Keskustelu

JJPersuissa paukkuu7.8.2014 23.53
UUTINEN Savon sanomat tänään:" lukenut 1/5 maksutonta artikkelia. Katso tilausvaihtoehdot.




PS:n piirisihteeri: Valtuustoryhmän jättäminen johtaa myös eroon puolueesta


Heikki Toivanen
14:01 (14:12)


Perussuomalaisten Pohjois-Savon piirisihteeri Heimo Konttinen sanoo, että Vesannolla uuden valtuustoryhmän perustanut Eino Räsänen tultaneen erottamaan Perussuomalaisista.

? Kyllä hän tietää, että siitä seuraa sääntöjemme mukaan erottaminen.

Erottamisesta päättää puoluehallitus. Konttinen ei halua muutoin kommentoida Vesannon tilannetta.

Piirin puheenjohtajan Pauli Ruotsalaisen mukaan ero voi tulla voimaan jo pelkästään hoitamattomien velvoitteiden eli maksamattomien jäsenmaksujen takia. Hän pitää tilannetta harmillisena, mutta sanoo piirin tukevan Risto Simosta, joka jää ryhmänsä ainoaksi valtuutetuksi Vesannolla.

? Ei Risto turhan takia ole mellakkaa pitänyt Vesannolla. Hänellä on vain ollut aggressiivisempi ote kuin esimerkiksi minulla olisi ollut, Ruotsalainen sanoo.

Perussuomalaisten valtuustoryhmään kuuluneet Räsänen ja Aini Pursiainen (sit.) ovat päättäneet perustaa Sitoutumattomien valtuustoryhmän. Valtuustoryhmästä eroamisen perusteeksi Räsänen on kertonut Simosen kirjoittelun, jonka takana muut ryhmän jäsenet eivät halua olla.

? Harmi, että valtuustoryhmä hajoaa yleisönosastokirjoittelun takia, en ole tällaiseen aiemmin törmännyt, Simonen sanoo."

Konttinen sentään on jossain esillä.

päättelijä ja kyselijäRe: Persuissa paukkuu8.8.2014 0.45
Henkseli Hempalla ei näy olevan hommat hanskassa.

Persujen Pohjois-Savon piirisihteerin ja Juankosken valtuuston puheenjohtajan tehtävien yhtäaikainen hoito näyttää käyneen ylivoimaiseksi.

Vesannolla homma on näköjään kokonaan karannut jo lapasesta, kun Simosen Risto on avannut sanaisen arkkunsa yleisönosastossa.

Ehkä juuri tästä syystä Hemppa ei ole uskaltanut puhua ei pukahtaa Vapaassakaan vaaliuhonsa jälkeen mitään, ettei piirin ovat vain rupea loukkua lyömään.

Vesannolla Hemppa on nyt kantansa jo esittänyt samoin kuin persujen piirin puheenjohtaja Pauli Ruotsalainen. Herkässä on liipasin persuissa ja Hempalla. Pelkkä jäsenmaksun unohdus tuo kengän kuvan persuilla persuuksille.

Kaukana on ne hyvät ajat, kun Veikko Vennamo kannettiin ulos eduskunnasta, kun uskalsi lähteä vastustamaan kepulaistenkin touhuja.

Olet Hemppa vapaamatkustajana vankkureissa, jotka Veikko, Eino ja Urpo Leppänen panivat liikkeelle.

Vieläkö muistat Einon tuohilippiksen ja solifer-mopon?

Siihen aikaan pantiin Seteliselkärankaiset kuriin ja otettiin Rosvot kiinni.

Mitä luulet Hemppa, pitäiskö Juankoskella Seteliselkärankaiset laittaa kuriin?

Pitäisikö Juankoskellakin ottaa myös Rosvot kiinni?

Oletko kysynyt vaimoltasi, kolkuttaako laittoman takauksen osalta omatunto?

Kysymys on miljoonista ja taas miljoonista. Kyllä meillä kurjuutta on saloilla ihan tarpeeksi ja alaspäin tässä koko ajan vaan mennään.

Ala toimimaan Hemppa!!!

Olet asettanut arvot väärään järjestykseen. Piirisihteerin hommat on politiikkaa, valtuuston puheenjoihtajuus on kunnassa suurin mahdollinen luottamustoimi.

Jos et muuta osaa, niin keskustele vaikka vaimosi kanssa, mitä tarkoittaa luottamustoimen hoito?



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: