Keskustelu

alan kolmas miesSENIILIN BIDENIN SUOSIO SYÖKSYKIERTEESSÄ1.8.2021 1:02
Massiivisen vaalivilpin avulla USA:n presidentiksi valitusta korruptoituneesta SENIILISTÄ JOE BIDENISTA on tulossa USA:n huonoin presidentti.

Vaatimukset SENIILIN BIDENIN älyllisen tason mittaamisesta ovat koko ajan vahvistuneet.

SENIILI BIDEN KOETAAN JO UHKAKSI USA:N TURVALLISUUDEN KANNALTA JA KANNATUS ON JYRKÄSSÄ LASKUSSA, kun Bidenin hallinto on kääntänyt lähes kaikki Presidentin eli Donald J. Trumpin erinomaisen hyvän politiikan hyvät aikaansaannnokset päälaelleen tilapäisten ns. EXECUTIVE ORDERIEN avulla, mikä on käynnistänyt USA:ssa massiivisen maahanmuuttokriisin ja inflaation odotetaan nousevan jopa pahemmaksi kuin talouspolitiikassa täysin epäonnistuneen demokraattien Jimmy Carterin aikana.

FiveThirtyEight:n suosiogallupin mukaan SENIILIN BIDENIN suosio on pudonnut valinnan jälkeen jo seuraavasti:

□ Onnistuminen työssä: 55.0% - 51.5%,
muutos - 3.5% yksikköä
□ Epäonnistuminen työssä: 36%-43.4%,
muutos + 7.4% yksikköä

Kun otetaan huomioon vielä se, että nykyään USA:ssa demut ja FAKE NEWS MEDIA ovat tehneet konservatiivisesti ajattelevista ihmisistä ns. deprorable people, deplorables (HILLARY CLINTONin keksimä termi Trumpin kannattajista, trumpilainen konservatiivi, joka on rasisti tai vihaaja), joiden puheet ja viestit on sensuroitu ja vääristelty jo vuodesta 2015 lähtien FACEBOOKIN, TWITTEERIN ja GOOGLEN sivuilla, niin noin 50% amerikkalaisista ei nykyään voi enää lausua vapaasti mielipidettään mediassa sillä uhalla, että yritykset tuhotaan, kaduilla, ravintoloissa ja kotona häiritään ja käydään väkivaltaisesti kimppuun BLM ja ANTIFA aktivistien toimesta, niin FiveThirtyEight:n gallupitkaan eivät kerro todellista SENIILIN BIDENIN suosiota, mutta asiantuntijat ovat todenneet, että trendi on murhaava.

BIDENIN SUOSIO 192 PÄIVÄN PÄÄSTÄ VALINNASTA MUIHIN PRESIDENTTEIHIN:

□ Biden vs. kaikki edelliset presidentit (12 kpl)
Biden 51.5%
Muut presidentit 59.9%
Ero -8.4% yksikköä

□ Biden vs. demokraattiset presidentit
Biden 51.5%
Muut demokraattiset presidentit 63.5%
Ero -12.0%

□ Biden vs. republikaaniset presidentit
Biden 51.5%
Republikaaniset presidentit 55.5%
Ero -4.0% yksikköä

On todettava, että Donald J. Trumpin suosio oli alussa poikkeuksellisen alhainen, kun hänen valintansa jälkeen ns. FAKE NEWS MEDIA ja Washingtonin DEEP STATE SWAMP aloitti ei-poliittisen presidentin systemaattisen mustamaalauksen, joka sitten lopulta päättyi nyt jo todettuun KORONA PANDEMIAN avulla sikäläisten demokraattien ja myös vanhoillisten republikaanien rakentamaan massiiviseen vaalivilppiin.

VALITETTAVAST SUOMEN FAKE NEWS MEDIA (YLE JA HESARI) YHÄ EDELLEEN SYÖTTÄÄ SUOMALAISILLE MANTRAA, ETTÄ VAALIT OLIVAT REHELLISET, KUN KUITENKIN NYT JO 27 OSAVALTIOSSA VAALILAKEJA OLLAAN UUDISTAMASSA, JOTTA VIIMEISEN VAALIN KALTAISTA KAAOSTA EI ENÄÄ SYNTYISI.

USA:N PRESIDENTTIEN SUOSIO VIRKAKAUDEN ALUSSA (192 PÄIVÄÄ):

BIDEN VS. TRUMP 2017-2021
□ Biden 51.5% (DEM)
□ Trump 38.2% (REP)

BIDEN VS. OBAMA 2009-2017
□ Biden 51.5% (DEM)
□ Obama 53.7% (DEM)

BIDEN VS. GEORGE W. BUSH 2001-2009
□ Biden 51.5% (DEM)
□ Bush 56.4% (REP)

BIDEN VS. BILL CLINTON 1993-2001
□ Biden 51.5% (DEM)
□ Clinton 44.9% (DEM)

BIDEN VS. H.W. BUSH 1989-1993
□ Biden 51.5% (DEM)
□ Bush 67.1% (REP)

BIDEN VS. RONALD REAGAN 1981-1989
□ Biden 51.5% (DEM)
□ Reagan 56.6% (REP)

BIDEN VS. JIMMY CARTER 1977-1981
□ Biden 51.5% (DEM)
□ Carter 63.0% (DEM)

BIDEN VS. GERALD FORD 1974-1977
□ Biden 51.5% (DEM)
□ Ford 34.8% (REP)

BIDEN VS. RICHARD NIXON 1969-1974
□ Biden 51.5% (DEM)
□ Nixon 63.0% (REP)

BIDEN VS. LYNDON B. JOHNSON 1963-1969
□ Biden 51.5% (DEM)
□ Johnson 74.1% (DEM)

BIDEN VS. JOHN F. KENNEDY 1961-1963
□ Biden 51.5% (DEM)
□ Kennedy 72.0% (DEM)

BIDEN VS. DWIGHT D. EISENHOWER 1953-1961
□ Biden 51.5% (DEM)
□ Eisenhower 72.6% (REP)

BIDEN VS. HARRY S. TRUMAN 1945-1953
□ Biden 51.5% (DEM)
□ Truman 82.0% (DEM)

alan kolmas miesRe: SENIILIN BIDENIN SUOSIO SYÖKSYKIERTEESSÄ16.8.2021 15:14
MISSÄ VIIPYY NS. "AIKUISTEN NEUVOTTELU" NIISSÄ PÖYDISSÄ, JOHON UNILUKKARI KERTOI RYHTYVÄNSÄ, KUN SENIILI JA LÄPEENSÄ KORRUPTOITUNUT JOE BIDEN VALITTIIN FAKE NEWS MEDIAN AVULLA VILPILLLISISSÄ VAALEISSA USA:N PRESIDENTIKSI???

UNILUKKARI ON HAAVEILLUT JÄRJESTÄVÄNSÄ ETYKIN 50 VUOTIS JUHLAKONFERENSSIN HELSINGISSÄ 2025.

AKM epäilee, ettei tuota korkean tason konferenssia koskaan tulla järjestämään.

AKM epäilee, että VILPILLISILLÄ VAALEILLA valittu SENIILI JOE BIDEN joutuu eroamaan lähiaikoina kongnitiivisten ongelmiensa vuoksi virastaan, eikä kikattavaa maahanmuuttokriisin USA:n etelärajalle järjestänyttä KAMALA HARRISTA voi kukaan ajatella ydinsalkun avainten kantajaksi. KAMALN kannatus Amerikassa on alle 10%:a ja vastustus siis 90%.

Afganistanin katastrofin osalta tulee mieleen USA:n entinen Afganistanin suurlähettiläs, jonka AKM:kin onnistui tapaamaan jo 1960-luvun alussa, kun kyseinen lähettiläs oli hankkinut omistukseensa isoisäni isän aikoinaan sukumme maille rakentaman huvilan.

Suurlähettilään jäätyä eläkkeelle hän muutti yhdeksi kesäksi huvilalleen ja aloitti välittömästi aamusta iltaan jatkuneet metsätyöt. Enpä ollut aiemmin nähnyt yhtä ahkeraa metsähoitajaa missään.

Uskomaton fyysinen kunto oli selvästi yli 70-vuotiaalla miehellä ja käytös todella miellyttävä.

Tuolloin satuin olemaan aino sukumme paikalla ollut henkilö, joka edes vähän halitsi engantia, niin sain siis toimia tulkkina.

Ei tullut tuolloin TALEBANIT puheeksi, kun Afganistanissa oli meneillään rauhanomainen kausi, kun Euroopassa koulutuksen saanut kenaali Mohammed Khan nousi valtaan pataaniheimojen tuella nimellä Mohammed Nadir ?ah ja aloitti uudistukset maassa, mutta hänet kuitenkin salamurahattiin vuonna 1933, jonka jälkeen Afganistanin johtoon nousi kenraalin vain 19-vuotinen poika Mohammed Zahir Shah, joka uudisti maata demokratiaan tähtäävän perustuslain avulla ja hallitsi aina vuoteen 1973 saakka.

Vuonna 1978 kommunistinen PDPA nousi valtaan saur-vallankumouksessa ja vuonna 1979 NEUVOSTOLIITTO lähti sitten kohtalokkalle sotaretkelle Aganistaniin, jonka jälkeen Afganistanista on sitten lopulta tullut terroristien pesäke.

SENIILIN BIDENIN PÄÄTETTYÄ VETÄYTYÄ AFGANISTANISTA EHDOITTA AASIAAN SYNTYI NYT IRAKIN ISIS OPERAATIOTA VASTAAVA ISLAMISTISEN TERRORISTIEN TUKIKOHTA, JOLLA TULEE OLEMAAN VIELÄ MASSIIVISET VAIKUTUKSET KANSAINVÄLISEEN POLITIIKKAAN.

NÄISTÄ KANSAINVÄLISEN POLITIIKAN KESKUSTELUISTA SUOMEN UNILUKKARI NÄYTTÄÄ PUDONNEEN JUNASTA JA JÄÄVÄN ULKOPUOLISEKSI TARKKAILIJAKSI KUIN PIHALLA SEISOVA LUMIUKKO HELSINGIN YYA-AIKAISTEN ETYK HAAVEINEEN.

alan kolmas miesRe: SENIILIN BIDENIN SUOSIO SYÖKSYKIERTEESSÄ8.10.2021 3:53
SENIILIN JOEN SUOSION SYÖKSYKIERRE JYRKKENEE PÄIVÄ PÄIVÄLTÄ.

EI SENIILI JOE NÄY ENÄÄ TIEDOSTAVAN EDES MUIDEN MAIDEN JOHTAJIEN NIMIÅ.

VIIMEISIMMÄSSÄ QUINNIPIAC YLIOPISTON GALLUPISSA ENÄÄ 38% KATSOO SENIILIN JOEN OLEVAN TEHTÄVIENSÄ TASALLA.

"A majority of voters disapprove of President Biden's job performance, according to a new poll from Quinnipiac University, which found the president is struggling to keep support among independent voters in particular.

The poll found 38 percent of those surveyed approve of Biden's job performance, while 53 percent disapprove.

Biden's numbers dropped from a Quinnipiac poll released last month that found 42 percent had approved of his performance and 50 percent disapproved.

The dip can largely be contributed to Biden's loss of support among independents, 60 percent of whom said they disapproved of his job performance. In September, the poll found 52 percent of independents gave Biden poor marks.

But less than 40 percent of voters gave Biden positive marks on his handling of the economy, his job as commander in chief, his work on foreign policy and on immigration.

The poll surveyed 1,326 adults from Oct. 1 to 4 and has a margin of error of 2.7 percentage points.

The Quinnipiac poll is the latest to show Biden's approval rating sinking, particularly among independents.

A Gallup poll last week found Biden?s approval rating among independents falling to 37 percent, the lowest it has been since Biden took office, and slipping 24 points below his 61 percent approval rating at the beginning of his administration.

And an Associated Press poll released last Friday found Biden?s approval rating among independents had dropped from 62 percent in July to 38 percent in September."

KUUKAUSI VIELÄ, NIIN SENIILIN JOEN LUVUT NÄYTTÄÄ PAINUVAN JOPA HUONOMMIKSI KUIN FAKE NEWS MEDIAN MANIPULOIMAT DONALD J. TRUMPIN LUVUT.

TÄLLÄ HETKELLÄHÄN TRUMP ON JO SELVÄSTI SENIILIÄ JA MUITA MAHDOLLISIA EHDOKKAITA SUOSITUMPI, JOS LÄHTEE EHDOLLE VUODEN 2024 PRESIDENTIN VAALEIHIN.

HENKISEN KUNTONSA JOHDOSTA NOISSA VAALEISSA SENIILI JOE, EIKÄ HÄNTÄ VIELÄKIN EPESUOSITUMPI VARAPRESIDENTTI KAMALA HARRIS EI ENÄÄ OLE EHDOLLA.

USA:n etelärajalle on kehittynyt yhdeksässä kuukaudessa massiivinen humanitaarien kriisi, kun jo noin 1.6 milj. laitonta kulkijaa on tunkeutunut maahan ja tuoneet maahan tonneittain huumeita.

Inflaation on noussut jo tavallisissa elantokustannuksissa 10-40% tuotteista riippuen.

Tuontitavaroiden osalta Kiinassa valmistettujen tuotteiden toimitusketjut ovat katkenneet ja sadoittain konttilaivoja on jouduttu parkeeraamaan esim. Kalifrornian satamien ulkopuolelle, kun iso osa satamatyöläisistä ja huoltotöissä olleista ihmisistä on jäänyt kotiin, kun Biden on ryhtynyt valtion varoin tukemaan työttömien kotiin jäämistä.

KAIKEN HUIPPU ON SE, ETTÄ TÄNÄÄN KONSERVATIIVINEN NEWSMAX PALJASTI SENIILIN JOEN PELAAMISEN VANHALLA KOMMUNISTIEN NS. POTEMKININ KULISSITEMPULLA.

NS. FAKE NEWS MEDIA EI OLE ASIAA PALJASTANUT, MUTTA NYT NEWSMAX NÄYTTI, ETTÄ SENIILI JOE BIDEN LÄHETTÄÄKIN NS. VALKOISEN TALON PUHEITAAN VALKOISEN TALON NS. OVAL OFFICEN MALLIN MUKAAN RAKENNETUSTA STUDIOSTA.

KYSEINEN SENIILIN JOE KOMENTOKESKUS ON VARUSTETTU TELEPROMPTEREILLA, JOLLOIN SENIILIN JOEN EI TARVITSE ESIINTYÄ ELÄVÄN YLEISÖN EDESSÄ.

TUNTUU KÄSITTÄMÄTTÖMÄLTÄ, ETTÄ SUOMEN EHKÄ KOKO LÄNSI-EUROOPAN SUOSITUIN PESIDENTTI TOIVOI SENIILIN JOEN VIRKAANASTUMISEN JÄLKEEN PIAN PÄÄSEVÄNSÄ SAMAN NEUVOTTELUPÖYDÄN ÄÄREEN SENIILIN JOE KANSSA.

MIKÄLI OIKEIN MUISTAN, NIIN UNILUKKARI ONNITTELI LÄMPIMÄSTI SENIILIN JOEN VALINTAA JA KÄYTTI HÄNESTÄ KUVAUSTA "AIKUINEN" VALTIOMIES!!!

ENTISEN TURVALLISEN YYA SOPIMUKSEN AIKAAN NEUVOSTOLIITON JOHDOSSA OLI USEITA SENIILIN JOEN TASOISIA "AIKUISIA VALTIOMIEHIÄ", MUTTA SE EI SILTI HAITANNUT KAUNIITA JUHLAPUHEITA.

HERÄÄ KYSYMYS: PITÄÄKÖ VALTIOMIEHEN AINA OLLA "AIKUINEN", JOTTA POLIITTINEN PÄÄTÖKSENTEKO ON LUOTETTAVALLA POHJALLA?Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: