Keskustelu

alan kolmas miesEMMA KARILLA JA UNILUKKARILLA "HÄTÄTILA"13.10.2021 2:18
VIHREIDEN VASTAVALITTU YMPÄRISTÖMINISTERI EMMA KARI ON JUURI KERTONUT JULKISUUTEEN, ETTÄ HÄNELLÄ ON SAMANLAINEN "HÄTÄTILA" KUIN UNILUKKARILLA.

HUUHKAJIEN STADIONIN UKRAINAPELISSÄ KAIKILLE KATSOJILLE TULI MYÖS SAMA "HÄTÄTILA" KUIN UNILUKKARILLEKIN. HUUHKAJIEN FANEILLE TULI "HÄTÄTILA", KUN HUUHKAJAT HÄVISIVÄT UKRAINALAISILLE.

HARMILLISESTI STADIONIN YLI 300 MILJ:N EURON SANEERAUSREMONTISSA EI OLTU RIITTÄVÄSTI HUOMIOITU, ETTÄ NIIN MONELLE VOI TULLA YHTÄAIKAA "HÄTÄTILA".

ILTALEHTI RAPORTOI EMMA KARIN "HÄTÄTILASTA" SEURAAVASTI:

"Emma Kari hoitaa ympäristö- ja ilmastoministerin tehtävää siihen saakka, kunnes Ohisalo palaa ministeriksi. Kari sijaistaa Ohisaloa myös hallituksen johtoviisikossa.

Tuleva ympäristö- ja ilmastoministeri Emma Kari, onko Suomessa ilmastohätätila?

□ Kyllä on. Tästähän ei ole sinänsä hirveästi epäselvyyttä. Myös tasavallan presidentti totesi tämän vähän aikaa sitten YK:n puheessaan. Meillä on meneillään kriisi, jota voi täysin perustellusti verrata hätätilaan.

Mikä tulee olemaan ympäristö- ja ilmastoministeri Karin ensimmäinen päiväkäsky?

□ No, kyllä se on ihan vaan toteuttaa tätä tietä hiilineutraaliin Suomeen, ja torjua luontokatoa. Meillä on ministeri Mikkonen tehnyt todella hyvää työtä; tässä on isot saappaat täytettävänä. Tämä on sitä maailman tärkeintä työtä ja sitä on ilo jatkaa.

EMMA KARIN (synt. 1983 ja valmistunut filosofian maisteriksi vuonna 2018) Eduskunnan CV tiedot paljastavat sen, ettei EMMA ole koskaan elämänsä aikana tehnyt oikeata työtä näköjään edes S-KAUPAN kassalla kuten demujen kansainvälisten lehtien kansiin usein kuvattu KORONA SANNA MARIN, jota media on myös kutsunut JÄMÄRÄKSI JOHTAJAKSI:

EMMA KARIN Työura / Elämänkertatietoja:

□ Helsingin Vihreät nuoret, toiminnanjohtaja 2006-2008

□ Eduskunta, eduskunta-avustaja 2011-2014
Helsingin kaupunginvaltuusto, valtuustoryhmän pj. 2013-2015

□ Helsingin kaupunginhallituksen vpj. 2013-2015

□ Eduskunta, erityisavustaja 2014

HERÄÄ SIIS KYSYMYS, KUINKA TYÖELÄMÄSSÄ TÄYSIN KOKEMATON HENKILÖ VOIDAAN SUOMESSA VALITA YMPÄRISTÖMINISTERIKSI.

LUULISI, ETTÄ YMPÄRISTÖMINISTERI OLISI JONKUN VERRAN PERILLÄ ESIMERKISI SIITÄ, MITEN SUOMEN KOKO ENERGIAHUOLTO, TEOLLISUUS TAI MAATALOUS ON JÄRJESTETTY JA MILLAISIIN YMPÄRISTOTUHOIHIN JA TURHIIN KANSANTALOUDELLISIIN UHRAUKSIIN MAASSA OLLAAN JOUTUMASSA, KUN VÄKISIN SUOMESTA OLLAAN TEKEMÄSSÄ NS. HIILINEUTRAALIA MAATA LÄHES ENSIMMÄISENÄ MAAILMASSA.

VIIME YÖNÄ OLIN PANEVINANI MERKILLE ODDASATIN UUTISISSA TIEDON, KUINKA PAIKALLINEN KORKEIN OIKEUS OLI TODENNUT TUULIMYLLYT LAITTOMIKSI ALKUPERÄISKANSOJEN MAILLA.

TÄMÄ PAIKALLISEN KORKEIMMAN OIKEUDEN PÄÄTÖS ON POSITIIVINEN PÄÄNAVAUS MIELETTÖMÄN "ILMASTOHYSTERIAN" LIETSONNASSA, KUN ASIAAN VIELÄ LIITETÄÄN LUONTOKATO JA ALKUPERÄISASUKKAIDEN KANSAINVÄLISET OIKEUDET.

VIIME LAUANTAINA TAAS HIPPOSASIOISSA RYVETTYNYT MIKA LINTILÄ TAAS ILMAN MITÄÄN KRITIIKKIÄ OLI TIETENKIN JULISTAMASSA SAMAA ILMASTON "HÄTÄTILAA", JOSTA UNILUKKARI KÄVI PITÄMÄSSÄ LUENTOJA JOPA YK:N YLEISKOKOUKSESSA SAAKKA.

YK:N PUHEESSAAN UNILUKKARI EI KUITENKAAN PYSTYNYT PUHEESSAAN ESITTÄMÄÄN AINUTTAKAAN TIETEELLISTÄ TODISTETTA ÄKILLISEN "ILMASTOHÄTÄTILAN" OLEMASSA OLOSTA.

JOKU VUOSI SITTEN UNILUKKARI PITI EDUSKUNNASSA PUHEEN, JOSSA HÄN MAINITSI MUISTAAKSENI SUOMEN ILMASTOON TUPRUTTELEMAN HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖJEN MÄÄRÄN JA ENNUSTI, ETTEI KYSEINEN HIILIDIOKSIDIMÄÄRÄ MAHDU AVARUUTEEN.

UNILUKKARI ENNUSTUS LÄHENTELI MUINAISIA KATOLISIA KIRKONMIEHIÄ, JOTKA LATINAKSI SAARNOISSAAN SELITTIVÄT RAHVAALLE, ETTÄ LIITTEÄN MAAN LAIDALLE EI PIDÄ MENNÄ, KOSKA LAIDALTA SAATTAA PUDOTA POHJATTOMAAN KADOTUKSEEN.

AKM VOI KUITENKIN RAUHOITTAA UNILUKKARIA SILLÄ, ETTÄ AVARUUDESSA ON KUULEMA NIITÄ MUSTIA AUKKOJA, JOIDEN MASSA ON NIIN SUURI, ETTÄ NE VETÄVÄT LOPULTA KAIKKI AINEET SISÄÄNSÄ.

UNILUKKARI VOI SIIS OLLA HUOLETTA, KOSKA KYLLÄ SUOMEN JA MUIDENKIN MAIDEN VÄHÄISET HIILIDIOKSIDIHIUKKASET HYVIN MAHTUVAT AVARUUDEN MUSTIIN AUKKOIHIN.

WIKIPEDIA KERTOO MUSTISTA AUKOISTA SEURAAVASTI:

"Musta aukko on äärimmäisen tiheä aika-avaruuden massakeskittymä. Siinä painovoima on niin voimakas, ettei yksikään hiukkanen tai edes sähkömagneettinen säteily pysty pakenemaan alueelta. Mustaa aukkoa ympäröivää rajaa, jonka takaa pakeneminen on mahdotonta, kutsutaan tapahtumahorisontiksi.

"Tähtien massaiset mustat aukot syntyvät massiivisten tähtien luhistuessa elinkaarensa loppuvaiheessa.

Synnyttyään aukot voivat kasvaa kuluttamalla ympäristössään olevaa massaa, kuten toisia tähtiä, ja yhdistymällä toisten mustien aukkojen kanssa.

Lopulta niistä voi muodostua miljoonien aurinkojen massaisia niin sanottuja supermassiivisia mustia aukkoja, joita uskotaan olevan useimpien galaksien, myös Linnunradan, keskuksissa."

MIKA LINTILÄ OLI SIIS SELVÄSTI KUUNNELLUT UNILUKKARIN HUOLESTUNEEN PUHEEN JA LISÄKSI VIELÄ HUOLELLA LUKENUT SITRAN MARI PANTSARINKIN ENNUSTUKSEN TUULIMYLLYJEN RÄJÄHDYSMÄISESTÄ KASVUSTA SUOMESSA VUOTEEN 2050 MENNESSÄ.

KUN TUULIMYLLYT ON SAAMELAISTEN MAILLA NYT TODETTU PAIKALLISEN KORKEIMMAN OIKEUDEN TAHOLTA LAITTOMIKSI JA YMPÄRISTÖÖN SOPIMATTOMIKSI, NIIN TIETYSTI JOHDONMUKAISUUDEN JA KANSAINVÄLISEN OIKEUDEN MUKAISESTI TUULIMYLLYJEN RAKENTELU ENNUSTETULLA TAHDILLA SUOMEN MUIDENKIN ALKUPERÄISASUKKAIDEN MAILLE VAIKUTTAA OLEVAN LAITONTA TOIMINTAA.

SUOMESSAHAN ENERGIAN KONTOLLA ON KYMMENIÄ VUOSIA TOTUTTU LOUKKAAMAAN ALKUPERÄISASUKKAIDEN OIKEUKSIA ESIM. TUHOAMALLA MM. HYVIÄ LOHIJOKIA JNE.

SITRAN VTT:N TUTKIJOILTA TILAAMA SÄHKÖTUTKIMUS PYRKII NYT VAIN LUOMAAN "LAILLISEN POHJAN" ERILAISILLE TURVALLISUUSRISKEILLE ALTTIIN SÄHKÖYHTEISKUNNAN PYSTYTTÄMISELLE, VAIKKA KEHITYSKULKU NÄYTTÄÄ OLEVAN SELVÄSSÄ RISTIRIIDASSA SEKÄ LUONTOARVOJEN ETTÄ MYÖS ALKUPERÄISASUKKAIDEN OIKEUKSIEN KANSSA.

NYT NÄYTTÄÄ SILTÄ, ETTÄ TÄMÄ JATKUVA ILMASTOHYSTERIAN JA AKUUTIN "HÄTÄTILAN" JULISTAMINEN ALKAA VAIKUTTAA VÄHÄN SAMALTA PAKKOPULLALTA KUIN MEILLÄ OLI AIKOINAAN JOKAISESSA JUHLAPUHEESSA PAKKO JULISTAA, KUINKA HYVÄ SUOMALAISTEN KANNALTA ON YYA-SOPIMUS KOMMUNISTISEN NEUVOSTOLIITON KANSSA.

UUUDELLE YMPÄRISTÖMINISTERI EMMA KARILLE JA MUILLEKIN HÄTÄTILAAN JOUTUNEILLE HENKILÖILLE VOIN LÄMPIMÄSTI SUOSITELLA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISTÄ JUNAMATKAA VR:N PERINTEISELLÄ HÖYRYJUNALLA, KOSKA "HÄTÄTILAN" YLLÄTTÄESSÄ TUNNETUSTI HÖYRYJUNAN VESSAT OVAT AINA TOIMINEET ERINOMAISESTI.

JUNAMATKOILLA EMMA KARIN TUTUSTUESSA SUOMEN HIENOON MAAHAN JA MEIDÄN ERILAISIIN VOIMALOIHIN, TEOLLISUUSLAITOKSIIN JA MAATILOHIN MISTÄÄN "HÄTÄTILOISTA" EI EMMA KARINKAAN TAVITSE OLLA HUOLISSAAN, VAIKKA JALKAAN OLISI VÄLILLÄ TULLUT JOPA VÄHÄN LIIAN ISOT KUMISAAPPAATKIN.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: