Keskustelu

alan kolmas miesILTALEHDEN TRUMPIN AJOJAHTI6.8.2021 23:44
ILTALEHTEEN ON JOSTAIN SYYSTÄ PESIYTYNYT ISO JOUKKO AMERIKAN ERINOMAISEN PRESIDENTIN ELI DONALD J. TRUMPIN MOLLAAJIA.

YKSI NÄISTÄ BESSERWISSEREISTÄ ON PAULA KOSKI, JOKA EI LUE MUITA AMERIKAN UUTISIA KUIN PROPAKANDA MEDIA YHTIÖIDEN KUTEN CNN:N JA NEW YORK TIMES:N FAKE NEWS JORINOITA, JOITA AMERIKASSA ENÄÄ VAIN N. 30% PITÄÄ TOTENA TAI PITÄÄ EDES SEURAAMISEN ARVOISENA.

AMERIKASSA ON ONNEKSI JO PALJON TUUMMAIHOISIA KAUNIITA JA LOISTAVIA NAISURHEILIJOITA JA MUITAKIN URHEILIJOITA, JOTKA PITÄVÄT MAATAAN ARVOSSA JA RAKASTAVAT MAANSA LIPPUA (FREEDOM) MYÖS PALKINTOPALLILLA.

MERKILLE PANTAVAA ON, ETTÄ NÄMÄ PAULA KOSKEN MAINITSEMAT BLACK LIVES MATTER AKTIVISTIT OVAT YLEENSÄ HÄVINNEET KRIITTISILLÄ HETKILLÄ TOKIOSSA JA MUUALLA.

NÄILLÄ HUOMIONKIPEILLÄ NARSISTISILLA HENKILÖILLÄ BLM SANOMAN LEVITYKSESTÄ ON TULLUT URHEILUA TÄRKEÄMPI ASIA.

KYLLÄ MEILLÄ SUOMESSAKIN VOISI JOPA UNILUKKARI ÄRÄHTÄÄ, JOS ESIM. GASELLIN ASKELIN JUOKSEVA SARA KUIVISTO ALKAISI HEILUTTAA TOKIOSSA TAI SEURAAVISSA KISOISSA PRIDE LIPPUA PALKINTOPALLILLA!!!!

alan kolmas miesRe: ILTALEHDEN TRUMPIN AJOJAHTI7.8.2021 0:18
ILTALEHDEN "TIEDETOIMITTAJA" PAULA KOSKI ENNUSTAA MYÖS JO GOLF-VIRRANKIN PYSÄHTYMISTÄ.

Pari vuotta PAULA valisti suomalsia ns. PÄTKÄPAASTOSTA ILTALEHDESSÄ seuraavasti:

"Katsoin videon aiheesta ja aloin harkita paastoa tosissani.

Lopulta päätin kokeilla 16:8-paastoa kuutena päivänä viikossa, kahden viikon ajan.

Olen perusterve ja normaalipainoinen, vegaanista ruokavaliota noudattava nainen, ja aloituspäivänä vaa'an mittari antoi minulle lukemaksi 68,2 kiloa.

En ollut kiinnostunut paastosta painonpudotusmielessä, vaan sen väitettyjen energiaa lisäävien vaikutusten vuoksi."

"Iltanapostelu on aina ollut heikko kohtani, ja viidentenä päivänä päätin ostaa iltaruoaksi sushisetin sekä suklaapatukan.

Syötyäni tajusin, että syön ensimmäistä herkkuani koko viikon aikana!

Säästin varmasti rutkasti kaloreita, ja huomasin peilistä, että vatsan seudun pömpötykseni oli katoamassa.

Aloin toisinaan herätä öisin vessaan, ja huomasin suoleni toimivan tiheämmin.

Jollain kummallisella tavalla aineenvaihduntani tuntui kuitenkin tukkoiselta. En osaa selittää, miksi.

En ole koskaan ollut suuri teen ystävä, mutta ensimmäisen paastoviikon viimeisenä päivänä suorastaan himoitsin vihreää teetä.

Välipäivänä en himoinnut makeaa tai myöhäistä iltapalaa, vaikka minulla olisi ollut siihen mahdollisuus.

Paastosta alkoi tulla rutiininomaista yllättävän nopeasti, ja toisella viikolla se myös rytmitti työpäivääni mukavasti, sillä olin ahkera aamulla."

"Kaiken kaikkiaan sanoisin, että pätkäpaasto sopii erityisesti henkilöille, jotka pystyvät pitämään huolta riittävän kalorimäärän täyttymisestä kahdeksan tunnin aikana.

Omalla kohdallani paasto on auttanut minua haastamaan iltasyömiseen liittyviä ajatuksia, irtautumaan tavoistani sekä karsinut sokerin määrää huomattavasti ruokavaliossani.

Keventyneestä olostani huolimatta vaaka ei ollut kanssani juurikaan samaa mieltä: viimeisen päivän lukema oli 68,1 kiloa.

Aivan absoluuttista totuutta vaaka ei kuitenkaan kertonut, sillä jouduin käyttämään eri vaakaa kuin kokeilun alussa.

Painolla ei ole minulle niinkään väliä, mutta tunnustan jääneeni koukkuun lisääntyneeseen energiaan sekä keveään olotilaan.

Sairastan myös nivelreumaa, ja toivon, että paasto auttaa pitämään kropan tulehduksen sekä näin ollen myös reuman oireita kurissa.

Päätän jatkaa paastoa myös tulevaisuudessa, ainakin parina päivänä viikossa.

Pätkäpaastolla tarkoitetaan dieettisuuntausta, jossa kaikki päivän ruokailu jaksotetaan tiukasti tietyn aikavälin sisälle."

PAULA, PAULA, PAULA!!!

AKM ehdottaa, että ostat ensiksi kunnon vaakan, jolla painon voi mitata joka aamu samaan aikaan ja piirtää siitä lukemista käppyrän, niin jopa alkaa selvitä, mihin suuntaan paino kehittyy, jos vaakan patterit on kunnossa.

Sitä paitsi PAULA. Kerrot olevasi perusterve ihminen, mutta sitten kerrot, että sinua vaivaakin NIVELREUMA.

Saattaa olla, että PAULAN TRUMPIN MOLLAUKSET MENEE PAULAN PÄTKÄPAASTON PIIKKIIN, KUN PAULA KERTOO YLLÄ HÄNEN TYÖTAHTINSA PARANTUNEEN PÄTKÄPAASTON AIKANA ETENKIN AAMULLA.

Minulla on sellaista kokemusta, että moni ihminen on kertonut tulevansa nälkäisenä vihaiseksi. Joillakin on ruvennut nälkä jopa näköä haittaamaan.

Eläinten maailmassa leijonat ja muutkin petoeläimet ovat nälkäisinä tiettävästi
hyvinkin agressiivisia.

ottoRe: ILTALEHDEN TRUMPIN AJOJAHTI7.8.2021 6:10
Kuten tunnettua on, kuumemittari on hyvä apu silloin kun on tarve mitata kuumetta.

Ja kuume on oire.

Oire jostain taudista. Ja taudin aiheuttaja on yleisimmin joko bakteeri tahi virus.

Ei aina.

Trump on erinomainen mittari.

Sen avulla kun on myös kätevä mitata kuume.

Se kuume tosin on ns. kollektiivinen.

Taudin aiheuttajat taas ovat yksilöitä.

V. Huovinen kuvaa tämänkaltaisia oivallisella tavalla kirjoissaan.

K. Pylkkäsen sanoin on aina niitä, joiden nuppi ei kestä maapallon ns. ala-asentoa.

Väkisinkin pallomme pyöriessä jokaisen pää on aikansa alaspäin.

Se on kriittinen hetki.

Vielä pahempaa on, jos maapallon pyörähtely ei olekaan aina tasaista.

Tiede & Tekniikka -lehdessä, jota seuraan joskus, oli tästäkin taannoin pikku juttu.

Tottahan se, että pallomme silloin tällöin vähän "ryntäilee". Ihan vähän mutta havaittavasti kuitenkin.

Jos tuollaisten nuppi on sillä kertaa ala-asennossa, niin vaikeuksia on tiedossa.

Oletan, en tosin tiedä, jotta K. Marxille kävi juuri näin. Ja kaiken maailman veitikoille ja Joe-sedille läpi maailman sivun.

Olihan sellainenkin nero, joka tuikkasi tuleen koko kaupunkinsa.

Meilläkin nämä tunnetaan. Aika ajoin.

Öylön (kirj. eilen) kiinnitin huomioni erääseen isäntään, joka tuikkasi tuleen torppansa ulos lähtiessään.

Ei syttynyt. Ei.

Torppaan tulikin sitten uusi isäntä ja uusi väki, joka ensitöikseen pisti luudan lakaisemaan.

Remonttiakin tehtiin.

Hyvältä nyt näyttääkin.

Täitä ja luteita ja muita syöpäläisiä mökissä vielä entisen isännän jäljiltä toki on, mutta eiköhän nekin matkan päänsä löydä. Onhan se ddt ja muut raidit keksitty jo ajat sitten.

Totta on, jotta jotain rotia pitää saada tähän menoon.

Monikohan muuten tietää mikä on roti?

Kysynpä vaan.

alan kolmas miesRe: ILTALEHDEN TRUMPIN AJOJAHTI10.8.2021 22:07
ILTALEHDEN TOIMITTAJA PAULA KOSKELLA ON PAKKOMIELLE TODISTAA AMERIKAN KAIKKIEN AIKOJEN EHKÄ PARHAIN PRESIDENTTI DONALD J. TRUMP PSYKOPAATIKSI TAI RASISTIKSI JA MILLOIN MIKSIKIN.

PAULA KOSKI, JOKA ON VÄITTÄNYT ITSEÄÄN TERVEEKSI, ON JO SEURAAVASSA LAUSEESSA TODENNUT, ETTÄ HÄNELLÄ ON PAHA NIVELREIMA.

PAULA KOSKEN PAINO EI OLE MYÖSKÄÄN LASKENUT, VAIKKA PAULA ON OLLUT DIEETILLÄ.

PAULA ON NYT LÖYTÄNYT AMERIKASTA DONALD J. TRUMPIN VELJEN TYTTÄREN PIAN JULKAISTAVAN KIRJALUONNOKSEN SEDÄSTÄÄN SEURAAVASTI:

"Pian julkaistavassa kirjassaan Trumpin kerrotaan kritisoivan setänsä asennetta pandemiaa kohtaan sekä syyttävän häntä homofobiasta sekä antisemitismistä, joilla on häneen mukaansa ollut "yhteys tappavaan väkivaltaan sekä Amerikassa että sen ulkopuolella".

56-vuotiaasta Mary Trumpista on tullut yksi setänsä kovasanaisimmista kriitikoista.

Hän on myös kirjoittanut suvustaan kertovan Too Much and Never Enough -kirjan.

Siinä hän esimerkiksi paljastaa yksityiskohtia Trumpien kotona järjestetyistä päivällisistä, joita isännöinyttä Fred-isoisäänsä hän kutsuu kylmäksi sosiopaatiksi."

OMIEN HENKISTEN ONGELMIENSA VUOKSI MARY TRUMP ON JOUTUNUT MENEMÄÄN PSYKOTERAPIAAN JA ON KOULUTTAUTUNUT PSYKOLOGIKSI.

MARYN ONGELMAKSI ON NÄKÖJÄÄN TULLUT SE, ETTEI HÄN OLE MENESTYNYT ELÄMÄSSÄÄN, KOSKA HÄNEN ISÄNSÄ ELI DONALD TRUMPIN ROBERT VELI OLI ALKOHOLISTI, JONKA KOHTALON JOHDOSTA DONALD PÄÄTTI JO NUORENA PYSYÄ EROSSA ALKOHOLISTA, HUUMEISTA JA TUPAKASTA.

TUNNETUSTIHAN DONALDIN NOIN PARI VUOTTA SITTEN KUOLLUT ROBERT VELI TUKI LOPUUNSA ASTI VOIMAKKAASTI VELJEÄÄN.

DONALDIN ESIMERKIN MUKAISESTI HÄNEN LAPSENSAKIN OVAT NOUDATTANEET NÄITÄ HYVIÄ ELÄMÄN OHJEITA , PERIAATTEITA JA OVAT SIKSI MENESTYNEET.

JOPA "CROOKED" HILLARY CLINTON TOTESI VUODEN 2015 VAALEISSA, ETTÄ DONALDISSA ON PARASTA SE, ETTÄ HÄN ON KASVATTANUT HIENOT LAPSET.

MARY TRUMPIN VÄITTEET SETÄNSÄ KORONAPANDEMIAN OSALTA OVAT JO KAKSI VUOTTA SITTEN TODETTU FAKE NEWS MEDIAN NS. MISINFORMATIONIKSI - SIIS TÄYSIKSI VALHEIKSI.

VAIKUTTAA SILTÄ, ETTÄ ILTALEHDEN PAULA KOSKI SAATTAA LÄHIAIKOINA SIIRTYÄ SENIILIN JOE SEDÄN PROPAKANDAYHTIÖ CNN:N, THE NEW YORK TIMESIN TAI JOPA WASHINGTON POSTIN PALVELUKSEEN.

ONHAN SUOMESTA EXXONIN HALLITUKSEENKIN JO VALITTU NESTEEN UUSIUTUVIEN POLTTOAINEIDEN KEHITYSTYÖTÄ JOHTANUT KAISA HIETALAKIN.

NYT OLISI KUITENKIN HYVÄ, ETTÄ PAULA KOSKI RYHTYISI SELVITTÄMÄÄN NEW YORKIN KUVERNÖÖRI ANDREW CUOMON RÖTÖKSIÄ, JOISTA HÄNEN CNN:N PALVELUKSESSA OLEVA DEMU VELI CHRIS CUOMO EI OLE HIISKAHTANUT SANAAKAAN.

SUOMESSA ANDREW CUOMONKIN RÖTÖKSISTÄ ON OTETTU ESILLE LÄHINNÄ VAIN SEKSIRIKOKSET, KUN VARSINAINEN SYNTI ON NOIN 15 000 VANHUKSEN MASSAMURHA VANHAINKODEISSA KORONAAN.

ANREW CUOMOKIN YRITTI KORONAN ISKETTYÄ USA:HAN HYÖKÄTÄ DONALD J. TRUMPIN KIMPUUN, VAIKKA DONALD TOIMITTI CUOMOLLE KAIKKI MAHDOLLISET KORONAPALVELUT LAIVA-, KETTÄSAIRAALOISTA JA HENGITYSKONEISTA JA ROKOTTEISTA LÄHTIEN ENNÄTYSAJASSA.

CUOMO JOPA PITI LUENTOJA, JOISSA CUOMO JA SENIILIN JOEN VARAPRESIDENTTI KAMALA HARRIS JA JOPA JOE VAAHTOSIVAT, ETTÄ NEW YORKISSA EI ALOITETA KORONA ROKOTUKSIA, KUN HE EIVÄT LUOTA DONALD J. TRUMPIN ENNÄTYSAJASSA WARP SPEED-OHJELMASSA 18 MILJARDILLA TAALALLA KEHITETTYIHIN 95%:sti TEHOKKAISIIN ROKOTTEISIIN.

NYT NEW YORKISSA LAIVA ON KUITENKIN KÄÄNTYNYT JA DEMOKRAATTIJOHTOISESSA KAUPUNGISSA EI PÄÄSE ENÄÄ RAVINTOLOIHINKAAN, KUN BLM AKTIVISTIT VALVOO KATUJA POLIISIEN SIJASTA.

TÄSTÄ SYYSTÄ KAIKKI KYNNELLE KYKENEVÄT MUUTTAVATKIN NEW YORKISTA FLORIDAAN JA KALIFORNIASTA TEXASIIN, JOISSA ON REPUBLIKAANIEN KOMENTO JA TIETYSTI NÄISSÄ OSAVALTIOISSA MYÖS KORONA JA KAUPUNKIRIKOLLISUUS ON HALLINNASSA.

KUTEN SIIS TUNNETTUA CUOMO JÄTTI DONALD TRUMPIN TARJOAMAN AVUN OTTAMAATA VASTAAN JA MUKA TIETEESEEN VEDOTEN YHDESSÄ PRESIDENTIN KAMPPANJAANSA BUNKKERISTAAN HOITANEEN SENIILIN JOEN KANSSA KÄYNNISTI CNN:N JA MUILLA VALTAKUNNALLISILLA KAAPELIKANAVILLA HYÖKKÄYKSET DONALD J. TRUMPIA VASTAAN.

PRESIDENTIN VAALEISSA SENIILIN JOE SEDÄN TUNNETUT SEKSIKÄHMINÄT VAIETTIIN SAMALLA TAVALLA KUIN SENIILIN JOEN NARKOMAANI POJAN RAHANPESU OPERAATIOTKIN SENIILIN BIG GUY:LLE ELO JOELLE JA SENIILIN JOE SEDÄN KOKO SUVULLE.

USKOISIN, ETTÄ CUOMO ON NYT PÄÄTETTY DEMUJEN TOIMESTA UHRATA, KOSKA TODELLINEN DEMUKONNA ON NÄKÖJÄÄN SENIILI JOE SETÄ.

TÄHÄNKIN ASIAAN TULEE VAHVISTUS KONGRESSIN VUODEN 2022 VÄLIVÄÄLIEN JÄLKEEN, JOISSA AINAKIN ENNUSTEIDEN MUKAAN SIKÄLÄISILLE DEMUILLE TULEE RÖKÄLE TAPPIO SEKÄ KONGRESSISSA JA MAHDOLLISESTI MYÖS SENAATISSA.

alan kolmas miesRe: ILTALEHDEN TRUMPIN AJOJAHTI14.8.2021 3:40
ILTAPÄIVÄ LEHTIEN JUNIORITASON "BREAKING FAKE NEWS TOIMITTJAT" JATKAA EPÄTOIVOISTA DONALD J. TRUMPIN JA HÄNEN TUKIJOIDENSA "WITCH HUNTIN" VYÖRYTTÄMISTÄ (=NOITA VAINOA), KUN SENIILIN JOE BIDENIN JA HÄNEN KLOVINI KAMALA HARRISIN KORTTITALO ON JO TOTAALISTI ROMAHTANUT.

TALOUDESSA ON PÄÄSTY MASSIIVISEEN INFLAATIOKIERTEESEEN VAIN 5 KUUKAUDESSA (= INFLAATIOVAUHTI NOUSSUT 5 KUUKAUDESSA N. 1.5%:sta kuluttajahinnoissa ainakin 10%:iin) , MILJOONAT PAERITTOMAT SIIRTOLAISET VYÖRYVÄT KARAVAANEISSA MEXIKON JA USA:N RAJALTA MAAHAN.

PAPERITTOMIA MUUKALAISIA ON TULLUT MAAHAN KAHDEN MILJOONAN VUOSIVAUHTIA JA SUURIN OSA NÄISTÄ TUNTEMATTOMISTA HENKILÖISTÄ ON DELTA KORONAN KANTAJIA.

PERÄTI 454 LAITONTA MAAHANTULIJAA ON JO HUKKUNUT RIO GRANDEEN. KYSYMYS ON MASSIIVISESTA HUMANITAARISESTA KATASTROFISTA.

TRUMPIN AIKANA SIIRTOLAISVIRTA OLI RAKENTEILLA OLEVAN JA MELKEIN VALMIIN MUURIN JA MEXICON PRESIDENTIN KANSSA TEHDYN SOPIMUKSEN ANSIOSTA HISTORIN ALHAISINTA VAIN NOIN 100-200 000 SIIRTOLAISTA VUODESSA- NEKIN KAIKKI LAILLISESTI.

KUITENKIN SENIILI BIDEN IRTISANOI SOPIMUKSEN MEXICON PRESIDENTIN KANSSA JA PYSÄYTTI MUURIN RAKENTAMISEN ENSIMMÄISENÄ TYÖPÄIVÄNÄÄN, VAIKKA MUURIN RAKENTAMISURAKAT OLI JO MAKSETTU URAKOITSIJOILLE.

SAMALLA TAVALLA SENIILI BIDEN PYSÄYTTI ENSIMMÄISENÄ TYÖPÄIVÄNÄ MODERNIN KEYSTONE XL KAASUPUTKEN RAKENTAMISEN KANADASTA JA PÄÄTTI JATKAA KAASUN KULJETUSTA KUORMA-AUTOILLA JA JUNILLA.

SAKSASSA SENIILI BIDEN LAKKAUTTI MYÖS TRUMPIN NORDSREAM 2 KAASUPUTKEN SANKTIOT, JOLLOIN PUTIN VOI NYT KAIKESSA RAUHASSA MUTI MERKELIN KANSSA SOPIA EU:N KAASUKAUPOISTA JA NÄILLÄ RAHOILLA RAKENTAA KOKO EUROOPPAA UHKAAVAA SOTA-ARSENAALIAAN.

SENIILIÄ BIDENIA HULLUMPAA PRESIDENTTIÄ AMERIKASSA EI OLE KOSKAAN NÄHTY. KORVIAAN MYÖTEN KORRUPTOITUNUT SENIILI BIDEN NÄYTTÄÄ VAHVASTI LUOTTAVAN "TIETEESEEN",

VIIMEINEN MAHALASKU ON SENIILIN BIDEN YÖLLINEN VETÄYTYMINEN AFGANISTANISTA JA NYT AFGANISTAN ON TALEBANIEN HALLUSSA.

SENIILI BIDEN JOUTUU VIEMÄÄN TAKAISIN NÄHTÄVÄSTI AINAKIN 3000 JO YÖN PIMENNOSSA VETÄYTYNYTTÄ SOTILASTA TAKAISIN.

SENIILI BIDEN TOTESI KAKSI KUUKAUTTA SITTEN, ETTÄ TALEBANEILLA ON VAIN 71 000 HENGEN ARMEIJA JA VASTAPUOLELLA ON 350 000. EI OLE VAARAA, ETTÄ TALEBANIT PALAA VALTAAN!!!!

SENIILI BIDEN EI TAJUNNUT SITÄ, ETTÄ NUO 350 000 AFGAANIA SOTILASTA OVAT NYT SIIRTYNEET TALEBABIEN RIVEIHIN, KOSKA MUUTOIN HEILTÄ JA HEIDÄN VAIMOILTAAN SEKÄ LAPSILTAAN KATKAISTAAN KAULAT TAI RAISKATAAN VASTAAN TULLESSA TALEBANIEN TOIMESTA.

USA:SSA PELÄTÄÄN, ETTÄ AMERIKKALAISTEN LÄHETYSTÖ JOUDUTAAN KABULISSA NYT EVAKOIMAAN SAMALLA HÄPEÄLLISELLÄ TAVALLA, KUN VIETNAMISTA LÄHETYSTÖN HENKILÖKUNTA PELASTETTIIN HELIKOPTEREILLA LÄHETYSTÖN KATOLTA.

SENIILI BIDEN KEHITTI SIIS PARISSA KUUKAUDESSA MASSIIVISET TURVALLISUUSKRIISIT ENSIN LÄHI-ITÄÄN, SITTEN ETELÄ RAJALLE JA NYT VIIMEKSI AFGANISTANIIN.

NÄILLÄ TYPERILLÄ TOIMILLA ON JÄTTILÄISMÄISET SEURAUKSET KANSAINVÄLISEEN POLITIIKKAAN JA YLEISEEN TURVALLISUUSTILANTEESEEN.

NÄISTÄ KYTEVISTÄ TURVALLISUUSUHKISTA MAINITTAKOON EU:N RAJALLA LATVIASSA, LIETTUASSA, PUOLANKIN RAJALLA JA TIETYSTI UKRAINASSA KÄYNNISSÄ OLEVAT RAJAONGELMAT VALKO VENÄJÄN JA VENÄJÄN HARJOITTAMAN HYBRIDISODANKÄYNNIN MUODOSSA.

NYT ILTA-SANOMIEN JUNIORI LUOKASSA OLEVA TOIMITTAJA PERTTU PITKÄNEN RAPORTOI DONALD J. TRUMPIN TUKIJOIHIN KUULUVAN MY PILLOW YHTIÖN OMISTAJAN JA PERUSTAJAN 10-12.8. 2021 JÄRJESTÄMÄSTÄ SYMPOSIUMISTA, JOSSA ON TUOTU ESILLE VUODEN 2020 PRESIDENTIN VAALIIN LIITTYNEITÄ USA:SSA JO YLEISESTI TIEDOSTETTUJA VAALIEPÄSELVYYKSIÄ.

MICHAEL LINDELL OLI JOUTUNUT JÄRJESTÄMÄÄN SYMPOSIUMIN, KOSKA USA:N NS. BIG TECH COMPANYT (FACEBOOK, TWITTER, GOOGLE JA AMAZON) OLIVAT SENSUROINEET MY PILLOW -YHTIÖN KAIKKI MARKKINOINTI YRITYKSET JA MARKKINOINTIVIESTIT VASTAAVALLA TAVALLA, JOLLA KYSEISET SENIILIÄ BIDENIA TUKEVAT YHTIÖT OVAT SENSUROINEET VUOSIKAUPALLA KAIKKIA KONSERVATIIVISIÄ NETISSÄ ESIINTYVIÄ MIELIPIDEVAIKUTTAJIA DONALD J. TRUMP ETUNENÄSSÄ.

SENSUROINTI KUITENKIN JOHTI SIIHEN, ETTÄ MY PILLOW FIRMA ALOITTIKIN MYYMÄÄN TUOTTEITAAN SUORAAN VARASTOSTA JA MYYNTI NÄYTTÄÄ RÄJÄHTÄNEEN KÄSIIN.

MY PILLOW EI OLE AINOA AMERIKKALAINEN YHTIÖ, JONKA NS. BIG TECH COMPANYT OVAT HALUNNEET TUHOTA MONOPOLIASEMANSA TURVIN.

ILTA-LEHDESSÄ TOIMITTAJA PERTTU PITKÄNEN ESITTI TAAS OMAN TULKINTANSA MIKE LINDELLIN SYMPOSIUMISTA SEURAAVASTI 13.8. 16:00.

"TUOREIN yritys todistaa väitteet huijauksesta Yhdysvaltojen viime presidenttivaaleissa kaatuivat karulla tavalla asian ympärille kasatun kolmipäiväisen ?kyberseminaarin? päätteeksi.

Tilaisuuden oli järjestänyt Yhdysvalloissa ex-presidentti Donald Trumpin tukijana ja My Pillow -tyyny-yrityksen johtajana tunnetuksi tullut Michael Lindell, joka oli luvannut esittää tapahtumassa ?kiistämättömät todisteet? huijauksesta.

Lindellin mukaan kiinalaiset hakkerit olivat murtautuneet vaalijärjestelmiin ja muuttaneet ääniä vaalit voittaneen Joe Bidenin hyväksi.

Väitteen todistivat hänen mukaansa nettiliikenteestä kaapatut näytteet, jotka oli tarkoitus paljastaa paikalle kutsutuille tietoturva-asiantuntijoille. Lindell oli luvannut viiden miljoonan dollarin palkinnon sille, joka pystyy kumoamaan väitteet.

HAKKEROINTIVÄITTEITÄ on tosin jo etukäteen pidetty valheellisina muun muassa siksi, ettei äänestyskoneita ollut liitetty internetiin.

Asiantuntijat joutuivat kuitenkin poistumaan tilaisuudesta näkemättä lainkaan todisteita.

Lisäksi asiantuntija Josh Merritt, jonka Lindell oli palkannut tutkimaan tiedostoja, totesi Washington Times -lehdelle, ettei niistä voinut löytää todisteita Kiinan hakkeroinnista.

□ Tiimimme sanoi, ettemme voi todistaa tätä oikeaksi, jos emme voi luottaa tietosisältöön, Merritt totesi seminaarin toisena päivänä.

Lisäksi Merritt kertoi, että tiedostot olivat peräisin Dennis Montgomeryltä, joka on aiemmin huijannut esimerkiksi Yhdysvaltojen tiedustelua väittäen pystyvänsä avaamaan terroristien salattuja viestejä, kertoo The Washington Post.

Äänestyslaitteita toimittava Dominion Voting Systems -yhtiö on haastanut Lindellin sekä Trumpin asianajajina toimineet Rudy Giulianin ja Sidney Powellin oikeuteen herjauksesta ja vaatii jokaiselta 1,3 miljardin dollarin korvauksia liiketoiminnalleen aiheutuneen vahingon takia, kertoo muun muassa The Hill -lehti."

PERTTU PITKÄNEN ESITTÄÄ NÄKÖJÄÄN KOHUHAKUISEN JUNIORITOIMITTAJAN NÄKEMYKSIÄ ASIASTA, JOSTA EI NÄY TIETÄVÄN MITÄÄN - PITKÄSEN UUTISEN LÄHDE LIENEE CNN.

CNN:N KATSOJA LUVUT OVAT KUITENKIN PUDONNEET RAJUSTI, EIKÄ NYKYÄÄN KUKAAN AMERIKKALAINEN TUNNU ENÄÄ KATSELEVAN KYSEISTÄ KANAVVA, KOSKA KYSYMYKSESSÄ ON RADIKALISOITUNEEN DEMOKRAATTIPUOLUEEN PROPAKANDA KANAVA.

TOSIASIAHAN KUITENKIN ON, ETTÄ PARHAILLAAN USA:SSA AINAKIN 27 OSAVALTIOSSA ON KÄYNNISTETTY VUODEN 2020 VILPILLISTEN PRESIDENTINVAALIEN VAALIVILLPIEN JOHDOSTA VAALILAKIEN JA KORRUPTOITUNEIDEN KÄYTÄNTÖJEN (NS. ÄÄNESTYSLIPPUJEN LAITTOMAT DROP BOXIT JA VOTE HARVESTING) UUDISTUKSET.

VOTE HARVESTING ON YLEISTÄ KAIKISSA DEMOKRAATTIJOHTOISISSA OSAVALTIOISSA JA TÄMÄN SYSTEEMIN AVULLA VAALIT VOIDAAN AINA VOITTAA, KOSKA VAALEISSA HENKILÖIDEN EI TARVITSE TODISTAA HENKILÖLLISYYTTÄÄN.

JOS RAHAA ON RIITTÄVÄSTI KÄYTÖSSÄ, NIIN KENESTÄ TAHANSA FAKE NEWS MEDIAN JA BIG TECH YHTIÖIDEN HALUAMASTA HENKILÖSTÄ VOIDAAN NÄIDEN TUKIJOIDEN AVULLA TEHDÄ USA:SSA PRESIDENTTI TAI VALITA KONGRESSIIN JA SENAATTIIN SOPIVASTI KORRUPTOITYUNEET EDUSTAJAT.

VIIME VAALEISSAHAN MEDIAYHTIÖILLÄ JA NS: BIG TECH COMPANEILA OLI RIITTÄVÄSTI RAHAA ON KÄYTÖSSÄ - NÄHTÄVÄSTI PERÄTI MILJARDEJA TAALOJA, JOTKA SIJOITETTIIN SENIILILLE BIDENILLE, JOTTA EM. YHTIÖIDEN JA NIIDEN OMISTAJIEN TALOUDELLISET EDUT TULEE TURVATUKSI MAKSIMAALISELLA TAVALLA.

TÄYTYY VAIN IHMETELLÄ TOIMITTAJA PERTTU PITKÄSENKIN TOIMITTAJAN ETIIKKAA, KUN YRITTÄÄ SUOMALAISILLE TAAS SYÖTTÄÄ VALTAKUNNAN SUURILEVIKKISIMMÄSSÄ IP-LEHDESSÄ TÄYTTÄÄ SOOPAA.

PERTTU PITKÄNEN NÄYTTÄÄKIN SENSAATIOHAKUISESSA JUTUSSAAN TAAS ESITTÄVÄN, ETTÄ DOMINIONIN ÄÄNESTYSKONEIDEN NETTIYHTEYDESTÄKÄÄN EI OLE TODISTEITA.

KUITENKIN, KUN NOITA ÄÄNIÄ ON NYT LASKETTU ESIM. ARIZONASSA JA GEORGIASSA, NIIN NIISSÄHÄN ON JO SELVINNYT, ETTÄ KONEET OVAT OLLEET NETTIYHTEYDESSÄ JA NÄITÄ NETTIYHTEYDEN TAKAAVIA ROUTEREITA ON JOUDUTTU VALITETTAVASTI JOPA OIKEUSTEIDEN KAUTTA SAMAAN TUTKITTAVIKSI, MUTTA KORRUPTOITUNEET VAALIVIRKAILIJAT EIVÄT NIITÄ TUNNU ANTAVAN KUIN PAKOLLA.

eeroRe: ILTALEHDEN TRUMPIN AJOJAHTI14.8.2021 9:35
Ottopoika tuossa yllä kyseli mikähän on roti.

Näin vanhan koulukunnan miehenä tiedän, mitä roti tarkoittaa.
Sivumennen kysäisin asiaa myös kaikkitietävältä vikipedialta, mut yllätys, yllätys.
Wikipediakaan ei tunnistanut rotia siksi, mitä sillä suomenkielessä tarkoitetaan. vaan tarjosi vastikkeeksi intialaista ohutleipää.

En tiedä mitä itsekukin sanalla roti tarkoittaa taikka arvelee, minulle se kuitenkin tuli tutuksi jo pentuna ollessa.
Isävainaani, 17 v. nuorukaisena sotaan, tätä meidän isänmaatamme puolustamaan lähteneenä ja sieltä fyysisesti terveenä, henkisestä terveydestä en mee takuuseen, ruukkas useastikin viljelemään sanaa roti.

Sanan roti määritteleminen on itsekunkin omassa mielessä.
Minulle se on aina merkinnyt yksinkertaisesti ilmaistuna

KURI ja JÄRJESTYS

eeroRe: ILTALEHDEN TRUMPIN AJOJAHTI14.8.2021 9:39
Kappas ko edellisestä jäi poikkeen sana palanneena

ottoRe: ILTALEHDEN TRUMPIN AJOJAHTI25.8.2021 15:17
Duota noin. Sanat tulee ja sanat menee. Ja sanat saavat joskus uusia merkityksiä.

Toiselle kivi on sampylä, toisille taas kivi.

Roti oli kyllä maalaisten arjessa ihan tuttu sana. Ja muistan hyvin mikä se oli ja mitä sillä tehtiin.

Rotin paras kaveri on vipu. Kun joskus vivuttiin kiviä ylös kuopasta tarvittiin vivun alle poikittain parrun pätkä tahi vaikka koivuhalko. Ja sitä siirrettiin aina lähemmäs kiviä jotta saatiin lisää vipuvoimaa.

Nyttemmin tämä vipuvoima on saanut uuden merkityksen.

Mutta se ei nyt kuulu tähän

alan kolmas miesRe: ILTALEHDEN TRUMPIN AJOJAHTI13.9.2021 5:09
ILTALEHDEN FAKE NEWS ARMEIJA ON TAAS TRUMPIN KIMPUSSA!!!

Eilen MARIKKI NYKÄNEN muistutti taas palstalleen klo 20:17, kuinka TRUMP ei kunnioittanut WTC:n uhreja seuraavasti:

"Entisistä presidenteistä Barack Obama, George W. Bush ja Bill Clinton ovat osallistuneet muistopäivän tilaisuuksiin. 96-vuotias Jimmy Carter muistaa uhreja rukouksin kotoaan käsin."

Myös SENIILI JOE ja HÄNEN VAIMONSA JILL NÄHTIIN JUHLASSA YHDESSÄ DEMOKRAATTIEN KONGRESSIN PUHEENJOHTAJA "SNAKE" NANCY PELOSIN JA SENAATIN PUHEENJOHTAJA "CRYING" CHUCK SHUMERIN KANSSA.

AINUTTAKAAN REPUBLIKAANIA EI OLLUT PAIKALLA GEORGE W. BUSHIN LISÄKISI.

AINAKAAN HEITÄ EI NÄKYNYT TÄRKEIMPIEN VIERAIDEN LÄHETTYVILLÄ, KOSKA OLI SENIILIN JOE JUHLAT AFGANISTANIN SODAN KATASTROFAALISEN LOPETTAMISEN JÄLKEEN.

"LUE MYÖS: Näin USA muisti 9/11-iskuja - George W. Bush: Amerikka ei enää puhalla yhteen hiileen

Trumpin toimisto ei vastannut USA Todayn kysymykseen siitä, miten Trump aikoo muistaa 9/11 -iskujen vuosipäivää.

Häntä ei myöskään näkynyt muiden entisten presidenttien tapaan muistotilaisuudessa New Yorkissa."

ANNI TUOMINEN puolestaan hyökkäsi lähes välittömästi MARIKIN hyökkäyksen jälkeen samaisessa mediassa klo 20:35 Donald J. Trumpin hyvää ystävää ja WTC:n iskujen aikaan New Yorkin, koko USA:n ja myös koko maailman sankaria New Yorkin silloista pormestaria RUDI GIULIANIA vastaan, kun RUDI esitti muistojuhlassa kriittisiä kommentteja SENIILIN JOE BIDENIN katastrofaalisesta AFGANISTANIN antautumisesta kansainvälisille terroristeille.

Vuonna 2001 liberaali TIME lehti kuitenkin kuvasi RUDI:n kyseisen lehden kantaan ja ylisti RUDI:n sankarillista toimintaa, jossa yli 500 000 ihmistä evakuoitiin turvaan muutamassa tunnissa.

Evakoitu ihmismäärä oli moninkertainen verrattuna SENIILIN JOEN järjestämään Afganistanin fiaskoon, joka sekin kuitenkin kesti vielä useita kuukausia.

Täytyy todeta, että WTC-iskujen aikaan kukaan em. demu presidenteistä, jotka nyt olivat muka kunnioittamassa 20 vuotta sitten tapahtuneita järkyttäviä iskuja, eivät olleet mitenkään konkreettisesti mukana tuossa katastrofissa.

Muistojuhlassa USA:n entinen presidentti GEORGE H. BUSH, jonka aikana Osama Bin Ladenin ja Talebanien suunnittelema isku toteutetttin, oli myös tekopyhien surijoiden joukossa.

Jos TRUMP olisi ilmestynyt paikalle, niin koko USA:n demuvetoinen FAKE NEWS MEDIA OLISI MENNYT TIETYSTI SEKAISIN, KOSKA MEDIAN OLISI OLLUT VAIKEA SENSUROIDA YLIVOIMAISTA KANSANSUOSIOTA NAUTTIVA TRUMP POIS JUHLISTA.

ISON STRATEGISEN VIRHEEN IRAKISSA JA AFGANISTANISSA TEHNYT TAIDEMAALARIKSI RYHTYNYT BUSHAN ON PELASTANUT NAHKANSA VAIN SILLÄ, ETTÄ HÄN ILMOITTI VIIME PRESIDENTIN VAALEISSA, ETTEI HÄN ÄÄNESTÄNYT OMAN PUOLUEENSA EHDOKKAANA OLLUTTA TRUMPIA.

NIINPÄ NYTKIN BUSH KOITTI TAAS SOTKEA PAIKALLISTA POLIITTISTA KENTTÄÄ JA ESITTI LAUSUNNON, ETTÄ USA:SSA VALLITSEE OMITUINEN VASTAKKAINASETTELU.

HARVINAISEN OIKEAAN OSUNUT JOHTOPÄÄTÖS, KUN NÄYTTÄÄ ITSE OLEVAN KAHTIAJAON YTIMESSÄ ELI LIBERAALIN DEMU GLOBALISTIEN ASIALLA.

ON TIETYSTI SELVÄÄ, ETTÄ TAITEILIJALLA TÄYTYY OLLA TAITEILIJAN OIKEUDET PUOLUEESTA RIIPPUMATTA.

Tällä hetkellähän ns. FAKE NEWS MEDIAN onkin tehtävä kaikkensa, jotta SENIILIN JOE BIDENIN katastrofaaliset toimet vipillisten presidentin vaalien jälkeen saadaan jotenkin näyttämään järjellisiltä ja etenkin Afganistanin osalta jopa menestyksekkäiltä, kun Amerikka petti SENIILIN JOEN toimesta Afganistanissakin kaikki perinteiset liittolaisensa.

Unilukkarillehan SENIILI JOE kertoi presidentin vaalien jälkeen, että:

"Amerikka on tullut takaisin!!!!"

Kyseinen tekopyhä korruptioporukka vain siis osoitti nyt teatteriesityksiä, kun terroristi-iskussa oli kuollut lähes 3000 ihmistä ja jälkimainingeissa vielä vähintään yhtä paljon.

WTC:n terroristi-iskujen takaahan löytyy tietysti demu presidentti Jimmy Carterin täydellinen epäonnistuminen Iranissa ja tietysti Monica Lewinskin kanssa seksileikejä OVAL OFFICEN päydällä harrastanut BILLY BOY CLINTON, joka oli ollut Carterin kanppanjapäällikkönä, kun Lähi-Idän käärmekeitto laitettiin tulille Caterin toimesta.

REPUBLIKAANI RUDI oli joka tapauksessa ainut, joka Iltalehden toimittajien mainitsemista päättäjistä oli tapahtumapaikalla ja tuolloin RUDI oli laittanut New Yorkin demuvetoisen rikolliskattilan jo järjestykseen ja äkillisen kriisin iskettyä kaupunkiin osoitti poikkeuksellista vahvutta ja kykyä johtaa massiivisia pelastusoperaatioita, joissa poliiseja ja pelastushenkilöitäkin kuoli peräti yli 350 kappaletta.

Nyt ILTALEHDEN "SANKARILLISET" toimittaja tytöt näyttävät kaatavan taas täydet likasankot niiden niskaan, jotka jotenkin olivat mukana tai lähellä noitakin karmeita iskuja.

Kuitenkin noidenkin terroristi-iskujen aikaan nuo likasankojen kaatajat taisivat vielä olla turvallisesti vaipat "SENKIN" päällä tai istuivat potilla ja taisivat viellä olla täysin tietämättömiä noistakin kauheuksista, joista he kuitenkin nyt raportoivat "niin varmoin ottein."

Näyttääkin siltä, että nyt nuo "tyhjäntoimittajat" saavat näköjään FAKE NEWS SÄÄNTÖJEN MUKAAN KIRJOITTAA MITÄ TAHANSA SOOPAA FAKE NEWS ALUSTALLA SEKÄ PAINETTUUN LEHTEEN ETTÄ MYÖS NETTIIN.

Kun nyt ILTALEHDEN MARIKKI NYKÄNEN esittelee WTC:n muistomerkin äärellä ja etänä "murehtivan" DEMU-klaanin eli

□ Seniilin "Jim Grow" JOE BIDENIN
□ "Monica Lewinski" BILLY BOY CLINTONIN
□ "ISIS Red Line" BARACK OBAMAN ja etänä vielä
□ "Peanut" JIMMY CARTERIN

esittelevän surunvalittelujaan WTC:n terroristiiskujen johdosta, niin saman tasoisia törkeitä teatteriesityksiä on nähty viimeksi silloin, kun Kremilin muurilla balsamoitu BREZHNEV vilkutteli panssarivaunuille ja ohjuslaveteille sekä ohi marssiville joukoille, joita virtasi muurien ohi ainakin pari tuntia putkeen.

Normaalistihan yli 70 vuotisella ukolla ei noin kauan käsi pystyssä pysy.

ILTALEHDEN RAKKIKOIRA TOIMITTAJAT SAIVAT PITKÄN NENÄN, KUN TRUMP MENIKIN DEMUJEN JÄRJESTÄMÄN TEATTERIESITYKSEN AJAKSI KATSOMAAN 58 VUOTIAAN EVANDER HOLYFIELDIN NYRKKEILYOTTELUA.

TRUMP OLI MYÖS KAUKAA VIISAS, KOSKA JOS HÄN OLISI MENNYT ENTISEEN KOTIKAUPUNKIINSA, NIIN NYKYINEN DEMOKRAATTIEN kommunistinen PORMESTARI Bill De Blasio olisi iskenyt ilman oikeudenkäyntiä TRUMPIN ranteisiin kihlat.

New Yorkissahan on nykyään tapana heittää demuvanhukset hoitokotiin kuolemaan koronan vuoksi ja kaikki kadulla käveleväst republikaanit taas vankilaan, kun he eivät noudata SENIILIN SÄTKYNUKKE JOEN määryksiä, joita OBAMA kulissien takaa JOELLE kuiskailee ja vetelee naruista, mihin asentoon SENIILI JOEN suunsa milloinkin väännettävä.

DONALD TEKI TAAS VIISAAN JA ESIMERKILLISEN TEON, KUN TOIMI RAAMATUSSA MAINITTUJEN OHJEIDEN MUKAISESTI:

"Pyytäähän kuningas Daavid esimerkiksi, "Käännä pois minun silmäni turhuutta katselemasta." myös sellainen kehoitus on sanassa, "älkää istuko siellä missä pilkkaajat ovat."Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: