Keskustelu

Entisen Juankosken keskustan virallinen ääniVoi kauheeta18.8.2014 23.16
Hallituksen kuntaliitospäätöshän merkitsee sitä, että Juankosken keskusta ei päätä enää koskaan Juankoskea koskevista asioista.
Muuruvedellä olemme valmistautuneet uuteen aikaan ja kestämme kyllä muutoksen.
Itse asiassa lopputulos on hyvä. Tuskin keskusta olisi enää entisiä asemiaan ottanut, vaikka Juankosken itsenäisyys olisi säilynytkin.
Valmistaudutaan nyt kaikessa rauhassa uuteen aikaan. Siitä tulee joka tapauksessa nykyistä parempi.

ei keskustalainenRe: Voi kauheeta18.8.2014 23.25
Voihan se merkitä sitä, että Kuopion keskusta päättää yhä suuremman alueen asioista.

kyrsiintynyt veronmaksajaRe: Voi kauheeta19.8.2014 1.55
Voe kauheeta tosiaan!

Nyt tuli lottopotti viimein Juankoskelle. Juankoskellla oli konsernilainoja vuonna 2013 vain 30.6 milj. euroa, eli asukkaita kohti 6 136 euroa pikkuvauvoja myöten. Niistäkin suuri osa olisi omin avuin voitu maksaa pois.

Nyt tuli todellinen "jytky" kylään, kun Kuopiosta saatiin lisää konsernilainoja vuoden 2013 taseen mukaan peräti 825.0 milj. eli 7 758 euroa asukasta kohti pikkuvauvoja myöten.

Kun Kuopiossa huseerataan voimalat vielä kuntoon kahden tulevan vuoden sisään, niin konsernilainoja onkin jo komeasti yli 1 000 000 000 euroa. Luku alkaa lähestyä 10 000 euroa per asukas pikkuvauvoja myöten.

Kiittäkäämme Herramme eli Petri Kangasperkoa. Yhtä kyvykästä lainolla pelaajaa ei muissa Suomen kunnissa ole vuosikymmeniin nähty.

Entiselle Juankosken viralliselle äänelle voin todeta, että 10 000 euron velka on ainakin 40% vaikeampi maksaa kuin itsenäisen Juankosken oma konsernivelka olisi.

Vain täydelliset lauatapäät voivat mennä vielä vapaaehtoisesti tällaiseen velkavankeuteen. Onneksi en suunnittele muuttoa laajenevan Kuopion velkavankeuteen.

Eiköhän aika moni muukin nosta tässä kytkintä.

Matkaan lähden, matkaan lähden, matkaan lähden,
matkaan lähden, matkaan lähden,

Mulla menolippu on

Katson taaksepäin ja kiskot sinne jää
Juna jyskyttää, enkä ystävää nyt mä nää
Mulla kauas menolippu on
Minut jätti hän, mun kuuli lähtevän

Mun pakko matkustaa on jonnekin...juna jyskyttää ....mulla kauas menolippu o_o_on...

Kiittäkäämme Herraa!!

Asioista perillä olevaRe: Voi kauheeta19.8.2014 6.49
Minun ehdotukseni on,että ihanensimmäiseksi lopetatte sen vittuilun ja niskojenne nakkelun koulunavaihtaneitten vanhemmille,sen jälkeen kävelette peilin eteen ja kysytte itseltänne mitä me olemme tehneet viimeisen kolmenvuoden aikana koulumme hyväksi eli lunastatte lupauksenne mitä viime kerralla tuli luvattua,kunhan vaan koilusaa jatkaa.Jäikö lupaukset lunastamatta ja nyt ollaan tässä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: