Keskustelu

alan kolmas miesUNILUKKARIN PUHE22.9.2021 5:08
UNILUKKARI HALUAA PALATA AJASSA 50 VUOTTA TAAKSEPÄIN!!!

JOKA VANHOJA MUISTAA, SITÄ TIKULLA SILMÄÄN!!!

"Näin aluksi haluan onnitella teitä, Abdulla Shahid, valinnastanne yleiskokouksen 76. istunnon puheenjohtajaksi. Haluan myös onnitella teitä, António Guterres, valinnastanne toiselle kaudelle YK:n pääsihteerinä. Voitte molemmat luottaa Suomen vahvaan tukeen tärkeässä työssänne.

Suomi kannattaa lämpimästi pääsihteerin uudessa Our Common Agenda -raportissa ehdotettua kunnianhimoista lähestymistapaa. Asiakirjassa on toteamus, johon on helppo yhtyä: "Suurimmassa yhteisesti kohtaamassamme koettelemuksessa sitten toisen maailmansodan, ihmiskunnalla on edessään ankara ja kiireellinen valinta: kuljemmeko kohti tuhoa vai läpimurtoa."

Olemme tosiaankin kriittisessä tienhaarassa. Mikäli ihmiskunta aikoo tehdä oikean ratkaisun, kulkea ennemmin kohti läpimurtoa kuin tuhoa, meidän on täytettävä ihmisvelvollisuutemme. Velvollisuutemme yhteisestä tulevaisuudesta.

Vuonna 1975, kolmekymmentä vuotta YK:n perustamisen jälkeen, 35 valtionpäämiestä kokoontui Suomen pääkaupunkiin allekirjoittamaan Helsingin päätösasiakirjan. Tuon asiakirjan kirjain, joka pätee edelleen, keskittyi turvallisuuteen ja yhteistyöhön Euroopassa.

Mutta tuon kokouksen nostattamalla hengellä voi olla maailmanlaajuisempaa merkitystä, jos vain onnistumme herättämään sen uudelleen henkiin ja laajentamaan sen kattavuutta.

Vastustajien ja kilpailijoiden halu käydä vuoropuhelua, rakentaa luottamusta ja etsiä yhteisiä nimittäjiä - siitä Helsingin hengessä oli pohjimmiltaan kyse. Tänä päivänä sen tarjoamat mahdollisuudet eivät suinkaan rajoittuisi vain Etyj-alueelle.

Juuri tämän kaltaista henkeä koko maailma sekä YK kipeästi kaipaavat. Olen vakuuttunut siitä, että mitä enemmän puhumme Helsingin hengestä, sitä lähempänä olemme sen henkiin herättämistä ? ja sen toteuttamista. Ja sen myötä olemme askeleen lähempänä yhteisten haasteiden ratkaisemista, yhdessä."

IKUINEN KORONA JA HELSINGIN HENKI!!!

"Vaikka koronaviruspandemian alkamisesta on kulunut jo yli puolitoista vuotta, elämme yhä sen varjossa. Nyt useissa maissa on jo onneksi alkanut näkyä hieman valoa tunnelin päässä. Meidän tulisi kuitenkin vastustaa kiusausta ajatella terveysturvallisuutta vain kansalliselta pohjalta.

Vastustajien ja kilpailijoiden halu käydä vuoropuhelua, rakentaa luottamusta ja etsiä yhteisiä nimittäjiä - siitä Helsingin hengessä oli pohjimmiltaan kyse.

Tieteellinen yhteisö on tässä asiassa näyttänyt parempaa esimerkkiä kuin hallitukset. Tarvitaan maailmanlaajuinen ratkaisu, jotta tämä pandemia saataisiin loppumaan.

Ja jotta maailmanlaajuinen ratkaisu onnistuisi, meidän on varmistettava, että tehokkaat parannuskeinot ovat tasapuolisesti kaikkien ulottuvilla. Olemalla mukana COVAX-rokotusyhteistyössä Suomi on vahvasti sitoutunut rokotesolidaarisuuteen.

Meidän on toimittava maailmanlaajuisesti myös, jotta olisimme paremmin varautuneita tuleviin pandemioihin. On korkea aika ottaa konkreettisia askelia yhteisen terveysturvallisuutemme parantamiseksi myös sen jälkeen, kun nykyiset haasteet on selätetty.

Meidän on toimittava maailmanlaajuisesti myös, jotta olisimme paremmin varautuneita tuleviin pandemioihin.

Parantaaksemme sietokykyämme, tarvitsemme One Health -lähestymistapaa. On välttämätöntä tehostaa kansainvälistä tutkimus- ja kehitysyhteistyötä sekä nousevia uhkia koskevaa tiedonvaihtoa. Meidän on taattava monenkeskisten, globaalin terveyden alalla toimivien instituutioiden, kuten Maailman terveysjärjestön (=WHO), tehokas toiminta."

UNILUKKARI UNOHTI MAINITA, ETTÄ KORONAVIRUS KARKASI KIINAN WUHANIN SOTILASLABORATORIOSTA, KUN KIINALAISET SUORITTIVAT NS. GAIN OF FUNCTION VIRUSTUTKIMUKSIA. WHO OLI TIETOINEN TUTKIMUKSISTA KOKO AJAN.

WHO KUITENKIN SALASI TIEDOT VUODEN 2019 HEINÄKUUSTA VUODEN 2020 TAMMIKUUHUN SAAKKA!!!

ILMASTOHYSTERIA JA LUONNONKATO

"YK:n kestävän kehityksen tavoiteohjelman Agenda 2030:n, Pariisin ilmastosopimuksen sekä Biologisen monimuotoisuuden yleissopimuksen myötä meillä on jo runsaasti asiakirjoja ja tiekarttoja, joihin nojata. Mutta puhe ei yksin riitä. Meidän on ryhdyttävä toimiin, ja toiminnan aika on nyt.

Nopeasti etenevän luontokadon tulisi jo yksinään aiheuttaa välitöntä maailmanlaajuista huolta. Lisäksi tiedämme, että ilmastonmuutos etenee jopa nopeammin kuin aiemmin kuvittelimme.

Hallitustenvälisen ilmastonmuutospaneeli IPCC:n mukaan 1,5 asteen nousu maapallon lämpötilassa toteutuu todennäköisesti jo 2030-luvun alkupuolella. Ei ole liioiteltua todeta, että meillä on edessämme maailmanlaajuinen ilmastohätätila.

Ja kaikesta tästä huolimatta tilanteen kiireellisyys ei näy tekojemme tasolla.

Ne kansalliset päästösitoumukset, jotka me Pariisin ilmastosopimuksen allekirjoittajavaltiot olemme tähän mennessä tehneet, voivat yhä viedä meitä kohti 2,7 asteen lämpenemistä tämän vuosisadan loppuun mennessä.

Seuraukset planeetallemme sekä tuleville sukupolville olisivat tällöin katastrofaaliset.

Harvoin meillä on ollut yhtä suurta tarvetta yhdistää voimamme pystyäksemme pelastamaan planeettamme tulevia sukupolvia varten kuin tällä hetkellä. Suomen näkemyksen mukaan YK-järjestelmä toimii perustana sille sääntöpohjaiselle järjestelmälle, jota me haluamme puolustaa, sekä sille monenkeskisyydelle, jota haluamme vahvistaa."

UNILUKKARILLA EI OLLUT ILMASTOHYSTERIAN JA LUONTOKADON OSALTA MITÄÄN PAINAVAA UUTTA ESITETTÄVÄNÄ.

KAIKKI LÄMPENEMISEN ASTEET JA KATOPROSENTIT ON JAUHETTU JO KAIKISSA JUHLAPUHEISSA SATOIHIN KERTOIHIN.

IKIVANHA RAHISEVA VINYYLI, JOSSA KOSISKELTIIN KORRUPTOITUNEITA YK:N YLEISKOKOUKSEN EDUSTAJIA JA KANSAINVÄLISTÄ MEDIAA!!!

UNILUKKARI NÄYTTÄÄ PUDONNEEN NÄISSÄ SAARNOISSAAN TÄYSIN JUNASTA, KOSKA MAAILMASSA INVESTOIDAAN ?FAKE NEWS MAAILMANLOPUN UHKAN ALLA? SATOJA MILJARDEJA TAALOJA VUOSITTAIN.

FORTUMKIN ON OSTANUT MILJARDEILLA EUROILLA SAKSASTA UNIPERIN KIVIHIILIVOIMALOITA, JOITA NYT SITTEN AJETAAN ALAS EU:N VASTUUTTOMAN ILMASTOHYSTERIA INNOITTAMANA.

KAIKEN KUKKURAKSI TÄYSIN OMANSA KOKOINEN ELI EU:N LÄHES PIENIN MAA ON LAITETTU ILMASTOHYSTERIA JA LUONTOKADON MAKSUMIEHEKSI!!!

ON SELVÄÄ, ETTEI SUOMELLA VOI OLLA LÄÄKÄRIN TAI TUOMARIN ROOLIA, KUN KOMMUNISTINEN KIINA PYRKII TOIMILLAAN VALLOITTAMAAN KOKO MARKKINATALOUTEEN JA DEMOKRATIAAN NOJAAVAN LÄNTISEN MAAILMAN.

SUOMI IHMISOIKEUSNEUVOSTOON.

"Suomi on ehdolla YK:n ihmisoikeusneuvoston jäseneksi kaudelle 2022?2024. Neuvoston jäseninä tekisimme parhaamme sen eteen, että keskeisten ihmisoikeuksia koskevien tavoitteidemme kautta edistäisimme rauhaa, vakautta ja vaurautta ympäri maailmaa.

Ja tavoite, josta kansainvälisen yhteisön on pidettävä ehdottomasti kiinni, on tämä: Afganistanin naisia ja tyttöjä ei saa unohtaa tai häivyttää näkymättömiin.

Omassa ihmisoikeuspolitiikassamme kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleviin eli niihin, joihin kohdistuu eniten syrjintää. Vammaisten henkilöiden oikeuksien edistäminen on yksi Suomen läpileikkaavista painopistealueista."

UNULUKKARI UNOHTI MAINITA, ETTÄ USA:N PRESIDENTTI BIDEN ON TEHNYT SOPIMUKSEN MAAILMAN KESKEISEN TERRORISTIORGANISAATION ELI TALEBANIN KANSSA JA LAHJOITTANUT TERRORISTEILLE VIELÄ 85 MILJARDIN TAALAN EDESTÄ HUIPPULUOKAN ASEITA.

BIDENIN ASELAHJOITUS TALEBANIN TERRORISTEILLE OLI LÄHES KAKSINKERTAINEN VENÄJÄN SOTILASBUDJETTIIN JA NOIN KAHDEKSAN KERTAINEN SUOMEN HÄVITTÄJÄHANKINTOIHIN VERRATTUNA.

SOPII HYVIN KYSYÄ, MITÄ SUOMI YK:N IHMISOIKEUSNEUVOSTOSSA OIKEIN TEKEE, KUN NEUVOSTOSSA KAUDELLA 2021-2023 ON ISTUNUT SEURAAVAT KESKEISETJÄSENET:

□ AFRIKKA
Norsunluurannikko
Gabon
Malawi
Senegal

□ AASIA JA TYYNENMEREN VALTIOT
Kiina
Nepal
Pakistan
Uzbekistan

□ ITÄ-EUROOPPA
Venäjä
Ukraina

□ LATINALAINEN AMERIKKA
Bolivia
Kuuba
Mexico

□ Länsi-Eurooppa ja muut valtiot
Ranska
Yhdistynyt Kuningaskunta

AINAKIN VIELÄ MENEILLÄÄN OLEVALLA KAUDELLA NEUVOSTOSSA ISTUU TAATUSTI SELLAISET MAAT, JOISSA IHMISOIKEUKSISTA EI OLE TIETOAKAAN.

UNILUKKARI VOISI AINAKIN SUOMALAISILLE ALAMAISILLEEN SELOSTAA, MITEN IHMISOIKEUDET OVAT TOTEUTUNEET TAI TULEVAT TOTEUTUMAAN ESIM. SEURAAVISSA MAISSA:

□ KIINA
□ PAKISTAN
□ NEPAL
□ VENÄJÄ
□ UKRAINA
□ BOLIVIA
□ KUUBA
□ MEXICO

AKM ON KOHTALAISEN VARMA SIITÄ, ETTÄ NEUVOSTON OHJELMAT EIVÄT KAUDELTA TOISELLE SUURESTI MUUTU.

MERKILLE PANTAVAA ON, ETTEI USA OLE KUULUNUT MISSÄÄN VAIHEESSA IHMISOIKEUSNEUVOSTON JÄSENEKSI.
KUN YK:N IHMISOIKEUSNEUVOSTO PERUSTETTIIN VUONNA 2006, NIIN YK:N 170 JÄSENESTÄ ISRAEL, USA, PALAU JA MARSHALLINSAARET ÄÄNESTI NEUVOSTON PERUSTAMISTA VASTAAN.

UNILUKKARILTAKIN OLISI HYVÄ KYSYÄ, MIKSI???

KUN UNILUKKARI NÄYTTÄÄ YK:N PUHEESSAAN KOROSTANEEN MYÖS IHMISVELVOLLISUUKSIA, NIIN SILLOIN TUNTUU RISTIRIITAISELTA, ETTÄ PYRITÄÄN NS. ?AIKUISTEN NEUVOTTELUPÖYTIIN?, JOISSA NS. ?IHMISOIKEUDET? TUNTUVAT OLEVAN TOIMINNAN KESKIÖSSÄ.

ottoRe: UNILUKKARIN PUHE22.9.2021 7:29
Vuotuinen hurskastelupuhe on siis pidetty.

Ilmasto ja korona.

Se näkymätön pirulainen siis.

Mutta vaivautuiko yksikään edes hiukkasen pohtimaan näiden kahden välistä vuorovaikutusta.

Lainaan suoraan tilastokeskuksen julkaisua:

"Koronan vaikutus näkyi öljyn ja erityisesti liikenteen polttonesteiden kulutuksessa vuoden toisella neljänneksellä. Moottoribensiinin kulutus väheni 35 ja dieselin kulutus 25 prosenttia edellisvuoden toisesta neljänneksestä. Kansanvälisessä lentoliikenteessä käytetyn lentopetrolin kulutus väheni 90 prosenttia viime vuoden toisesta neljänneksestä. Tammi-kesäkuussa öljyä kulutettiin kokonaisuudessaan 13 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin."

Pitikö taas hankkiutua eri puolilta maailmaa yhteen samaan paikkaan pelkän hurskastelun vuoksi?

Paljonko ilmastoa rassasi näiden hyväkkäiden täysin tarpeeton lentomatkailu - olisihan nämä voineet aivan hyvin pitää nuo turhat puheet teamsin kautta?

Kysynpä vaan.

Samalla olisi tämä kansainvälinen järjestö, UN =united nothing, saanut tilaisuuden näyttää konkreetin esimerkin miten ilmastonvarjelusta.

Mutta ei. On kivaa päästä taas puhumaan.

Puhumaan puhumisen vuoksi.

alan kolmas miesRe: UNILUKKARIN PUHE22.9.2021 19:04
UNLUKKARIN PUHEESTA PUUTTUI NYT mm. ARKTISEN ALUEEN MUSTAN HIILEN SOIHDUTUS!!!

HIRVEÄ AJATUSKATKOS, VIITTAAKO VOIMIEN VÄHENEMISEEN???

MITEN LAPPALAISILLE KÄY. VOI UIGUURI RAUKKOJA JA NE KANADAN KAUHEUDET VANHOISSA KOULUISSA.

VOI, VOI, VOI SENTÄÄN!!!!

alan kolmas miesRe: UNILUKKARIN PUHE23.9.2021 5:35
EIPÄ OLE YK:N JUHLAPUHEITA SUOMESSA JUURIKAAN ANALYSOITU.

TIETYSTI SUOMESSA ON NOTEERATTU UNILUKKARIN ILMASTOLUENNOT, JOTKA OLI KUIN SUORA LAINAUS SENIILIN BIDENIN ILMASTOHÖPINÖISTÄ.

SENIILI BIDEN ILMOITTI, ETTÄ USA KAKSINKERTAISTAA ILMASTOPANOSTUKSET.

SENIILI BIDEN EI KUITENKAAN OLE USA:N KUNINGAS, JOTEN SENIILIN ILMASTOHÖPINÄT VOIDAAN JÄTTÄÄ OMAAN ARVOONSA, KOSKA USA:N LAINAKATTO NÄYTTÄÄ LAITTAVAN SENIILIN BIDENIN HOLTITTOMAN RAHANKÄYTÖN JUMIIN LOPULTA SENAATISSA.

VUODEN 2022 VÄLIVAALEISSA PAIKALLISILLE DEMU GLOBALISTEILLE ENNUSTELLAAN RÖKÄLETAPPIOTA MYÖS MM. HOLTITTOMAKSI MENNEEN INFLAATION JA LAITTOMAN MAAHANMUUTON VUOKSI.

AFGANISTANIN KRIISI ON VIELÄ KIRSIKKA KERMAKAKUN PÄÄLLÄ, KUN AFGANISTANIIN ONILMEISESTI JÄÄNYT JOPA 40 000 USA:n YSTÄVÄÄ JA KANSALAISTA TALEBANIEN ARMOILLE.

AFGANISTANISTA ON TULLUT SENIILILLE BIDENILLE NÄKÖJÄÄN YLITSEPÄÄSEMÄTÖN ONGELMA, KOSKA SODAN LOPETUS TOTEUTUS MENI TÄYSIN LÄSKIKSI.

KAIKEN LISÄKSI SENIILI BIDEN VIELÄ RIKKOI SUHTEET RANSKAANKIN SUKELLUSVENEJUPAKASSA.

VAIN NOIN 10 KUUKAUTTA SITTEN UNILUKKARI YLISTI SENIILIÄ BIDENIA "AIKUISENA VALTIOMIEHENÄ" JA TOIVOI PIAN PÄÄSEVÄNSÄ SENIILIN BIDENIN KANSSA SAMAAN NEUVOTTELUPÖYTÄÄN.

UNILUKKARIN MATKA VALKOISEEN TALOON TAPAAMAAN TAANNOIN 2018 USA:n ERINOMAISTA PRESIDENTTIÄ DONALD J. TRUMPIA ON KAIKILLA KANSAINVÄLISTÄ POLITIIKKAA SEURAAVILLA HYVIN MIELESSÄ.

VALKOISEN TALON KOKOUKSESSA TUOLLOIN UNILUKKARI NAURESKELI TRUMPIN VIERESSÄ, KUN TRUMP VASTAILI "FAKE NEWS MEDIA" AGRESSIIVISILLE AGITAATTOREILLE.

KOKOUKSEN JÄLKEEN UNILUKKARI PITI VIELÄ OMAN KONFERENSSINSA, JOSSA UNILUKKARI KRITISOI TRUMPIN LAUSUNTOJA KALIFORNIAN METSÄPALOISTA JA "ENNEN AIKAISTA YHTEISTYÖTÄ HÄVITTÄJÄ KAUPOISSA".

UNILUKKARI ILMEISESTI LUULI OLEVANSA VAHVASSA ASEMASSA, KUN OLI OSTATTELEMASSA HÄVITTÄJIÄ 10 MILJARDILLA EUROLLA.

UNILUKKARI EHTI JO NEUVOMAAN TRUMPIA KALIFORNIAN METSÄNHOIDOSTAKIN, VAIKKA TUSKIN UNILUKKARI ON KOSKAAN TEHNYT LUONTORETKIÄ KALIFORNIAN HEIKOSTI HOIDETTUIHIN OSAVALTION JA LIITTOVALTION METSIIN.

TIETYSTI UNILUKKARI OLI JO TUOLLOIN VALKOISEEN TALOON LÄHTIESSÄÄN JOSTAIN VIHERPIPERTÄJIEN LUONTO-OHJELMISTA TULLUT SIIHEN JOHTOPÄÄTÖKSEEN, ETTÄ KALIFORNIAN METSIIN LIITTYVÄT ONGELMAT JOHTUVAT YKSINOMAAN ILMASTOMUUTOKSESTA.

AKM:hän selvitti jo taannoin Kalifornian metsien tilaa alustavasti seuraavasti:

"Kaliforniassa selvästi yli 55% metsäalasta on Liittovaltion tai osavaltion omistamia metsiä.

Yksi keskeisiä ongelmia Kaliforniassa on, että etenkin Liittovaltion ja osavaltion metsissä peräti noin 15-20% on pystyyn kuollutta metsää ja monien puulajien kohdalla metsävaranto näyttää vähenevän etenkin Liittovaltion metsissä.

Kokonaisuutena katsastin nopeasti Kalifornian ja Suomen metsien kasvun ja tulokseksi sain seuraavat keskimääräiset luvut:

 Suomen keskikasvu n. 5.4 m3/ha/a
 Kalifornian keskikasvu n. 3.0 5.4 m3/ha/a

Näiden lukujen perusteella näyttäisi siltä, että Donald Trump oli oikeassa, kun mainosti Suomea hyvän metsähoitotavan kehittäneenä maana.

Minua ihmetyttää, mitä lisäarvoa kamreeri Niinistö sai Suomelle, kun lähti kamreerimaisin ottein opastamaan metsäasioissa Amerikan Presidenttiä."

UNILUKKARILLA OLI YK:N YLEISKOKOUKSESSA HYVÄ TILAISUUS PUUTTUA "FAKE NEWS MEDIASSA" JATKUVASTI LEVITETTYHIN ILMASTO-JA KORONAHYSTERIOIHIN, MUTTA EI.

UNILUKKARI ALKOI ESITELMÖIDÄ VUONNA 1975 VALLINNEESTA HELSINGIN HENGESTÄ, JOLLOIN AINAKIN NEUVOSTOLIITON EDUSTAJAT OLIVAT ENEMMÄN TAI VÄHEMMÄN DEMENTOITUNEITA.

NYT TILANNE NÄYTTÄÄ OLEVAN SE, ETTÄ USA:N PRESIDENTTINÄ ON DEMENTOITUNUT JOE BIDEN, JONKA "FAKE NEWS MEDIA" JA NS. BIG TECH FIRMAT (FACEBOOK, TWITTER, GOOGLE, INSTRGRAM, CNN, NBC, CBS JA MUUT) järjestivät PRESIDENTIKSI.

AFGANISTANIN KATASTROFIN JÄLKEEN SENIILIN BIDENIN SUOSIOLUVUT OVATKIN OLLEET VAPAASSA SYÖKSYSSÄ, KUN JOEN SENIILIYTTÄ EI OLE ENÄÄ VOITU KÄTKEÄ.

GALLUPIN VIIMEISIN NOTEERAUS ON ENÄÄ 43%.

YK:N yleiskokouksen jälkeen Valkoissa talossa järjestetyssä palaverissa UNILUKKARIN tapaan vieraili nyt Englannin pääministeri BORIS JOHNSON.

Palaverin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa SENIILI BIDEN piti pitkän monologin, kuinka hän aina aikoinaan senaatissa ollessaan matkusti AMTRAKIN junalla Wahingtoniin kotoaan Delawaresta. Kilometrejä kertyi kaikkiaan lähes 3 miljoonaa.

Monologin jälkeen lehdistön edustajat esittivät muutamia SOFT BALL kysymyksiä BORIS JOHNSONILLE, mutta ainuttakaan kysymystä ei voinut esittää SENIILILLE BIDENILLE ja lehdistötilaisuus lopetettiin.

Valkoisen talon lehdistötilaisuuksissa SENIILI BIDEN ei olekaan enää vastaillut lehdistön esittämiin kysymyksiin pariin kuukauteen, kun SENIILI BIDEN on ensin lukenut telepromteristaan päivän epistolan.

Ainoa BIDEN KOMMENTTI on ollut: Thank You ja sen jälkeen mies on kääntänyt selkänsä lehdistölle ja poistunut takavasemmalle.

Virkistävä poikkeus USA:n FAKE NEWS MEDIAN tiedotustoimintaan tuli taas konservatiivisesta NEWSMAXISTA, jota nykyään pidetään jo luotettavimpana kanavana USA:ssa, kun haastateltavaksi oli kanavalle kutsuttu UNKARIN ULKOMINISTERI Peter Pzijjarto.

Haastateltavana oli siis YK:n yleiskokouksen jälkeen UNKARIN ULKOMINISTERI Peter Pzijjarto, joka on toiminut virassaan jo vuodesta 2014 lähtien, kun Unkarin pääministeri Viktor Orban nimitti Pzijjarton ulkoministeriksi.

ALM:n sydäntä tietysti lämmitti, kun Suomen sukulaiskansan edustaja pääsi esiintymään amerikkalaiselle yleisölle, eikä hänen esiintymistään BIG TECH firmat pystyneet sensuroimaan.

Pzijjarto totesi, että UNKARISSA ja KESKI-EUROOPASSA on vielä hyvässä muistissa VANHA KOMMUNISTINEN KOMENTO JA TIETYSTI SE, ETTÄ NAAPURINA ON NYTKIN ARVAAMATON VENÄJÄ.

Pzijjarto myös totesi, että UNKARI oli erittäin tyytyväinen TRUMPIN aikaiseen politiikkaan ja kuvasi UNKARIN ja TRUMPIN aikaisia USA:n suhteita intensiivisiksi.

Pzijjarto myös totesi, että UNKARI oli vahvasti tukenut TRUMPIN vaatimuksia siitä, että Euroopan maiden tulee maksaa NATON puolustussopimuksessa mainittu 2% osuus BKT:sta yhteiseen kassaan.

Pzijjarto ei tuntunut luottavan EU:n artiklan 5 lupaamaan suojaan.

Pzijjarto myös totesi, että USA:n nykyisen presidentin aikana USA:n kiinnostus Keski-Euroopan maita ja UNKARIA kohtaan on selvästi laskenut.

Pzijjarton haastattelua peilaten onkin hyvin erikoista, että UNILUKKARI saman YK:n yleiskokouksen jälkeen vielä näyttää uskollisesti luottavan SENIILIN JOE BIDENIN ns. AIKUISEEN DIPLOMATIAAN, joka kuitenkin näyttää johtavan täydelliseen katastrofiin kansanvälisissä suhteissa.

Jostain kumman syystä SUOMEN MEDIASSA on jatkuvasti jankutettu, kuinka hyvät suhteet Suomella on Venäjään ja EU:n jäsenvaltioista sukulaiskansamme UNKARI on jostain syystä koko EU:n musta lammas, kun UNKARILAISET näyttävät aidosti olevan huolissaan oman maansa itsenäisyydestä.

"Unkarin poliittinen järjestelmä muuttui vuonna 1989, jolloin maa julistettiin tasavallaksi vuoden 1956 kansannousun alkamisen vuosipäivänä 23. lokakuuta.

Suomi-Unkari Seura ja Eduskunnan Unkari-ystävyysryhmä järjestivät seminaarin 13.11.09 Helsingissä.

Suomi-Unkari Seura ja Eduskunnan Unkari-ystävyysryhmä seminaari kokosi 13. marraskuuta satapäisen kiinnostuneen yleisön Pikkuparlamentin tiloihin Arkadiankadulle.

Tämä oli ainoa eduskunnan tilaisuus, joka kunnioitti Euroopan muurien murtumisen 20-vuotisjuhlaa, totesi Unkari-ystävyysryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Sirpa Asko-Seljavaara.

Tilaisuuden avannut ulkoasiainministeri Alexander Stubb muistutti siitä euforiasta, joka Euroopassa vallitsi syksyllä 1989.

Hyvänolontunne on unohtunut turhankin helposti- jotain tuosta idealismista tarvittaisiin ehkä tänäänkin."

Nykyäänhän UNKARIA pidetään EU:ssa ja tietysti myös SUOMESSA, joka näyttää olevan EU:n ehkä kaikkein innokkain tukija, jonkinlaisena roskavaltiona, kun siellä ei tunnuta helpolla taivuttavan EU:n kaikkiin EUROSTOLIITON ajatuksiin.

Voi olla, että Suomessa on jo päässyt unohtumaan taannoisen 2. maailmansodan kauheudet, kun taas Unkarissa kommunismin jäljet ovat vielä tuoremmassa muistissa.

Toisaalta on hyvä muistaa, kuinka hyvät suhteet Suomella on ollut suureen itäiseen naapuriimme.

Iltalehden Tommi Parkonenhan kirjoitti näistä suhteista noin vuosi sitten seuraavasti:

"Okei, autetaan, eli copypastetetaan kaikkien toimittajien tietoraamatusta Wikipediasta, jossa kaikki tiedot taatusti pitävät paikkansa:

"YYA-sopimus eli sopimus ystävyydestä, yhteistoiminnasta ja keskinäisestä avunannosta (ven. Договор о дружбе, сотрудничестве и взаимной помощи, Dogovor o dru?be, sotrudnit?estve i vzaimnoi pomo?t?i; ruots. Vänskaps-, samarbets- och biståndsavtalet, lyh. VSB-avtalet) oli sopimustyyppi, joita Neuvostoliitto solmi Varsovan liittoon kuuluvien maiden ja Suomen kanssa."

"Ja sitten mietitään hetki, oliko Suomi kylmän sodan aikaan puolueeton maa vai Neuvostoliiton ns. kaveri.

YYA-sopimus solmittiin vuonna 1948 ja sen voimassaolo loppui vuonna 1992.

Neuvostoliitto on vaihtunut Venäjäksi, mutta YYA:n henki elää edelleen vahvasti Suomessa.

Siitä pitävät huolen esimerkiksi kaksi Suomen entistä pääministeriä, jotka ovat itänaapurin vaarallisen diktaattorin Vladimir Putinin ns. hyödyllisiä hölmöjä. Ja jotka samalla tienaavat itselleen varsin mahtavat määrät ruplia Putinin kassasta.

Aloitetaan Sberbankista. Se on venäläinen pankkijätti, joka - jep, Wikipedian mukaan - hallitsee kolmasosaa kaikista Venäjän pankkitalletuksista. Sen suurin omistaja on Venäjän keskuspankki, joka puolestaan on suoraan diktaattori Putinin määräysvallan alla.

Sberbank on tukenut taloudellisesti Itä-Ukrainan "kapinallisia" eli Putinin tukemia aseellisia taistelijoita Ukrainan laillista hallintoa vastaan. Samoin Sberbank on tukenut taloudellisesti Krimin niemimaan laitonta valtausta ja siirtoa Ukrainasta Venäjän vallan alle.

Sberbank onkin ollut EU:n ja USA:n pakotelistalla jo vuodesta 2014.

Esko Aho toimi Suomen pääministerinä vuodet 1991-1995.Esko Aho toimi Suomen pääministerinä vuodet 1991-1995.

Esko Aho toimi Suomen pääministerinä vuodet 1991-1995.

Kannuksen kunnan entinen elinkeinoasiamies, Suomen pääministerinä vuodet 1991-1995 toiminut Esko Aho istuu Sberbankin hallintoneuvostossa.

Ahon konsulttiyhtiö Verbatum Oy teki viime vuonna 451 000 euron liikevaihdon, josta jäi liikevoittoa 123 000 euroa.

Aho kertoo yhtiönsä nettisivuilla hoitavansa ulkomaisia toimeksiantoja nimenomaan Verbatumin kautta.

Ahon Verbatum-yhtiö osti viime vuonna yli miljoonalla eurolla komean omakotitalon Espoosta.

Putinin rahoilla on mukava asua."

"Nordstream on puolestaan venäläisen energiayhtiö Gazpromin kaasuputkihanke Itämeren pohjassa, Venäjältä Saksaan.

Gazprom on Venäjän suurin yhtiö, joka on suoraan Kremlin eli siis diktaattori Putinin määräysvallan alla.

Nordstreamin lobbausta on hoitanut Cosmopolis Oy. Se on SDP:n entisen puheenjohtajan, vuosina 1995-2003 pääministerinä toimineen Paavo Lipposen yhden hengen konsulttiyhtiö.

Kauppalehti kertoi tällä viikolla Lipposen konsulttiyhtiön tehneen ns. komean tuloksen. Cosmopolis Oy:n liikevaihto oli viime vuonna 266 700 euroa, ja liiketulosta yhtiö teki hulppeat 169 000 euroa.

Suomen länsinaapurit Ruotsi ja Tanska näkevät Nordstreamin turvallisuuspoliittisena ongelmana, Suomen ex-pääministeri tienaa sillä viisi kertaa levyseppähitsaaja Mähösen Sepon vuosipalkan.

Iltalehti kertoi pari päivää sitten Eeva-lehden juttuun viitaten ex-pääministeri Lipposen asuneen koronakevään erossa vaimostaan, ex-kansanedustaja Päivi Lipposesta (sd).

Paavo Lipposen töölöläisen väliaikaisasunnon omistaa toinen venäläisen Nordstreamin lobbari.

Putinin rahoilla on mukava asua.

Ja ainiinjoo, duunaripuolueen ex-puheenjohtajan yhtiö maksoi viime vuonna osinkoa duunariomistajalleen juuri sen verran, että ei joutunut maksamaan enempää veroa kuin listaamattomille yhtiöille määritellyn 7,5 %.

Mähösen Seppo maksaa palkastaan 29 %."

USA:SSA NÄKÖJÄÄN POLTICO LEHTI VAHVISTI JUURI SENKIN, ETTÄ HUNTER BIDENIN NS. "THE LAB TOP FROM HELL" OLI TODELLAKIN HUNTER BIDENIN LAB TOP.

SAMALLA VAHVISTUIVAT MYÖS TIEDOT, ETTÄ HUNTER BIDEN KANAVOI ISÄLLEEN ELI SENIILILLE JOE BIDENILLE 10% KIINAN KOMMUNISTIPUOLUEEN PANKIN MYÖNTÄMISTÄ MILJARDEISTA JA UKRAINAN BURISMAN KORRUPTIORAHOISTA SUORAAN SENIILIN JOE BIDENIN TILILLE.

EI OLE SITTEN MIKÄÄN IHME, ETTÄ SENIILIN JOE BIDENIN ILMASTOHYSTERIASTA ESITELMÖIDESSÄ KAIKUVA ÄÄNI LASKI KUISKAUKSEN TASOLLE, KUN BIDEN PUHEENSA LOPUSSA PUHUI YLEISKOKOUKSESSA MM. POLIITIKKOJEN KORRUPTIOSTA JA VIRKAMIESTEN LAHJONNASTA.

SAATTOI VANHAN MIEHEN OMAA TUNTOA VAIVATA, TULEEKO OMAT TILISIIRROT PIANKIN JULKISUUTEEN.

NYT NÄYTTÄÄ SILTÄ, ETTÄ NE TULIVAT JO TÄNÄÄN.

TÄNÄÄN TULI JULKISUUTEEN SELLAINENKIN TUTKIMUS, ETTÄ JOS HUNTER BIDENIN "THE LAB TOP FROM HELL" ASIAA EI OLISI TOTAALISTI SENSUROITU FAKE NEWS MEDIAN TOIMESTA, NIIN VUODEN 2020 PRESIDENTIN VAALISSA 1 KUUDESTA JOE BIDENIN ÄÄNESTÄJÄSTÄ OLISI ÄÄNESTÄNYT TOISIN JA TÄMÄ OLISI JOHTANUT TRUMPIN YLIVOIMAISEEN VOITTOON, KUN ERO ÄÄNISSÄ OLI VAIN NIUKKA 40 000.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: