitten.

Tosin ne kaksi tuhatta oli löytänyt se yksi. Sen asettamat ehdokkaat tämän nettolisäyksen kartuttivat.

Mutta hyvä niin, jotta löytyi. Enemmän kuin silloin keväällä 2017, jolloin vaalit pidettiin ajallaan.

Kun ei ollut sitä koronaakaan vielä.

Mutta mitä siihen rysäykseen tulee, sanoisi Patekin.

On vaan juuri nyt ilmassa jotain erikoista. Vähän samaa kuin ennen ukonilmaa. Tai akan.

Pitää tuota miettiä vielä mutta nyt pitää ottaa aamupala ensin.

Eihän sitä tyhjällä vatsalla tämän pitempään. Ei.

ottoRe: ISO RYSÄYS TULOSSA!!!3.6.2021 10:50
Akanilma on siis päällä. Ja sieltä vassareiden suunnasta se nyt salama löikin.

Hiljaista kun oli pitkään. No nyt on tuore äiti asialla.

Maakuntavero on siis hänelle se ehto.

Se pitää saada.

Muuten ei paina nappia ei.

Ex-kulttuuriministerillä on nyt kova paikka. Annammeko periksi tässäkin?
Kaikessa muussahan on annettu jo.

Kyllä te annatte. Ei teillä muuta mahdollisuutta ole.

Ei niin. Nähtiinhän miten viime kerralla kävi. Kun luikittiin hallituksesta ulos vaaleja tekemään.

Viduralleen meni. Ja siksi olette nyt siellä.

Maakuntaveroa hyväksymässä.

Niin saadaan maakunnat, jotka jo valmiiksi ontuen askeltavat.

Ainakin Kainuu ja Keski-Pohjanmaa,

Siellä ei raha riitä. Ei niin, vaikka miten veroa nostetaan. Eikä apuja tule. VVM lähettää vain taipaleelle salkkumiehet.

Samat, mitkä ruukillakin nähtiin silloin aikanaan.

Alueita siis yhdistellään heti kättelyssä.

Jotta hartiat vahvistuvat. Eivät muuten vahvistu.

Ei kolmannen kuluportaan luominen aiheuta muuta kuin kuluja.

Jonot pitenevät ja pussi hupenee.

Vielä on kuitenkin aikaa. Aikaa ottaa järki käteen ja sanoa STOP.

Se ei kuitenkaan tapahdu. Jos olisi ollut tapahtuakseen se olisi tapahtunut jo siellä riihessä.

Riihessä, jota puitiin kahdeksan päivää.

Varattu oli vain kaksi.

Eikä kukaan kysynyt sen hintaa.

ottoRe: ISO RYSÄYS TULOSSA!!!12.6.2021 9:45
Olikohan se Aarno "loka" Laitinen. joka aikoinaan lanseerasi käsitteen "poliittinen boileri?

Samantien eduskunnan tilintarkastajat, kansanedustajapohjalta siis, saivat hauskan korkonimen: "Herkkusienet"

Herkkusieniähän viljellään kuten tunnettua on, siten että niitä pidetään pimeässä ja niille syötetään pelkkää paskaa.

Yksi tälläinen broileri syötti kansalle herkkusieniä kertomalla miten sote tehdään tässä ja nyt ja vieläpä heti mutta se vero tulee sitten ajallaan.

Kunhan se on ensin valmisteltu.

Pari broileria oli sitä mieltä ettei jaa-napukkaa painetta ilman veroa.

Sitä maakuntaveroa siis.

No ensimmäinen broileri tarkensi sitten aikataulua tälle ollen sitä mieltä jotta veronkanto alkaa 2026.

Siihen saakka hänen mielestään eletään valtion varoin eli veroin.

Suomeksi sanottuna vippirahalla. EIhän sitä muuta rahaa ole siellä.

Olenkin ihmetellyt jotta mihin tarpeesen se toinen puoli siitä Sannan vipistä, siis siitä 24.000 miljoonasta tullaan käyttämään.

Kerrotaanhan jotta siinä kirstussa olisi 12.000-13.000 miljoonaa vielä ilman sitä korvamerkkiä.

No, nyt se sitten selkis.

Selkis tämän uudistuksen hintalappu.

Muistelen, jotta Sipilä & Co lähti liikkeelle tässä sillä ajatuksella jotta säästöä tulee 3000 miljoonaa ja kaikki pääsee hoitoon nyt ja heti.

No, nyt keskusta on hieman "entrannut" ajamaansa mallia kuten virallinenkin ääni asian varmisti.

Hyvin menee. Tulopuolella tosin voi tökkiä mutta ainahan sitä vippiä saa ja korkokin on matala vielä.

Eikä sitä tarvitse takaisin maksaa kuten Arhinmäki sanoi.

Ulkopuolinen TarkkailijaRe: ISO RYSÄYS TULOSSA!!!12.6.2021 14:49
alan kolmas mies totesi tässä aiheessa 14.4.2021 16:12
"Kun ajattelee sitä, että Suomessa kuitenkin kaikki tärkeimmät asiat sovitaan yleensä kännissä?

Myös Kuopiossa kyseinen linja pitänee paikkansa ainakin ympäristöasioista päätettäessä, nimittäin:

KUOPION KAUPUNKILEHTI- artikkelissa 13.9.2020 ympäristöjohtaja kertoi keittiöbravuurinaan olevan viinin lipitys (mutta sitä ei lasketa).

Aikaisemmat keittiöbravuurit vapaa-ajan harrastuksina olivat ympäristöjohtajalla sittemmin 13.1.2021 VIIKKO-SAVO lehdessä ilmoitettuna LOPUKSI kehittyneen työksi:
"Tätä minusta ei tiedetä: En käytä alkoholia muuten kuin työasioissa. Vapaa-ajalla ei maistu."

alan kolmas miesRe: ISO RYSÄYS TULOSSA!!!12.6.2021 16:37
KORANA SANNALLE, kepuloisten RUUNEPERI SARIKOLLE ja vihervassarien OHISALOLLE näyttää käyvän huomenna samalla tavalla kuin taannoin MARTTI VAINIOLLE.

KORONAPIIKIT otettiin nyt liian myöhään ja nyt tapahtuu klassinen mahalasku juuri ennen maaliviivaa.

On suorastaan uskomatonta, että KORONA SANNA söi virkansa juuri ennen H-Hetkeä.

Pormestari hommissa KORONA SANNA ryhtyi avoimeen sotaan Tampereen hyvää pormestari LAURI LYLYÄ vastaan, kun LYLY on ilmoittanut selväsanaisesti, ettei KORONA SANNAN ja KUU KIURUSTA KESÄÄN SOTEPUOSKARIN SOTE MALLI käy ainakaan TAMPEREELLE.

KUU KIURUSTA KESÄÄN SOTEPUOSKARIN SOTE MALLI ei sovi muihinkaan kasvukeskuksiin eikä myöskään pienemmille SOTE alueille.

KUU KIURUSTA KESÄÄN SOTEPUOSKARIN SOTE MALLI sopii vain depoloisten ja kepuloisten puoluetoimistoihin.

Jopa JUTTUTUVASSA tiedetään, ettei SOTE MALLI sovi käytännössä minnekään ja sitä paitsi se on vielä EU-oikeuden vastainen.

Helsingissä taas VIHERVASSAREILLE on tulossa rökäletappio, kun VIHERRUNOILIJA ANNI SINNEMÄEN heikosti päättyvä apulaispormestarin ura näyttää vievän käräjäsaliin.

Harvoin on jääty näin selvästi kiinni suoraan RYSÄN PÄÄLTÄ ja ihmetystä herättää ainoastaan se, että VIHERVASSARIT ovat onnistuneet pitämään nämäkin rötökset VIHREÄN VERAN alla.

Ei ole sitten mikään ihme, että eroava Helsingin Pormestari JANNE VAPAAVUORI on jo käynnistänyt tutkimuksen, kuinka on mahdollista, että SINNEMÄEN valvonnassa STADIONIN urakka meni kustannuksiltaan pitkäksi, kun STADION kunnostettiin lähinnä ULTRA BRAN ja CHEEKIN tapaisten lauluyhtyeiden festaripaikaksi.

SINNEMÄEN näyttelijäystävälleen junailema ja tutun arkkitehdin suunnittelema MEILAHDEN huvila on vielä ns. PIKKUJUTTU, mutta KRUUNUSILLAT on jo kokonaan toinen asia.

Miten on mahdollista, että KRUUNUSILTOJEN alkuperäinen budjetti nousee 430 milj. eurosta vain alustavasti laskien jo 800 milj. euroon?

Kunhan tämäkin hanke on joskus valmis, niin veikkaan, että loppulasku lähentelee 1 500 milj. euroa.

APULAISPORMESTARI ANNILLA on kaavamestarina ollut sormensa pelissä tässäkin hankkeessa, joka on kasvamassa samanlaiseksi pullataikinaksi kuin kepuloisten RUUNEPERI SAARIKON leipoma KUU KIURUSTA KESÄÄN SOTE MALLI.

Harvoin on nähty tällaista mahalaskua juuri ennen H-Hetkeä

Kepuloisten RUUNEPERIKIN on moneen kertaan jo todennut julkisesti, että KORONA SANNAN eksponentiaalinen SOTE MALLI johtaa ennen näkemättömään epätasa-arvoon SOTE ALUEIDEN välillä ja niiden sisällä, koska alueiden potilaista, tehtävistä, resursseista tai rahoituksesta ei ole tietoakaan edes 5 vuoden tähtäyksellä.

ISOSSA KUVASSA KORONA SANNAN eksponentiaalinen SOTE MALLI on siis SUSI jo syntyessään.

Tässä yhteydessä on hyvä muistuttaa MURPHYN LAEISTA.

"Kun vahinko tapahtuu, niin vahinko on aina maksimissaan."

"Kun vahinko on tapahtunut, niin vahinko pyrkii koko ajan vain pahenemaan."

Nyt KORONA SANNA on tekemässä koko SUOMEN HISTORIAN suurinta VAHINKOA, kun hän on härkäpäisellä toiminnallaan tuhoamassa koko Suomen kansan ja on päättänyt aloittaa tuhotyönsä vanhuksista, heikko-osaisista ja tietysti vielä suurimmista kasvukeskuksista.

BRYSSELISSÄKIN jo kaavaillaan VIHERVASSAARIEN VOIMIN metsien käytöllekin lähes täydellistä käyttökieltoa.

Onneksi Suomen kansa tietää, että nyt jos koskaan on mentävä vaaliuurnille ja äänestettävä vain alla mainittuja isänmaallisia puolueita:

□ KOKOOMUS
□ PERSUT
□ KRISTILLISET
□ LIIKE NYT

ottoRe: ISO RYSÄYS TULOSSA!!!13.6.2021 17:08
Eipä noihin AKM:n toteamiin ja päätelmiin paljoa lisättävää ole.

Kohti sitä ISOA RYSÄYSTÄ mennään.

Onhan tuosta edellisestä jo aikaakin.
Pian tasan 30 vuotta.

Oli se rysäys se, oli se.

Katseltiin appivainaan kanssa uutisia milloin Berliinin muurilta. milloin tsekeistä mutta se Jeltsinin puhe tankin päältä oli jotain ylittämätöntä.

Pistin muuten talteen sen telkkarin.
Kerron tuleville polville miten tästä telkkarista katseltiin silloin joskus uutisia. Uutisia miten suuri ja mahtava körmähti.

Nyt meillä on uusi suuri ja mahtava.
Sen körmähtäminen on vain ajan kysymys. Näin muuten tulin sanoneeksi tuosta "tävallasta" jo 80-luvun puolella.

Olin näet erilainen nuori ja katsoin maailmaa avoimin silmin. En uskonut mitä moni muu silloin uskoi.

Mutta joutuu sanomaan jotta yllättynyt nyt olen.

En millään olisi uskonut jotta se yleisdemokraattinen rintama sieltä 70-luvun alkupuolelta vielä nousee uuteen lentoon.

Näin vaan kävi.

AKM luetteli tuossa edelle ne, jotka siihen eivät kuulu.

Loput kuuluvat ja vievät kohden tätä rysäystä. Vääjäämättä ja ymmärtämättä mihin ollaan menossa.

Ainakin kepulaiset.

Ovat sen yleisdemokraattisen rintaman takaajia ja vallan varmistajia.

Ymmärtävätköhän sittenkään kun heitä härkävaunuun ollaan lastaamassa...

Se vaan on myöhäistä silloin.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: