Keskustelu

alan kolmas miesKAKSI JULKISESTI HIRTETTYÄ NAISTA SUOMESSA20.7.2021 3:41
MIKSI KAUNIS NAINEN HALUTAAN JULKISESTI HIRTTÄÄ SUOMESSA JA
MUUALLA?

Ranskassa Jeanne d?Arc eli "Orléansin neitsyt" poltettiin roviolla Ranska Rouenin kaupungissa 30.5.1431 noituuden vuoksi.

Lukutaidoton Jeanne oli pelastanut Ranskan englantilaisten käsistä johtaen ranskalaisia joukkoja ja tuki Kaarle VII:n valintaa Ranskan kuninkaaksi.

Kuninkaaksi tultuaan Kaarle alkoi kuitenkin vehkeillä englantilaisten ja paikallisten burgundilaisten kanssa, jonka jälkeen englantilaiset alkoivat syyttää Jeannea kerettiläisyydestä ja noituudesta.

Jeanne ei taipunut kirkon syytteisiin ja hänet poltettiin roviolla, koska Jeanne piti jumalaa paavia korkeampana auktoriteettina.

Jeannen maine puhdistettiin virallisesti vuonna 1455.

Tuolloin Pariisiin kerääntyneet ja Jeannen kanssa tekemisissä olleet henkilöt vähättelivät osuuttaan tämän kohtaloon ja vierittivät kaiken syyn englantilaisten ja kolmen edesmenneen tuomarin niskoille.

Seuraavien vuosisatojen aikana Jeanne saavutti myyttisen maineen ja häntä alettiin pitää Ranskan suojeluspyhimyksenä.

Virallisesti hänet kuitenkin julisti pyhimykseksi eli kanonisoi vasta paavi Benedictus XV vuonna 1920.

Jo aiemmin olen jo kiinnittänyt huomiota myös Ranskan kuningatar Marie-Antoinetteen, joka Ranskan vallakumouksen aikana mestattiin Pariisissa 16.10.1793 vain 37vuotiaana.

Mestauksen syy oli Marie-Antoinetten harjoittama politiikka, käytös ja syntyperä.

Amerikassa Amerikan 45. Presidentin vaimo Melania Trump on paikallisessa valtamediassa ja ympäri maailmaa myös "sosiaalisesti mestattu", koska hän on erinomaisen ja konservatiivisen Presidentin Donald J. Trumpin vaimo.

Kaikki klassisen mallin mitat ja myös käytöksen osalta täyttävä Melania ei ole kelvannut muotilehti VOGUE:n kanteen, vaikka kaikkien aiempien presidenttien vähemmän edustavia vaimoja on esitelty VOGUESSA lähes viikoittain.

Suomessa PÄIVI RÄSÄSESTÄ on valtamediassa kuten YLE:ssä ja HESARISSA tehty yksisilmäinen uskonnollinen bimbo ja kansankiihottaja, kun PÄIVI on esittänyt ihmisyyteen kuuluvia näkemyksiään vastoin ns. enemmistön käsityksiä.

PÄIVI on oikea lääkäri, 5 lapsen ÄITI (voisi sanoa URAÄITI) ja ollut naimisissa Niilonsa, teologian tohtori, kanssa vuodesta 1985 lähtien.

TYTTI YLI-VIIKARI on myös 5 lapsen ÄITI, myös URAÄITI ja hän on naimisissa ranskalaisen miehen kanssa.

TYTTI ei ole esiintynyt INTAGRAMMEISSA eikä muissakaan PINTALIITÄJIEN PIPPALOISSA.

Kuitenkin kysymyksessä on kaikin puolin edustava naisihminen, joka kelpaa varmasti malliksi korkeaan ja arvostettuun virkaan pyrkivälle PANU HATTU PÄISELLE DEMARILLEKIN.

MUTTA TYTTI LUKEE FILOSOFISIA KIRJOJA JA JOPA SEISKA LEHDEN PALJASTUSTEN MUKAAN KÄY ITSE OSTAMASSA PERHEELLEEN RUOKAA RUOKAKAUPASSA SUHTEELLISEN VAATIMATTOMALLA AUTOLLA.

TYTIN KÄYTÖS ON SIIS ERILAINEN KUIN ESIMERKSI KORONA SANNAN JA KEPULOISTEN RUUNEPERIN.

MTV:n entinen uutisankkuri HELENA PETÄISTÖ on viime kevään antanut TYTISTÄ alla olevan lausunnon:

"Siksi ihmetyttävät syytökset Yli-Viikarin liiasta kansainvälisyydestä. Kyllä aktiivisesta kansainvälisestä osallistumisesta kaikissa mahdollisissa kokoonpanoissa on aina hyötyä Suomelle, jos sellaisiin pääsee mukaan.

Myös valtiontarkastajilla niin kuin kaikilla muillakin on kansainväliset järjestönsä, onhan sellainen jopa valtionpäämiesten keittiömestareilla vuosikokouksineen milloin missäkin päin maailmaa.

Ei niissä vuositapaamisissa opetella paremmin kokkaamaan presidentille, vaan niissä luodaan kansainvälistä kontaktiverkostoa. Ja hyvin hyödyllistä verkostoa luodaankin, sillä kyökin kautta on asioita hoidettu kautta maailmanhistorian.

Tuntematta Yli-Viikarin matkojen yksityiskohtia, en puutu niiden aiheellisuuteen.

Mutta jos valtiontarkastajien kansainvälisen järjestön vuosikokous on vaikka Brasiliassa, on sinne mentävä. Ja jos kehitysapukohde on Bhutanissa, sinnekin on yhtä lailla mentävä. Jos suomalaisia kansanedustajia on saatu kiinni turhasta huvimatkailusta, se on taas aivan eri lukunsa kuin Suomen tarvitsema verkostoituminen.

Vielä kalliimmaksi tulee kansainvälisessä verkostoitumisessa säästäminen.

Suomi syyti valtavasti rahaa YK:n turvaneuvostopaikan saamiseen - ja ranskankielinen Lilliputti-Luxemburg puhalsi paikan meiltä.

Olen aivan varma, että koko ranskankielinen Afrikka ja muu frankofoninen maailma antoi sille äänensä.

Sellaiseen verkostoitumiseen on juuri ENA parhaimpia paikkoja Suomen kaltaiselle pohjoiselle maalle. Afrikasta löytyy useitakin ENA:n käyneitä valtionpäämiehiä.

Yli-Viikarin melkoisista kauneudenhoitokuluista en osaa itse aina itseni televisiossakin meikanneena sanoa yhtään mitään.

Mutta pienen nootin lähettäisin kuitenkin miehille: Vasta sitten on sukupuolten tasa-arvo toteutunut, kun naisjohtaja kelpaa framille yhtä harottavilla hiuksilla kuin Britannian pääministeri Boris Johnson.

Mieleen on jäänyt se vanha Vappu-Äpy, jossa teekkarit irvailivat jollekin, joka heidän mielestään ymmärsi kosmetiikasta yhtä paljon kuin Golda Meir, Israelin silloinen hallituksen päämies. Suomessa asti piti siis pilkata yhtä meikkaamatonta naispääministeriä.

Veikkaanpa, että jos miehiltä odotettaisiin samaa, olisi siihen heti budjettikin.

Naiset maksakoon omasta pussistaan."

Viimeisin TYTIN KIMPPUUN KÄYNYT FAKE NEWS TOIMITTAJA ON ILTA-SANOMIEN 17.7.2021 numerossa esiintynyt TUOMAS MANNINEN.

TUOMASTA oli ottanut päähän, kun TYTTI oli rohkeasti esiintynyt Suomi Areenan keskustelutilaisuudessa ja oli siteerannut Shakespearen draamaa "Kuningas Learia".

Tästä innostuneena TUOMAS alkoi suurena kirjallisuuden asiantuntijana verrata Shakespearia jo Mauri Sariolan "Isänmaan partureihin".

MANNISTA otti päähän se, että vuonna 1985 kuolleen Sariolan aikaan vielä viranomaisten korruptiosta vielä kirjoitettiin melko brutaalisti, mutta nykyään virkamiehelle voidaan maksaa palkkaa siitä, ettei virkamies tee muuta kuin pitää suunsa kiinni.

FAKE NEWS TOIMITTAJA MANNINEN unohtaa kirjallisessa laudaturtyössään sen tosiasian, että TYTTIKIN on vain virkamies, joka toteuttaa hänelle annettuja tehtäviä Suomessa voimassa olevan lainsäädännön mukaan.

TYTTI EI PÄÄTÄ ESIM. VALTION BUDJETISTA TAI MÄÄRÄRAHOISTA. NÄMÄ MÄÄRÄYKSET TULEVAT EDUSKUNNALTA LAKIEN MUODOSSA.

TYTIN TEHTÄVÄNÄ ON KATSOA, ETTÄ MYÖNNETYT RAHAT KÄYTETÄÄN SOVITUSTI JA LAKEJA NOUDATTAEN, KUTEN POLIITIKOT OVAT SOPINEET. TÄMÄN TYÖN TYTTI ON TEHNYT MALLIKKAASTI.

TYTILLÄ OLI PÄÄLLÄÄN SUOMI AREENAN KESKUSTELUJEN AIKAAN ERITTÄIN ONNISTUNUT KESÄINEN MEKKO, JOKA SOPI TYYLIIN ERINOMAISESTI.

ILTA-SANOMIEN TOINEN FAKE NEWS TOIMITTAJA SALLA JANTUNEN HAASTATTELI MYÖS UNILUKKARIN KESÄKUULUMISIA SUOMI AREENAN KYSELYTUNNILLA.

UNILUKKARI KERTOI, ETTÄ PERHE ON SELVINNYT HELTEESTÄ HYVIN, KUN AARO ON KÄYNYT MUUTAMAN KERRAN JÄRVESSÄ.

UNILUKKARI MYÖS KERTOI, ETTÄ AARON KANSSA ON KÄYTY RUNSAASTI MUSEOISSA. HELSINGISSÄ ELÄINTIETEELLISSÄ JA TURUN BIOLOGISESSA MUSEOSSA UNILUKKARI ON KÄYNYT LUKEMAATOMIA KERTOA.
UNILUKKARIA KIINNOSTAA MYÖS PUUTARHAN PERUSTAMINEN.

UNILUKKARI PITÄÄ ERITYISEN PALJON VALKOAPILOITA, KOSKA VALKOAPILA ON "KAUNIS JA TOTTELEVAINEN KASVI".

AIKAISEMMIN EI OLE VIELÄ TULLUT ESILLE, ETTÄ UNILUKKARI ONKIN "VIHERPEUKALO".

SE MINUA KUITENKIN IHMETYTTÄÄ, ETTÄ UNILUKKARI PUHUU "TOTTELEVAISISTA KASVEISTA".

MINÄ EN OLE KOSKAAN PYRKINYT KOMENTELEMAAN KASVEJA. EI OLE SITTEN MIKÄÄN IHME, ETTÄ UNILUKKARI EHDOTTI KORONAN SAAVUTTUA SUOMEEN "KORONANYRKIN PERUSTAMISTA".

VARMASTI TÄSTÄ KOMENENTELUPIIRTEESTÄ JOHTUEN UNILUKKARIN SUOSIO ON SELVÄSTI YLI 90%, MIKÄ YLITTÄÄ PUTININ TASON JA ON LÄHELLÄ KIINAN JOHTAJA XI:N SUOSIOTA.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: