Keskustelu

alan kolmas miesMARIN VIRPOI 100 000 TYÖPAIKKAA!!!! 22.4.2021 0:35
Tampereen Osuuskaupan kassassa talousasioita pari vuotta harjoitellut SANNA MARIN leipoi ensi töikseen BUDJETTIRIIHESSÄ jo 100 000 uutta työpaikka!!!

Koskaan Suomen historiassa ei ole yhdessä päivässä luotu 100 000 uutta työpaikkaa!!!!

Saa nähdä mitä PUKKI tuo meille huomisiltana. Vetääkö SANNA salkustaan jo paroni Münchausenin työllistämisoppaankin ja alkaa narulla työntää Suomen kansantaloutta kasvuun!!!

SANNAHAN näyttää tavoittelevan jo lähes samanlaista suoritusta, kun aikoinaan työministeriksi päässyt entinen huonekalukauppias URPO LEPPÄNEN.

Muistaakseni URPO totesi työministeriksi ryhtyessään, että Suomen työttömyys poistuu puolessa vuodessa.

SMP:n URPOHAN istui silloin demu KALEVI SORSAN hallituksen työministerinä vuosina 1983-87 ja sovelsi työvoimaministeriön Heikki RINTEEN kehittämää mallia, jossa kunnat ja valtio aloittaa työllistämistoimet välittömästi.

Kun URPON ja Heikki RINTEEN työllistämismalli todettiin epäonnistuneeksi utopiaksi, niin URPO ryhtyi kuubalaisen tanssija ANAN keikkamanageriksi.

Nyt on taas meillä vielä toivottavasti vain parisen kuukautta PÄÄMINISTERINÄ demujen SANNA MARIN, jonka vaatimaton taloustausta on kaikkien tiedossa ja tietenkin taas demut ovat vetäisseet esille RINTEEN työllistämismallin.

Tällä kertaa kysymyksessä ei kuitenkaan ole Heikki RINTEEN malli, vaan itsensä SAMMAKKO ANTIN kehittämä SUPER AKTIIVIMALLI.

URPO LEPPÄNEN ei siis saanut aikoinaan työttömyyttä poistettua ja meillä on tänäkin päivänä työttömiä noin 350 000 työikäistä onnetonta ihmistä. Maksuhäiriöisiäkin on tiettävästi jo noin 400 000 suomalaista.

Kaiken lisäksi SANNA MARIN on vielä luvannut tappaa koko turvealan Suomesta, kun viherpipertäjien KRISTA MIKKONEN sai herätyksen PENTTI LINKOLAN oppikirjoista ja laati Joensuun yliopistossa gradunsa vesikasveista.

Ei ole sitten mikään ihme, että KRISTA on noita innokkaimpia TURVEALAN TAPPAJIA tässä maassa.

VAPPUNA saattaa tulla KRISTALLE kyyditys TURVEALAN rekalla LINNANMÄEN KARUSELLIIN.

Kyllä URPOKIN työttömien kanssa ihan tosissaan yritti, mutta onneksi lopetti, kun joku oli kuiskannut URPOLLE, ettei valtion rahat moiseen kokeiluun riitä.

Kun vielä ainakin noin 400 000 suomalalaista on hoidettavana psykiatrisissa erikoissairaaloissa ja perusterveydenhuollon piirissä, niin kyllä jokainen suomalainen tietää, mitä Osuuskaupan kassalla kokemusta kartuttanut SANNA MARIN on saanut aikaiseksi vain noin 1.5 vuodessa.

Jos nyt jonkun neuvon voisi kepuloisille antaa, niin sen verran neuvoisin, että RUUNEPERI SAARIKON olisi nyt parasta vetää johtopäätökset SANNA MARININ utopioista.

Minulla alkaa käydä jo sääliksi RUUNEPERINKIN osalta, kun RUUNEPERIN poliittiselle pääomalla näyttää jo käyneen kuin entiselle VAPPUPALLOLLE, josta ilmat karkasi pihalle jo vuosia sitten.

ottoRe: MARIN VIRPOI 100 000 TYÖPAIKKAA!!!! 22.4.2021 15:18
Tämähän uutisoitiin jo helmikuussa. Asialla on kyllä Haatainen: https://yle.fi/uutiset/3-11775283?fbclid=IwAR23gmrPVLPZO-YMz5TJ3Ov6JaRrKCYuJlMg5ScT8zlod6BFldloDOLgtPc

Näin työttömyys poistuu Suomesta!

alan kolmas miesRe: MARIN VIRPOI 100 000 TYÖPAIKKAA!!!! 23.4.2021 2:55
Sopuhan pitää VÄLIRIIHESSÄ saada, koska LUOMU KIMMON virka Geologisen tutkimuslaitoksen johdossa ja professorin arvonimi täytyy saada varmistettua.

Stora Enso Veitsiluodon katastrofin tultua hallituksen tietoon TERRAFAMEN MATTI HIETANEN onkin jo sopivasti vuodattanut tiedotteen, että Suomeen aiotaan rakentaa akkuklusteri, johon on jo varattu muistaakseni 300 milj. EUR:a peruspanosta.

Toistaiseksi lähes kaikki akkuhankkeet ovat kuitenkin vain toivotaan, toivotaan aiesopimuksia.

Kun LUOMU KIMMO pääsee muuraamaan näihin hankkeisiin peruskivet yhdessä MATTI HIETASEN kanssa, niin voimme kaikki laittaa kädet ristiin, kun "Suomi on taas pelastettu".

Näiden suurtöiden jälkeen LUOMU KIMMOSTA aletaan valmistella Suomen Pankin pääjohtajaa, joka seuraa toimessaan kepuloisten KIVIHIILI & NIKKELI OLLIA, josta taas aletaan leipoa UNILUKKARILLE SEURAAJAA.

HYVIN ON PULLAT RUUNEPERIN UUNISSA, vaikka kepuloisten kannatus äänestäjien keskuudessa on vain 8-10%.

HARMAA MATTIKIN on moneen kertaan EDUSKUNNAN KYSELYTUNNILLA kertonut, että sähköverokin on laitettu nyt EU:n alimmalle tasolle.

Ketään ei kuitenkaan kiinnosta sähkövero vaan sähkönsiirtomaksu, joka muodostaa pääosan sähkön hinnasta.

Sekin meitä kansalaisia jurppii jo pahasti, että bensassakin verojen osuus on jo 75%.

Parhaillaan viherpipertäjät aikovat nostaa bensan hinnankin selvästi yli 2 EUR/litra, jolloin veron osuus bensan ja dieselin hinnasta alkaa lähennellä jo 100%, jolloin harvinaisten maametallienkin louhinta tulee olemaan täysin kannattamatonta.

Tämä on maailman ennätysvauhtia.

Missään muussa itsenäisessä valtiossa ei näin LAUTAPÄISTÄ talouspolitiikkaa harjoiteta.

Viiden vuoden päästä Suomessa KAIKKI KYNNELLE KYKENEVÄT ovatkin kuntien ja valtion hommissa, jolloin SANNA MARININ ja KEPUN RUUNEPERIN johdolla Suomi on muuttunut NEUVOSTOLIITON kaltaiseksi KOMMUNISTISEKSI KOLHOOSIKSI.

ottoRe: MARIN VIRPOI 100 000 TYÖPAIKKAA!!!! 23.4.2021 16:21
Näinhän siinä käy jos meno ei muutu.

Tosin kuntien ja valtion hommissa ovat kaikki kynnelle "kykenemättömät"

Ensin siis todetaan jottei ole "täyteen työhön kykenevä" ja sitten palkataan siihen valtionyhtiöön töihin.

Kuten Ruotsissa.

Siitä Rinteen mallista jokunen sana. Siinähän työnantaja ja työllistämistukilainen olivat varsin hyvin motivoituneita molemmat.

Vuoden pesti oli sopivan pitkä pätkä molemmille. Monelle nuorelle se oli juuri se aika päästä pahimman yli.

Etenkin pojille.

Monihan tuli intistä suoraan kortistoon. Vuoden pestin aikana monen suunta selkisi: hakeuduttiin töihin kun oli saatu vähän kokemusta töistä tai mentiin kouluun, kuka mihinkin mutta mentiin kuitenkin.

Sitten Leppäseltä vietiin rahat. Vietiin kun oli huomattu jotta homma toimii.

Sorsahan otti SMP:n hallitukseen vain tuhotakseen puolueen.

Kun homma toimi, piti sen päälle alkaa kaatamaan kuraa. Taisipa se hiljattain otsikoissa ollut valtion tarkastusvirasto soittaa ensi viulua näissä puuhissa.

SMP piti siis tuhota.

Toistamiseen. Ensimmäinen operoitiin ruplilla ja sen nimi oli SKYP. (ei pankki)

Näin sille LexLeppäselle oikeasti kävi.

alan kolmas miesRe: MARIN VIRPOI 100 000 TYÖPAIKKAA!!!! 24.4.2021 2:04
VEIKKO taitaa olla toistaiseksi ainoa suomalainen, joka on Eduskunnasta kannettu ulos, kun VEIKKO totesi taannoin selvät sävelet SETELISELKÄRANKAISISTA KANSANEDUSTAJISTA.

Nytkin kokoomuksen ELINA LEPOMÄKI paljasti, että SAMMAKKO ANTIN VAPPUSATANEN ONKIN "VAPPUMILJARDI".

Voi hyvin olla, että kohta SUOMEN TULEVA PÄÄMINISTERI ELINAKIN kannetaan KULTATUOLISSA ulos Eduskunnasta, kun hän on nähtävästi vihjannut, että SANNA MARIN, HARMAA MATTI ja RUUNEPERI sekä OHISALO jakaa porukalla VAPPUNA MANTAN PATSAALLA jokaiselle demujen, kepuloisten ja viherpipertäjien äänestäjälle 1000 EUR:n SAUNA- JA VAPPULISÄN.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: