Keskustelu

alan kolmas miesVALTAKUNNAN ASIAT SEKAISIN11.10.2021 1:39
FAKE NEWS MEDIA ON LAITTANUT VALTAKUNNAN ASIAT TÄSIN SEKAISIN, KUN ASIOISTA EI ENÄÄ PUHUTA ASIOIDEN OIKEILLA NIMILLÄ.

FAKE NEWS MEDIA ON KEKSINYT LOPUTTOMAN RAHASAMPON, JOLLA KUNNON KANSALAISIA VOIDAAN KYYKYTTÄÄ MIHIN SUUNTAAN MEDIAN OMISTAJAT MILLOINKIN HALUAVAT.

KESKEISET NARUT, JOILLA NYT SUOMALAISIAKIN TEURAALLE VIEDÄÄN OVAT TIETYSTI:

□ ILMASTON HÄTÄTILA
□ IKUINEN KORONA

Korona on kuitenkin julistettu jo KORONA SANNANKIN TOIMISTA LOPPUNEEKSI, MUTTA KUU KIURUSTA KESÄÄN ei anna periksi, vaan on kutsunut avukseen koko THL:n demuporukan KIRSI VARHILAN JOHDOLLA ja myös "MASKI MIKA" SALMISEN uskollisesti tukemana, jotta IKUISEN KORONAN NARRATIIVI saadaan pidettyä hengissä.

"MASKI MIKAN" ja Suomen johtavien lääkäreiden ainoa tavoite on saavuttaa 80%:n rokotusaste Suomessa, vaikka rokotuksilla ei voida koronaa estää vaikka rokotusaste olisi 120%.

"MASKI MIKA" tai kukaan muukaan suomalainen lääketeiteen eritysiasiantuntija ei ole missään vaiheessa nähtävästi uskaltanut poliittisen paineen alla tiedottaa kansalle, että kaikkein paras turva KORONAA vastaan on luontainen immuniteetti ja ns. monocclonal antobody therapy":

Katso. mm.

"Antibody Drug Therapy to Treat COVID-19
What is monoclonal antibody therapy?

When you have a virus, your immune system creates antibodies to help fight off the virus. Monoclonal antibody drug therapy contains man-made antibodies that are similar (clones) to the antibodies your immune system makes. Monoclonal antibody drug therapy is investigational medicine for patients who have tested positive for COVID-19 and meet certain criteria.

Who may be eligible for this treatment option?

Patients who test positive for COVID-19, have mild to moderate symptoms and are not hospitalized or requiring new oxygen therapy or an increase in oxygen therapy due to COVID-10 may be eligible for this treatment option. Patients must be 12 years of age or older, weigh at least 88 pounds (40 kg) and be at high risk for developing severe COVID-19 and/or needing hospitalization. It must be administered within 10 days of the first symptoms of COVID-19."

Kun tätä KORONAA on nyt Suomessa sairastettu kaikissa mahdollisissa tiedotusvälineissä ja viimeistäkin koronahiukkasta on erilaisilla strategoilla metsästetty, niin täytyy todeta TUNTEMATTOMAN SOTILAAN RAHIKAISEN HERNEKEITON HERNEEN METSÄSTYSTÄ MUKAILLEN: "Siellä se "MASKI MIKA" virustaan ehtii, mutta turhaa on työtänsä."

OLISI SIIS KORKEA AIKA kertoa jo Suomen kansalla, kuinka suurella osalla kansasta on tutkittuun tietoon perustuva LUONTAINEN IMMUNITEETTI VAKAVALLE KORONALLE.

Alhaisen koronakuolleisuuden johdosta onkin hyvin todennäköistä, että luontainen immuniteetti KORONAA VASTAAN on Suomessa 90% tasolla.

ILMASTON HÄTÄTILAHAN ALKOI JO VUONNA 2000, kun USA:ssa demokraattisen hienostoperheen poika AL GORE hävisi niukasti presidentin vaalit republikaanisen toisen hienostoperheen entiselle hulttiopojalle GEORGE H. BUSHILLE.

AL GOREN tajusi, että ILMASTON HÄTÄTILAN JULISTAMINEN JOHTAA MASSIIVISIIN RAHAVIRTOIHIN AIVAN SAMOIN KUIN GLOBAALI KORONAHYSTERIA ON NYT JOHTANUT.

VUONNA 2020 ESIM. KORONA ROKOTTEEN KEHITTÄNYT PFIZER-BIONTECH laskutti koronarokotteista jo 30.5 miljardia USA:n taalaa ja nyt ympäri maailmaa ollaan käynnistämässä tehosterokotuksia, kun rokotteet antavat tutkitusti vain lyhytaikaisen suojan koronaa vastaan.

KORONAN AIHEUTTAMAT GLOBAALIT YHTEISKUNNALLISET VAIKUTUKSET OVAT KUITENKIN TUHANSIEN MILJARDIEN USA:N TAALOJEN SUURUUSLUOKASSA.

KORONAN LOPPULASKU EI OLE VIELÄ TIEDOSSA, MUTTA YHTEISKUNTIEN SULKEMINEN TULEE JOKA TAPAUKSESSA AIHEUTTAMAAN MASSIIVISET SEKÄ TERVEYDELLISET ETTÄ TALOUDELLISET MENETYKSET, KUN IKUISTA KORONA NARRATTIVIA VIELÄ GLOBAALIN FAKE NEWS MEDIAN TOIMESTA VIELÄ MUUTAMA VUOSI JAUHETAAN PUTKEEN.

AL GOREN kehittämässä IPCC:n ILMASTOPANELISSA KYSYMYS ON TODENNÄKÖISESTI VIELÄKIN SUUREMMISTA TAALAMÄÄRISTÄ, KUN NYT KOKO MAAILMAN ENERGIAHUOLTOA OLLAAN PEUKALOIMASSA, VAIKKA KIISTATONTA TIETEELLISTÄ NÄYTTÖÄ IHMISEN AIHEUTTAMASTA ILMASTOKRIISISTÄ EI OLE.

POLIITTISISSA JUHLAPUHEISSA PIKKIRIIKKINEN SUOMI PYRKII OLEMAAN KOKO MAAILMAM JOHTAVA ILMASTON ESIMERKILLINEN PELASTAJA, VAIKKA SUOMEN ROOLI TÄSSÄ ASIASSSA EI VOI NOUSTA KOKOANSA SUUREMMAKSI, VAIKKA KAIKKI SUOMEN ILMASTOAKTIVISTIT UNILUKKARIA MYÖTEN SEISOISIVAT PÄÄLLÄNSÄ.

UNILUKKARIKIN KÄVI ILMOITTAMASSA YK:N YLEISKOKOUKSESSA; ETTÄ MAAILMASSA ON ILMASTON HÄTÄTILA.

UNILUKKARI SIIS NOUSI JO TÄSSÄ ASIASSA LÄHELLE RUOTSALAISTA KOULUPINNARI GRETA THUNBERGIA, JOKA OLI JO EHDOLLA JOPA RAUHAN NOBELIN SAAJAKSI.

PARI VUOTTA SITTEN MUISTAAKSENI AMERIKKALAISELLE BOB DYLANILLE MYÖNNETTIIN MYÖS KIRJALLISUUDEN NOBEL PALKINTO.

KUN RUOTSISSA ja NORJASSA NOITA NOBEL PALKINTOJA NÄKÖJÄÄN MYÖNNETÄÄN VÄHÄN OMITUISILLA ANSIOILLA, NIIN MEHÄN VOITAISIIN EHDOTTAA, ETTÄ SEURAAVASSA JAOSSA VOITAISIIN POSTYYMISTI KIRJALLISUUDEN NOBEL MYÖNTÄÄ MAURI SARIOLALLE TAI SITTEN VAIHTOEHTOISESTI IKUISESTI TOTUUTTA ETSIVILLE YLE:N UUTISTOIMITTAJILLE, JOIDEN ANSIOT MM. SALAPOLIISIKIRJAILIJOINA OVAT LYÖMÄTTÖMÄT.

NYT TUO KOKO MAAILMALLE UNILUKKARINKIN JULISTAMA "HÄTÄTILA" LAITTOI SITTEN SEKAISIN JO KOKO SUOMEN POLIITTISEN JÄRJESTELMÄNKIN.

Noin vikko sitten ELOKAPINALLISET MIEHITTIVÄT MANNERHEIMINTIEN EDUSKUNTATALON EDESSÄ JA POLIISI JOUTUI PUUTTUMAAN PELIIN.

EDUSKUNNAN KYSELYTUNNILLA OPPOSITIOPUOLUEET OVAT PYYTÄNEET VIHREIDEN POLIISIMINISTERI MARIA OHISALOLTA YKSISELITTEISTÄ ELOKAPINALLISTEN TOIMIEN TUOMITSEMISTA, MUTTA OHISALO EI OLE TÄLLAISTA TEHNYT.

VOIDAAN SIIS TULKITA NIIN, ETTÄ OHISALO ON HILJAISESTI HYVÄKSYNYT ELOKAPINALLISTEN VASTUUTTOMAN HÄIRIÖTOIMINNAN, JOLLA ON AIHEUTETTU JO SELVÄ TURVALLISUUSUHKA PÄÄKAUPUNGIN KESKEISELLÄ LIIKENNEVÄYLÄLLÄ.

PERJANTAINA SAMAISET ILMEISESTI PÄISTÄÄN SEONNEET ELOKAPINALLISET HYÖKKÄSIVÄT VIELÄ OSOITTAMAAN MIELTÄÄN JO VALTIONEUVOSTON LINNANKIN ETEEN.

POLIISIN TIEDOTTEEN MUKAAN UNILUKKARI JA MINISTERIT SIIRRETTIIN ELOKAPINAN TAKIA VALTIONEUVOSTON LINNASTA POIS VAIHTOEHTOISTA REITTIÄ PITKIN.

Poliisista rikoskomisaario JUHA-MATTI SUOMINEN kertoi STT:lle seuraavasti:

"Kaksi sisäänkäyntiä oli otettu ELOKAPINALLISTEN kontrolliin, eli niistä ei ole päästy kulkemaan. Ainakin yksi henkilö on joutunut jäämään tai viivästynyt valtioneuvoston kokouksesta tämän vuoksi."

Kuitenkin UNILUKKARI antoi lausunnon FAKE NEWS HESARIN TOIMITTAJALLE seuraavan tapaan:

" Ei minua reititetty mitään muuta kautta kuin sitä, mitä aina kuljen. En käytä pääovea koskaan."

HS:n mukaan UNILUKKARI TOTESI MYÖS:

"Näin ollen minulla ei ole mitään havaintoa mielenosoituksesta. En pysty sanomaan siitä mitään. Kaikki meni normaalisti, niin kuin muulloinkin menetellään."

ILTALEHDEN julkaisemista videoista ja valokuvista kuitenkin näkyy, että bussilasteittain ilmeisesti päästään viallillisia ELOKAPINALLISIA (52 kpl) siirrettiin poliisin toimesta pois mielenosoituspaikalta.

Helsingin poliisin ylikomisaario JARKKO LEHTIEN puolestaan twiittasi, ettei se hyväksy Valtioneuvoston linnan uloskäyntien "miehittämistä ja valtiojohtoon vaikuttamista."

Poliisin mukaan "tunkeutumisella" on luotu turvallisuusuhka, jolla on pyritty vaikuttamaan valtioneuvoston meneillään olevaan istuntoon.

HESARIN asiaa koskevasta tiedotteesta käy ilmi, että ELOKAPINALLISTEN AIEMMASSA PROTESTISSA EDUSKUNTATALON EDESSÄ VÄKIVALTAA OLI KOHDISTETTU KANSANEDUSTAJAA KOHTAAN.

KYSEINEN KANSANEDUSTAJA OLI PERUSSUOMALAISTEN SEBASTIAN TYNKKYNEN.

ELOKAPINALLISTEN SELVÄSTI TERRORISMIN OMAISEN TOIMINNAN TUNNUSMERKIT OMAAVAN TOIMINNAN HYVÄKSYMINEN JA VÄHÄTTELY ESIM. UNILUKKARIN JA ERÄIDEN MINISTERIENKIN TOIMESTA NOSTAA ESILLE KYSYMYKSEN, TOTEUTUUKO PERUSTUSLAILLISET OIKEUDET SUOMESSA ENÄÄ TASAPUOLISESTI KAIKILLE.

SEBASTIAN TYNKKYSELLE ON ANNETTU TUOMIOT KANSANKIIHOITUKSESTA JOIDENKIN HÄNEN ANTAMIENSA LAUSUNTOJEN VUOKSI, JOILLA EI KUITENKAAN OLE AIHEUTETTU KENELLEKKÄN MITÄÄN VAHINKOA.

ELOKAPINALLISET TAAS SAAVAT KUITENKIN KESKEISTEN POLIITTISTEN PÄÄTTÄJIEN HYVÄKSYESSÄ HARRASTAA MASSIIVISTA KANSANKIIHOTUSTA JA HÄIRIÖTOIMINTAA SEKÄ EDUSKUNTATALOLLA JA NYT VALTINEUVOSTONKIN LINNASSA, MUTTA HEIDÄN TOIMINTAANSA NÄKÖJÄÄN PIDETÄÄN EDUSKUNTAA MYÖTEN VARMAAN VAIN NS. RAUHANOMAISENA MIELENILMAUKSENA.

Vanha sanonta pitää tässäkin paikkansa: "SITÄ NIITTÄÄ, MITÄ KYLVÄÄ."

ottoRe: VALTAKUNNAN ASIAT SEKAISIN11.10.2021 8:13
Ajan kysymys vain milloin tämä rähinäsakki menee sisälle.

Vallankaappaustahan nämä selvästi tekevät ja samalla tukevat jo tehtyä vallankaappausta.

Vaalivoitto ostettiin vappusatasella ja heti kohta tämä "vappusatanen" heivattiin pihalle.

Tämä on homman nimi.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: