Keskustelu

alan kolmas miesILMASTOVOUHOTUSTA TAAS TUUTIN TÄYDELTÄ5.7.2021 23:35
EI LÄMMIN LUITA RIKO, ON VANHA SUOMALAINEN KANSANVIISAUS.

NYT YLE:N A-STUDIOSSA KEHITYSRATKAISUJEN YLIJOHTAJA MARI PANTSAR SITRASTA JA OULULAINEN KANSANTERVEYSTIETEEN PROFESSORI JOUNI JAAKKOLA LUENNOIVAT SUOMEN KANSALLE TOIMITTAJA PETRI RAIVION JOHDOLLA TILAPÄISESTÄ HELTEESTÄ.

RAIVIO TEHOSTI ILMASTOSANOMAANSA NÄYTTÄMÄLLÄ KOKO AJAN STUDION SEINÄLLÄ OLEVAA LÄMPÖMITTARIA, JOKA OSOITTI 28 CELCIUKSEN ASTELUKUA.

PANTSAR PUOLESTAAN TOTESI, ETTÄ VAIN 0.2 CELCIUS ASTEEN MUUTOS MAAILMAN LÄMPÖTILASSA ON JO ÄÄRIMMÄISEN VAKAVA.

TÄSTÄ SYYSTÄ SUOMESSA ON TEHTÄVÄ KAIKKIALLA KAIKKI VOITAVA, ETTÄ MAAILMAN LÄMPÖTILA EI NOUSE.

MAAPALLON PINTA-ALA ON PYÖREÄSTI 510 000 000 km2 ja
SUOMEN VIRALLINEN PINTA-ALA MERIALUEET MUKAAN LUKIEN ON 390 980 KM2.

SUOMEN PINTA-ALA on siis vain 0.077% koko maapallon pinta-alasta.

Koska AURINKO lämmittää maapalloa lähes tasaisesti joka puolelta ilmeisesti napoja lukuunottamatta, niin AURINGON LÄMPÖENERGIAA KOHDISTUU jokaiselle neliäsentille suunnilleen tasaisesti. Tietenkin päiväntajan kohdalla lämpöenrgiaa tulee maahan muita alueita selvästi enemmän.

"Maapallon kiertorata Auringon ympärillä muuttuu hitaasti. Radan muoto vaihtelee ympyrästä ellipsiin.

Kun rata on soikeimmillaan, maapallon saama Auringon säteily muuttuu etäisyyden muuttuessa.

Säteilymuutokset ovat suurimmillaan 20 prosenttia!!!!

Maan kiertoradan muutokset vaikuttavat hitaasti ilmastoon. Kiertoradan soikeus vaihtelee 100 000 vuoden jqaksossa. Kiertoradan kallistuskulma ja suunta muuttuu 21000 ja 43000 vuoden jaksossa.

Jäätiköt kasvavat ja supistuvat Milankovichin jaksoissa. Jääkaudet vuorottelevat noin 100 000 vuoden jaksoissa.

Auringon kokonaissäteilyn muutos pilkkujakson aikana on alle promillen.

Se voidaan havaita heikkona vaihteluna (0,1 Celsius-astetta) globaalilämpötilassa.

Auringon säteilyn systemaattinen kasvu noin vuodesta 1850 voi selittää ilmakehän lämpötilan hitaasta vuosikymmeniä kestävistä heilahteluista ehkä 20-40 %.

Ihmisen aiheuttamista kasvihuonepäästöistä johtuen ilmakehän hiilidioksidipitoisuus on nyt noin 30 % korkeampi kuin kertaakaan 400 000 vuoteen. (Tällä taas ei ole mitään suoraa yhteyttä maapallon lämpötilaan).

Kasvihuoneilmiön voimistumisesta ja siitä johtuvasta maapallon lämpötilan noususta huolimatta ilmastokehitys kulkee kohti seuraavaa jääkautta 10000-15000 vuoden kuluttua.

Ihmiskunnan aiheuttaman kasvihuoneilmiön vahvistumisen ansiosta sen alku voi myöhästyä. Ennusteiden mukaan siitä tulee heikompi kuin edellisestä."

Yllä oleva tieteellinen selvitys on vain pieni osa MAAPALLON lämpötilan vaihteluiden osalta.

Mannerlaaattojen liikkeet, merivirrat ja maan sisällä tapahtuvat ydinreaktiot eivät kasvihuonehöpötyksissä myöskään näy.

SITRAN KEHITYSRATKAISUJEN JOHTAJAN SUOMEN KANSALLE SYÖTTÖMÄ PAJUNKÖYSI OLISI KAIVANNUT EDES YHDEN TIETEELLISEN FAKTATIEDON, JOTTA ERKKI JA NS. TOLKUN IHMINEN USKOISI, MITÄ SITRAN YLIJOHTAJA ESITTÄÄ.

TAANNOINHAN EDUSKUNNASTA POIS ÄÄNESTETTY DEMUJEN JOUNI BACKMAN ja KEPUN FIMEAN TUHONNUT LIISA HYSSÄLÄ POHDISKELIVAT SITRAN PIIKKIIN DEMOKRATIAN OLEMUSTA.

ILMAN SITRAN APURAHAA MINÄ VOIN TODETA, ETTÄ DEMOKRATIA MERKITSEE KANSANVALTAA - EI POLIITIKKOJEN JA/TAI VIRKAMIESTEN VALTAA.

EN NYT MUISTA TARKKAAN, OLIKO TUOSSAKIN SITRAN RAHOITTAMASSA RAPORTISSA JO HAVAITTU ILMASTONMUUTOKSEN VAIKUTUKSET.

NYT JOKA TAPAUKSESSA SITRAN JYLIOHTAJA OTTI JO ESILLE ILMASTONMUUTOKSESTA AIHEUTUVAN MAAHANMUUTONKIN.

Maahanmuuttoonhan löytyy ratkaisu, kun asiaan liittyvä lainsäädäntö laitetaan kuntoon, ettei Suomeen kaiken maailman hiippareita ja terroristeja oteta vastaan.

Minusta meidän pitää olla kiitollinen, että kesälomalaisilla on edes muutama hellepäivä kotimaassa, jossa on tuhansia järviä, joissa voi käydä vilvoittelemassa. VANHEMMILLE IHMISILLE VOIDAAN JÄRJESTÄÄ MYÖS VIILEITÄ TILOJA TAI ILMASTOINTILAITTEITA.

JOKA TAPAUKSESSA SUOMEN KESÄ ON AINA OLLUT LYHYT JA RUOTSISSAKIN TOMAS LEDIN ON TEHNYT ERINOMAISEN BIISIN "SOMMAREN ÄR KORT"

Ilmateieteen laitoksen mukaan hellepäivistä voidaan kertoa alla olevaa tietoa vuodessta 1961 lähtien:

"Korkeapaineen pysyessä kesällä Suomen yllä pitkään lähes paikoillaan lämpötila voi nousta toistuvasti yli 25 asteen.

Viikon hellejakso on yhdellä paikkakunnalla yleinen, muttei kuitenkaan jokakesäinen.

Kahden viikon helleputki on jo harvinainen, kun sellainen sattuu keskimäärin kerran 10 vuodessa.

Poikkeuksellisesta hellejaksosta voidaan puhua vasta, kun helle kestää vähintään kolme viikkoa. Näin on käynyt vuoden 1961 jälkeen vain vuosina 2003, 2010, 2014 ja 2018."

TOIMITTAJA PETRI RAIVION SATUNNAISEN HELTEEN KYTKEMINEN JOHONKIN GLOBAALIIN ILMASTOHÖPÖTYKSEEN OSOITTAA TOIMITTAJAN TÄYDELLISTA TIETÄMÄTTÖMYYTTÄ TIETEELLISISTÄ FAKTOISTA:

Jo pelkästään se, että SUOMEN PINTA-ALA on vain 0.077% MAAPALLON KOKONAISPINTA-ALASTA osoittaa sen, että vaikka SUOMI NEITO SEISOISI PÄÄLLÄÄN MAAILMAN ILMASTOAUGUURINA, NIIN MEIDÄN TOIMILLA TAI PUHEILLA ON MAAPALLON LÄMPENEMISEEN YHTÄ SUURI VAIKUTUS KUIN HYTTYSEN KUSELLA ITÄMERESSÄ.

SUOMI NEIDON KANNATTAISI KESKITTYÄ OLEELLISEMPIIN ASIOIHIN.

OLKAAMMA MYÖS KIITOLLISIA SIITÄ, ETTÄ ILMASTON LÄMPENEMINEN KIIHDYTTÄÄ KOKO AJAN SUOMEN METSIEN KASVUA, JOSTA KOKO SUOMEN KANSANTALOUS JA MYÖS KANSANTERVEYS HYÖTYVÄT SADAT VUODET ETEEN PÄIN, KUN EI VAIN ANNETA SAKSAN VIHERVASSARIEN JA KOTIMAISTEN VIHERPIPERTÄJIEN TAPPAA SUOMI NEIDON AINUTTA LYPSÄVÄÄ LEHMÄÄ.

ottoRe: ILMASTOVOUHOTUSTA TAAS TUUTIN TÄYDELTÄ6.7.2021 8:41
Asiaa!

Tuosta ihmisen aiheuttamasta hiilidioksidin
lisääntymisestä voi tosin olla montaa mieltä.

Keskikokoisen tulivuoren purkaus nimittäin heittää kertapieraisulla ilmakehään samat määrät kaikkea kivaa kuin esiteollisen ja teollisen päästöt yhteensä.

Myös tuota hiilidioksidia.

Kannattaa vilkaista linkki:https://www.hs.fi/tiede/art-2000005348704.html

Celsiius aste on muuten keksintönä nuorempi kuin esimerkiksi teollinen harkkohytti. Sellainen rakennettiin mm. Juankoskelle jo vuonna 1746...

Ilmastofasistien koohotus on nyt hellejakson aikana luonnollisesti piikissään.

Kohta ollaan vääntämässä päälle poikkeustilaa.

Sitä ilmastohätätilaa.

Sen jälkeen alkaa olla todellinen hätä.

Tässä maassa.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: ILMASTOVOUHOTUSTA TAAS TUUTIN TÄYDELTÄ6.7.2021 10:08
Meidän kannattaa vaikuttaa niihin tekijöihin, joimme voimme vaikuttaa. Jos tässä onnistumme, niin ei tarvitse jälkikäteen harmitella, ettemme tehneet mitään, vaikka merkit oli luettavissa.
Akm:een tässä pitäisi uskoa vai kansainväliseen tiedeyhteisön, joka asiasta on yksimielinen.

ottoRe: ILMASTOVOUHOTUSTA TAAS TUUTIN TÄYDELTÄ6.7.2021 10:51
Ei ole olemassa kansainvälistä tiedeyhteisöä, joka olisi asiasta yksimielinen. Ja Suomen keskusta (suokusta) ei ole kansainvälinen eikä myöskään tiedeyhteisö huolimatta siitä, että se on kaikessa yksimielinen ja -kielinen. Paitsi yhdessä...

ARHINMAKIRe: ILMASTOVOUHOTUSTA TAAS TUUTIN TÄYDELTÄ6.7.2021 13:21
VIHREÄT JOUTAA SUORAAN KIINAAN, TÄÄLLÄ NIITÄ EI KAIVATA. ROSKASAKKIA.

alan kolmas miesRe: ILMASTOVOUHOTUSTA TAAS TUUTIN TÄYDELTÄ6.7.2021 15:15
VIRALLINEN ÄÄNI ON NYT SIVURAITEELLA ILMASTOASIOISTA JA KANSAINVÄLISESTÄ TIEDEYHTEISÖSTÄKIN.

PARIS CLIMATE ACCORD 2015 on poliitikkojen laatima FAKE NEWS ASIAKIRJA, jota kannattaa GOOGLE, FACEBOOK ja TWITTER sekä AMAZON.

Kyseiset yhtiöt hallitsevat maailman mainos- ja informaatiovirtaa nykyään jo noin 90%:sti.

Kyseiset BIG TECH COMPANIES ovat samassa sängyssä poliitikkojen kanssa, mikä takaa sen, että korruptoituneille poliitikoille ja tietenkin kansainvälistä informaatiota ja mielikuvia hallitseville yrityksille riittää rahaa.

ILMASTONMUUTOS on taannoin presidentinvaalit hävinneen hienostoperheen pojan eli AL GOREN luomus ja loistava rahasampo, jolle todellakaan ei löydy yksimielistä kansanvälistä tiedeyhteisöä.

Jos olisi yksimielinen tiedeyhteisö, niin kaikki KIINAN ja VENÄJÄN fossiiliset voimalat olisi ja aikaa sitten suljettu.

SAMA koskee myös AMERIKAN ja ETELÄ-AMERIKAN ja AFRIKAN sekä AASIAN VOIMALOITA.

EUROSTOLIITOSSA TÄHÄN ON JO KYLLÄ RYHDYTTY JA JÄLJET ON NÄHTÄVISSÄ.

EUROJA PAINETAAN SELLAISTA VAUHTIA, ETTEI KOHTA KAIKKI MAAILMAN PAPERIKONEET ENÄÄ PYSTY KYSYNTÄÄ TÄYTTÄMÄÄN.

SILTI POLIITIKOT VÄITTÄÄ, ETTEI MITÄÄN INFLAATIOTA OLE!!!!

SAKSASSA TARVITTIIN HYPERINFLAATION AIKAAN MATKALAUKULLINEN SAKSAN MARKKOJA, JOTTA PYSTYI OSTAMAAN EDES POSTIMERKIN.

MINULLAKIN ON POSTIMERKKIKOKOELMASSANI ISOT RIVIT NÄYTÄ TAANNOISIA EUROSTOLIITON "ARVOPAPEREITA".

NORMAALISTI RAHALLA TEHTIIN ENNEN TEHTAITA JA LUOTIIN TYÖTÄ, NYT EUROSTOLIITOSSA RAKENNETAAN ILMASTORAHASTOA, JONNE JOUTOHENKILÖT SIIRTYY ESKPONENTIAALISIA ILMASTO- JA KORONAMALLEJAAN KEHITTELEMÄÄN.

KAIKKI MAAILMAN ÖLJY- ja KAASUFIRMAT OLISI MYÖS JO AIKAA SITTEN MÄÄRÄTTY AJETTAVIKSI ALAS, JOS OLI YKSIMIELINEN KANSAINVÄLINEN TIEDEYHTEISÖ.

SUOMESSAKIN OLISI MÄÄRÄTTY IHMISET MUUTTAMAAN TELTTA-ASUMUKSIIN, JOISSA LEIRINUOTION SAISI SYTYTTÄÄ TALVELLA VAIN KERRAN VIIKOSSA.

PERINTEINEN SAUNOMINENKIN OLISI MEILLÄ TIETYSTI PIENHIUKKASTEN VUOKSI TÄYSIN LAINVASTAISTA TOIMINTAA.

HARVIAN KIUKAATKIN ON NYKYÄÄN KAIKKI SERTIFIOITAVA SAKSALAISTEN MÄÄRÄYSTEN MUKAISESTI TAI MUUTEN ON LAITETTAVA LAPPU LUUKULLE.

AINOA LAILLINEN TOIMINTA ON MEILLÄKI KOHTA SÄNGYN POHJALLA MAKUU NAAMARIT PÄÄLLÄ, ETTEI HIILIDIOKSIDI VAIN PÄÄSE ILMANALAA PILAAMAAN.

ILMASTOLEKALLA nykyään lyödään jokainen omilla aivoillaan ajatteleva ihminen hiljaiseksi ja "sensuroidaan" marginaaliin.

IHMISET, jotka muuten eivät saa kunnon töitä ja/tai haluavat itselleen suurempia ansioita heittäytyvät ILMASTOAKTIVISTEIKSI ja LÄHTEVÄT JOUKOLLA ISTUMAAN ELOKAPINALLISINA EDUSKUNTATALON ETEEN TAI KIIPEÄVÄT EDUSKUNTATALON PYLVÄISIIN HUUTELEMAAN OHIKULKIJOILLE SANOMAA MAAILMANLOPUSTA.

KAIKEKSI HUIPUKSI FAKE NEWS MEDIA ELI HESARI & YLE VIELÄ VAHVISTAVAT NÄMÄ JÄRJETTÖMÄT AJATUKSET tunnista toiseen, jolloin tietämättömät ihmiset saadaan täydellisen paniikin valtaan.

Nykyään jo noin 38% nuorista suomalaisista ihmisistä on jo syvästi ahdistuneita ja terapiahoidon tarpeessa ILMASTOVOUHOTUKSEN VUOKSI, vaikka meillä ei TODELLISUUDESSA OLE MITÄÄN ILMASTON HÄTÄTILAA, JOTA VIHERVASSARIT JATKUVASTI KUITENKIN TOITOTTAVAT JOKAISESSA TILAISUUDESSA, MISSÄ VAIN SUUN VOI AVATA.

TÄYTYY IHMETELLÄ, MISTÄ NÄIDEN ILMASTOPANEELIEN VETÄJILLE YLIPÄÄTÄÄN MAKSETAAN TÄYDELLISEN SOOPAN SYÖTTÄMISESTÄ "TIETEEN VARJOLLA" KANSALLE.

SE AINAKIN ON TÄYSIN VARMAA, ETTÄ AINAKIN MINUN MAKSAMIANI VEROVAROJA KÄYTETÄÄN LUVATTA TÄLLAISEEN ILMASTON NOITATOHTOROINTIIN.

ASIAT OVAT MENNEET JO AIVAN LIIAN PITKÄLLE ESIM. METSÄASIOISSAKIN, KUN KRISTILLISTEN SARI ESSAYAHKIN ON JO JOUTUNUT PUUTTUMAAN SIIHEN, ETTÄ KEPULOISTENKIN OTE METSÄASIOISSA ON JO TÄYSIN KIRVONNUT, KUN UNILUKKARIN SUKULAISKIIHOTTAJA ON NYT RYHTYNYT "METSÄNHOITAJAKSI", VAIKKA MIES EI OLE TIETTÄVÄSTI ELÄESSÄÄN METSÄSSÄ EDES KOSKAAN KÄYNYT.

TUSKIN EROTTAA MÄNTYÄ KOIVUSTA.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: