Keskustelu

alan kolmas miesFAKE NEWS TIEDOTE JÄLLEEN!!!15.4.2021 1:53
Iltalehti ilmoittaa nyt näyttävästi, että SENIILI BIDEN LOPETTAA AFGANISTANIN SODAN.

Iltalehden tämäkin tiedotus on taas täyttä VALETTA.

TOSIASIA tässäkin jutussa on se, että USA loistava Presidentti Donald J. Trump ilmoitti jo vaalikampanjassaan ennen vuotta 2016, että hän tulee lopettamaan USA:n typerät sodat kaukomailla.

Tässä mielessä TRUMP neuvotteli rauhansopimuksenkin TALEBABIEN kanssa, jonka perusteella USA:n joukot vedetään pois Afganistanista toukokuussa 2021.

Kun SENIILI BIDEN päätti vielä jatkaa joukkojen olemista Afganistanissa tultuaan valituksi vilpillisen vaalikampanjan nojalla presidentiksi, niin ensimmäisenä SENIILI BIDEN siirsi joukkojen kotiutuspäivän syyskuulle 2021.

SENIILIN BIDENIN mainospuhe siitä, että hän lopetti Afganistanin sodan on siis täydellinen EMÄVALE.

Jokainen sana, jonka SENIILI BIDEN suustaan päästää onkin aina EMÄVALE.

Mies on selvästi maailman vaarallisin mies ja sitä paitsi SENIILI BIDEN on myös patologinen valehtelija ja ilmeisesti kaikkien aikojen korruptoitunein presidentti USA:n historiassa.

SENIILIN BIDENIN paikka historiassa tulee olemaankin taannoisen maapähkinäfarmari Jimmy Caterin rinnalla samanlaisessa vahakabinetissa, jonne Venäjällä aikoinaan Lenin jätettiin makaamaan balsamoituna esimerkkinä ja muistutuksena siitä, ettei kenenkään ainakaan Leninin jalanjälkiä pidä lähteä seuraamaan.

Presidenttinä täydelliseen häpeään toimintansa johdosta joutunutta Carteria käytettiin aikoinaan johtajakoulutuksessa esimerkkinä, millaiseen kuntoon heikko johtaja saattaa joutua, kun on päässyt jossakin organisaatiossa täydellisen pätemättömyyden tasolle.

Tästä samasta asiasta on nyt kysymys myös SENIILIN BIDENIN kohdalla, joka itse luulee, että hän johtaa jotakin operaatiota, mutta hän ei edes tiedosta sitä, että hän pikkutyttöjen ja kaiken maailman aktivistien narujen päässä hyppivä SÄTKYNUKKE!!!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: