Keskustelu

väkkärä, ainoa oikea.Keisarin uudet vaatteet11.8.2014 9.59
Jokainen varmaan muistaa sadun, jossa keisari sai hienot vaatteet. Tai ainakin luuli saavansa. Itse uskoi pukeutuneensa kultaan ja silkkiin, vaikkei vaatteita ollutkaan. Juankosken keisarilla on sama meininki.
Hänen mielessään tehdas pyörii ja yrityksiä syntyy. Täällä on kaikki hyvin.

Kuitenkin todellisuudessa kaikki loppuu. Aiemmassa avauksessa oli kirjoitettu entisen agrin kiinteistön purkamisesta.
Samaan hengenvetoon loppuu yöpäivystys.

Hurjinta kuitenkin lienee, ettei muuruveden uimarannan vieressä olevaa vesipistettä korjata, ettei kesämökkiläiset saa edes vettä, vaan pitää ajaa Juankoskelle. Maksamme kuitenkin huippuhintaa vedestä, niin luulisi palvelun toimivan. Nämä mökkiläiset maksavat korkeampaa kiinteistöveroakin, ilman palveluita. Eivät saa edes vettä.

Tai ei kai tuokaan ole hurjaa...hurjinta lienee, että keskuskeittiön bravuuriruoka on KEISARINKEITTO. Jota on parhaillaan syöty Muuruveden koululla männä vuosina torstaina ja vielä oli soppa tarjolla lauantaina, jolloin oli liikuntapäivä. Halukkaat saivat vielä tätä riittoisaa Keisarin ruokaa kotiinkin mukaan.

Kuka uskaltaa sanoa ääneen, että keisari on alasti?

Pena T.Re: Keisarin uudet vaatteet11.8.2014 10.17
Näinhän minä olen viime vuosina kertonut ja vieläpä ääneen. Vastaavasti kepumafia on heittänyt paskaa päälleni oikein urakalla ja vieläpä Koillis-Pravdan avustamana. Nyt, kun totuus on monessa asiassa paljastunut, kepumafian puolellakin on vähän hiljennytty.
Se taitaa kaikille olla selvää, että Heimo, Veijo tai Petri ei uskalla keskustella esittämistämme vaihtoehdoista eikä meidän kanssamme. Juankoskea ei haluta pelastaa, vaan lasku lankeaa maksettavaksemme maksimaalisesti.

väkkärä, ainoa oikea.Re: Keisarin uudet vaatteet11.8.2014 11.05
Totta Pena! Olet ollut äänessä jo kauan ja sanonut niinkuin asiat on, mutta ehkä kyläläiset ovat niin tyhmiä ja liekassa vietäviä etteivät tajua, että Keisari on housut kintuissa.

piinaviikkoRe: Keisarin uudet vaatteet11.8.2014 13.51
Eihän täällä korjata vuotavia kattojakaan, vaikka täyttä vuokraa maksetaan joka kuukausi. Ei ole kuulemma rahaa, mutta ei saa uutta asuntoakaan.
Odottava varmaan, että me "joutavat" joko kuollaan pois tai älytään muuttaa muualle!



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: