Keskustelu

alan kolmas miesKAAVIN MUSTATUT PAPERIT!!!28.4.2021 14:30
KAAVILLA JULKISET ASIAKIRJAT ON KAIKKI MUSTATTU JA PÄÄSSEET JO TELKKARIIN ASTI.

EI OLE IHME, että kukaan ei tiedä sitä, mistä on päätetty.

Pääasia on, että joku on päättänyt.

KUN MUSTA MAALI PYYHITÄÄN POIS PÄÄTÖSTEN PÄÄLTÄ, NIIN VARMAAN PALJASTUU, ETTEI KUKAAN OLE PÄÄTTÄNYT MITÄÄN, VAAN ASIAT ON ITSESTÄÄN MENNEET TIETTYYN SUUNTAAN.

ESTONIA LAIVAKIN ITSESTÄÄN AJOI KEULALUUKKU AUKI VASTATUULEEN MYRSKY-YÖNÄ!!!!

ESTONIAN TAPAUKSESSAKIN NOIN KOLMANNES KAAVIN KOKOISEN KUNNAN ASUKKAISTA VAJOSI ITSESTÄÄN HYYTÄVIEN AALTOJEN ALLE!!!

mielenkiintoistaRe: KAAVIN MUSTATUT PAPERIT!!!29.4.2021 11:17
Kaavilla korkeimpija viranhaltijoita on kiusattu. Kiusaamista on jos luottamushenkilöillä on asijoista eriläinen näkemys. Kuka on kiusaamisasiat tuonut kunnanhallituksen puheenjohtajalle joka toiminut tuomalla kunnanhallitukseen päätettäväksi. Kunnanhallitus kykenemätön tekemään mitään päätöksiä, Päätökset ovat varmaan mustia joten mustaa väriä ei ole tarvittu. Viranhaltijat on päättäneet päätösten salaamisesta, ( onko olleet asianosaisia ). Hallitus ja valtuusto johtaa kuntaa, kaavilla kunnanjohtaja. On viisasta olla nöyrä kunnanjohtajalle Luottamushenkilöt hyväksyneet asioiden salaamisen, luovuttaneen vallan viranhaltijoille. Kuka on erimieltä ei hyväksy tätä toimintaa saattaa joutua operatiivisen johtamisen kohteeksi, myös luottamushenkilöt. Vaalit voitetaan lauseella, olen vahva kuntalaisten puolustaja jos kunnanjohtaja sallii ja asiat salaisia? KAAVI NOUSUUN.

kristillinenkökököRe: KAAVIN MUSTATUT PAPERIT!!!30.4.2021 0:02
Juutuupissa oli kaavin valtuuston kokous nähtävillä,siinäpä oikea sirkus.Valtuuston puheenjohtaja,neiti,pihalla kuin lumiukko, ei ihme että koko kunta on sekaisin.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: