Keskustelu

alan kolmas miesHÄTÄTILAT YLEISTYNEET SUOMESSAKIN19.10.2021 1:35
AMERIKASTA MONET MODERNIT ASIAT LEVIÄÄ NOPEASTI SUOMEEN JA YMPÄRI MAAILMAA.

NÄIN ON KÄYNYT MYÖS KAIKILLE "HÄTÄTILOILLE"!!!

NYT NÄYTTÄÄ SILTÄ, ETTÄ AMERIKAN MODERNIT CRT ELI CRITICAL RACE THEORY- JA CANCLE CULTURE- LIIKKEET ROIHAHTI TAAS TÄYTEEN TULEEN MEILLÄ.

Helsingin Yliopistossa näköjään joku HERÄNNYT saksalainen maantieteen opiskeija oli keksinyt, että 1950-luvulla Suomessa kehitetty AFRIKAN TÄHTI olisi jotenkin rasistinen tai imperialismin aatetta ihannoiva seurapeli.

Viime viikon vaihteessakin pelasin pari peliä AFRIKAN TÄHTEÄ ajanvietteeksi hyvässä seurassa, eikä todellakaan tullut ainuttakaan ajatusta, että olisin ollut jonkin sortin rasisti tai imperialisti.

AKM:HÄN ON TUNNETTU SENIOR TASON SUVAKKI.

Vastaavalla tavalla noin viikko sitten OULUSTA KULTIIN KUMMIA, KUN TIERNAPOIKIA OLI ALETTU PITÄÄÄ KUMMAJAISINA JA MURIAANIEN KUNINKAAN NAAMA EI SAISI OLLA ENÄÄ MUSTA.

TÄMÄKIN ON IKIVANHA SUOMALAINEN PERINNE.

EI OLE KUMMA, ETTÄ JOTKUT GLOBALISTIT JA LIBERAALIT MUUTAMA VUOSI SITTEN ALKOIVAT JAUHAA, ETTEI SUVIVIRTTÄ SAA LAULAA KOULUN PÄÄTTÄJÄISISSÄ.

HERRAN JUMALA MIHIN MAAILMAN MENO ON MENNYT, KUN KAIKEN MAAILMAN "KIRKASTUNEET" KOULUISSA NYKYÄÄN MUKA TIETÄÄ OPPILAIDEN VANHEMPIA PAREMMIN, MITEN HEIDÄN LAPSIAANKIN PITÄÄ KASVATTAA.

KUN ITSEKIN OLEN OLLUT NUOREMPANA MURIAANIEN KUNINKAANA, NIIN EN TODELLAKAAN SIINÄKÄÄN OLE TUNTENUT ITSE OLOANI MITENKÄÄN ALISTETUKSI, KOSKA MINULLAHAN OLI MIEKKA KÄDESSÄ. OLIN SIIS HYÖKKÄYSASENNOSSA.

Eihän meillä ole vielä kauaa siitäkään, kun mm. UNCLE BENS riisit todettiin rasitisiksi. Tämäkin villitys oli tullut HERÄNNEESTÄ AMERIKASTA. Jenkeissä myös COCA COLA:kin on jo ryhtynyt CRT:n ja Cancle Culturen ja nähtävästi myös BLM liikkeiden kannattajaksi.

Moni onkin jo sirtynyt COCA COLAN juonnistakin PEPSIIN, koska eihän COCA COLASSA olekaan oikein muuta kuin terveydelle vaarallista sokeria.

ONHAN MEILLÄKIN JO AIKAISEMMIN MYÖS HIILLYTTY KUVALLISENKIN KERRONNAN VUOKSI, KUN 1960-LUVULLA VENÄJÄN LÄHETTILÄS KÄYNNISTI KAMPANJAN KARJALA OLUTTA VASTAAN, KUN ETIKETISSÄ OLI KAKSI MIEKKAA RISTISSÄ.

KYSYMYKSESSÄHÄN OLI TUOLLOIN LÄHETTILÄS KOVALEVIN SAIRAASSA PÄÄSSÄ SYNTYNYT AJATUS VIHAMIELISESTÄ MIELENOSOITUKSESTA YYA-AIKANA HYVÄÄ NAAPURIAMME NEUVOSTOLIITTOA VASTAAN.

KYSYMYS MUISTUTTI VAHVASTI ELOKAPINALLISTEN NYKYISTÄ HÄIRIKÖINTIÄ, KUN HEILLÄ ON "PÄÄSSÄ KIRKASTUNUT" MAAILMAN ILMASTON AKUUTTI HÄTÄTILA, MIKÄ HEIDÄN MIELESTÄÄN VAATII VÄLITTÖMIÄ TOIMIA, JOTTA MAHDOLLISIMMAN PIAN PÄÄSEE BAJA MAJAAN HÄTÄTILAA HELPOTTAMAAN.

USEINHAN ON LAPSILLA KÄYNYT NIIN, ETTÄ PAHASSA HÄTÄTILASSA ON SAATTANUT LORAHTAA HOUSUUN TAI TULLA MUITAKIN RUSKEITA ERITTEITÄ.

Tietysti aikoinaann lähes kaikkein tärkein villitys, joka meille levisi Amerikan maasta, oli tietysti FARKKU KULTTUURI, joka levisi nuorison keskuuteen jo 1950-luvulla.

VIHON VIIMEINEN HÄTÄTILA SUOMEEN TULI LAUANTAIYÖNÄ, KUN ETELÄ-SUOMESSA OTETTIIN PIKAVAUHTIA KÄYTTÖÖN KORONAPASSI.

TÄMÄNKIN HÄTÄTILAN ALKUJUURET OVAT AMERIKASSA.

HELSINGISSÄ JOPA AVI:N JOHTAJA OLI JO JOUTUNUT VIIME LAUANTAIYÖNÄ "PARKKI PATEN" TEHTÄVIIN JA HÄN IHAN HENKILÖKOHTAISESTI MENI HELSINGIN YÖHÖN TARKISTAMAAN KAPAKOIHIN, OLIKO IHMISILLÄ KORONAPASSIT.

HARVOIN NYKYÄÄN LÖYTÄÄ NÄIN INNOKASTA TARKASTAJAA.

VASTUULLISUUDEN TUNNOSSAAN NÄMÄ KANSALLISANKARIT MENEVÄT JOPA PARKKIPATEN TAI LINJA-AUTOJEN LIPUNTARKASTAJIEN TIETYSTI JUNIEN KONDUKTÖÖRIENKIN EDELLE.

ON SELVÄÄ, ETTÄ NÄILLE AVIN KORONAPASSIN TARKASTAJILLE TÄYTYY HETI KEKSIÄ MYÖS ASIANMUKAINEN TARKASTAJAN VIRKAPUKU JA TIETYSTI LAITTAA PALKAAN VÄHINTÄÄN 1000 EURON KUUKAUSITTAINEN BONUS KOKO KANSAN PUOLESTA TEHDYSTÄ TYÖSTÄ.

ON SELVÄÄ, ETTÄ TÄLLAISELLE AVI:N KORONATARKASTAJALLE KUULUU MYÖS SELVÄSTI SUOMEN VALKOISEN RUUSUN RITARIRISTI JA ILMAN MUUTA KUTSU LINNAN JUHLIIN.

ON MYÖS SELVÄÄ, ETTÄ KYSEINEN AVIN UHRAUTUNUT JOHTAJA ON NOUSSUT JOPA SOTA-AIKAISTEN LOTTA VETERAANIEN YLÄPUOLELLE VALTAKUNNAN HYVÄKSI TEHDYSTÄ UHRAUTUVASTA NORMAALIN VIRKA-AJAN ULKOPUOLELLA TEHDYSTÄ UROTYÖSTÄÄN.

TOISAALTA SAATAA SITTENKIN OLLA PAREMPI, ETTÄ TARKASTAJA VAIN NAAMIOITUU JOHONKIN RENTOON VAPAA-AJAN ASUUN, JOTTA HÄN VOI KAIVAA KORONAPASSITIEDOT VIIMEISELTÄKIN RAVINTOLAN NURKASSA ILTAA ISTUVALTA RAVINTOLAVIERAALTA JA VARMISTAA SEN, ETTEI SITÄ VAAN OLLA LIIKKEELLÄ VÄÄRILLÄ HENKILÖPAPEREILLA.

KAIKKEIN PARHAIMMAN TULOKSEN TARKASTAJA SAA, KUN MENEE VAI IHKAA HÄÄVIERAIDEN PÖYTÄÄN JA HAVAITSEE, ETTÄ MORSIAMMELLA EI OLE KORONAPASSIA JA HÄNET ON HEITETTÄVÄ PIHALLE RASKAAN KORONARIKKOMUKSEN VUOKSI.

SANOISIN VAIN, ETTÄ KYLLÄ NYT LIIKUTAAN SELVÄSTI VAARALLISILLA VESILLÄ.

NYT NÄYTTÄÄKIN SILTÄ, ETTÄ SUOMALAISTEN VAPAATA LIIKKUMISTA VOIDAAN PIAN RYHTYÄ SEURAAMAAN AIVAN SAMAAN TYYLIIN KUIN AIKOINAAN TEHTIIN ITÄ-SAKSASSA STASIN TOIMESTA.

SUPON KASSAKAAPPIIN SAATTAA KOHTA TULLA MELKO PAKSU "KORONA SANNAN LISTA", JOKA VOI HYVINKIN OLLA SUKUA SEN MANU KOIVISTON IKUISESTI SALAAMAN TIITISEN LISTAN KANSSA.

KOHTA VARMAAN KYLIEN JUORUÄMMÄT ALKAA KUISKUTTELUN: "OLETTEKO KUULLEET, ETTÄ TUOLLA NAAPURIN ILKEÄLLÄ MIEHELLÄKÄÄN EI OLE KUULEMA KORONAPASSIA!!!!".

TÄMÄN JUORUN JÄLKEEN NAAPURIN BISNEKSET JA KOKO HÄNEN ELÄMÄNSÄ SEKÄ HÄNEN PERHEENSÄ ELÄMÄ ON SIINÄ SAMASSA TUHOTTU.

VASTAAVALLA TAVALLA 1960-LUVULLA TELEVISIOLUPIA KÄYTIIN MYÖS TARKISTELEMASSA MM. TEEKKARIKYLÄSSÄ, JOSSA KÖYHÄT TEEKKARIT HALUSI KATSELLA YLE:N LÄHETYKSIÄ TYLSIÄ LÄHETYKSIÄ, KUN MUUTAKAAN VAIHTOEHTOA EI OIKEN OLLUT.

MUTTA SILLOIN EI KUKAAN OLLUT KUITENKAAN KOTONA, KUN OTARADIO ONNEKSI ILMOITTI TARKASTAJIEN TULOSTA HYVISSÄ AJOIN ENNAKKOON.

VASTAAVASTI SAMOIHIN AIKOIHIN POLIISIT OLI MYÖS HÄLYTETTY TARKISTAMAAN AUTOJEN JA MATKARADIODEN LUVAT.

HERÄÄ KYSYMYS, MINKÄ IHMEEN TAKIA NOITAKIN LUPIA SILLOIN TARVITTIIN JA NIITÄ SITTEN SUURIN KUSTANNUKSIN KYTÄTTIIN????

FARKKU KULTTUURI, joka siis alkoi 1950-luvulla oli vielä harmitonta muotileikkiä, kuten oli myös MARIMEKKO KULTTUURI, mutta kovempaa kamaa oli tietysti tulossa.

Paljon on tullut Amerikasta hyvää, mutta viime aikoina valitettavasti moni asia näyttää menneen jo vaaralliseen jenkaan, kun ns. BIG TECH YHTIÖT ja NETTIIN SIIRTYNEET MEDIA YHTIÖT VOIVAT NYKYÄÄN LEVITTÄÄ HALUAMIAAN TIEDOTTEITA PERIAATTEESSA REAALI-AJASSA YMPÄRI MAAILMAA, EIKÄ LEVITETYLLE "TIEDOLLE" OLE KUITENKAAN MITÄÄN KONTROLLIA.

JATKUVA JANKUTUS ILMASTON HÄTÄTILASTA JA KOHTA UHKAAVASTA MAAILMANLOPUSTA ON TIETYSTI YKSI KESKEISISTÄ TEEMOISTA, JOISTA JUTTUA RIITTÄÄ ETENKIN SELLAISILLA IHMISILLÄ, JOILLA ON TAIPUMUS "KIRKASTUA" KAIKENLAISILLE UUSILLE ASIOILLE.

TÄMÄ JANKUTUS MUISTUTTAA USKONNOLLISTA "HERÄÄMISTÄ" TAI "KIRKASTUMISTA" VÄHÄN SAMAAN TAPAAN KUIN ISLAMISTIEN RADIKALISOITUMINEN NÄYTTÄÄ JOHTANEEN MM. SISÄLLISSOTIIN JA KASVANEESEEN TERRORISMIIN YMPÄRI MAAILMAA.

Muutama vuosi sitten ns. HERÄÄMISTÄ alkoi viritä myös Suomessa, kun AKU ANKKA oli todettu lapsille haitalliseksi lukemiseski, koska se oli amerikkalaisten kehittämä VÄÄRÄUSKOINEN ja siten LAPSILLE HAITALLINEN AJANVIETETUOTE.

VESA KESKISELLÄ AKU ANKAN LUKEMINEN NÄYTTÄÄ KUITENKIN OLLEEN HUOMATTAVASTI PAREMPAA LUKEMISTA KUIN STOCKMANNIN SUUREN OMISTAJAN ELI SVENSKA KONSTAMFUNDETIN PROFESSORIEN JA POLIITIKOIDEN LIIKKEENJOHDON OPPIKIRJAT.

STOCKAMANNIN TAPAUKSESSA EI TAIDA ENÄÄ VALITETTAVASTI AUTTAA EDES SE, ETTÄ "TERRAFAME" RATIA PALKKASI MARIA VEITOLAN STOCKMANNILLEKIN YÖKYLÄÄN (=LUOVAN JOHTAJUUDEN KURSSI).

KYSYMYKSESSÄHÄN ON SAMA KURSSI, JONKA KORONA SANNA TILASI MARIA VEITOLALTA, KUN PÄÄMINISTERIN HOMMAT OLIVAT MENNEET KATASTROFISTA TOISEEN KORONAA JA SUOMEN TALOUTTAKIN HOITAESSA, ja KUN KORONA SANNA NÄYTTÄÄ NYT SELVÄSTI TARVISEVAN SELVÄÄ IMAGON JA KANSAINVÄLISEN BRANDIN VAHVISTAMISTA.

YLE:n kanavilla aikoinaan esitetty itä-saksalainen TAU TAU oli taas jokaisen "TOLKUN IHMISEN TAI PERHEEN" KESKEISTÄ JA PARASTA LAATUAIKAA LASTEN KANSSA.

Pari vuotta sitten METOO kampanjan avulla miehiä alettiin kyykyttää oikein urakalla Amerikassa ja tietysti heti myös Suomessa, mutta vähemmän muualla.

Pahin piikki METOOSSA lienee jo ohitettu, mutta uutta on tulossa.

Tietysti jo pitemmän aikaa Amerikassa on muhinut HERÄÄMINEN myös sukupuolien välisestä tasa-arvosta ja nykyään kongressissa näköjään ollaan jo heittämässsä roskiin ajatus siitä, että perheessä voi olla naispuolinen ÄITI tai ISOÄITI.

Amerikassa SENIILIN JOE BIDENIN KULKULAITOSTEN MINISTERIKSIKIN VALITTIIN HARVARDIN YLIOPISTOSSA OPISKELLUT NUORI HOMO PETE BUTTIGIEG, JONKA AINOA ANSIO NÄYTTÄÄ OLEVAN TRANSSUKUPUOLISUUS.

TUNNETUSTI HARVARDIN YLIOPISTOHAN ON MAAILMAN JOHTAVA TIETEEN KEHTO, JOSSA OPISKELIJAT ON KAIKKEIN TEHOKKAIMMIN AIVOPESTY KAIKILLE "ÄLYÄ KIRKASTAVILLE UUSILLE AJATUKSILLE".

EI OLE SITTEN MIKÄÄN IHME, ETTÄ MYÖS SUOMESTA "KANNUKSEN KENNEDY" KÄVI HARVARDISSA OPINTOMATKALLA JA HETI AUKESI NEUVONANTAJAN TEHTÄVÄT SEKÄ VENÄJÄN SPERBANKIIN ETTÄ MYÖS AMERIKKALAISEEN JPMORGAN PANKKIIN.

PARHAILLAANHAN AMERIKASSA ON MENOSSA ISO KULJEUSALAN GLOBAALI KRIISI, MUTTA SAMAAN AIKAAN ALAN JOHTAVA VIRKAMIES ELI KOTIÄIDIKSI TULLUT BUTTIGIEG ON VETÄYTYNYT ÄITIYSLOMALLE MIESVAIMONSA KANSSA, KUN PERHEELLE HAIKARA TOI KAKSOSET.

EI OLE SITTEN IHME, ETTÄ SENIILILLÄ JOELLAKAAN EI MENE KOVIN KUMMOISESTI, VAIKKA VASTA VAJAA 10 KUUKAUTTA ON OLLUT SINNIKÄSTÄ YRITTÄMISTÄ HAJOTTAA KOKO SIKÄLÄINEN YHTEISKUNTA JA NÄKÖJÄÄN SIINÄ SIVUSSA MYÖS MUU MAAILMAN JÄRJESTYS.

Amerikan urheilussa tämä sukupuolten välinen tasa-arvo on johtanut siihen, että transmiehet voivat nykyään jo osallistua naisten kilpasarjoihin ja pukuhuoneetkin ovat yhteisiä.

Suomessa ei vielä olla päästy tässä asissa samalle tasolle kuin Amerikassa, mutta ei mene monta vuotta, niin kyllä tässäkin asiassa kohta meillä keskustelu käy kuumana.

COVID 19 pani lisää kaasua tähän amerikkalaisen yhteiskunnan muutokseen, joka sitten näyttää leviävän kulovalkean tavoin NETISSÄ YMPÄRI MAAILMAA.

VALTAA TAVOITTELEVAT "HERÄNNEET TAHOT" JA NS. ELIITTI OVAT OTTANEET NS. TIETEEN ASEEKSEEN, JONKA AVULLA VALTAA TAVOITELLAAN.

"HERÄNNEET TAHOT" OVAT AMERIKASSA LAITTANEET VAUHTIA MYÖS "CRITICAL RACE THEORY" JA "CANCLE CULTURE" LIIKKEISIIN, JOIDEN AVULLA AMERIKKALAISTA YHTEISKUNTAA PYRITÄÄN MUUTTAMAAN KOHTI SOSIALISTISTA JÄRJESTELMÄÄ, JOSSA LIITTOVALTION ROOLI KOROSTUISI MERKITTÄVÄSTI PERINTEISEN OSAVALTIODEN ITSEMÄÄRÄÄMISEN KUSTANNUKSELLA.

TÄMÄ KEHITYSHÄN ON SITTEN JOHTANUT SIIHEN, ETTÄ ETENKIN DEMOKRAATTIJOHTOISISSA OSAVALTIOISSA KAUPPOJA ON ALETTU RYÖSTÄMÄÄN, SATOJA VUOSIA VANHOJA PATSAITA ON ALETTU TUHOAMAAN SEKÄ JULKISIA RAKENNUKSIA POLTTAMAAN JA NIIDEN NIMIÄ MUUTTAMAAN.

SAMOISSA OSAVALTIOISSA HUUMEIDEN KÄYTTÖ, ASUNNOTTOMUUS JA RIKOLLISUUS ON NOUSSUT KÄSITTÄMÄTTÖMIIN MITTASUHTEISIIN, KUN BLM JA ANTIFA ANARKISTIT KÄYVÄT KADUILLA TAVALLISTEN IHMISTEN JA YRITYSTEN KIMPUUN, EIKÄ HEITÄ ENÄÄ NÄKÖJÄÄN SYYTETA KYSEISISTÄ RIKOKSISTAKAAN, VAIKKA RIKOKSET TEHTÄSIIN KESKELLÄ KIRKASTA PÄIVÄÄ JA SAMALLA POLIISIEN VALTUUKSIA JÄRJESTYKSEN YLLÄPITOON ON VIELÄ TIETOISESTI RAJOITETTU.

KOULUISSA, YLIOPISTOISSA, JULKISESSA HALLINNOSSA JA ETENKIN LIITTOVALTION HALLINNOSSA JA ARMEIJASSA CRITICAL RACE THEORY JA CANCLE CULTURE NÄYTTÄÄ OLEVAN PÄÄLLIMMÄINEN AGENDA JA OPPIAINE.

COVID 19:N "TIETEELLISESTÄ" HOITAMISESTA ON MYÖS TULLUT NÄHTÄVÄSTI SENIILIN JOE BIDENIN ARKUUN VIIMEINEN NAULA, KUN "TIETEESEEN" VEDOTEN BIDEN JA HÄNEN HALLINTONSA OVAT ALKANEET VAATIA SITÄKIN, ETTÄ LÄHES KOKO KANSA ON VÄKISIN ROKOTETTAVA COVID 19 VIRUSTA VASTAAN, VAIKKA SUURELLA OSALLA KANSASTA ON LUOTAINEN IMMUNITEETTI TAI JO SAIRASTETTU KORONA TAKANAAN.

AMERIKASSA MYÖS COVID 19 HOIDOSSA NS. MONOGLONAALINEN ANTOBODY TERAPIA ON LEVINNYT HYVIN TULOKSIN, JOTEN ROKOTUSPAKKOA PIDETÄÄN MYÖS SILTÄKIN OSIN AMERIKASSA PERUSTUSLAIN VASTAISENA.

JOKA TAPAUKSESSA ROKUTUSPAKKO NÄYTTÄÄ JOHTAVAN PAHENEVAAN YHTEISKUNNALLISEEN KRIISIIN, KUN JAKELU- JA KULJETUSKETJUT JA SUUREKSI OSAKSI MYÖS KOULULAITOS OVAT HALVAUTUNEET COVID 19 PANDEMIAN TURVIN LUOTUUN KAAOKSEEN.

SENIILIN JOEN VAATIMA ROKOTEPAKKO VALTION JA VALTION LAITOKSIA TUKEVIEN YKSITYISTEN YRITYSTEN OSALTA ON JOHTANUT SITTEN MASSIIVISIIN IRTISANOMISIIN JA MYÖS IRTISANOUTUMISIIN, MIKÄ ON VAIN VAIKEUTTANUT MONIEN ALOJEN TOIMINTAA, MIKÄ ON TAAS JOHTANUT KIIHTYVÄÄN INLAATIOON JA TAAS PANNUT VAUHTIA RAHAN PAINOON, MIKÄ ON KOKO AJAN VAIN KIIHDYTTÄNYT INFLAATIOTA.

INFLAATIO ALKAA TAVALLISELLA IHMISELLÄ LÄHESTYÄ JO 10% JA TYÖLLISYYS KEHITTYY HEIKOSTI.

MASSIIVISET ROKOTUSOHJELMAT JA MUUT RAJOITUSTOIMET EIVÄT KUITENKAAN OLE PYSÄYTTÄNEET KORONAKUOLEMIA.

VUONNA TRUMPIN AIKANA 2019 TALOUS OLI HUIPPUKUNNOSSA, TYÖTTÖMYYS KÄYTÄNNÖSSÄ NOLLA JA INFLAATIO ENNÄTYSKASVUSTA HUOLIMATTA VAIN 1.0-1.5%:N TASOLLA.

VUONNA 2020 COVID 19 YLLÄTETTYÄ AMERIKAN TAUTIIN KUOLI 352 000 HENKILÖÄ, NYT SENIILIN BIDENIN AIKANA, KUN KAIKKI KORONA TOIMET OVAT JO OLLEET KÄYTÖSSÄ, NIIN KUOLLEITA ON OLLUT JO 353 000 HENKILÖÄ.

TYÖTTÖMYYSASTE ON JO TASOLLA 6%, EIKÄ MAASTA LÖYDY TYÖVOIMAA TIUKKOJEN KORONARAJOITUSTEN VUOKSI.

NÄKÖJÄÄN VAIN 10 KUUKAUDESSA MAAILMAN JOHTAVAN MAAN TALOUS JA SOSIAALINEN ELÄMÄ VOIDAAN AJAA RAITELTAAN, KUN NS. "KIRKASTUNEET" VIRANOMAISET JA POLIITIKOT, JOTKA EIVÄT KOSKAAN OLE OLLEET OIKEISSA TÖISSÄ LIIKE-ELÄMÄN PALVELUKSESSA, PÄÄSEVÄT VALLAN KAHVAAN.

TÄLLÄ KERTAA VIELÄ KORONA PANDEMIAN AVULLA TOTEUTETUN SELVÄSTI VIPILLISEN VAALIN KAUTTA!!!!

ottoRe: HÄTÄTILAT YLEISTYNEET SUOMESSAKIN19.10.2021 14:29
Viimeinen hetki hankkia tuo peli muistoksi vapaasta ...

alan kolmas miesRe: HÄTÄTILAT YLEISTYNEET SUOMESSAKIN19.10.2021 18:30
OTTO, OLET OIKEASSA!!!

NYT ON TODELLAKIN VIIMEINEN HETKI, JOS AIKOO OSTAA AFRIKAN TÄHDEN JOULULAHJAKSI VAIKKA OMALLE LAPSELLEEN.

Iltasanomien mukaan Helsingin yliopistohan julisti juuri, että AFRIKAN TÄHTI on rasistinen peli (kts. alla):

"Helsingin yliopiston Twitter-tilillä kirjoitettiin maanantaina, että kun maantieteen opiskelijoiden järjestämässä peliteemaisessa opiskelijatapahtumassa annettiin yhdelle fuksiryhmälle teemaksi Afrikan tähti -peli, niin "opiskelijat eivät silloin tiedostaneet teeman rasistisuutta."

Iltalehti kysyi asiasta Helsingin yliopiston matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan varadekaani Samuli Siltaselta. Hänen vastuullaan ovat myös yliopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiat.

Onko Helsingin yliopiston virallinen kanta se, että Afrikan tähti ja siihen liittyvät tapahtumat ovat rasistisia?

□ No, kyllähän siinä sellainen ongelmallinen perintö on. Siinähän on kolonialistinen, siirtomaa-aikainen idea, kun siellä kierretään keräämässä rikkauksia.

□ Mitä ilmeisemmin on nyt niin, että Afrikan tähti -peli aiheuttaa joillekin ihmisille sellaista oloa, että heitä kohdellaan huonosti ja epäreilusti. Kyllä tämä nyt selvästikin on tosiasia."

Kysymyksessä on valtionlaitos, joten tämä näyttää nyt olevan selvä KORONA SANNAN VIRALLINEN KANTA JA MÄÄRÄYS, JOKA TODENNÄKÖISESTI ON TAAS TÄYSIN SUOMEN PERUSTUSLAIN VASTAINEN.

ASIA ON SYYTÄ TARKISTAA VALTAKUNNAN SYYTTÄJÄN VIRASTOSTA TA OIKEUSKANSLERILTA!!!

ALIOIKEUKSIIN EI OLE ENÄÄ SYYTÄ MENNÄ, KUN ELOKAPINALLISET OVAT JO TUKKINEET KOKO OIKEUSJÄRJESTELMÄN PÄÄKAUPUNKISEUDULLA.

Kohta THL ilmoittaa, että AFRIKAN TÄHTI aiheuttaa vakavia mielenterveysongelmia herkimmille ihmisille, joten AFRIKAN TÄHDEN PELAAMINEN on ehdottomasti kiellettävä.

Kohta KIRKASTUNEET panevat pystyyn KANSALAISALOITTEEN, JOSSA VAADITAAN AFRIKAN TÄHTI PELIT TAKAVARIKOITAVAKSI.

AIKOINAAN SUOMESSA OLI KUITENKIN PRESIDENTTINÄ URKKI, JOKA ARMAHTI JUHANNUSTANSSI KIRJAILIJA HANNU SALAMAN.

HANNUHAN TUOMITTIIN SIVEELLISYYSRIKOKSESTA, KUN HANNU KIRJOITTI KIRJAANSA SIITÄ, MITEN LAPSIA TEHDÄÄN TAI AINAKIN YRITETÄÄN TEHDÄ JUHANNUSYÖNÄ.

URKKI OLI ITSE TEHNYT LAPSIA SAMALLA TAVALLA, JOTEN URKKI JOS KUKA TIESI, ETTÄ HANNU SALAMAN KUVAUS PERUSTUI SEKÄ TIETEESEEN, KÄYTÄNNÖN KOKEMUKSIIN ETTÄ MYÖS AINAKIN OSITTAIN JOKA MIEHEN OIKEUKSIIN JA VELVOLLISUUKSIIN.

REPE HELISMAAKIN AIKOINAAN LAULOI, ETTÄ "JOS TYTTÖ ÄITIINSÄ TULEE, NIIN SE SUORASTAAN PYYTÄÄ".

JAAKKO TEPPO OLI MYÖS HUOMANNUT NÄMÄ LUONNON LAIT, KUN LAULOI HERMANNIN KANTAKIRJA VALKOSTA, JONKA ÄITI OLI TAMMA JA TAMMAN ÄITIKIN OLI TAMMA, MUTTA SILTI VALKO PITI LOPETTAA, KUN JOUTUI LAUKALLE SEN VUOKSI, ETTÄ SEN PÄÄSSÄ OLI VAMMA.

Kohta varmaa THL myös ehdottaa, että AFRIKAN TÄHDEN PELAAMISEN AIHEUTTAMAN LAAJAN MIELIPAHAN JA MUIDEN MIELENTERVEYSONGELMIEN VUOKSI AFRIKAN TÄHDET ON JULISTETTAVA TAKAVARIKOITAVIKSI.

SAMALLA THL EHDOTTAA VARMAAN MYÖS, ETTÄ KORONAPASSIIN VOIDAAN LIITTÄÄ YLEISEN TURVALLISUUDEN LISÄVIKKUNA MYÖS AFRIKAN TÄHDEN PELAAMINEN, KOSKA AFRIKAN TÄHDEN PELAAMINEN YKSITYISISSÄ KODEISSA ALTISTAA SELVÄSTI KORONALLE.

UNILUKKARIKIN ALTISTUI KORONALLE, KUN OLI VAIN LYHYESTI TAVANNUT JONKUN BALTIAN MAAN VIRKAVELJENSÄ.

HETI UNILUKKARI TIETYSTI ALTISTUI, MUTTA NIUKIN NAUKIN SELVISI VAKAVALTA TARTUNNALTA, KUN OLI VARMAANKIN ROKOTETTU KAHTEEN KERTAAN.

ottoRe: HÄTÄTILAT YLEISTYNEET SUOMESSAKIN20.10.2021 8:18
Hätätila on oikotie demokratiasta diktatuuriin.

Hätätilaa vaativat vaativat todellisuudessa valtaa.

Ehdotonta valtaa.

Valta on päämäärä, ilmasto vain väline.

Ilmasto on ollut aina muutoksessa. Ja tulee olemaan niin kauan kun maapallo rullaa radallaan.

Rullaa akselin kallistuskulman vaihdellessa välillä 21,8 - 24,2 astetta.

Jääkaudet seuraavat toisiaan tekipä ihminen sitä tahi tätä.

Ensi talvena on monella hätätila.

Oikeasti.

Kun rahat eivät riitä.

Sähkölaskuihin, ruokalaskuihin, vaatteisiin, asumiseen, lääkkeisiin.

Kaikkein heikommassa asemassa olevilla on jo hätätila.

Se vaan ei kiinnosta ketään.

Keltaiset liivit vaan päälle ja kadulle.

Sellainenhan maan tapa nyt on.

Sisäministeriön siunauksella.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: