Keskustelu

Minä ja muutvapaa Juankoski sivusto suosittu12.9.2021 16:06
Tällä sivulla näet yhteenvedon kotisivujesi kävijätilastoista.


Yhteenveto


Mittaus aloitettu
Yksittäisiä käyntejä yhteensä 7156279
Sivulatauksia yhteensä 9623321
Kiireisin päivä 2.12.2020
Yksittäisiä käyntejä kiireisimpänä päivänä 21990
Sivulatauksia kiireisimpänä päivänä
Siis sivulatauksia yli 9 miljoonaa . Nyt pitäis saada tiedonvälityspalkinto Masalle ja Pekalle.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: vapaa Juankoski sivusto suosittu12.9.2021 19:39
Kiitän Juankosken keskustan puolesta sivuston ylläpitoa. Keskustalaiset ovat sivuston ahkerimpia lukijoita. Ilman näitä sivuja emme olisi Juankosken johtava puolue.

alan kolmas miesRe: vapaa Juankoski sivusto suosittu13.9.2021 0:22
AKM kiittää kaikkia VAPAAN lukijoita ja kirjoittajia. Pitkä on ollut työ, mutta se kantaa kauniin hedelmän. Työ ei ole siis mennyt hukkaan.

Ilman tätä portaalia SUOMI KULKISI TODELLA SYVISSÄ VESISSÄ.

Onneksi meillä on vielä PERUSTUSLAIN MUKAINEN VAPPAA SANA HALLUSSAMME.

Tässä taistelussa VALTAMEDIAN HARJOITTAMAN FAKE NEWS TIEDOTTAMISEN RINNALLA TARVITAAN KANAVAA, JOKA KESKITTYY PELKÄSTÄÄN RIIPPUMATTOMAN JA OIKEAN TIEDON LEVITYKSEEN.

Tietenkään meitä ei haittaa sekään, että tämän oikean tiedon levittämisessä myös ns. SIIPIVEIKOT kuten JUANKOSKEN KESKUSTA ovat saanut pidettyä edes jonkinlaisen kannatuksen vielä, kun perinteinen KOILLIS-SAVO AVIISI on vuosikymmenet keskittynyt vain yksipuoliseen kepuloisen propakandan levitykseen.

On ihmeellistä, että KOILLIS SAVON toimituksellinen linjakaan ei ole aikojen saatossa muuttunut, vaikka kepuloiset aatteet on jo kaun sitten siirretty paikalliseen sarkofaagiin ja tämän kaiken FAKE NEWS PROPAGANDAN seurauksena Koillis-Savon levikkikin on laskenut kuin lehmän häntä.

Nythän näyttää siltä, että paikallisessa viestinnässä on jo melkoinen ero VAPAAN HYVÄKSI kuten alta näkyy:

□ VAPAAN LUKIJAT
- Sivulatauksia yhteensä 9 623 321
- Kiireisin päivä 2.12.2020
- Yksittäisiä käyntejä kiireisimpänä päivänä 21990

□ KOILLIS SAVO
- Tilaajamäärä 4 689 kpl
Vuosi 2020/Mediatalo Keskisuomalainen
- ilmestyy vain torstaisin
- lukijoita Levikintarkastuksen mukaan noin 10 000.

Kun VAPPAASSA lukijoita on jokaisena päivänä näköjään noin 20 000, niin se tekee viikossa (7 pv) n. 140 000 lukijaa.

Koillis Savossa näyttää olevan korkeintaan 10 000 viikossa ja siitä huolimatta Koillis Savo myy mainostilaa jo muistaakseni puoleen hintaan.

AKM on ollut aikoinaan pelastamassa mm. Huvudstadsbladetia ja nykyään HUSIS on moderni aikaansa seuraava lehti.

HENKENSÄ KAUPALLA TÄTÄKIN PELASTUSTYÖTÄ AKM TEKI, MUTTA AINAHAN SE MUUTOSVASTARINTA ON KAIKKEIN KOVIN SELLAISISSA ORGANISAATIOISSA, JOILLA IKÄ YLITTÄÄ 50 VUOTTA tai LÄHESTYY 100 VUOTTA (Koillis Savo 58 vuotta).

VAPAASSA on vielä käytettävissä myös mainonnan SALAINEN ASE ja sehän jo tiedetään, että mainontahan se on jopa FAKE NEWS Yhtiöiden menetyksen salaisuus.

Siispä nyt meidän täytyy keskittyä siihen, että VAPAASEEN saadaan myös näkyvät mainosportaalit, niin sen jälkeen tässä taitaa käydä niin, että KOILLIS SAVO voi kohta olla suurissakin vaikeuksissa, koska Juanosken itsenäistä kaupunkia ei valitettavasti enää ole aviisia rahoittamassa.

Kaikkihan me tiedämme sen, että KUOPIOSSA ja myös tulevaa POHJOIS-SAVON "PAHOINVOINTIALUETTA" silmällä pitäen riittää tulevaisuudessa hyvin yksipuolisen kepuloisen sanoman levitykseen keskittynyt MULLIKKA BLADET.

Suuri harmi on, ettei MULLIKKA BLADET voi enää ottaa käyttöön levikin nostamiseksi FAKE NEWS HESARIN KORONA SIVUJA, kun HESARIKIN on jo ilmoittanut, että KOKO MAATA KOSKEVA KORONA SOTA ON PÄÄTTYNYT EILEN.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: