Keskustelu

alan kolmas miesTYTTI TULI JULKISUUTEEN!!!19.4.2021 2:38
Astian maku alkaa haista tapauksessa TYTTI YLI-VIIKARI.

Aiemmin minäkin epäilin, että TYTTI on KOLMINKERTAINEN VALEMAISTERI.

ARTO NYBERGIN haastattelussa TYTTI avasi ip-lehtien esille ottamia väärinkäytöksiä käsittääkseni ensimmäisen kerran julkisesti.

Eduskunnan kansliatoimikunta päätti TYTIN virasta pidättämisestä 8.4.2021.

Nyt oikeusoppineet ja Eduskunnan tarkastusvaliokunta ovat joutuneet tukkanuottasille siitä, kenellä on juridinen oikeus erottaa TYTTI.

Vähemmälle huomiolle on jäänyt se, mitkä ovat ne rikokset, josta TYTTIÄ oikeasti syytetään.

Pidennetyn poliisitutkinnan aika herättää tietysti kysymyksen siitä, mistä nyt löydetään sellainen rötös, että TYTTI voidaan sen perusteella irtisanoa tehtävistään, joita hän oli hoitanut OIKEUSKANSLERINKIN mukaan erinomaisesti ainakin hänen oltuaan nykyisen OIKEUSKANSLERIN alaisena.

TYTTI ei ole omasta mielestään tehnyt mitään lainvastaista.

Taannoin toimittajat olivat selvittäneet TYTIN hotelli- ja muut laskut lähes viimeistä senttiä myöten.

Näiden selvitysten perusteella minäkin jo aloin arvioida TYTIN toimintaa.

Kuitenkin jossain tarkemassa laskelmassa innokkaat toimittajat saivat lasketuksi, että TYTTI oli mahdollisesti hyötynyt virkatehtäviensä hoitamisesta 1 277.16 EUR:a, jonka VTV on perinyt TYTILTÄ takaisin ja siten lähtenyt oikomaan TYTIN verotusta.

Eipä tuo 1 277.16 EUR:a ole minusta mikään jättimäinen valtion kassan ryöstö.

Kuten edellä on todettu, niin OIKEUSKANSLERI PÖYSTIKIN on monessa yhteydessä kertonut, että TYTTI on nainen paikallaan ja TYTIN kuukausipalkkakin on noussut PÖYSTIN toimesta 4 150 EUR:sta 10 759 EUR:on, ja yleiskorotusten jälkeen nykyiselle tasolleen 11 305 EUR:on.

SEISKA lehti oli kuitenkin äskettäin tavannut TYTIN ruokaostoksilta. TYTIN ruokakassi vaikutti varsin vaatimattomalta, kun TYTTI on kuitenkin 5 lapsisen perheen ÄITI.

Eikä TYTIN kauppa-autokaan ollut joka pojan AUDI tai BEMARI, vaan melko vaatimaton NISSAN LEAF sähköauto.

TYTIN ruokaostokset olivat siis vaatimattomat, kun ottaa huomioon 5 lasta ja isoraamisen ranskalaisen rygbya pelaavan ranskalaisen aviomiehen.

TYTTI oli säästänyt siinäkin, ettei hän ollut ostanut ostoksiaan varten edes muovikassia.

Kainalossaan TYTILLÄ oli kaksi purkkia Valion maitoa ja yksi litran mehutölkki. Muut hyödykkeet käsittivät yhden kurkun, paketin Reissumiestä, paketin meetvurstia ja jääsalaattipussin.

Aika vähillä eväillä 7 henkinen perhe näyttää elelevän, vaikka kortteeri onkin rakennettu tiilistä ja pinta-alaakin on 160 neliön verran.

Ei tuo asunnonkaan pinta-ala kovin isolta vaikuta, kun on kysymyksessä kuitenkin 7 henkinen perhe.

TYTILLÄ oli kauppareissullaan päällään punainen HALTIN tuulipuku, joka nykyään on lähes kaikilla Helsingissä ostoksilla käyvillä TYTIN ikäisillä (45 v) keskiluokkaisillakin asiakkailla.

TYTTI ei siis vaikuta miltään rikolliselta, mutta täytyy olla jokin syy, miksi TYTTIÄ on nyt lähdetty jahtaamaan.

Minun analyysini on nyt esille tulleiden tietojen perusteella se, että TYTTI ei ilmeisesti olekaan oma-aloitteisesti tehnyt isompia virkarikoksia, kun Finnairin Plus pisteetkään eivät ole valtion maksamia etuuksia.

TYTIN ottaminen TIKUN nokkaan voikin johtua siitä, että TYTTI on joutunut Eduskunnan isokenkäisten toimesta katsomaan läpi valtion varojen holtitonta käyttöä esim. TERRAFAMEN eli FINNISH MINERALS Oy:n ja ILMASTORAHASTO Oy:n (nnt. VAKE Oy) käsittämättömissä hankkeissa ja tietysti myös TERRA SIPILÄN laittomassa MAAKUNTA SOTESSA, jossa tunnetusti PÄIVI NERG salasi Eduskunnalta tiettävästi yhteensä yli 400 milj. EUR:a.

Taannoinhan Eduskunnan sihteeri Tiitinen kätki SUPON kassakaappiin ns. TIITISEN LISTANKIN.

Äskettäin myös Eduskunnan turvallisuusjohtaja Jukka Savola sai lyhyen sähköpostin eduskunnan pääsihteeriltä.

Siinä ilmoitettiin, että hänet irtisanotaan Eduskunnan kansliatoimikunnan päätöksellä kuuden kuukauden irtisanomisajan päätyttyä.

Irtisanomisen taustalla oli se, että Savola vuoti julkisuuteen turvakameratallenteet, jotka näyttivät entisen pääministerin Juha Sipilän (kesk) kiinnikäymistapauksen aiemmin tänä vuonna.

Videoiden katsottiin olevan lähtökohtaisesti salassa pidettäviä, ja Savolan katsottiin toimineen virkavelvollisuutensa vastaisesti.

SAVOLA oli palvellut Eduskuntaa peräti 36 vuotta.

OIKEUSKANSLERIN sotkeutuminen konsulttina jopa SANNA MARININ hallituksen lainsäädäntötyöhön herättää tietysti nyt epäilyksen, että MAAN TAVALLA eli hallinnollisella korruptiolla on Eduskunnan vahva tuki ja siunaus.

ottoRe: TYTTI TULI JULKISUUTEEN!!!20.4.2021 9:31
Jukka Juusti, kansliapäällikkö puolustusministeriöstä reissasi noin 45.000 eurolla per vuosi. Onhan ne uudet koneet pian hankittava ja tarpeen on käydä vähän mualimallla vilkasemassa millaisia on saatavana. Ei riitä jotta ostetaan koneita koko rahalla kuten puolustusministeri sanoi... Mutta tämä viikari sitten. Hän on kiertänyt kaikki Kolumbiat, Afganistanit ja Addis Abebat etsiessään tarkastustoimelle uutta suuntaa. Listalla oli muitakin perin kummallisia kohteita. Maita, jossa julkisten varojen käyttö on kuuleman mukaan varsin luovaa ja väljää. Ranskan maalla tämä "frankomaani" oli piipahtunut neljästi. Puhumassa kun osaa puhua niin hyvin ranskaa. Mahtoiko olla jotain sanottavaakin. Eihän ne rahasummat nyt kovin kummoisia ole mutta on tässä jotain todella paljon pielessä. Eihän valtion varojen käyttöä noin vahdita. Ei, kertakaikkiaan ei. Ketähän muita muuten oli hakemassa tuota pestiä. Ei muuten mutta sekä demarit että vihreät olivat tätä tukemassa...

alan kolmas miesRe: TYTTI TULI JULKISUUTEEN!!!21.4.2021 2:21
Jotenkin tässä näyttää siltä, että suurin yhteinen nimittäjä näissä Eduskunnan hankkeissa on TOLKUN IHMISTEN MAAN TAPA.

Vuosina 2007-2015 TUOMAS PÖYSTI toimi Valtiontalouden tarkastusviraston pääjohtajana ja lokakuussa 2015 hän aloitti alivaltiosihteerinä valtioneuvostossa vastuullaan TERRA SIPILÄN luonnostelema perustuslain vastainen YLILEVEÄ MAAKUNTA SOTE.

PÖYSTIN siirryttyä TERRA SIPILÄN SOTE LAKIEN kirjoittajaksi PÖYSTIN suosittama TYTTI valikoitui kuin itsestään VTV:n pääjohtajaksi vuonna 2016.

TERRA SIPILÄ siis käynnisti taannoin perustuslain vastaisen YLILEVEÄN MAAKUNTA SOTEN, jonka perustuslain vastaiset lakipykälät kirjoitti erinomaista ranskaa puhunut TERRA SIPILÄN nimittämä alivaltiosihteeri TUOMAS PÖYSTI.

PÖYSTIN perustuslain vastainen MAAKUNTA SOTEN projektinjohtajuus kesti aikavälin 1.10.2015-30.9.2017.

Tällöin OIKEUSKANSLERIN virka alkoi häämöttää, kun kyseinen virka vapautui tähän sopivasti 1.5.2017, entisen oikeuskansleri JAAKKO JONKAN eläköityessä.

24.5.2017 UNILUKKARI nimitti PÖYSTIN JONKAN jälkeen uudeksi TERRA SIPILÄN ESITYKSESTÄ OIKEUSKANSLERIKSI.

OIKEUSKANSLERIN tehtävänä on perustuslain mukaan antaa tasavallan presidentille, valtioneuvostolle ja ministeriöille tietoja ja lausuntoja oikeudellisista kysymyksistä. Oikeuskanslerin tehtäviin kuuluu myös valvoa näiden valtioelinten toiminnan lainmukaisuutta.

Kehitteillä olevassa HYVINVOINTIALUEIDEN SOTEA KOSKEVASSA LAINSÄÄDÄNNÖSSÄ PÖYSTI on jo historiansa vuoksi tietysti nyt jo esteellinen toimija.

PÖYSTILLÄ oli vahvasti sormensa pelissä myös taannoin, kun ULKOMINISTERI HAAVISTON TYÖPAIKKAKIUSAAMINEN PAINETTIIN VILLAISELLA.

SANNA MARININ PERUSTUSLAIN VASTAISESSA ULKONALIIKKUMISLAISSA PÖYSTI suorastaan joutui kirjoittamaan lakipykälätkin, kun MARININ johdolla TIMO LANKINEN viimeisteli PÖYSTIN ohjeiden mukaan perustuslain vastaiset lakipykälät, joista koko Suomen kansan tukka nousi pystyyn.

Viimeisin kohu, mihin toimelias PÖYSTI on sotkeutunut, näyttää olevan TAPAUS BERNER.

Tässä tapauksessa PÖYSTIN virasto on joutunut jo TUKKANUOTTASILLE Helsingin hallinto-oikeuden kanssa, kun PÖYSTI oli taas antanut salaisia neuvojaan TERRA SIPILÄLLE seuraavasti, eikä ole antanut viestittelyistään tietoja YLE:n toimittaja Merja Niilolalle.

"Oikeuskanslerinvirasto käy parhaillaan oikeutta, jotta oikeuskansleri Tuomas Pöystin talvella 2019 liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerille (kesk) ja pääministeri Juha Sipilälle (kesk) antamat oikeudelliset neuvot ja arviot eivät tulisi julkisiksi."

Kyllähän tässäkin salatussa viestittelyssä tietysti täytyy olla ASTIAN MAKUA, kun selvässä asiassa ei voida julkisuuteen kertoa, mihin kähmintöihin BERNER oli sotkeutunut, kun hänet oltiin valitsemassa ruotsalaisen SEB-pankin hallitukseen.

Minusta tällainen salailu herättää kyllä kysymyksiä, kun ESKO AHOHAN on toiminut Venäläisen Sperbankin johtokunnan jäsenenä vuosikaudet ja hänet myös kutsuttiin amerikkalaisen JPMorganin jättiläispankin neuvonantajaksi.

ESKON neuvontatehtävistä kukaan ei ole kysellyt koskaan mitään, koska ESKO ihan avoimesti oli kertonut, että hän toimii tällaisena monialaisena kansainvälisenä neuvonantajana.

PÖYSTIN edeltäjä JAAKKO JONKKAHAN taannoin joutui ottamaan julkisuuslakiinkin kantaa, kun demujen JUTTA URPILAINEN uskotteli, ettei suomalaisten tarvitse tietää, millaisilla ehdoilla Kreikan taannoinen apupaketti annettiin.

Tuossakin salailuyrityksessä lopputulos oli, että takauspaperit olivat julkisia asiakirjoja ja ainoastaan pankkitilien numerot piti salata.

Nyt täytyy ratkaista kenen puolella juridiikka oikeasti on.

Siis toimiiko OIKEUSKANSLERI JULKISISSA TEHTÄVISSÄ?

Vai onko OIKEUSKANSLERI HYVÄ VELI JÄRJESTÖN PUHEENJOHTAJA?

Iltalehden toimittajat ovat kuitenkin jo todenneet, että OIKEUSKANSLERIN VIRASTO on jo menettänyt luottamuksen.

Suomessahan luottamus voidaan menettää vain kerran.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: