Keskustelu

UrhoJuankosken palvelut syöksyssä2.7.2014 17.59
Entisen Agrimarketin rakennus puretaan ja yrittäjät saavat etsiä uudet toimitilat.
Juankosken torilla on kerrottu purkuaikeista. Tuleeko tilalle lisää parkkitilaa, kuten kaupungintalon kohdalla. Minne siirtyvät yritykset. Onko Juankosken market myös lopettamassa., sillä pikkulinnut ovat tästäkin laulaneet.
Juankoski nousuun.....

järki jättääRe: Juankosken palvelut syöksyssä2.7.2014 19.20
siis entinen kurre ja agrimarket puretaan?jos tuohon on uskomista niin tuli vaan heti mieleen "ohhoh".

ja isompi ohhoh,tulee jos markettikin lähtee,, aika kallis pulju on ostaa kaikkea elintarvikkeita näin kuopiossa asuvan ex koskelaisen silmin.

ornitologiRe: Juankosken palvelut syöksyssä2.7.2014 19.37
Kohti Nousua Seminaarissa Jokke Lösönen kertoi jo vuosia sitten, miten Juankoskella Fenix Lintu nousee tuhkasta siivilleen. Viidellä milj. eurolla annettiin Fenix Linnulle vauhtia veronmaksajien rahoilla.

Vauhtia haettiin vuonna 2011 oikein Ukrainasta asti ja saatiinkin kylään munimaan Käki, joka heitteli Juankosken pesästä kaikki muut munat maahan.

Asialle vihkiytynyt Juankosken Nero hautoi Käen munat ja sitten Käen pojat lentelivät Maltan aurinkoon palatakseen munimaan Juankoskelle samaan pesään, kun on taas oikea "pesintäaika".

Käen pojat palasivatkin Juankoskelle taas kesällä 2013, kun piti munia uusi "poikue". Nyt Käki pyöräytti vain yhden ison munan ja Juankosken Nero hautoi taas Käen munan peräti 18 milj. euron kultamunaksi sekä antoi vielä omine lupineen munintamatkasta Käelle tulevaa muuttomatkaa varten yli neljä milj. euroa matkakorvauksina kuntalaisten tyhjästä pussista.

Mitkään muut kuin Käen munat eivät Juankoskella kehity lentokelpoisiksi linnuiksi, kun niitä ei haudota.

Kuka on toivonut Juankoskelle tällaista nousua, joka on päättynyt täydelliseen mahalaskuun?

Pikkulintujen viserrystä kannattaa Juankoskella kuunnella herkällä korvalla.

tarkka tätiRe: Juankosken palvelut syöksyssä2.7.2014 19.39
Kyllä kaupat valitettavasti lopettavat. Juankoskella vallitsee niin kova kilpailu elintarvikemarkkinoilla, että S-market ei kestä sitä. Kauppaa joudutaan käymään huonolla katteella ja polttoainettakin myydään melkein tappiolla. Se on kauheeta.

Mutta vielä vaikeampaa on muualla. Tankkasin eilen dieseliä vieraalla ABC:llä. Hinta oli 8 senttiä halvempi/ litra. Pistin tankin täyteen, vaikka oikeampaa olisi ollut ottaa vain 10 litraa. Sillä olisi päässyt Juankoskelle.

wasperiRe: Juankosken palvelut syöksyssä2.7.2014 20.48
Myös Juankosken tori puretaan ja rakennukset myös. Urheilukenttääkin ajetaan pois kylältä, kaksi päivää on jo kuorma-autot ja kaivinkoneet purkaneet kenttää, iso monttu jää vain jäljelle. Toriparlamentti siirretään Kaavin R-kioskin nurkalle. NonStoppina kulkee Pali kuljetus neljä vuoroa päivässä. Ajoin kuitenkin Nilsiään tänään tankkaamaan, kun oli sentin halvempaa bensaa, kahvikin oli ihan erimakuista kuin Ruukin baareissa. Kotiin tultua pukeuduin taas säkkiin ja ripottelin tuhkaa päälleni.

YtRe: Juankosken palvelut syöksyssä2.7.2014 20.51
vedäppä vasperi sormi persiistäsi. Ja aloita taas Juankoski nousuun-politiikkasi.

PVRe: Juankosken palvelut syöksyssä2.7.2014 22.08
Moro,
ja kyllä totta on Kurren rakennuksen, elikkä entisen Agrin rakennuksen purkuhanke. Ikävältä tuntuu esim. urheiluliikkeen muutto pois tutulta paikalta. Toivottavastoi löytyy asiallinen tila.
Ja S-marketin muutto pois vuokratiloista on vain ajan kysymys. Jatkaako S-market kuihtuvassa ja ostovoiman kadottaneessa Juankoskessa , tai Juankoskella, on vielä auki. Onhan heidän poliitikkansa tullut ainakin säyneläisille tutuksi. Onneksi meillä on hyvä marketti. Ja tervetuloa juankoskelaiset tänne Säyneiseen kesäteatteria ihastelemaan ja hyvät kahveet ryyppäämään Ritun luona ja Katjan luona , elikkä Josefiinaan kampaajalle.

entinen "onnekas"Re: Juankosken palvelut syöksyssä2.7.2014 23.12
Jos kattos näin känniläisen silmin, ( niin kuin on katottu jo liian monta vuotta,) Niin näkymä Juankoskesta viiden vuoden päästä, on kuin Sternobili aikoinaan vieraalla maalla.

ornitologiRe: Juankosken palvelut syöksyssä2.7.2014 23.27
Kyllä täytyy onnitella Juankosken Neroa Juankosken tuhoamisesta.

Senaattikiinteistöt omistaa jo puolet kaupungintalosta ja "salkkumiehet" kiertää jo torilla.

Kun Kuopioon on liitytty, niin keskustaan ei jää kiveä kiven päälle.

Ei voi kuin nauraa, kun keskustan asiakkaat suuntaa Kuopioon ja Säyneisiin kauppa-asioille. Säyneisten kauppias eikä Pohjolaisen Masakaan kysyneet Juankosken Nerolta mitään, kun pistivät rehellisissä liiketoimissaan tuulemaan.

Onneksi Patruunanmäen kartano on maltalasiten pankkiirien käsissä.

Käki k...sii kuusikossa pientä lintuu raukkaa...vaik on lintuu...

entinen "onnekas"Re: Juankosken palvelut syöksyssä2.7.2014 23.30
Vaikka eihän noista "onnen" ajoista ole kuin vaivaiset kolme vuotta, niin tuntuu se pitkältä, tai sitten vähältä, ajalta kun kaikki meni päin samoritsin persettä ja alko hillitön moraalinen krapula ja jatkuva turhautumisen tunne sekä jokapäiväinen ryppääminen sen tunteen tukahduttamiseksi. Eikä siitä oikeesta Stomsdaalin tehtaan konkurssistakaan ole vielä täysin selvinnyt.

nilsiä rules!Re: Juankosken palvelut syöksyssä3.7.2014 8.18
Se on nyt ainakin päivänselvää, että S-Marketin toiminta on monopoliasemasta johtuen kannattavaa, joten sen puolesta ei kannata kyllä pelätä. Nilsiä on kätevän matkan päässä, ja sieltä löytyy kyllä palveluita ihan riittämiin.

PietuRe: Juankosken palvelut syöksyssä3.7.2014 14.49
Eiköhän tuo s-market rakennuttane tämän vanhan kiinteistön tilalle uuden kaupan. Tälläistä huhua oli jo siinä vaiheessa kun tuli tieto että Agrimarket lopettaa.

PietuRe: Juankosken palvelut syöksyssä3.7.2014 15.04
Tämä kiinteistöhän on auttamatta elinkaarensa lopussa, tiedän tämän varmaksi kun 14 vuotta kyseisessä rakennuksessa olin Hankkijalla töissä. Esimerkiksi vesivahinkoja löytyy vähän joka puolelta. Toinen mikä puoltaa mielestäni uuden marketin rakentamista on että bensa-automaatti sijaitsee samalla tontilla ja peeässällä on pitkät perinteet Juankoskella olemisesta. Ja mistäpä sen tietää JOS peeässä rakentaa uudet tilat tuleeko Julkusen kiinteistöön mahdollisesti kilpailevaa pt-kauppaa ja siihen kylkeen vielä pieni muotoinen rautakauppa.

hyvä, hyvä!Re: Juankosken palvelut syöksyssä3.7.2014 15.08
Sitten saadaankin joku muu tilalle K-kaupan kiinteistöön, ehkä Lidl?
Tosi hyvät K-marketit löytyy Kaavilta ja Nilsiästä.

nilsiä rules!Re: Juankosken palvelut syöksyssä3.7.2014 15.20
Lidliä Julkusen tiloissa tuskin nähdään, mutta Kesko voisi avata noihin tiloihin saman tyylisen sekatavarakaupan kuin mitä Ylä-Lapista löytyy. Tietysti, jos näin kävisi, se saattaisi tietää toimintojen päättymistä Kaavilla.

PietuRe: Juankosken palvelut syöksyssä3.7.2014 16.09
Lähitulevaisuushan sen näyttää, kyllähän Juankoskelle toinen ruokakauppa mahtuisi ja entisenä/nykyisenä rautakauppiaana näkisin että rautakaupallekkin olisi käyttöä ja mahdollisuus pärjätä. Mutta löytyykö niin rohkeaa yrittäjää joka uskaltaa sijoittaa rahansa Juankoskelle.

alamäkitaasRe: Juankosken palvelut syöksyssä3.7.2014 18.42
...ja juankoskelle tulis vielä alko.eikös sitäkin aikoinaan haaveiltu juankoskelle?

kyllä juankoskelle mahtuu monta kauppaa alkoa ja vaikka mitä sirkusta sekä rautakauppaa,se on totta.

mutta mistäs asiakkaita?nilsiäläiset käy joko kuopiossa tai siilissä ostoksilla,ja kaavilaiset ne ei edes kuse juankosken suuntaan.niillä kun on omat alkot ja ruokamarkettinsa..

juankoskelle riittää joku pienempi kauppa,kun tämä koko KAUPUNGIN tilanne on tämä että väki lähtee mualle asumaan ja yritykset ja palvelut joko lopettaa tai muuttaa pois.

ja mahtaisiko olla syy näille juankosken purkuintoilulle se että tyhjien tilojen lämmityskustannukset on niin suuret että ne pitää sen takia purkaa.

juankoskella ei kohta ole mitään muuta kuin purettavia kiinteistöjä..samalla voidaan purkaa kuplahalli sekä vanha amiska.

ei muuta kuin kaikkia matalaksi.

Einarinari pieri ja pani.Re: Juankosken palvelut syöksyssä10.8.2014 10.48
Olen jo vuosia asioinut kaavilla ja nilsiässä. Vaikka toistaseksi asun juankoskella. Suunnitelmissa kyllä muutto jompaan kumpaan...kaavi todennäköisin vaihtoehto. Pakon edessä ostanut jotain juankoskelta jos niin kiire etten Kaaville tai Nilsiään...mutta eihän juankoskelta yleensä mitään saa. Ei kun vaan j-koski lippu korkeelle, mutta minä en näihin talkoisiin osallistu. Ja auton huollatan kans nilsiässä.

kentiapuliRe: Juankosken palvelut syöksyssä10.8.2014 13.54
Radio Savo haastatteli Erika Suomista "Juankoski nousuun"-hankkeen tiimoilta joitakin vuosia sitten. Saisikohan siitä ohjelmasta kopion, niin voitaisiin kuunnella, miten kepumafian puhetorvesta tulee tuutin täydeltä sitä ihteään? Totuus on näkyvissä kaikille.
Sen sortin journalismista voisi varoittaa koko Suomea.
Kangasperko on toisaalta estänyt hyvien yritysten tuloa ja oloa Juankoskella. Tapauksia on runsaasti.
Miten Heimo ja Veijo ovat toimineet? No, aivan samoin kuin Rane, Erika ja Jokekin.
Maksamme kovaa hintaa kepulaisesta korruptiosta ja typerästä vallankäytöstä, jonka osaltaan demarit, vasurit, kokoomuslainen ja persut ovat tehneet mahdolliseksi. Pääasia näyttää olevan, että Vapaan Juankosken osaaminen on eristetty Juankosken johtamisesta. Näin ei Juankoski nouse, kuten on nähty.

väkkärä, ainoa oikea.Re: Juankosken palvelut syöksyssä11.8.2014 9.49
Kaikki puretaan, jopa Muuruveden kumpuniemen rannalla oleva vesipiste. Joku oli sen särkenyt ja ei kuulema korjata. Näinpä iäkkäät mökkiläiset joutuvat hakemaan vetensä juankoskelta, elleivät mene kerjäämään naapureilta juomavettä.

Pena T.Re: Juankosken palvelut syöksyssä11.8.2014 10.07
Pannaan kaupungintalolta vedet poikki, kunnes vesipiste on korjattu. Se nimittäin tehoaa nopeasti.
Veijo ja Heimo, tehkää jotain!

väkkärä, ainoa oikea.Re: Juankosken palvelut syöksyssä11.8.2014 11.01
Hävettää olla juankoskelainen. Tehtaalla oli vesilaskut maksamatta ja silti vettä tuli... Nyt ei tule vettä niille, joille se kuuluu! Palveleva Juankoski!



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: