Keskustelu

alan kolmas miesHAPPAMIA OVAT SANOI KETTU4.7.2021 2:31
Helsingin pormestarikisasta katkeroituneena vetäytynyt ELLUN KANOJEN KIRSI PIHA turvautuu nyt FAKE NEWS MEDIAN eli HESARIN apuun, kun Helsingin pormestariksi valittiin yksi Helsingin ehdottomista ääniharavoista eli JUHANA VARTIAINEN ja ELINA VALTOSESTA tuli Suomen ehdoton ÄÄNIKUNINGATAR.

JUHANA on siitä mukava mies, että hän jo aikoja sitten on saanut herätyksen ja ottanut hatkat DEMUJEN KALKKEUTUNEESTA aatemaailmasta ja siirtynyt liberaalien konservatiivien joukkoon.

JUHANA on tunnustettu talousmies toisin kuin KATKERAKSI MUUTTUNUT KIRSI PIHA.

KIRSIN VETÄYDYTTYÄ ÄKISTI PORMESTARIKISASTA, KIRSI otti avukseen JUOPON ENON ja kaatoi LIKASANKON entisten häntä monin tavoin tukeneiden puoluetovereiden ja ennen kaikkea häntä äänestäneiden porvareiden ja TOLKUN KANSALAISTEN NISKAAN.

FAKE NEWS HESARIN KUUKAUSILIITTEESSÄ KIRSI piti vaalisalaisuuden, eikä kertonut, mitä puoluetta hän äänesti kuntavaaleissa.

Sen sijaan KIRSI kertoi, että vuoden 2000 presidentinvaalin toisella kierroksella, jossa vastakkain oli ESKO AHO ja TARTSA, niin KIRSI ÄÄNESTI TARTSAA.

MINÄ TAAS ÄÄNESTIN SILLOIN KUNNON PORVARIA ELI ESKO AHOA, MIKÄ ONKIN AINOA KERTA, KUN OLEN JOUTUNUT KEPULOISTA ÄÄNESTÄMÄÄN.

POISTUTTUAAN LOPULLISESTI POLITIIKAN NÄYTTÄMÄLTÄ, KIRSI on nyt kirjoittanut 67 sivuisen pamfletin "KENEN KOKOOMUS".

KIRSIN kannalta olisi parempi, jos KIRSI ei olisi kirjoittanut populistista pamflettiaan.

Pamfletissaan KIRSI ei yllä suurten ajattelijoiden tasolle.

Joidenkin mielipidekyselyjen tilastotietojen poleeminen kommentointi ja niiden perusteella tehdyt johtopäätökset eivät valitettavasti edusta tieteellistä analyysiä millään tasolla.

Kun vertaa KIRSIN pamflettia esim. ELINA VALTOSEN mainioon "VAPAUDEN VOITTO" yli 700 sivuiseen LIBERAALIN KONSERVATIIVIN RAAMATTUUN, JOKA ON TÄYNNÄ TIETEELLISESTI TODISTETTUJA FAKTOJA, niin en löydä perusteita KIRSIN VÄITTEILLE, ETTÄ KOKOOMUKSESSA OLISI JUOPPOJA ENOJA, JOS KIRSIN PILLIN MUKAAN EI TANSSITA.

EN OLE MYÖSKÄÄN KUULLUT, ETTÄ YKSIKÄÄN KOKOOMUSLAINEN ENO OLISI PUDONNUT VENEESTÄ.

KORONA SANNAN KIIKKERÄN VENEEN KEIKUTTAJIA KOKOOMUKSESSA ON VARMASTI ISO JOUKKO, MUTTA KATKEROITUNUT KIRSI EI KUULU TÄHÄN JOUKKOON.

Omassa kriisissään KIRSI nyt miettii, mitä tekisi tulevaisuudessa.

KIRSI toivoo, että ideaalielämässä löytäisi enemmän aikaa kirjoittamiselle. Mutta ajatus pelottaa KIRSIÄ.

Toinen KIRSIN suunnitelmista koskee merkityksiä. "Mä luulen, että meidän pitää vaan kokeilla erilaisia asioita ja etsiä sitä merkitystä."

KIRSI aikookin seuraavat 10 vuotta tutkia merkityksiä. Kyse ei ole vain yksityisestä pohdiskelusta, vaan myös liiketoiminnasta.

"Mä mietin, miten voisi auttaa ihmisiä ja yrityksiä ja tiimejä löytämään merkityksiä. Mulla on siihen yritys perusteilla."

Siis yritys merkityksessä firma?

"Joo. Mä oon kuullu, että yli 50-vuotiaiden on vaikea päästä töihin, niin pitää perustaa itse."

Ennen kuin KIRSI PERUSTAA MERKITYKSIEN FIRMAN, hänen kannattaa lukaista läpi edes kursorisesti ELINA VALTOSEN "VAPAUDEN VOITTO" ja siinä lanseerattu jokaisen SUOMALAISEN PERUSTILI.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: