Keskustelu

alan kolmas miesMÄNTYNIEMEN PESÄNJAKAJAT: OSA 16.10.2021 0:56
YLE:SSÄ silmään sattui TAMMINIEMEN PESÄNJAKAJAT ohjelma.

Kiitos kuuluu äskettäin edesmenneelle LOKA LAITISELLA, joka paljasti läpeensä korruptoituneen YYA Suomen ja sen pesän jakajat.

YYA sopimushan oli allekirjoitettu Suomen puolesta 6.4.1948 pääministerin ja SKDL:n edustajan MAUNO PEKKALAN ja Neuvostoliiton puolesta Suomen SYÖJÄN MOLOTOVIN toimesta. Tunnetustihan YYA rötöstely riistäytyi sitten täysin käsistä KEKKOSEN tultua valituksi vuonna 1956.

Ennen YYA sopimusta kommunisti PEKKALA oli johtanut myös Pariisin rauhanneuvotteluja vuosina 1946-47, joten ei ole mitään epäselvyyttä, että Suomen tulevaisuudesta päätettiin kommunistien toimesta.

Kekkosen noustua yksinvaltaiseksi presidentiksi, hänen suosionsa oli selvästi suurempi kuin Pohjois-Koreassa on nykyään viime aikoina selvästi laihtunut KIM JONG-UN.

UKK suosioluvut olivat muistaakseni 110%:n pinnassa tai vähän yli.

Tietysti SUOMEN FAKE NEWS MEDIA oli jo siihen aikaan alistettu UKK:n kansilian sensuurille. Kritiikkiä ei saanut esittää UKK:ta tai YYA-sopimusta kohtaan.

Korruptoituneiden poliitikkojen, virkamiesten ja teollisuusjohtajien keskuudessa VIINA VIERTASI JA BALALAIKA SOI.

YLE:n ohjelmassa näytettiin nyt autenttisia kuvia, kuinka UKK eduskuntaan tullessaan KOMPASTELI PORTAIKOISSA, kaatuili avustajien käsivarsille ja sekoili puheissaan aivan samaan tyyliin, kun olemme viime aikoinaan saaneet seurata USA:ssa SENIILIN JOE BIDENIN SEKOILUJA VASTAAVISSA TILANTEISSA.

USA:ssa PAIKALLINEN FAKE NEWS VALTAMEDIA ON VAIENNUT SENIILIN JOEN SEKOILUT AIVAN VASTAAVAAN TYYLIIN KUIN MEILLÄ KORRUPTOITUNUT MEDIA SUOJELI RAMPAA UKK ANKKAA, MUTTA KUITENKIN SAMAAN AIKAAN RAKENTELI UKK:STA TERÄSMIEHEN KALTAISEN JUMALOLENNOKSI NOSTETUN SUOSITUN MAAN JOHTAJAN.

USA:SSA SENIILILLE JOE BIDENILLE NÄYTTÄÄ LOPULTA KÄYVÄN KUITENKIN TOISIN, VAIKKA KORRUPTOITUNUT VALTAMEDIA ON VIELÄ SIELLÄKIN SUOJELLUT REAALIMAAILMASTA OTTEENSA MENETTÄNYTTÄ SELVÄSTI SENIILIÄ BIDENIA.

SUOMESSA YYA AIKAINEN TOTUUS OLI KUITENKIN PALJASTUNT VALVEUTUNEILLE TOIMITTAJILLE JA HESARIN LOKA LAITINEN OLI PÄÄTTÄNYT VIHDOIN PUHKAISTA MÄTÄPAISEEN.

YYA -sopimuksen aikainen itään päin rähmällään olo meni jopa niin pitkälle, että UKK:sta oltiin jo suunnittelemassa SUOMEN IKUISTA ISÄHAHMOA VENÄJÄN nykyisen perustuslain säännösten mukaisesti.

Tässä tilanteessa jopa perinteinen oikeistopuolue KOKOOMUS taivuteltiin presidentin valinnan osalta POIKKEUSLAIN KANNALLE seuraavasti:

"Kokoomuksen puheenjohtajaksi valittiin JUHA RIHTNIEMI ja remonttimiehet alkoivat uudistaa puoluetta.
Kokoomus hyväksyi poikkeuslain, jolla Kekkonen valittiin poikkeuslailla presidentiksi vuosiksi 1974-1978 ilman vaaleja.

Nämä toimet aiheuttivat kokoomuskentän rakoilua, ja puolueen oppositio irtosi kokoomuksesta perustaen Perustuslaillisen Kansanpuolueen.

Kekkosen valinta poikkeuslailla katsottiin periaatteessa perustuslain vastaiseksi toimeksi, vaikka muodollisesti kiireelliseksi julistamisen vaatimus täyttyi.

Keskustan ja vasemmiston näkemyksen mukaan kokoomus oli edelleen sisäpolitiikassa oikeistolainen ääriliike lukuun ottamatta kekkoslaista osaansa.

Kokoomus taas yritti kaikin tavoin hankkia hyväksyntää ja hallituskelpoisuutta.

Toukokuussa 1981 puoluekokouksessa puheenjohtaja ILKKA SUOMINEN esitti, että noin kymmenen vuoden kuluttua umpeutuvaa YYA-sopimusta jatkettaisiin ja päätös siitä tehtäisiin ennen vuotta 1984.

Näin kokoomus ehti ensimmäisenä puolueena esittämään YYA-sopimuksen jatkamista."

YYA-sopimuksesta päästiin kuitenkin eroon vasta, kun NEUVOSTOLIITON hajottua vuosina 1990-91 Suomi päätti liittyä EU:hun.

Joulukuussa 1990 Suomen ja Neuvostoliiton välinen Clearing-kauppasopimus lakkautettiin, koska neuvostoliittolaista vastapuolta ei enää ollut olemassa ja Venäjän johtajaksi tullut BORIS JELTSIN lakkautti kommunistisen puolueen yksinvallan.

NEUVOSTOLIITON "KOMMUNISTISEN PUOLUEEN AIKUISTEN" VALLANKAAPPAUSYRITYKSEN EPÄONNISTUTTUA ELOKUUSSA 1991 SITÄ SEURASI LIITTOVALTION TÄYDELLINEN ROMAHDUS, JONKA SEURAUKSENA SUOMESSA VENÄJÄ TUNNUSTETTIIN NEUVOSTOLIITON SEURAAJAKSI VUODEN 1991 JOULUKUUN LOPULLA.

Suomen tasavallan ja Venäjän federaation välisistä suhteista sovittiin 20.1.1992 ja samalla sovittiin YYA-sopimuksen lopettamisesta Suomen ja Venäjän välillä.

Syyskuussa 1990 Suomi irtisanoi Pariisin rauhansopimuksen artiklat ydinaseita koskevia sopimuksia lukuun ottamatta ja YYA sopimus siis lakkautettiin vasta vuonna 1992 Suomen ja Venäjän välisellä keskinäisellä noottien vaihdolla.

YLE:n Tamminiemen pesänjakajia koskevassa dokumentissa esiteltiin nyt myös UKK:n irtisanouduttua vuoden 1982 vaaleissa presidentiksi valittu MAUNO KOIVISTO, jonka puheet oli jo ennen tammikuun 1982 vaaleja todettu filosofisiksi ja epämääräisiksi.

Kuitenkin KOIVISTOLLAKIN oli KOTIRYSSÄNÄ Tehtaankadun ?lähetystösihteeri? VIKTOR VLADIMIROV, joka oli palkattu KGB:n toimesta huolehtimaan Suomen Presidenttien suhteista NEUVOSTOLIITON johtajiin.

MANUN omien KOTIRYSSäSUHTEIDEN VUOKSI MANULLA OLI SITEN NEUVOSTOLIITONKIN SYVÄ LUOTTAMUS.

"Viktor Vladimirov (1922-1995) oleskeli Suomessa eri diplomaattitehtävissä vuosien 1954 ja 1984 välillä. Hän onnistui luomaan läheiset suhteet moniin suomalaisen teollisuuden edustajiin ja poliitikoihin. Vladimirov toimi niin Urho Kekkosen kuin Mauno Koiviston tärkeänä tietolähteenä.

Presidenttien tiedossa oli, että lupsakka herrasmies toimi Helsingissä KGB:n paikallisena pääedustajana eli residenttinä. Tarkempaa selkoa hänen työhistoriastaan heillä tuskin kuitenkaan oli.

Suojelupoliisin vuonna 2009 ilmestyneen historiikin "Ratakatu 12" mukaan Vladimirov oli 1960-luvun lopulla työskennellyt KGB:n sabotaasi- ja salamurhaosaston päällikkönä. 1970-luvulla hän siirtyi toiselle osastolle.

Vuonna 1994 Vladimirov julkaisi kohutun muistelmateoksensa: "Näin se oli". Kirjan ilmestyttyä hän ilmoitti, ettei halua keskustella kirjan aiheista televisiossa. Itse asiassa kuultuna -sarjassa hän kuitenkin suostui puhumaan kirjastaan ja kulissien takaisesta toiminnastaan.

Vladimirov kertoo mm. osuudestaan noottikriisiin, idänkaupan korruptiosta sekä suhteestaan eri suomalaisiin nimimiehiin. Paljastuu myös, mikä suurhanke tuotti tekijöilleen vääryydellä hankittua hyötyä molemmin puolin rajaa."

Tohtori JUKKA SEPPISEN Koiviston aika -kirjassa (Auditorium) kerrotaan, että muita ehdokkaita ei ollut.

Seppisen mukaan Koivisto ja Sorsa sopivat Moskovalle, koska kumpikaan heistä ei halunnut vahvistaa Suomen puolueettomuusasemaa suhteessa Neuvostoliittoon.
KGB-upseeri Vladimirov ei ollut tyhmä mies.

Hän tiesi, että hurjaa kansansuosiota nauttiva ja Suomen Pankin pääjohtajana "korkoa kasvava" Koivisto on seuraava presidentti Kekkosen jälkeen.

Vladimirov ja Koivisto tapasivat Vladimirovin luona Pietarinkadulla Helsingissä helmikuussa 1971. Sen jälkeen Koiviston matkalla kohti presidenttiyttä ei ollut ylitsepääsemättömiä esteitä.

Se ei ollut kuitenkaan startti Koiviston idänsuhteissa.

Tutkija JUHO OVASKA kävi perusteellisesti läpi Koiviston kalenterit ja muistiinpanot, ja hän laati 2017 kirjan Mauno Koiviston idänkortti - sotamiehestä presidentiksi (Otava).

Venäjän kieltä opiskellut Koivisto ei ollut idänsuhteissaan ajopuu.

Tv-dokumentissa esiintyneen Ovaskan mukaan Koivisto alkoi rakentaa suhteita KGB:n kanssa jo 1963, salassa, hiljaa mutta johdonmukaisesti ja sitkeästi.

Hän työskenteli sen eteen, että Sdp:stä tulisi hovikelpoinen Moskovan silmissä. Se auttaisi puoluetta hallitukseen YYA-Suomessa, jossa mikään asia ei edennyt ilman Kekkosen ja - mikä tärkeintä - Neuvostoliiton tukea.

Koiviston operaatio onnistui.

Sdp:n puheenjohtaja Rafael Paasio muodosti ensimmäisen vasemmistohallituksensa 27.5.1966 ja Koivistosta tuli sen valtiovarainministeri.

Parin vuoden päästä 22.3.1968 KOIVISTO oli jo ensimmäisen hallituksensa pääministeri, ja sitä pidetään ratkaisevana askeleena myös Koiviston idänsuhteissa:

Moskova alkoi kiinnostua toden teolla nousevasta poliitikosta.

□ Fakta on, että Koivisto joutui kiinteään KGB:n ohjaukseen ensimmäisen pääministerikautensa (1968-1970) jälkeen, Koiviston ja KGB:n suhteita penkonut Seppinen kirjoitti kirjassaan 2015.

KOIVISTOSTA syntyi välittömästi hänen valintansa jälkeen suosittu presidentti, jonka kausi kesti siis 27.1.1982-1.3.1994.

Korkean mediasuosionsa johdosta KOIVISTON ajasta ei ole kuitenkaan oikeasti jäänyt jäljelle muuta kuin valmisteilla oleva epämääräinen muistomerkki ja MANUN JATKUVASTI YLISTETTY LENTOPALLOHARRASTUS.

TIETYSTI MANUN KAUDESTA JÄI KAIKKIEN HYVÄÄN MUISTIIN VIELÄ SUPON JOHTAJAN JA MYÖHEMMIN EDUSKUNNAN SIHTEERIN SEPPO TIITISEN LAATIMA NS. "TIITISEN LISTA", JONKA MANU MÄÄRÄSI TALLETETTAVAKSI IKUISIKSI AJOIKSI SUPON KASSAKAAPPIIN SEURAAVASTI:

"Vuonna 1990 Suomen presidentti Mauno Koivisto päätti Supon silloisen päällikön Seppo Tiitisen esityksestä, ettei lista anna aihetta lisätutkimuksiin ja lista arkistoitiin Supon kassakaappiin."

Väkisinkin syntyy mielikuva, että SUOMEN FAKE NEWS MEDIA ei asian edellyttämällä tavalla ole missään vaiheessa keskittynyt TAMMINIEMEN PESÄJAKAJIEN TEKEMISIIN.

WSOY:n kieltäydyttyä julkaisemasta LOKA LAITISEN kokoamaa TAMMINIEMEN PESÄNJAKAJIEN käsikirjoitusta, LAITINEN neuvotteli sopimuksen HYMYN omistaman kirjapainon kanssa ja kirja julkaistiin.

VALTAKUNNAN JOHTAVA MEDIATALO HESARI, JOKA ON KAUTTA HISTORIANSA JULISTAUTUNUT RIIPPUMATTOMAKSI JA SANANVAPAUTTA KANNATTAVAKSI MEDIAKSI KUITENKIN EROTTI LOKA LAITISEN JA ANTOI VAKAVAT VAROITUKSET NIILLE TOIMITTAJILLE, JOTKA OLIVAT KÄYTTÄNEET HEILLE PERUSTUSLAISSA SUOTUJA OIKEUKSIAAN JA PALJASTANEET MASSIIVISEN KOKO VALTAKUNTAA KOSKEVAN KORRUPTIOVYYHDIN.

VASTA VÄLIMIESOIKEUDESSA LOKA LAITISEN PERUSTUSLAILLISET OIKEUDET VAHVISTETTIIN, KUN HESARI MÄÄRÄTTIIN MAKSAMAAN LAITISELLE 30 000 MARKAN KORVAUKSEN LAITTOMASTA IRTISANOMISESTA.

EI OLE EPÄSELYYTTÄ, ETTÄ VASTAAVA SENSUURI ON MYÖS OLLUT KÄYTÖSSÄ EDUSKUNNAN JA TIETYSTI HALLITUKSEN OHJAUKSESSA OLEVASSA YLE:SSÄ.

VALTAMEDIA AVULLA SUOMALAISET SIIS PIDETTIIN KOKO AJAN VUOSINA 1946-1994 NEUVOSTOLIITON JA MYÖS VENÄJÄN OHJAUKSESSA, VAIKKA KANSALLE SYÖTETTTIIN TIETOA, ETTÄ SUOMI ON ITSENÄINEN, PUOLUEETON JA LIITTOUTUMATON MAA.

TOSIASIOIDEN VALOSSA ASIANLAITA EI VALITETTAVASTI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN.

48 VUOTTA ON PITKÄ AIKA MINKÄ TAHANSA MAAN HISTORIASSA.

HISTORIAN KIRJOIHIN ON HAUDATTU MYÖS VUODEN 1990-LUVUN SUURI LAMA, JOSSA MANUN AJAMAN IDIOOTTIMAISEN VAHVAN MARKAN POLITIIKAN SEURAUKSENA N. 35% SUOMALAISTEN YRITYSTEN JA MUIDEN IHMISTEN VARALLISUUDESTA SOSIALISOITTIIN PANKKIEN, VAKUUTUSYHTIÖIDEN JA VALTION KÄSIIN.

TÄMÄ KAIKKI, EIKÄ FAKE NEWS MEDIA TÄSTÄKÄÄN MAININNUT OIKEASTAAN HALAISTUA SANAA.

YHTEISKUNTARAUHAHAN OLI VARMISTETTU TAMMIKUUN KIHLAUKSESSA JO VUONNA 1940, JOLLOIN SUOMESSA KÄYTÄNNÖSSÄ SOVITTIIN YLEISSITOVISTA TES SOPIMUKSISTA ILMAN PERÄLAUTAA.

SUOMEN NS. HYVINVOINTIVALTIOSSA, JONNE HÄMMÄSTYTTÄVÄN HIENOVARAISESTI ISTUTETTIIN KOMMUNISTISESSA JÄRJESTELMÄSSÄ YLEISESTI KÄYTETTY ALAMAISTEN OHJAUSPOLITIIKKA:

PALKAT ON TIETYSTI PERINTEISESTI SOVITTU KESKITETYSTI JA VEROTUKSELLISIN KEINOIN ON VARMISTETTU SE, ETTEI KUKAAN VOI OMALLA TYÖLLÄÄN RIKASTUA, MUTTA SAAVAT KUITENKIN SELLAISEN TOIMEENTULON, ETTÄ RAHA JUURI JA JUURI RIITTÄÄ PERUSTARPEIDEN TYYDYTTÄMISEEN.

ottoRe: MÄNTYNIEMEN PESÄNJAKAJAT: OSA 16.10.2021 17:47
Kuten tunnettua on, harva on saanut velkaa perintönä.

Valtioiden tasolla asia on kuitenkin toinen.

Venäjä otti ja maksoi Neuvostoliiton aikaiset valtionvelat.

Suomellekin.

Mäntyniemen jälkeen jää mahtava velkapesä.

Voi sitä päivää kun velat ja varat aikanaan lasketaan.

Ja voi heitä, jotka sen makselevat kun ei ole millä maksaa.

Metsävarat, mineraalit, rakennettu ympäristö maapohjineen mitataan ensin ulos velkojien pusseihin.

Ja niitä totisesti riittää.

Miljardi, tuhat miljoonaa on veli velkaa otettaessa.

Kun aika tulee maksaa se korkoineen taikaisin onkin edessä lohduton ja ankea arki.

Mieleen tulee Romania vuonna 1989.
Hanoista ei tule kuin kylmää vettä joskus.
Sähköä ei tule, polttopuut ovat viimeistä
kalikkaa myöten velkojien liitereissä.

Sellaista se on, Mäntyniemen pesänjako sitten joskus.

Ken elää, se näkee.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: